Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…
  • 14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα
  • Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν
  • Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη
  • Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης
  • Οι Βίκινγκ στην Αθήνα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούλ 2026, 20:03

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά, που ονομάζεται «Πίστη στην Αντίσταση», εξέδωσε μια ανακοίνωση σφυροκόπημα στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού, απ’ αφορμή και την επίσκεψη του προέδρου του Λιβάνου Ζοζέφ Αούν στην Ουάσιγκτον.

Ανακοίνωση της κοινοβουλευτικής παράταξης «Πίστη στην Αντίσταση»:

Στη συνεχιζόμενη σειρά παραχωρήσεών της, η εξουσία εξακολουθεί να εμβαθύνει την κρίση στον Λίβανο και μεταξύ του λιβανικού λαού, εμπλέκοντάς τον σε μια αδιέξοδη πορεία που χαρακτηρίζεται από παραχωρήσεις οι οποίες υπονομεύουν την κυριαρχία του κράτους, την αξιοπρέπεια της πατρίδας και του λαού και αποκαλύπτουν το μέγεθος της υποταγής σε ξένες επιρροές. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα κατά την προεδρική επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, η οποία απέτυχε να επιτύχει ακόμη και το ελάχιστο εθνικό και κυριαρχικό αίτημα. Δεν απέσπασε καμία δέσμευση από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποχώρηση του εχθρού από τη γη μας, ούτε σταμάτησε τα εγκλήματα δολοφονιών, βομβαρδισμών και καταστροφών που ο εχθρός συνεχίζει να διαπράττει εναντίον του λαού μας. Επίσης, δεν εξασφάλισε την ασφαλή επιστροφή των εκτοπισμένων ούτε την έναρξη της ανοικοδόμησης.

Η παράταξη «Πίστη στην Αντίσταση» επιβεβαιώνει τα εξής:

Πρώτο: Τα πρόσφατα θεατρικά βήματα της εξουσίας δεν εξαπατούν τον λιβανικό λαό. Αποτελούν μια κατάφωρη προσπάθεια εκμετάλλευσης των ψευδαισθήσεων. Ο εθνικός μας στρατός βρέθηκε στο πλευρό του λαού του και ενίσχυσε την παρουσία του σε περιοχές που ο εχθρός δεν μπόρεσε να καταλάβει χάρη στις θυσίες των μαχητών της Αντίστασης. Ο στρατός κατοχής δεν αποχώρησε από καμία κατεχόμενη περιοχή· αντίθετα, άνοιξε πυρ εναντίον μονάδων του λιβανικού στρατού στην κωμόπολη Ζαουτάρ αλ-Γαρμπίγια, ισχυριζόμενος ότι είχαν προωθηθεί κατά 100 μέτρα προς τις κατεχόμενες περιοχές. Αυτό συνιστά από μόνο του ένα νέο σκάνδαλο για την εξουσία, η οποία έσπευσε να διαστρεβλώσει τα γεγονότα μπροστά στους εξοργισμένους κατοίκους και να παρουσιάσει όσα συνέβησαν ως την αρχή της αποχώρησης του εχθρού από τις περιοχές που κατέχει.

Δεύτερο: Ενώ επαναβεβαιώνουμε την απόρριψή μας των άμεσων διαπραγματεύσεων και της συμφωνίας-πλαισίου που προέκυψε από αυτές, υπογραμμίζουμε ότι προτεραιότητα αποτελεί η πλήρης αποχώρηση του στρατού κατοχής από την κατεχόμενη γη μας και η εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Νοέμβρη του 2024 και της Απόφασης 1701 νότια του ποταμού Λιτάνι. Οποιαδήποτε συζήτηση για τα όπλα της Αντίστασης εκτός αυτής της περιοχής θα πρέπει να γίνει μετά την αποχώρηση του εχθρού, στη βάση της εθνικής συναίνεσης και στο πλαίσιο μιας εθνικής στρατηγικής ασφάλειας, όπως αναφέρεται στον προεδρικό όρκο και στην υπουργική δήλωση.

Τρίτο: Η συνεχιζόμενη πολιτική του εχθρού για τη συστηματική καταστροφή των κατεχόμενων χωριών αποτελεί μέρος του εγκληματικού επεκτατικού του σχεδίου και αποσκοπεί στο να καταστήσει την περιοχή αυτή ακατοίκητη. Αυτό επιβάλλει να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η σιωπή της εξουσίας επ’ αυτού είναι ύποπτη και δεν έχει καταβάλει καμία προσπάθεια ούτε έχει λάβει οποιαδήποτε θέση για να τερματιστεί αυτό το έγκλημα. Σε όλες τις πολιτικές της κινήσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, δεν μπήκε καν στον κόπο να θέσει το ζήτημα αυτό ως ένα από τα αιτήματά της και συνεχίζει τις άκαρπες διαπραγματεύσεις της με τον εχθρό χωρίς να εξασφαλίσει ούτε καν τον τερματισμό αυτών των επιθετικών ενεργειών.

Τέταρτο: Απέναντι στις ολοένα εντεινόμενες κρίσεις στο βιοτικό επίπεδο, ιδίως στις σχεδόν διαρκείς διακοπές ηλεκτροδότησης που προκαλούν μεγάλες ταλαιπωρίες και ζημιές στους πολίτες, η παράταξη καταγράφει την αποτυχία της κυβέρνησης να τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στην υπουργική της δήλωση. Επιπλέον, η αδέξια διαχείριση αυτού του ζωτικού ζητήματος από το αρμόδιο υπουργείο αποκαλύπτει την αδυναμία του να βρει τις απαιτούμενες λύσεις και την αποτυχία του να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, οι οποίες δίνονται εδώ και ενάμιση χρόνο, όσο διαρκεί η θητεία της παρούσας κυβέρνησης. Το υπουργείο Ενέργειας, αντί να αναλώνεται σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, καλείται να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την επιδείνωση και την παρακμή που πλήττουν αυτόν τον τομέα.

Πέμπτο: Η παράταξη καταδικάζει τις ανανεωμένες αμερικανικές επιθέσεις κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και τις θεωρεί επιβεβαίωση της αλαζονείας που επιδεικνύει η αμερικανική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσει την κατάφωρη αποτυχία που υπέστη μετά τον τελευταίο πόλεμο και τη ματαίωση των στόχων της επίθεσης λόγω της ηρωικής αντοχής του Ιράν, της ηγεσίας και του λαού του. Εχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι το Ιράν θα εξέλθει νικηφόρο απέναντι στην επιθετικότητα και θα υποχρεώσει την αμερικανική κυβέρνηση να συμμορφωθεί με τις διατάξεις του Μνημονίου Κατανόησης, γεγονός που θα ωφελήσει την περιοχή μας. Και ο Λίβανος θα ωφεληθεί από αυτό, ως αποτέλεσμα της επιμονής του Ιράν να συμπεριλάβει τον Λίβανο ως το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 24 Ιούλη

Σχετικά Αρθρα

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

Πολιτική 20 Σεπ 2026, 11:42

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

Διεθνή 20 Σεπ 2026, 10:39

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

Διεθνή 19 Σεπ 2026, 10:40

Τι είναι το σουμούντ;

Διεθνή 19 Σεπ 2026, 08:48

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

Διεθνή 17 Σεπ 2026, 19:30

Reuters: ΗΠΑ και Ανσαραλά πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στο Ομάν το Σαββατοκύριακο

Διεθνή 17 Σεπ 2026, 19:21
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
Διεθνή

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

20 Σεπ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

20 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

19 Σεπ 2026, 00:01
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
Κόντρες

Κουλοτούμπα

18 Σεπ 2026, 14:04
Πολιτισμός

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

18 Σεπ 2026, 10:18
Πολιτική

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

18 Σεπ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη

18 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

17 Σεπ 2026, 19:30
Διεθνή

Reuters: ΗΠΑ και Ανσαραλά πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στο Ομάν το Σαββατοκύριακο

17 Σεπ 2026, 19:21
Καταστολή

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

17 Σεπ 2026, 18:10
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

17 Σεπ 2026, 12:48
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

Ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών.

1586: Εκτελείται με απαγχονισμό ο άγγλος ποιητής Τσίντιοκ Τίκμπορν (που σχεδίαζε να σκοτώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ).

1792: Καταργείται η μοναρχία, ανακηρύσσεται η α’ γαλλική δημοκρατία, αφαιρείται από την Εκκλησία το δικαίωμα της έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων και θεσπίζεται το διαζύγιο.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τσεχοσλοβακίας κηρύσσεται εκτός νόμου.

1946: Εξορίζονται ο αρχηγός του ΕΛΑΣ στρατηγός Στέφανος Σαράφης και 32 αξιωματικοί του ΕΑΜ.

1951: Οι Ελβετοί απορρίπτουν σε δημοψήφισμα την πρόταση να δοθεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

1973: Ανακαλύπτεται εκρηκτικός μηχανισμός σε πούλμαν της εταιρίας “Φανάκη” (Αθήνα).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo