Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη
  • Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί
  • Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια
  • Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας
  • «Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»
  • Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Σε ρόλο υπηρέτη των ασφαλιστικών εταιριών
Οικονομία

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Σε ρόλο υπηρέτη των ασφαλιστικών εταιριών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Οκτ 2011, 00:00

Συνέδριο για την επαγγελματική ασφάλιση οργάνωσε την περασμένη Δευτέρα το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια λαμπρή εκδήλωση ο Γ. Κουτρουμάνης. Οπως κάθε υπουργός αστικής κυβέρνησης που… σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορούσε κι αυτός να πάει σ’ ένα συνέδριο καπιταλιστών με άδεια χέρια. Τι διάολο, θα ήταν αγένεια.

Ξεκίνησε την ομιλία του με το πάγιο χονδροειδές ψέμα όλων των κυβερνήσεων και όλων των υπουργών. Τα ασφαλιστικά συστήματα «αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας» και «από τις βασικές αιτίες των προβλημάτων αυτών ήταν και είναι η γήρανση των πληθυσμών». Ο παλιός συνδικαλιστής της γραφειοκρατίας των ασφαλιστικών ταμείων δεν έχει ακούσει τίποτα για την πολύχρονη ληστεία που εξαφάνισε τα αποθεματικά, για την εισφοροδιαφυγή των καπιταλιστών, για τις συνεχείς κλοπές από το κράτος με διάφορους νόμους, για το φόρτωμα της κρατικής προνοιακής πολιτικής στα ασφαλιστικά ταμεία. Μόνο για την περιβόητη «γήρανση του πληθυσμού» ξέρει να λέει. Δηλαδή, για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ζουν περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν και… δημιουργούν ελλείμματα στα Ταμεία. Το ότι αυτοί οι εργαζόμενοι είναι οι μοναδικοί δημιουργοί του κοινωνικού πλούτου και ταυτόχρονα τα υποζύγια της φορολογίας, το ότι έχουν χρυσοπληρώσει ασφαλιστικές εισφορές και παίρνουν ψίχουλα, συντάξεις πείνας, προφανώς δεν παίζει κανένα ρόλο.
Αφού, λοιπόν, αναφέρθηκε μόνο στη «γήρανση» και σε τίποτ’ άλλο, ο Κουτρουμάνης αναφέρθηκε και στις σημερινές συνθήκες, που η αύξηση της ανεργίας μειώνει τις εισφορές. Αυτό, όμως, το θεώρησε αναπόφευκτο (κάτι σαν θεία τιμωρία), η οποία οδηγεί στην… κοινωνική τιμωρία: «Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μας οδήγησε στη μείωση των συντάξεων, τα δύο τελευταία χρόνια κατά 10% περίπου μεσοσταθμικά». Οι μόνοι για τους οποίους δεν υπάρχει καμιά εγγύηση είναι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Ασφαλιστική αθλιότητα σε περιόδους σχετικής ανάπτυξης του καπιταλισμού, μεγαλύτερη αθλιότητα σε εποχές κρίσης.
 
Αφού προανήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, νέες ανατροπές σε βάρος εργαζόμενων και συνταξιούχων («αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε θα τη συνεχίσουμε, έτσι ώστε μέχρι το τέλος του 2012 να έχουμε ολοκληρώσει τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού μας συστήματος»), ο Κουτρουμάνης πέρασε στο θέμα για το οποίο τον είχαν καλέσει. Επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης, ότι «η επαγγελματική ασφάλιση μπορεί χωρίς καμία αμφιβολία να παίξει ένα συμπληρωματικό ρόλο στις κοινωνικές ασφαλίσεις», διότι «είναι φυσικό για κάθε άτομο και πολύ περισσότερο για επαγγελματική ομάδα να αναζητείται κάτι το επιπλέον, το συμπληρωματικό, αυτό που μπορεί να καλύψει ανάγκες τις οποίες δεν μπορούν να καλύψουν τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία», και μετά μπήκε στο ζουμί. Στη σημερινή περίοδο δεν περισσεύουν λεφτά για πρόσθετη ασφάλιση, «μπορούμε όμως να δούμε ένα νέο θεσμικό πλαίσιο που θα διαμορφωθεί μετά από διάλογο και θα ωριμάσει σταδιακά για να μπορέσει να εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια που θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες».
 
Τι ήθελαν ν’ ακούσουν οι καπιταλιστές; Πώς θα τους δώσει ρόλο στα επαγγελματικά ταμεία, που κάποια στιγμή ευελπιστούν ότι θ’ αρχίσουν να στήνονται, λόγω της πλήρους εξαθλίωσης της κοινωνικής ασφάλισης. Υποσχέθηκε, λοιπόν, «τη διαμόρφωση κανόνων για τη λειτουργία της ιδιωτικής ασφάλισης, με αποτελεσματική εποπτεία και ενίσχυση της φερεγγυότητάς τους». Και στο τέλος μίλησε υπέρ όλων των καπιταλιστών και όχι μόνο των ασφαλιστικών εταιριών. Η ανάπτυξη της επαγγελματικής ασφάλισης, είπε, «μπορεί να διευκολυνθεί από τη μείωση των σημερινών ασφαλιστικών εισφορών που είναι πράγματι μεγάλες. Σήμερα φαίνεται απαγορευτική μια τέτοια επιλογή ωστόσο παραμένει στο σχεδιασμό μας». Πώς γίνεται από τη μια να λες ότι υπάρχει πρόβλημα εσόδων στην κοινωνική ασφάλιση και από την άλλη να υπόσχεσαι μείωση των ασφαλιστικών εισφορών; Οταν είσαι λακές του κεφάλαιου, όλα γίνονται. Μειώνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές θα εξαθλιώσεις περισσότερο τις συντάξεις και θα σπρώξεις μια μερίδα εργαζόμενων στη συμπληρωματική «ασφάλιση» των επαγγελματικών ταμείων, που θ’ αναλάβουν να τα οργανώσουν οι ασφαλιστικές εταιρίες. Τα τελευταία λόγια της ομιλίας Κουτρουμάνη ήταν η υπόσχεση στους καπιταλιστές για «σταδιακή μείωση των εισφορών για τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών σας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Θα την ξεπουλήσουν κομμένη φέτες
Επόμενο άρθρο

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το μαρτύριο της σταγόνας

Σχετικά Αρθρα

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

Οικονομία 14 Σεπ 2026, 20:09

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

Οικονομία 7 Σεπ 2026, 14:37

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

Οικονομία 1 Σεπ 2026, 13:55

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

Οικονομία 30 Ιούν 2026, 13:06

PosoKaneiToDoulema?

Οικονομία 17 Ιούν 2026, 22:19

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

Οικονομία 5 Ιούν 2026, 18:52
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2026, 00:01
Εργατικά

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

15 Σεπ 2026, 21:36
Παιδεία

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

15 Σεπ 2026, 21:31
Υγεία

Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας

15 Σεπ 2026, 21:27
Πολιτισμός

Ο Macklemore απαντά για τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο της περιοδείας του Ed Sheeran

«Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»

15 Σεπ 2026, 18:12
Εργατικά

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

15 Σεπ 2026, 12:01
Διεθνή

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

15 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

14 Σεπ 2026, 20:09
Πολιτισμός

Μαζικός κοινωνικός εκφασισμός: Με επικεφαλής τη σιωνιστική αντιπολίτευση ζητούν την «εξόντωση» των δημιουργών του «ΝΑΖΑ»

14 Σεπ 2026, 19:47
Αγροτικά

Εγκλημάτησαν κατά των κτηνοτρόφων και τώρα επιβάλλουν… στρατιωτικό νόμο στη Λέσβο!

Τεράστια η καταστροφή από τον αφθώδη πυρετό στους κτηνοτρόφους του νησιού

14 Σεπ 2026, 17:02
Υγεία

Η ιατρική της κονόμας ενισχύεται από το κράτος αλλά ενίοτε σκοτώνει

Οχετός υποκρισίας και αποποίησης ευθυνών μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

14 Σεπ 2026, 14:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους

13 Σεπ 2026, 19:54
Διεθνή

«Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»

Δήλωση βουλευτή της Χεζμπολά

13 Σεπ 2026, 11:29
Παιδεία

Τσίπρας για εκπαίδευση: Υποσχεσιολογία και παλιές συνταγές της εποχής Γαβρόγλου με αντιδραστικά υλικά

13 Σεπ 2026, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

12 Σεπ 2026, 14:15
Διεθνή

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

12 Σεπ 2026, 08:16
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

Ημέρα προστασίας του όζοντος.

Μαλαισία, Σιγκαπούρη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1963).

Μεξικό: Εθνική γιορτή (1810).

Νέα Γουινέα (Παπούα): Εθνική γιορτή (1975).

1848: Καταργείται η δουλεία σε όλα τα γαλλικά εδάφη.

1920: Βόμβα στο χρηματιστήριο της Wall Street (ΗΠΑ), τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

1968: Μετάδοση αντιδικτατορικών συνθημάτων του ΠΑΜ επί δεκάλεπτο με μαγνητόφωνο στην Αιόλου.

1969: Το ΕΔΚ ανατινάζει δύο πυλώνες της ΔΕΗ στην Ελευσίνα με σκοπό τη διακοπή ρεύματος κατά την έναρξη των πανευρωπαϊκών αγώνων.

1982: Σφαγές Παλαιστινίων στα λιβανέζικα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα από τον ισραηλινό στρατό.

1982: Εκτελείται ως προδότης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Σαντέκ Γκομπτζαντέχ.

1991: Βομβιστική ενέργεια των μαοϊκών ανταρτών “Φωτεινό μονοπάτι” προκαλεί τον θάνατο επτά ατόμων (Περού).

1994: Ο ΕΛΑ ανατινάζει με τηλεχειριζόμενη βόμβα υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ στον Περισσό, νεκρός ο 42χρονος αξιωματικός Απόστολος Βέλιος και εννιά τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    17Ν
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Εφετείο 17Ν
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    ΕΛΑ
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Επικοινωνία
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Όροι χρήσης
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Επικοινωνία
  • Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo