Τραγική ειρωνεία! Ο υπουργός «Περιφερειακής Συνεργασίας» του Ισραήλ, Tzachi Hanegbi, σε συνέντευξή του στο ισραηλινό ραδιόφωνο, παραδέχτηκε ότι «το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που εδώ και δυο χρόνια σκοτώνει Ιρανούς»! Ετσι αντιλαμβάνονται την «περιφερειακή συνεργασία» οι σιωναζιστές που καμαρώνουν που είναι δολοφόνοι.
«Χτυπάμε τους Ιρανούς εκατοντάδες φορές στη Συρία. Ορισμένες φορές το παραδεχόμαστε, ορισμένες φορές το αποκαλύπτουν οι ξένες αναφορές», συμπλήρωσε προκλητικά, δείχνοντας το ποιόν των Σιωνιστών ως διεθνών γκάνγκστερ. Γιατί ούτε η Συρία, ούτε το Ιράν εξαπέλυσαν ποτέ επιθέσεις κατά του Ισραήλ. Γιατί λοιπόν το τελευταίο ομολογεί ότι τους πολεμά; Προφανώς για να κατατροπώσει τη Χεζμπολά που έχει ιρανική και συριακή στήριξη. Ομως, με τα λεγόμενά τους ουσιαστικά παραδέχονται τη χρεοκοπία τους. Αν με τις εκατοντάδες επιθέσεις δεν έχουν κατορθώσει να κατατροπώσουν ούτε τη Χεζμπολά ούτε το Ιράν, τότε έχουν αποτύχει παταγωδώς.
Τελευταία Νέα :
- Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά
- Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν
- Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;
- Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης
- (Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση
- Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό








