Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Αυγούστου
  • Χριστιανικά Πατριαρχεία: Οι κληρικοί και οι μοναχές μας αρνούνται να εγκαταλείψουν την Πόλη της Γάζας
  • Ευλογιά αιγοπροβάτων: Οι γαλακτοβιομήχανοι στηρίζουν τους Τσιάρα – Κέλλα
  • Τζέρεμι Σκέιχιλ: Τι πιθανότητες υπάρχουν να παραδοθεί η Χαμάς
  • Βάλερι Ζινκ: Δεν μπορώ πλέον να φέρω τη δημοσιογραφική ταυτότητα του Reuters
  • Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Ντροπή στους δημοσιογράφους…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τέσσερις ήταν οι αιχμάλωτοι που σκότωσαν οι σιωναζιστές στη Σουζάια!
Διεθνή

Τέσσερις ήταν οι αιχμάλωτοι που σκότωσαν οι σιωναζιστές στη Σουζάια!

Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Ιαν 2024, 21:01

Δημοσιεύσαμε χτες ένα βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ σημειώνοντας ότι ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση προπαγάνδας. Το βίντεο των Αλ-Κασάμ, με υποτιτλισμό σε αραβικά, εβραϊκά και αγγλικά, έλεγε στις οικογένειες των αιχμαλώτων στρατιωτών, ότι ο Νετανιάχου δεν ενδιαφέρεται για τους δικούς τους αλλά μόνο για τον εαυτό του. Μην τον εμπιστεύεστε!

Σήμερα, Σάββατο, μέρα που διαδηλώνουν οι οικογένειες των αιχμάλωτων και οι υποστηρικτές τους, ήρθε η συνέχεια. Η ντοκουμενταρισμένη επιβεβαίωση για το ότι ο Νετανιάχου τους λέει ψέματα και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον εμπιστεύονται. Σε νέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ αποκαλύπτεται ότι οι αιχμάλωτοι που σκότωσε εν ψυχρώ ο σιωναζιστικός στρατός στη Σουζάια στις 15 Δεκέμβρη ήταν τέσσερις και όχι τρεις όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του στρατού Ντανίλ Χαγκάρι. Ενας αξιωματικός και τρεις στρατιώτες.

Οπως αναφέρει το βίντεο, προτού τους σκοτώσουν εν ψυχρώ, έγιναν περισσότερες από μία προηγούμενες προσπάθειες να τους σκοτώσουν σε διάφορα μέρη της γειτονιάς. Η τελευταία τους επιθυμία ήταν να γυρίσουν ζωντανοί στις οικογένειές τους, αναφέρει το βίντεο. Αλλά κάτι συνέβη και όλα άλλαξαν.

Ο πρώτος αιχμάλωτος που μιλάει συστήνεται ως Αλούν Ιμρίζ, έφεδρος στρατιώτης στη μονάδα που ασχολείται με τα τούνελ. Ελπίζω πολύ σύντομα να βγω από εδώ, λέει. Μου λείπουν πολύ η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Νετανιάχου, να σταματήσεις τον πόλεμο και τους βομβαρδισμούς με ρουκέτες, γιατί βάζεις σε κίνδυνο τους αιχμάλωτους που βρισκόμαστε στη Γάζα. Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας ασφαλείς.

Ο δεύτερος συστήνεται ως Τονμ Χαΐν, έφεδρος. Λέει στην οικογένειά του ότι αυτοί είναι η ζωή του και του λείπουν πολύ. Θα σας δω σύντομα, είμαστε όλοι καλά, ελπίζω να γίνει ειρήνη και να επιστρέψουμε σύντομα για να σας αγκαλιάσω. Σας παρακαλώ σταματήστε τον πόλεμο. Στέλνει και ευχές στην αδελφή του που είχε γενέθλια και εκφράζει την ελπίδα να αποφυλακιστεί πριν από τα γενέθλια της μάνας του. Θέλω να σημειώσω ότι η συμπεριφορά των Αλ-Κασάμ απέναντί μας ήταν πολύ ευγενική και με μεγάλο σεβασμό, λέει.

Ο τρίτος συστήνεται ως Σάμερ Αλάουχα, έφεδρος (είναι αραβικής καταγωγής, βεδουίνος από κάποιες φυλές που εδώ και χρόνια συνεργάζονται με τους σιωνιστές). Λέει πως κάθε μέρα γίνονται βομβαρδισμοί. Βομβαρδίστηκε και το σπίτι στο οποίο διέμεναν. Γλίτωσαν πολλές φορές.

Ο τέταρτος συστήνεται ως Τάχι Ιντεν, έφεδρος αξιωματικός. Οσο είμαι με τους άντρες των Αλ-Κασάμ προστάτευσαν τη ζωή μου, λέει. Μου πρόσφεραν ό,τι τους ζήτησα, φαγητό και νερό. Είχαν άψογη συμπεριφορά απέναντί μου. Και τα τρία σπίτια που έμεινα βομβαρδίστηκαν από την πολεμική αεροπορία. Οι άντρες των Αλ-Κασάμ ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν τη δική μου. Η θέση του στην κυβέρνηση είναι πιο σημαντική για τον Νετανιάχου από την επιστροφή των παιδιών σας.

Φωτογραφία των τεσσάρων: Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Ο Νετανιάχου και οι ακροδεξιοί σύμμαχοί του τους σκότωσαν εν ψυχρώ, ενώ κρατούσαν λευκή σημαία και φώναζαν ότι είναι αιχμάλωτοι. Ο χρόνος τελειώνει.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/4_nekroi_aixmalotoi_6-1.mp4

Δε χρειάζεται να κάνουμε καμιά μεγάλη ανάλυση. Η Αντίσταση μιλάει όταν πρέπει και όσο πρέπει. Και διαλύει τα ψέματα της σιωναζιστικής προπαγάνδας.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Χεσμπολά χτύπησε σιωνιστική αεροπορική βάση

Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 7 Γενάρη

Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σχετικά Αρθρα

Χριστιανικά Πατριαρχεία: Οι κληρικοί και οι μοναχές μας αρνούνται να εγκαταλείψουν την Πόλη της Γάζας

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 19:40

Τζέρεμι Σκέιχιλ: Τι πιθανότητες υπάρχουν να παραδοθεί η Χαμάς

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 12:29

Βάλερι Ζινκ: Δεν μπορώ πλέον να φέρω τη δημοσιογραφική ταυτότητα του Reuters

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 09:46

Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Ντροπή στους δημοσιογράφους…

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 09:01

Εμμεσο χτύπημα του Ζαμίρ στον Νετανιάχου

Με γκάλοπ ιστότοπου με σχέσεις με το σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 26 Αυγ 2025, 19:40

Η σιωνιστική βαρβαρότητα και η δυτική υποκρισία

«Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Διεθνή 26 Αυγ 2025, 13:48
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Χριστιανικά Πατριαρχεία: Οι κληρικοί και οι μοναχές μας αρνούνται να εγκαταλείψουν την Πόλη της Γάζας

27 Αυγ 2025, 19:40
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Οι γαλακτοβιομήχανοι στηρίζουν τους Τσιάρα – Κέλλα

27 Αυγ 2025, 19:00
Διεθνή

Τζέρεμι Σκέιχιλ: Τι πιθανότητες υπάρχουν να παραδοθεί η Χαμάς

27 Αυγ 2025, 12:29
Διεθνή

Βάλερι Ζινκ: Δεν μπορώ πλέον να φέρω τη δημοσιογραφική ταυτότητα του Reuters

27 Αυγ 2025, 09:46
Διεθνή

Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Ντροπή στους δημοσιογράφους…

27 Αυγ 2025, 09:01
Αθλητισμός

Οι παλιές «αμαρτωλές ιστορίες» θολώνουν την επιχειρηματική εικόνα του Μαρινάκη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

27 Αυγ 2025, 08:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Εμμεσο χτύπημα του Ζαμίρ στον Νετανιάχου

Με γκάλοπ ιστότοπου με σχέσεις με το σιωναζιστικό στρατό

26 Αυγ 2025, 19:40
Η παπάρα

«Δημοσιογράφοι» σαν τους αβανταδόρους των παπατζήδων

26 Αυγ 2025, 19:11
Διεθνή

Η σιωνιστική βαρβαρότητα και η δυτική υποκρισία

«Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

26 Αυγ 2025, 13:48
Αγροτικά

Κυβερνητικό έγκλημα: Eκλεισε χρόνο και εξακολουθεί να καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων

Σχεδόν 3.500 μέλη οικογενειών κτηνοτρόφων στην ανεργία και την πείνα!

26 Αυγ 2025, 09:28
Πολιτισμός

Οι Kneecap «κατέλαβαν» το Παρίσι

26 Αυγ 2025, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστές: Βαθαίνει η κρίση ανάμεσα στον Νετανιάχου και το στρατό

25 Αυγ 2025, 20:23
Διεθνή

Στόχευσαν και δολοφόνησαν εν ψυχρώ διασώστες και δημοσιογράφους στο Νοσοκομείο Αλ-Νάσερ της Χαν Γιούνις

Πέντε δημοσιογράφοι νεκροί - video ντοκουμέντο

25 Αυγ 2025, 14:34
Κόντρες

Να κάνουμε επίτιμο πολίτη τον BoJo

25 Αυγ 2025, 13:32
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: πολύ λάδι στο τηγάνι κι από τηγανίτα τίποτε

25 Αυγ 2025, 08:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι σιωνιστές

24 Αυγ 2025, 13:03
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

1920: Δεκατρείς νεκροί και περισσότεροι από σαράντα τραυματίες σε ιρλανδική εξέγερση κατά των Βρετανών (Μπέλφαστ).

1945: Σε πηγάδι του Μελιγαλά ανακαλύπτονται τα 1.200 πτώματα της φονικής μάχης του Σεπτέμβρη του 1944.

1964: Βιαιότητες εναντίον Ελλήνων σε Αγκυρα και Σμύρνη.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της «Εσσο Πάππας» στο Σύνταγμα και στο μέγαρο της Εμπορικής Τράπεζας στη Σοφοκλέους.

1975: Επεισόδια για τις χθεσινές εκτελέσεις των Βάσκων και των ισπανών κομμουνιστών, η αστυνομία πυροβολεί έξι Βάσκους σε διαδηλώσεις, εξαπολύεται γενική απεργία.

1979: Βόμβα του IRA στη Γκραν Πλας στις Βρυξέλλες.

1980: Βόμβα στο κτήριο του ΕΟΤ στο Σύνταγμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Σχετικά με την ευλογιά, ο Υπουργός υπογράμμισε ότι για την εκρίζωση της νόσου, όπως είπε, απαιτείται «απόλυτη συνεργασία όλων – των κτηνοτρόφων, των περιφερειών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φυσικά του Υπουργείου».«Είναι εθνικής σημασίας να συνεργαστούμε όλοι και να αφήσουμε την ευλογιά πίσω μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι στόχος είναι να προστατευθεί η ελληνική κτηνοτροφία και ιδίως η παραγωγή φέτας, «που βρίσκεται στην προμετωπίδα των εξαγωγών και δημιουργεί τεράστια υπεραξία». Ο κ. Τσιάρας έκανε λόγο για εντατικοποίηση ελέγχων σε συνεργασία με συναρμόδια υπουργεία και Περιφέρειες, ενώ προειδοποίησε ότι η τήρηση των μέτρων βιοασφάλειας αποτελεί ευθύνη όλων: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε ζωντανή την κτηνοτροφία στη χώρα μας. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 25.8.2025

(Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οι απλοί άνθρωποι του λαού ρωτάνε: «έχεις μούτρα και μιλάς;». Ο Τσιάρας έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤNEWS -σε κάποιον Σιαδήμα- με τη βεβαιότητα ότι θα του κάνουν ερωτήσεις-πάσες και θα μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς αντίλογο. Αρκούσε να τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος – αν ήταν δημοσιογράφος: «κύριε υπουργέ, βρισκόμαστε ένα χρόνο και πέντε μέρες μετά την ανίχνευση των τριών πρώτων κρουσμάτων ευλογιάς στη χώρα μας και η κατάσταση χειροτερεύει. Μόλις σήμερα, η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής, η οποία είναι υπό την εποπτεία σας, ανακοίνωσε 73 νέες εστίες ευλογιάς. Η Θεσσαλία εμφανίζει τα περισσότερα κρούσματα. Ενώ μας είπατε ότι θα πάρετε αυστηρά μέτρα, με στόχο τον περιορισμό και την εκρίζωση της νόσου στη Λάρισα και στη Μαγνησία, όχι μόνο δεν έχουμε περιορισμό, αλλά η νόσος πέρασε και στους άλλους δύο νομούς της Θεσσαλίας. Και στην εκλογική σας περιφέρεια. Γιατί  να σας πιστέψουμε όταν μιλάτε για αυστηρά μέτρα, για εντατικοποίηση ελέγχων κτλ. όταν τα ίδια έχετε αναγγείλει πολλές φορές ως τώρα και το αποτέλεσμα είναι όχι οπεριορισμός και η εκρίζωση αλλά η περαιτέρω επέκταση της νόσου;» Αυτά θα ρωτούσε ένας δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, τη δουλειά του, τους αναγνώστες/ακροατές/θεατές του. Και ο Τσιάρας θα πάθαινε… κολούμπρα. Θα προσπαθούσε να τα μπουρδουκλώσει, όμως όποιος/α τον άκουγε θα φώναζε μπροστά στην οθόνη: «Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση σου». Αυτά θα ρωτούσε ένας/μία δημοσιογράφος, όχι κάποιος/α που πληρώνεται για να κάνει τον αβανταδόρο των υπουργών, όπως ακριβώς κάνουν οι αβανταδόροι των παπατζήδων. Η μόνη διαφορά τους από τους αβανταδόρους των παπατζήδων είναι ενδυματολογική. Αυτοί/ές φορούν καλοσιδερωμένα κοστούμια ή ταγιέρ και λαμπερές γραβάτες ή περιδέραια. Οι κτηνοτρόφοι, βέβαια, ξέρουν τι «παίζει» με την ευλογιά και δεν μπορούν να τους κοροϊδέψουν. Ο υπόλοιπος κόσμος, όμως, δεν ξέρει. Και είναι ο πιο πολύς. Αυτός ο κόσμος, που δεν ξέρει, είναι το target group μιας γκεμπελίστικης προπαγάνδας που δεν περιορίζεται μόνο στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Κυβερνητικό έγκλημα: Eκλεισε χρόνο και εξακολουθεί να καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο 17Ν

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • ΕΛΑ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Ποιοι είμαστε

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Video ταν Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo