Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Αυγούστου
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
  • Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Από το απόρρητο στο ΔΓ-ΔΑ
Πολιτική

Από το απόρρητο στο ΔΓ-ΔΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Νοέ 2022, 14:36

Τα αρχικά ΔΓ-ΔΑ σημαίνουν «δεν γνωρίζω – δεν απαντώ» και τα συναντούμε στις δημοσκοπήσεις. Μάλιστα, στις δημοσκοπήσεις εκλογικού κλίματος (λέμε τώρα) το μέγεθος του ΔΓ-ΔΑ θεωρείται στοιχείο που προσδιορίζει το αμφίρροπο του εκλογικού αποτελέσματος.

Καμιά σχέση με το «δεν γνωρίζω» του πρωθυπουργικού ανιψιού και πανίσχυρου παράγοντα του Μεγάρου Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που συνεδρίασε χθες. Ηταν τόσα τα «δεν γνωρίζω» του Δημητριάδη που η εξέτασή του δεν κράτησε παρά μόνο ένα μισάωρο.

Προφανώς, το συζήτησαν με τον Μητσοτάκη και κατέληξαν σ’ αυτή την επιλογή, θεωρώντας ότι η Ελλάδα κατοικείται από ηλίθιους που δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν πως όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην επίκληση του απόρρητου και στο «δεν γνωρίζω». Και στις δυο περιπτώσεις ισχύει το ίδιο: «δεν γουστάρω να σας πω την αλήθεια».

Σύμφωνα με τις διαρροές από τα μέλη της Επιτροπής, μόνο σε μια περίπτωση επικαλέστηκε το απόρρητο ο Δημητριάδης: όταν τον ρώτησαν για «επισύνδεση» του Χατζηδάκη. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει «ξέρω, αλλά τηρώ το απόρρητο και δεν σας λέω»! Προς τι η διαφοροποίηση; Μάλλον τον είχαν βυσματώσει «νομίμως» τον Χατζηδάκη και φοβούνται μη τυχόν κάποιοι έχουν στοιχεία και τα «μπουμπουνίσουν». Γι’ αυτό δεν πρτοχωρούν σε διάψευση.

Θυμίζουμε πως ο Τσίπρας εδώ και καιρό ρωτάει επίμονα τον Μητσοτάκη, αν υπάρχει υπουργός που εκτός από το Predator είχε παρακολουθηθεί και με «νόμιμη επισύνδεση» από την ΕΥΠ/ΚΥΠ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που απάντησε κάποιες φορές για λογαριασμό του αφεντικού του, επιμένει στην εκδοχή ότι ο πρωθυπουργός δεν ενημερωνόταν για καμιά «νόμιμη επισύνδεση», ακόμη και αν αυτή αφορούσε πολιτικά πρόσωπα!

Ε, αφού δεν ενημερωνόταν ο πρωθυπουργός, δεν ενημερωνόταν και ο «αντ’ αυτού», που κρατούσε και την επαφή με τον περιβόητο Κοντολέοντα. Αν ο Δημητριάδης απαντούσε «δεν γνωρίζω», η αντιπολίτευση θα έλεγε πως άφησε ανοιχτό το θέμα της ενδεχόμενης παρακολούθησης του Χατζηδάκη από την ΕΥΠ/ΚΥΠ. Ετσι κατέληξαν στην επιλογή της επίκλησης του απόρρητου, θεωρώντας ότι είναι το μικρότερο κακό. Και τι κατάφεραν; Μια τρύπα στο νερό. Γιατί όταν ο «αντ’ αυτού» του πρωθυπουργού ρωτιέται αν η ΕΥΠ/ΚΥΠ παρακολουθούσε έναν πρωτοκλασάτο υπουργό και επικαλείται το απόρρητο για να μην απαντήσει, το συμπέρασμα είναι πως ο εν λόγω υπουργός πράγματι είχε βυσματωθεί.

Τα σημερινά «Νέα», στο σχετικό ρεπορτάζ έχουν ένα τεράστιο σκίτσο που παρουσιάζει τον Δημητριάδη σαν Πινόκιο, με προβεβλημένο σχόλιο σύμφωνα με το οποίο αυτός είπε ψέματα «τουλάχιστον σε εκείνο το σημείο της κατάθεσής του, όπου φέρεται να είπε ότι “ποτέ δεν έκανε δουλειές και επιχειρηματικά ραντεβού με τους κ. Λαβράνο και Μπίτζιο…“». Γιατί, πάντα σύμφωνα με τη φυλλάδα του Μαρινάκη, «αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης με τους Γιάννη Λαβράνο και Φέλιξ Μπίτζιο, που σχετίζονται με το Predator και την εισαγωγή του στην Ελλάδα, όχι μόνον γνωρίζονταν, αλλά γνωρίζονταν καλά. Οπως είναι κοινό μυστικό ότι οι επαφές τους δεν περιορίζονταν στο κοινωνικό πεδίο, αλλά είχαν και επιχειρηματικού χαρακτήρα συναντήσεις». Τι τύπου επιχειρηματικές συναντήσεις είχε ο Δημητριάδης με τους Λαβράνο και Μπίτζιο; Σχεδίαζαν ν’ ανοίξουν τυροπιτάδικο στη Νέο Ψυχικό;

Οι άλλοι τρεις που κλήθηκαν σε ακρόαση στην Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής δεν εμφανίστηκαν. Ο Λαβράνος και ο Μπίτζιος την έχουν κάνει για το εξωτερικό (ο πρώτος για το Μιλάνο, ο δεύτερος για το Λονδίνο) και απάντησαν ότι έχουν δουλειές κι άμα θέλει η Επιτροπή να τους στείλει τα ερωτήματα και αυτοί θα απαντήσουν γραπτώς! Ο τρίτος, ο περιβόητος πράκτορας των σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών Ταλ Ντίλιαν, δεν ανευρέθη καν για να του επιδοθεί η κλήση, μολονότι ενεργοποιήθηκε η ελληνική πρεσβεία στον Τελ Αβίβ!

Σε μια επίδειξη γελοιότητας και πολιτικού θράσους, η νεοδημοκρατική πλειοψηφία αποφάσισε να στείλει γραπτό ερωτηματολόγιο στους Λαβράνο και Μπίτζιο, απορρίπτοντας την πρόταση της αντιπολίτευσης για έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής τους, με το επιχείρημα ότι αυτό προβλέπεται μόνο για τις εξεταστικές επιτροπές, που έχουν ανακριτικά καθήκοντα και καλούν μάρτυρες, και όχι για μια μόνιμη επιτροπή που καλεί πολίτες για ακρόαση. Ομως, η νεοδημοκρατική πλειοψηφία ήταν αυτή που απέρριψε όλες τις προτάσεις της αντιπολίτευσης για την κλήση αυτών και άλλων μαρτύρων στην εξεταστική επιτροπή. Τώρα, αρνείται να κάνει μια διασταλτική ερμηνεία του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να υποχρεώσει τους Λαβράνο και Μπίτζιο να καταθέσουν.

Επιστρέφοντας στον Δημητριάδη, πρέπει να σημειώσουμε πως εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι από καμία δημόσια υπηρεσία δεν υπάρχει αγορά ή χρήση του Predator ή άλλου παρόμοιου κακόβουλου λογισμικού και πως ούτε ο ίδιος ούτε ο Μητσοτάκης γνώριζαν τίποτα για τις «νόμιμες επισυνδέσεις». Πώς γίνεται, όμως, να διαψεύδει κατηγορηματικά κάποιος που κατά τα άλλα «δεν γνωρίζει»;

Λογική απορία, αλλά μήπως είναι η μόνη; Από τις αρχές Αυγούστου που ξέσπασε το νέο σκάνδαλο υποκλοπών μέχρι τώρα, ο Μητσοτάκης έχει κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να υπάρξει συγκάλυψη. Μετέτρεψε σε καρικατούρα το ανακριτικό έργο της Εξεταστικής (που δημιουργήθηκε με πρόταση της αντιπολίτευσης και όχι της κυβέρνησης) και την έκλεισε άρον-άρον, χωρίς να εξεταστούν ουσιώδεις μάρτυρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι διαφορετικό στις τωρινές διαδικασίες.

Ο Μητσοτάκης ποντάρει μόνο στο ξεχείλωμα της υπόθεσης, ώστε να φύγει από την πρώτη σελίδα της πολιτικής ατζέντας. Θεωρεί πως ό,τι πολιτική ζημιά ήταν να πάθει την έπαθε ήδη. Μόνο αν υπάρξει κάτι εντυπωσιακό (και όχι τα ονόματα που έβγαλε σε δόσεις ο Βαξεβάνης) θα αναστραφεί αυτή η διαδικασία ξεχειλώματος της υπόθεσης. Αλλιώς, ο Μητσοτάκης θα πάει στη Βουλή μόνο για να μιλήσει στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο-καρικατούρα και ενδεχομένως να το κάνει κατά τη λεγόμενη εορταστική περίοδο, που γενικά πέφτει το πολιτικό ενδιαφέρον. Στον Τσίπρα, που κατέθεσε ήδη πέντε επίκαιρες ερωτήσεις, δεν σκοπεύει να απαντήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

      • Εξ όνυχος τον λέοντα μα και τον… Κοντολέοντα

      • Ο ελέφαντας, τα κουνούπια και ο νομικίστικος εγκλωβισμός

      • Ντοπαρισμένος είναι μόνο αυτός που πιάνεται

      • Βαξεβάνης σηκώνει, Μαρινάκης καρφώνει

      • Μητσοτάκη, ψάξε αλλού για Χαχόλους

Εκτύπωση 🖨
ΓΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΥΠ/ΚΥΠ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚανονική κοροϊδία τα ψίχουλα στους νοσοκομειακούς γιατρούς
Επόμενο άρθρο Πανδημία: ελαφρά υποχώρηση των σκληρών δεικτών

Σχετικά Αρθρα

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

Ημέρα ανθρωπισμού.

1936: Εκτελείται ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα μαζί με τον Διόσκουρο Γαλίντο και τους αναρχικούς Φρανθίθκο Γαλαδί και Χοακίν Αρκόγιας.

1967: Δώδεκα νέοι του ΠΑΜ πραγματοποιούν διαδήλωση-αστραπή στην Ερμού μοιράζοντας προκηρύξεις και φωνάζοντας συνθήματα.

1973: Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ορκίζεται πρόεδρος της Δημοκρατίας και χορηγεί γενική αμνηστία.

1987: Βόμβα στο υπουργείο οικονομικών (ΕΛΑ).

1997: Βόμβα στο γραφείο του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo