Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά
  • Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
  • Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη
  • Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…
  • Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού
  • H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ενοπλη επίθεση εναντίον ισραηλινών μπάτσων
Διεθνή

Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ενοπλη επίθεση εναντίον ισραηλινών μπάτσων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιούλ 2017, 00:00

Κόντρα στην συντριπτική υπεροπλία και την κτηνώδη καταστολή των σιωνιστών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού της Δυτικής Οχθης και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, την Παρασκευή 14 Ιούλη μια ομάδα τριών αποφασισμένων παλαιστίνιων νεολαίων κατάφερε νέο πλήγμα στους σιωνιστές σκοτώνοντας δύο ισραηλινούς μπάτσους και τραυματίζοντας άλλον ένα. Η επίθεση έγινε δίπλα στο τέμενος Αλ-Ακσα, ενώ οι παλαιστίνιοι μαχητές λίγο μετά έπεσαν βαριά τραυματισμένοι από τις σφαίρες της ισραηλινής αστυνομίας και αφέθηκαν να πεθάνουν, καθώς η αστυνομία απαγόρευσε στους διασώστες και τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν το σημείο της επίθεσης.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ισραηλινής αστυνομίας δήλωσε ότι οι νεκροί μαχητές ήταν ένας 29χρονος και δυο 19χρονοι που ανήκαν όλοι στην ίδια οικογένεια. Ολοι τους ήταν ισραηλινοί πολίτες παλαιστινιακής καταγωγής, κάτοικοι της πόλης Ουμ Αλ Φαμ, ενώ κανείς τους δεν είχε ποινικό μητρώο. Είναι άγνωστο αν είχαν σχέσεις με οργανώσεις της Αντίστασης.

Η ισραηλινή αστυνομία έχει απαγορεύσει την πρόσβαση στην Παλιά Πόλη και το τέμενος Αλ-Ακσα, με τους Παλαιστίνιους να φοβούνται ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή του στάτους της περιοχής, όπως έγινε με το τέμενος του Ιμπραήμ στη Χεβρώνα, μετά τη δολοφονία 29 παλαιστίνιων προσκυνητών από τον φασίστα εβραίο έποικο Μπαρούχ Γκολντστάιν, τον Φλεβάρη του 1994. Εκτοτε, το τέμενος έχει διαιρεθεί στα δυο, με το ένα τμήμα του να έχει μετατραπεί σε εβραϊκή συναγωγή, ενώ το Ισραήλ έχει περιορίσει την πρόσβαση των Παλαιστινίων στο τέμενος και στην είσοδο υπάρχει σημείο ελέγχου των προσκυνητών από τον ισραηλινό στρατό. Η τελευταία φορά που είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στο τέμενος του Αλ-Ακσα για τις προσευχές της Παρασκευής ήταν το 2014, μετά την επίθεση ενάντια στον κακόφημο ισραηλινό ακροδεξιό Γιεχούντα Γκλικ από παλαιστίνιο μαχητή. Ο Γκλικ είναι πλέον μέλος της ισραηλινής Κνεσέτ.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαμάς, Σάμι Αμπού Ζούχρι χαιρέτισε την πράξη αντίστασης στους σιωνιστές από τους τρεις παλαιστίνιους νέους χαρακτηρίζοντάς την ως μια φυσική απάντηση στον τρόμο που επιβάλλει το Ισραήλ και στη βεβήλωση του τεμένους Αλ-Ακσα. Παράλληλα, η Φατάχ Αλ Ιντιφάντα, οργάνωση που προήλθε από διάσπαση της Φατάχ τη δεκαετία του ‘80, χαιρέτισε και αυτή την επίθεση χαρακτηρίζοντάς την απόδειξη ότι ο παλαιστινιακός λαός μπορεί να αντισταθεί στη σιωνιστική κατοχή. Στον ίδιο τόνο κινήθηκε και το κοινό ανακοινωθέν των ένοπλων τμημάτων όλων των οργανώσεων της Αντίστασης στη Γάζα, που προειδοποίησαν τους σιωνιστές ότι ο αποκλεισμός της Παλιάς Πόλης και του τεμένους είναι σπίθα που μπορεί να προκαλέσει έκρηξη στην περιοχή. Παράλληλα, τονίζει ότι οι οργανώσεις της Αντίστασης δεν πρόκειται να επιτρέψουν στον εχθρό να εισβάλλει στους χώρους λατρείας και να απαγορεύει στους Παλαιστίνιους της Ιερουσαλήμ να εισέρχονται ελεύθερα σε αυτούς.

Σύμφωνα με τον Χάμζα Αμπού Σανάμπ, πολιτικό αναλυτή, η επίθεση εναντίον των ισραηλινών μπάτσων στην Ιερουσαλήμ αποτελεί μια ποιοτική αναβάθμιση για την αντίσταση ενάντια στο Ισραήλ και για την Ιντιφάντα της Ιερουσαλήμ, όπως αποκαλείται η εξέγερση των παλαιστίνιων νεολαίων στην ευρύτερη περιοχή, που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2015. Το Ισραήλ φοβάται πολύ τις επιθέσεις από αυτόνομους πυρήνες μαχητών ή από άτομα που δεν έχουν οργανική σχέση με την Αντίσταση, αφού είναι εντελώς απρόβλεπτες και διαλύουν αποτελεσματικά όχι μόνο την επίπλαστη εικόνα ασφάλειας που με τόσο κόπο επιχειρεί το ισραηλινό κράτος να οικοδομήσει στο εσωτερικό του αλλά και την εντύπωση ότι ο ισραηλινός στρατός και η αστυνομία είναι ανίκητοι. Η χρονική σύμπτωση της επίθεσης με την όξυνση του αποκλεισμού της Γάζας, με την παύση της ηλεκτροδότησής της από τους σιωνιστές, και τη γενικότερη υποβάθμιση της Παλαιστινιακής Υπόθεσης σε διεθνές επίπεδο, λόγω της γενικότερης υποχώρησης του επαναστατικού κινήματος, αποδεικνύει ότι ο παλαιστινιακός λαός βρίσκει το κουράγιο και τη δύναμη να αντισταθεί στους σιωνιστές ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ανατολική Ιερουσαλήμ

Οι παλιάτσοι του Σύριζα νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός πάσχει από αμνησία
Επόμενο άρθρο

Ανατολική Ιερουσαλήμ

Πολιτικάντικα παιχνίδια σε ματωμένο φόντο

Σχετικά Αρθρα

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

Διεθνή 2 Δεκ 2025, 18:21

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

Διεθνή 2 Δεκ 2025, 10:59

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 1 Δεκ 2025, 13:35

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

Διεθνή 30 Νοέ 2025, 09:40

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

Διεθνή 29 Νοέ 2025, 09:54

Νίλα εισβολέων σιωναζιστών κομάντο σε συριακή κωμόπολη, μετά από ένοπλη αντίσταση των κατοίκων της

Διεθνή 28 Νοέ 2025, 20:14
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εργατικά

Καμιά ανοχή στις απολύσεις μητέρων – η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι ποινή!

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού EKΠΑ για απολυμένη εργαζόμενη στην καθαριότητα

30 Νοέ 2025, 06:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Νοέμβρη

30 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Δεν θα συμπράξουμε στις διαγραφές φοιτητών για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια

Κάλεσμα προς τους διδάσκοντες για κοινή δράση

29 Νοέ 2025, 20:05
Διεθνή

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

29 Νοέ 2025, 09:54
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

Ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1905: Η αστυνομία συλλαμβάνει πολλούς αντιπροσώπους του Σοβιέτ Πετρούπολης, ανάμεσά τους ο Τρότσκι που εξορίζεται στη Σιβηρία.

1942: Παραιτείται η κυβέρνηση Τσολάκογλου, ορκωμοσία νέας υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις αρχές κατοχής.

1944: «Δεκέμβρης» – Διαδήλωση του ΕΑΜ στην πλατεία Συντάγματος, αστυνομία και βρετανοί στρατιώτες χτυπάνε στο ψαχνό, 28 νεκροί και εκατό τραυματίες.

1973: Βόμβα των Λαϊκών Απελευθερωτικών Ομάδων Σαμποτάζ σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας (Αθήνα).

1984: Δυστύχημα στο εργοστάσιο της «Union Carbide» στο Bhopal της Ινδίας, 10.000 νεκροί και 300.000 τραυματίες.

1988: Τρεις βόμβες του ΕΛΑ σε υπηρεσίες της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    17Ν
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Εφετείο 17Ν
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    ΕΛΑ
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ανατολική Ιερουσαλήμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ποιοι είμαστε
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Επικοινωνία
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Όροι χρήσης
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ποιοι είμαστε
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Επικοινωνία
  • Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Ανατολική Ιερουσαλήμ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo