Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;
  • Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή
  • Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;
  • Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά
  • Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη
  • Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Απέραντο σκανδαλοτροφείο
Πολιτική

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Απέραντο σκανδαλοτροφείο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Νοέ 2010, 00:00
Την περασμένη Κυριακή, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είχε ολοσέλιδο δημοσίευμα σ’ ένα ακόμα σκάνδαλο διαπλοκής στο υπουργείο της Τ. Μπιρμπίλη. Υπό τον τίτλο «Τοποθέτηση σκάνδαλο στον Οργανισμό Ανακύκλωσης – Τον διόρισε η Τίνα για να ελέγχει τον εαυτό του!», αναφερόταν στον Γιάννη Ραζή, γενικό διευθυντή της «Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ», μιας ιδιωτικής εταιρίας, τον οποίο η Μπιρμπίλη διόρισε ως αναπληρωματικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του κρατικού Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Αλλων Προϊόντων (ΕΟΕΔΣΑΠ). Μάλιστα, τον διόρισε όχι ως εκπρόσωπο κάποιου φορέα, αλλά ως εκπρόσωπο του υπουργείου.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρία του Ραζή από το 2003 μέχρι το 2009 έχει διαχειριστεί περισσότερα από 186 εκατ. ευρώ και είναι σκάνδαλο να τοποθετείται στο ΔΣ ενός κρατικού φορέα που θα ελέγχει τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη μπίζνα της ανακύκλωσης, μεταξύ των οποίων είναι και η δική του. Χωρίς καθόλου να παραβλέπουμε τον ανταγωνισμό συμφερόντων (η εταιρία του Ραζή έχει εκλεκτές σχέσεις με τον όμιλο Αλαφούζου, με τον οποίο συνεργάζεται σε διάφορες μπίζνες συγκέντρωσης παλιών συσκευών, μπίζνες που καλύπτονται με περιβαλλοντική χρυσόσκονη), πρέπει να σημειώσουμε ότι το δημοσίευμα χτυπά κέντρο. Εστω και επιλεκτικά. Λέμε επιλεκτικά, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπιρμπίλη αποκαλύπτει εκλεκτικές συγγένειες με καπιταλιστή, στον οποίο αναθέτει θεσμικό ρόλο. Η διαπλοκή στο εν λόγω υπουργείο πάει σύννεφο, όπως και γενικότερα στο περιβάλλον της οικογένειας Παπανδρέου, στο οποίο ανήκει και η Μπιρμπίλη. Δεν είδαμε, όμως, καμιά από τις μεγάλες σημασίες να δίνει την παραμικρή σημασία στις δικές μας αποκαλύψεις για το ρόλο του μυστικοσύμβουλου της Μπιρμπίλη, καπιταλιστή-μελετητή Ν. Χλύκα, ο οποίος χαράζει όλη τη δασική πολιτική του υπουργείου, ερήμην των υπηρεσιακών παραγόντων και σε βάρος των δασών της χώρας.
 
Στο προηγούμενο φύλλο αναφερθήκαμε πάλι σ’ αυτό το θέμα, αναφερόμενοι σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Κεφάλαιο» (φύλλο της 30.10. 2010), που αναφερόταν στον Χλύκα και σε μερικές πτυχές της πολυσχιδούς του δράσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Σ’ αυτό το δημοσίευμα φιλοξενούνταν και απαντήσεις του Ν. Χλύκα σε ερωτήματα της εφημερίδας. Παραδεχόταν ότι υπήρξε ο συντάκτης της εισηγητικής έκθεσης του νομοσχέδιου για τα καμένα της Αττικής (ήδη νόμος 3818/2010), όμως αυτό το έκανε «στο πλαίσιο της διαβούλευσης». Για ξεκάρφωμα, δε, ισχυριζόταν ότι «Επί υπουργίας Τ. Μπιρμπίλη δεν έχω πάρει κανένα έργο. Αντίθετα, επί Γ. Σουφλιά, μου είχαν ανατεθεί έργα αξίας εκατομμυρίων ευρώ».
 
Ψάξαμε καλά το θέμα και είμαστε σε θέση να πούμε, ότι ο μυστικοσύμβουλος της Μπιρμπίλη λέει ψέματα και στα δύο.
 
Στις 25.10.2009, η Μπιρμπίλη εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο ανακοίνωνε ότι την επομένη το μεσημέρι θα συναντιόταν με μια σειρά φορείς για να τους παρουσιάσει το Σχέδιο Νόμου για τα καμένα της Αττικής και να ζητήσει τα σχόλιά τους. Η συνάντηση έγινε και το νομοσχέδιο ήταν έτοιμο, μαζί με την εισηγητική του έκθεση, που αποδεδειγμένα συνέταξε ο Χλύκας (άφησε το ηλεκτρονικό του ίχνος στο σχετικό αρχείο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου). Τις επόμενες μέρες, οι φορείς κατέθεσαν τις απόψεις τους. Η Πανελλήνια Ενωση Δασολόγων στις 30.10. 09, το ΤΕΕ στις 4.11.09, η ΠΕΔΔΥ στις 30.10.09, το WWF επίσης (δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, αλλά αρ. πρωτ. 563/2009). Ο μόνος φορέας που δεν κατέθεσε υπόμνημα με τις απόψεις του ήταν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μελετητών Γεωτεχνικών, με πρόεδρο τον Ν. Χλύκα! Απολύτως λογικό, αν αναλογιστούμε ότι ο Χλύκας είχε ήδη συντάξει το νομοσχέδιο και την εισηγητική του έκθεση! Τώρα λέει ψέματα, ότι τάχα κατέθεσε έγγραφο στο πλαίσιο της διαβούλευσης, για να κρύψει την παράνομη σχέση του με την υπουργό.
 
Λέει ακόμα, ότι επί Μπιρμπίλη δεν πήρε δουλειές. Γιατί άραγε; Δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι αποκαλύπτει τη σχέση του με την υπουργό; Και μυστικοσύμβουλος της Μπιρμπίλη είναι και δουλειές παίρνει. Να του θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν τις δηλώσεις του στο «Κεφάλαιο», στις 21.10.2010, κατακυρώθηκε υπέρ της εταιρίας του (σε σύμπραξη με άλλη εταιρία) η εκπόνηση του έργου «Μελέτη έργων Ορεινής Υδρονομίας χειμάρρων Μπογδάνα-Κολχικού λεκάνης Κορώνειας» (απόφαση ΔΔ3206 της Διεύθυνσης Δασών Θεσσαλονίκης). Οτι υπέβαλε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύμβαση Δ3-02 (κατάρτιση δασικού χάρτη στην Αττική), προεκτιμώμενης αμοιβής 721.441 ευρώ. Η προσφορά του Ν. Χλύκα (και άλλων έξι εταιριών) προκύπτει από το έγγραφο 1025314/26.8.2010 της «Κτηματολόγιο ΑΕ». Ο διαγωνισμός αυτός προκηρύχτηκε στις 28.6.10, επί υπουργίας Μπιρμπίλη δηλαδή. Το Σεπτέμβρη του 2010, ο Ν. Χλύκας παρέδωσε τους δασικούς χάρτες που είχε αναλάβει επί Σουφλιά. Η «Κτηματολόγιο ΑΕ» έσπευσε να εφαρμόσει το νέο νόμο για τους δασικούς χάρτες και πρότεινε να δώσει στον Χλύκα το έργο της διόρθωσης και συμπλήρωσης των δασικών χαρτών για έξι δήμους. Μεσολάβησε, όμως, το δημοσίευμα του «Κεφάλαιου», οπότε σε σύσκεψη που έγινε τρεις μέρες μετά (2.11.2010) ο Χλύκας πρότεινε να μοιραστεί το έργο σε έξι εταιρίες, μεταξύ των οποίων και η δική του. Αναγκάστηκε να το παίξει «λαρτζ» και όχι μοναχοφάης, αλλά είναι μέσα στο έργο. Η απάντηση της «Κτηματολόγιο ΑΕ» αναμένεται.
 
Γιατί, λοιπόν, λέει ψέματα ότι δεν πήρε δουλειές ο Χλύκας;
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Εκκωφαντική μούγκα
Επόμενο άρθρο

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Φυγάδευσαν και τον Γιουνγκ

Σχετικά Αρθρα

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 14:25

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

Πολιτική 12 Φεβ 2026, 13:55

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 23:00

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 20:50
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

13 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

Ημέρα ραδιοφώνου.
1906: Λετονοί σοσιαλδημοκράτες μαζί με τον μενσεβίκο και μέλος της ΚΕ Μπούσεβιτς εκτελούν φύλακα σε υποκατάστημα της Κρατικής Τράπεζας (Ελσίνκι), κλειδώνουν υπαλλήλους και πελάτες σ’ ένα δωμάτιο και διαφεύγουν με 162.000 ρούβλια.
1913: Δολοφονείται από αμερικανοκίνητους πραξικοπηματίες στρατηγούς ο μεξικανός πρόεδρος Φρανσίσκο Μαδέρο, αφού προηγουμένως είχε στραφεί ενάντια στους επαναστάτες του Εμιλιάνο Σαπάτα (Ζαπάτα).
1941: Η Βουλγαρία αποδέχεται τη ναζιστική κατοχή.
1957: Πανελλήνια διαμαρτυρία για την Κύπρο, νεκρώνουν τα πάντα για μία ώρα (12.00-13.00).
1973: Διαδήλωση φοιτητών στη Θεσσαλονίκη, πέντε συλλήψεις.
1976: Πεδίο μάχης τα Σπάτα, τραυματισμοί, καταστροφές και συλλήψεις κατοίκων που αντιδρούν στο νέο αεροδρόμιο.
2006: 15χρονος αφγανός πρόσφυγας σοβαρά κακοποιημένος από λιμενικό και 21χρονος που συμμετέχει στο επεισόδιο πέφτει νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες (Πάτρα).
2012: Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας στη διάρκεια συλλαλητήριου ενάντια στο δεύτερο Μνημόνιο, στις φλόγες οι κινηματογράφοι «Αττικόν» και «Αστυ» και τα κεντρικά της «Alpha Bank».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    17Ν
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Εφετείο 17Ν
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    ΕΛΑ
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Επικοινωνία
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Όροι χρήσης
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Επικοινωνία
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo