Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια
  • Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
  • Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50
  • Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της
  • Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Πρώτη δόση εφιαλτικών αυξήσεων
Οικονομία

ΔΕΗ

Πρώτη δόση εφιαλτικών αυξήσεων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιαν 2013, 00:00

«Πετύχαμε ένα διττό στόχο: την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των καταναλωτών και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων για την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου». Αυτά δήλωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργίου, μετά την ανακοίνωση της πρώτης δόσης των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ (θ’ ακολουθήσουν άλλες δύο δόσεις αυξήσεων μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013).

Πόσο αυξάνονται τελικά τα τιμολόγια; Ελα μου ντε! Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ήταν πάντοτε ένας γρίφος. Δεν είναι σαν τα εισιτήρια, ας πούμε, που υπολογίζεις αμέσως την αύξηση. Υπάρχουν ένα σωρό χρεώσεις (πέρα από την κατανάλωση ρεύματος) και υπάρχει και κλιμάκωση ανάλογα με την κατανάλωση. Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα κάποιους πίνακες με παραδείγματα, για να ‘χουν να γράφουν τα παπαγαλάκια. «Ξέχασε», όμως, ν’ αναφέρει οτιδήποτε για τη μεγάλη αύξηση στην κατηγορία μέχρι τις 800 κιλοβατώρες (kwh), που ξεπερνά το 25%. Οταν ο Μ. Παπαγεωργίου ρωτήθηκε σχετικά, σε ραδιοφωνική του εμφάνιση, είπε ότι σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως τα εξοχικά σπίτια. Μ’ άλλα λόγια, όποιος έχει ένα σπίτι στο χωριό, καλύτερα να προμηθευτεί γεννήτρια, γιατί το νταβατζιλίκι θα είναι αβάσταχτο από τώρα και στο εξής.
 
Πριν δούμε αναλυτικότερα τις αυξήσεις, πρέπει να ξανατονίσουμε ότι αυτές είναι μόνο η πρώτη δόση (γεγονός που κρύβει η κυβερνητική προπαγάνδα, μολονότι είναι αποφασισμένο και συμφωνημένο με την τρόικα) και ν’ απαντήσουμε σ’ ένα κρίσιμο ερώτημα: γιατί η τρόικα επέβαλε αυτές τις αυξήσεις; Τι την ενδιαφέρει αυτή, όταν η ΔΕΗ δεν επιχορηγείται από το ελληνικό κράτος, αλλά είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια; Η τρόικα δεν ενδιαφέρεται για τη ΔΕΗ, αλλά για τους ιδιώτες που θα μπουν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Γι’ αυτούς στρώνει το τραπέζι. Τον Ιούνη απελευθερώνονται τα οικιακά τιμολόγια (που σημαίνει ότι δε θα τα καθορίζει το κράτος) και η τρόικα με την κυβέρνηση σπεύδουν να περάσουν τρεις γύρους αυξήσεων, ώστε να διαμορφωθεί μια πολύ ψηλή βάση.
 
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ αναφέρεται σε τελικές συνολικές χρεώσεις στο οικιακό τιμολόγιο ανά κατηγορία κατανάλωσης. Σύμφωνα μ’ αυτή την ανακοίνωση, η τελική συνολική χρέωση αυξάνεται από 25,2% για κατανάλωση 0-800 kwh, μέχρι 10,55% για κατανάλωση από 3.001 kwh και πάνω. Βλέπουμε, δηλαδή, ότι όσο χαμηλότερη είναι η κατανάλωση τόσο μεγαλύτερη είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος. Αντί για κλιμάκωση των αυξήσεων, έχουμε αποκλιμάκωσή τους, ώστε να πληγούν κυρίως τα λαϊκά νοικοκυριά.
 
Από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, όμως, πληροφορούμαστε τις αυξήσεις με τιμές ανά kwh, που είναι διαφορετικές και πολύ μεγαλύτερες, διότι η κυβέρνηση έκανε διάφορες αλχημείες. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η ΔΕΗ, οι αυξήσεις της τιμής ανά kwh κυμαίνονται από 38,54% για καταναλώσεις 0-800 kwh, μέχρι 11,98% για καταναλώσεις πάνω από 2.000 kwh. Και πάλι είναι φθίνουσα η κλιμάκωση, οι αυξήσεις όμως είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που έδωσε η κυβερνητική προπαγάνδα. Υπάρχει μόνο μείωση του παγίου από 800 kwh και πάνω, από 9,20 σε 4,80 ευρώ και μ’ αυτή τη μείωση έπαιξε η κυβερνητική προπαγάνδα.
Η κυβερνητική προπαγάνδα έκανε κι άλλη μια λαθροχειρία. Ανακοίνωσε κλίμακα με 7 κατηγορίες κατανάλωσης, όμως αυτές οι κατηγορίες δεν προκύπτουν από διαφορές κατανάλωσης, αλλά από άλλα στοιχεία του τιμολογίου. Οι κατηγορίες κατανάλωσης ήταν τέσσερις και μειώθηκαν σε τρεις. Καταργήθηκε η κατηγορία 801-1.000 kwh και έτσι θα υπάρξει και απ’ αυτή τη ρύθμιση επιβάρυνση για τα νοικοκυριά με χαμηλή κατανάλωση.
Ολο το παιχνίδι των εντυπώσεων, λοιπόν, παίχτηκε στις τεράστιες αυξήσεις της τιμής ανά kwh και στη μείωση του παγίου, καθώς και στη μείωση των χρεώσεων δικτύου, που είχε γίνει πριν τις γιορτές. Ακριβώς σ’ αυτό το σημείο φαίνεται καθαρά ότι το παιχνίδι παίζεται για τους ιδιώτες που θα μπουν στην παραγωγή. Ανεβαίνει η τιμή ανά  kwh, που θα τους εξασφαλίσει σίγουρα κέρδη στο μέλλον, ενώ η μείωση κάποιων παγίων είναι προσωρινό προπαγανδιστικό τέχνασμα. Κάποια στιγμή θα αυξηθούν και πάλι και τα πάγια, στο όνομα διάφορων αναγκών. Χρόνια τώρα αυτό γίνεται.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΔΕΗ

Δίκη “Επαναστατικού Αγώνα” – 41η συνεδρίαση, Τρίτη 15.01.2013
Επόμενο άρθρο

ΔΕΗ

Νέα δίκη για τη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 20η συνεδρίαση, Δευτέρα 21.1.13

Σχετικά Αρθρα

Από τα τρένα στα αστικά: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί

Εργατικά 9 Ιούλ 2025, 07:21

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να σπάσει εν τη γενέσει της η προσπάθεια ποινικής απαλλαγής των λαμόγιων

Την καταδίκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ζήτησε η εισαγγελέας Νταγιάντα στη δίκη των 7 μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

Αγροτικά 2 Ιούλ 2025, 22:08

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

Εργατικά 1 Ιούλ 2025, 21:50

Το μεγάλο φαγοπότι των απευθείας αναθέσεων

Οικονομία 6 Ιούν 2025, 06:30

Σιδηρόδρομοι: Ο Μητσοτάκης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια

Οικονομία 15 Μάι 2025, 21:11

Προκλητική απάντηση υπουργείου Οικονομικών: Οι εξώσεις και οι πλειστηριασμοί οικογενειών ΑΜΕΑ θα προχωρήσουν

Οικονομία 6 Μάι 2025, 21:31
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Κόντρες

Πατροκτόνος ο Κούλης;

28 Ιούλ 2025, 13:32
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Zάλτσμπουργκ: Εσπασαν τη βιτρίνα της συνενοχής

28 Ιούλ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

1920: Απόπειρα δολοφονίας του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Παρίσι από δύο βασιλόφρονες απότακτους αξιωματικούς.

1946: Βίαιη εισβολή στη ΓΣΕΕ, παραπομπή της διοίκησής της σε δίκη.

1971: Βόμβες στο Ηράκλειο της Κρήτης καταστρέφουν αυτοκίνητο της εκεί αμερικανικής βάσης και προκαλούν ζημιές στα γραφεία του τοπικού κλιμακίου της ΚΥΠ.

1976: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής προτείνει τη μόνιμη τέλεση των ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα.

1977: Ενας νεκρός και είκοσι τραυματίες σε συγκρούσεις με την αστυνομία στη διάρκεια αντιπυρηνικών διαδηλώσεων στο Τρέις Μαλβίλ (Γαλλία).

1978: Συλλαμβάνονται ως βομβιστές ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και άλλοι οκτώ νεοφασίστες.

1980: Εκτέλεση του τούρκου διπλωμάτη της πρεσβείας στην Αθήνα Γκαλίπ Οσμάν από τον Αρμενικό Απελευθερωτικό Στρατό.

1982: Βόμβα στα γραφεία της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΔΕΗ

    17Ν
    • ΔΕΗ

      Εφετείο 17Ν
  • ΔΕΗ

    ΕΛΑ
    • ΔΕΗ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΔΕΗ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΔΕΗ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΔΕΗ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΔΕΗ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΔΕΗ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΔΕΗ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΔΕΗ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΔΕΗ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΔΕΗ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΔΕΗ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΔΕΗ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΔΕΗ

      ΔΕΗ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΔΕΗ

      ΔΕΗ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΔΕΗ

      ΔΕΗ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΔΕΗ

      ΔΕΗ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΔΕΗ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΔΕΗ

    ΔΕΗ

    Ποιοι είμαστε
  • ΔΕΗ

    ΔΕΗ

    Επικοινωνία
  • ΔΕΗ

    ΔΕΗ

    Όροι χρήσης
  • ΔΕΗ

    ΔΕΗ

    Ποιοι είμαστε
  • ΔΕΗ

    ΔΕΗ

    Επικοινωνία
  • ΔΕΗ

    ΔΕΗ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo