Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος
  • «Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»
  • Σαν σήμερα 15 Γενάρη
  • Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών
  • Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»
  • Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Συνεχίζονται οι φιέστες εξαπάτησης των ανέργων!
Εργατικά

Συνεχίζονται οι φιέστες εξαπάτησης των ανέργων!

«Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Σεπ 2022, 08:00

Αφού… έλυσαν το πρόβλημα της ανεργίας στην Αθήνα, στη Λάρισα και Ηράκλειο (γράψαμε εδώ και εδώ), οι «Ημέρες Καριέρας» έφτασαν και στην πρωτεύουσα της πολύπαθης Εύβοιας. Πρόκειται για την 8η «Ημέρα Καριέρας», που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκίδας χθες, Σάββατο 17 Σεπτέμβρη, με στόχο «να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού».  Στην εκδήλωση συμμετείχαν «25 επιχειρήσεις από τη Χαλκίδα, από τη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, την Εύβοια και την ευρύτερη περιοχή, με περισσότερες από 500 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Ενδεικτικές ειδικότητες που αναζητούν οι εταιρίες είναι: μηχανολόγοι συντήρησης, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, τεχνικές ειδικότητες, οδηγοί, αποθηκάριοι, εργάτες αποθήκης, καθώς και γενικών διοικητικών και οικονομικών – λογιστικών καθηκόντων».

Αυτές οι περιβόητες… γιορτές ανεργίας συνιστούν μια επαναστατική πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας και του Κωστή Χατζηδάκη προσωπικά. Τη συγκεκριμένη μέρα, οι άνεργοι δεν θα ψάχνουν αγωνιωδώς μαρκάροντας αγγελίες, ώστε να κλείσουν κάποιο ραντεβού, ούτε θα περιμένουν να τους πάρουν τηλέφωνο για συνέντευξη. Ολα θα βρίσκονται… μπροστά στα πόδια τους.  Θα κάνουν απλώς μια βόλτα στα τραπεζάκια που στήνονται σε αυτό το εργασιακό παζάρι, σαν να πηγαίνουν στην αγορά, και θα πάρουν πληροφορίες για την κάθε επιχείριση, αφήνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους σ’ αυτές.  

Σε αυτή την χαλαρή εργασιακή αναζήτηση, η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) παρίσταται στο χώρο σαν… διακοσμητικό στοιχείο, αφού -σύμφωνα με την ανακοίνωση- «στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της». Οι εργασιακοί σύμβουλοι της υπηρεσίας, δηλαδή, δεν παρεμβαίνουν στις επαφές του κοινού με τους εκπροσώπους των εταιριών που κάθονται στα τραπεζάκια. Δεν καταγράφουν ούτε τις ανάγκες των επισκεπτών, ούτε ειδικότητες και προϋπηρεσίες, ούτε προτείνουν ή (προς Θεού!) επιβάλλουν συγκεκριμένες προσλήψεις. Το υπουργείο Εργασίας και η ΔΥΠΑ δεν πάσχουν από τέτοιες… κρατικιστικές ιδεοληψίες.

Αν κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν δουλειά, δεν χρειάζεται να σκάνε καθόλου γι’ αυτό! Στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονται (έστω και… διακριτικά) οι εργασιακοί σύμβουλοι ΔΥΠΑ, με σκοπό να τους ενημερώσουν για τα προγράμματα ολιγόμηνης «ενεργητικής απασχόλησης», που αφορούν στη δική τους ηλικιακή κατηγορία. Πρόκειται βέβαια για τα προγράμματα που απλώς ανακυκλώνουν την ανεργία, με τα οποία οι καπιταλιστές εργοδότες επιδοτούνται πλέον με το 100% των μισθών και των εισφορών, ενώ οι εργαζόμενοι παίρνουν για κάποιους μήνες το πολύ το βασικό μισθό (δείτε εδώ και εδώ).  Ή για τα περίφημα προγράμματα «κατάρτισης» σε ψηφιακές δεξιότητες, στα οποία κάνουν αίτηση 2.500 άτομα και στο τέλος παίρνουν μόνο 1.000 για ένα διάστημα, χωρίς καμία εγγύηση πως θα βρουν δουλειά στο μέλλον. 

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το τετ-α- τετ που έχουν οι άνεργοι  με τους εκπροσώπους των εταιριών σε αυτήν τη φιέστα. Οι περιβόητες «Ημέρες Καριέρας» είναι απλά μια καλή άσκηση, ώστε οι άνεργοι να μάθουν να «ψαρεύουν» μόνοι τους στη φουρτούνα της ανεργίας και της «απασχολησιμότητας». Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι… ίματζ μέικερ της ΔΥΠΑ,  είναι να τους υποδείξουν τρόπους καλύτερης σύνταξης του βιογραφικού τους, ώστε να πλασάρουν καλύτερα την εικόνα τους στους υποψήφιους εργοδότες. Ετσι λειτουργεί το… σύστημα των ίσων ευκαιριών στην καπιταλιστική οικονομία, τώρα θα το αλλάξουμε;  Οπως λέει και ο σούπερμαν του νεοφιλελευθεριοσμού Κωστής Χατζηδάκης, το παν είναι να ενεργοποιηθούν οι άνεργοι, και να μην καλομαθαίνουν με τα επιδόματα και τις… γενναίες παροχές που τους έδινε ο ΟΑΕΔ! (δείτε εδώ και εδώ).

Τώρα, αν οι επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο χώρο της εκδήλωσης, πέσουν σε καμιά προσφορά μερικής απασχόλησης με άστατα ωράρια (όπως αυτή γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη φιέστα της Αθήνας) και απλήρωτη εργασία ή σε εργασίες πλασιέ για προώθηση προϊόντων», ας μην το βάζουν κάτω! Ετσι χτίζονται οι καριέρες! Και όπως έλεγε παλιότερα ο σημερινός πρόεδρος του νέου… ανεξάρτητου ΣΕΠΕ Γ. Τζιλιβάκης, «θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να αποδείξουν την αξία τους επιδεικνύοντας μεγαλύτερο ζήλο και επαγγελματισμό, κάτι που μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμο για αυτούς».

Εκτύπωση 🖨
ΑΝΕΡΓΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαμποτάρισμα των εκλογών για Συμβούλια Διοίκησης

«Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

Επόμενο άρθρο Σκάνδαλο ολκής στο ΥΠΕΝ με τις διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης Γενικών Διευθυντών

«Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

Σχετικά Αρθρα

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

«Μποναμάς» με απολύσεις εργατών στα Public

Εργατικά 27 Δεκ 2025, 20:01

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

Εργατικά 24 Δεκ 2025, 11:58

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

Εργατικά 22 Δεκ 2025, 12:03

Νόμιμη η απεργία-αποχή των διοικητικών των ΑΕΙ από τις διαγραφές φοιτητών – Αυτή είναι η απόφαση-κόλαφος στα μούτρα του Μητσοτάκη

Εργατικά 21 Δεκ 2025, 05:25

Η αγωγή Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ και η αποκάλυψη των μαφιόζικων μεθόδων εργασιακής, ηθικής και κοινωνικής εξόντωσής της

Εργατικά 20 Δεκ 2025, 20:47
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
Κόντρες

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

13 Ιαν 2026, 14:11
Πολιτισμός

Ακυρώθηκε η διάσημη Εβδομάδα Συγγραφέων της Αδελαΐδας 2026: Μετά τον αποκλεισμό παλαιστίνιας-αυστραλής συγγραφέα

Περισσότεροι από 180 συγγραφείς και ομιλητές αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό

13 Ιαν 2026, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Γενάρη

13 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Απαράβατοιόροι: Οχι αφοπλισμός - Οχι διεθνής επιτροπεία/κηδεμονία

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις της Αντίστασης για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

12 Ιαν 2026, 19:14
Κόντρες

Η καρατόμηση ενός αθώου

12 Ιαν 2026, 14:32
Η παπάρα

Η καρατόμηση του μπατζανάκη

12 Ιαν 2026, 13:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

Ημέρα Martin Luther King.

Αγκόλα: Ημέρα ανεξαρτησίας.

Βενεζουέλα: Ημέρα δασκάλων.

Βόρεια Κορέα: Ημέρα κορεατικού αλφαβήτου.

Ιαπωνία: Ημέρα ενηλίκων.

1809: Γεννιέται ο Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν.

1878: Φιλοπόλεμο συλλαλητήριο στην Αθήνα, τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες.

1919: Δολοφονούνται στο Βερολίνο οι Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ.

1977: Βόμβα στον κινηματογράφο «Αττικόν» του Πειραιά που πρόβαλε την ταινία “Επιδρομή στο Εντεμπε“.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Εφετείο 17Ν

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • ΕΛΑ

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Επικοινωνία

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Όροι χρήσης

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Ποιοι είμαστε

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Επικοινωνία

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

  • Όροι χρήσης

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

    «Ημέρα Καριέρας» και στη Χαλκίδα!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo