Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη
  • Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη
  • Φτου σου, Δούκα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Υπό κατάληψη το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών
Παιδεία

Υπό κατάληψη το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών

«Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Φεβ 2023, 21:11

Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση του αγρίως νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη κατάργησε ακόμη και τα καλλιτεχνικά μαθήματα από το Λύκειο. Μαθήματα, δε, που εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, όπως Σχέδιο (Ελεύθερο και Γραμμικό), Μουσική (αρμονία, έλεγχος μουσικών και ακουστικών ικανοτήτων, μουσική αντίληψη και γνώση, μουσική εκτέλεση και ερμηνεία) δεν διδάσκονται στο σχολείο, αλλά είναι αναγκασμένοι οι γονείς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσουν αυτήν την ανάγκη των παιδιών τους με μαθήματα στα φροντιστήρια και τα ωδεία.

Είναι και αυτό μια απόδειξη για το «ενδιαφέρον» της Δεξιάς για τον πολιτισμό. Το πιο ακραίο επεισόδιο αυτής της πολιτικής το ζούμε ήδη σήμερα με το ΠΔ 85/2022, που κατατάσσει τις Ανώτερες Καλλιτεχνικές Σχολές από την κατηγορία ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) στην κατηγορία ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με αποτέλεσμα τα πτυχία τους να θεωρούνται ισότιμα με το απολυτήριο Λυκείου.

Ολα τούτα τα προβλήματα έβγαλαν και τους μαθητές των καλλιτεχνικών σχολείων στο δρόμο, τους ένωσαν με το μεγάλο ποτάμι των κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα προβλήματα της ποιότητας και του περιεχομένου των σπουδών τους, του μέλλοντος των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων που κινητοποιούν τους μαθητές των καλλιτεχνικών σχολείων. Είναι και τα άπειρα προβλήματα στέγης που αντιμετωπίζουν.

Αυτά είναι ιδιαίτερα οξυμμένα στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών, οδηγώντας τους μαθητές του σε κατάληψη του σχολείου, καθώς χρονίζουν και έχουν δημιουργήσει ακραίες συνθήκες στέγασης. 

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών που ιδρύθηκε το 2018 -ως τότε οι ανάγκες όλου του Λεκανοπέδιου καλύπτονταν από τα αντίστοιχα σχολεία σε Γέρακα, Κερατσίνι και Περιστέρι- στεγάζεται στο παλιό 5ο Λύκειο Αθηνών, επί της οδού Πρασσά, το οποίο ήταν προσφυγική κατάληψη και εκκενώθηκε με κατασταλτική επιδρομή-σόου των ορδών του Θεοδωρικάκου το 2019.

Τρία χρόνια μετά το κτίριο εξακολουθεί να είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ ο δήμος Αθήνας υποτίθεται ότι «δεσμεύτηκε» να ολοκληρώσει τις εργασίες αρχικά τον Ιούνιο του 2022, στη συνέχεια τον Δεκέμβριο του 2022 για να φθάσουμε στο σήμερα και τίποτε να μην έχει ολοκληρωθεί.

Το πρόβλημα, λοιπόν, της στέγασης είναι οξύτατο, πέρα από τα συνήθη μεγάλα προβλήματα που έχουν όλα τα σχολεία και ειδικά τα καλλιτεχνικά, όπως η διεξαγωγή των μαθημάτων κατεύθυνσης με ωρομίσθιους αναπληρωτές καθηγητές ειδικοτήτων (η καθυστέρηση στις προσλήψεις καθηγητών χορού και κινηματογράφου, έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινούν τα μαθήματα στη μέση της χρονιάς) και η δωρεάν μεταφορά των μαθητών.

Μπουχτισμένοι οι μαθητές από την όλη κατάσταση προχώρησαν, όπως προαναφέραμε, σε κατάληψη του σχολείου.

Την τελευταία τετραετία είμαστε «αντιμέτωποι με αμέτρητα προβλήματα τα οποία όχι μόνο εμποδίζουν την εκπαίδευσή μας αλλά μας θέτουν σε κίνδυνο. Το πρώτο και κύριο θέμα μας είναι η μόνιμη στέγασή μας στο κτίριο επί της οδού Πρασσά», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία μαθητών Καλλιτεχνικού Σχολείου Αθηνών.

Σημειώνει δε, τα εξής:

«Μετά από πολλαπλές συναντήσεις με τον αντιδήμαρχο κ. Αξιώτη, αρμόδιο για το ζήτημα, έχουν αρχίσει κάποιες μικροεργασίες για την υλοποίηση του έργου, που όμως έχουν καθυστερήσει δραματικά. Κατά τα λεγόμενα του Δήμου το κτίριο θα ήταν έτοιμο τον Σεπτέμβρη του 2021. Μέχρι και σήμερα ο κ. Αξιώτης δεν έχει δώσει ούτε κάποια γραπτή δέσμευση πάρα μόνο προφορικές υποσχέσεις, ούτε γραπτό χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ενώ δεν έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια για την υλοποίηση των βαριών εργασιών».

«Οι υποδομές του τωρινού κτιρίου, που μας έχει παραχωρηθεί, δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι συνθήκες που ανεχόμαστε είναι ακραίες, καθώς μαθητές αναγκάζονται να κάνουν μαθήματα σε διαδρόμους ή στο προαύλιο, ο προαυλιακός χώρος είναι ανεπαρκής, κάποια από τα μαθήματα χορού πραγματοποιούνται στην απέναντι πλατεία (πλ. Ελενας Βενιζέλου), τα προστατευτικά κάγκελα των εξωτερικών διαδρόμων είναι ασταθή και πέφτουν πόρτες και παράθυρα των αιθουσών, με περσινό συμβάν τον τραυματισμό μιας καθηγήτριας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροAλλο το πολιτικό ξεκατίνιασμα και άλλο η ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου

«Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

Επόμενο άρθρο Συζήτηση: «Το δικαίωμα στην απεργία»

«Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

Σχετικά Αρθρα

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

Παιδεία 2 Οκτ 2025, 18:46

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

Παιδεία 2 Οκτ 2025, 11:38

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Ο νόμος για την «ασφάλεια» των ΑΕΙ τα μετατρέπει σε στρατόπεδα με ακραία μέτρα παρακολούθησης και επιτήρησης

Παιδεία 1 Οκτ 2025, 11:32

Χιλιάδες τα εκπαιδευτικά κενά: Προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης για το δημόσιο σχολείο

Παιδεία 29 Σεπ 2025, 13:35

Δεκάδες γονείς και μαθητές ταλαιπωρούνται καθημερινά εξαιτίας έλλειψης μέσων μεταφοράς

Κινητοποίηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο: Δευτέρα 29/9 3:30 μ.μ. Δημαρχείο Περιστερίου

Παιδεία 25 Σεπ 2025, 21:43

Πειθαρχικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς για τη μη διεξαγωγή των εξετάσεων PISA στα σχολεία της περιοχής τους

Παιδεία 25 Σεπ 2025, 21:23
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

4 Οκτ 2025, 14:41
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι

4 Οκτ 2025, 12:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

4 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη

3 Οκτ 2025, 21:24
Κόντρες

Φτου σου, Δούκα

3 Οκτ 2025, 15:04
Διεθνή

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!

3 Οκτ 2025, 13:23
Διεθνή

Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα

3 Οκτ 2025, 12:05
Πολιτική

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

3 Οκτ 2025, 09:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Ο νόμος για την «ασφάλεια» των ΑΕΙ τα μετατρέπει σε στρατόπεδα με ακραία μέτρα παρακολούθησης και επιτήρησης

1 Οκτ 2025, 11:32
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

Ημέρα ζώων.

Λεσότο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1927: Συλλαμβάνεται ο μεγαλοβιομήχανος Αθανάσιος Μποδοσάκης για συνεργασία σε βάρος του δημοσίου με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

1938: Ιδρύεται η Τροχαία.

1970: Βόμβα του ΠΑΚ στον Εθνικό Κήπο την ώρα συνομιλιών της κυβέρνησης με τον αμερικανό υπουργό Αμυνας, συλλήψεις τριών μελών.

1974: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία.

1993: Αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Γιέλτσιν (Ρωσία).

1996 : Εκλέγεται πρόεδρος της ΝΔ ο Μιλτιάδης Εβερτ (183 ψήφοι έναντι 84 του Γιώργου Σουφλιά).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Εφετείο 17Ν

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • ΕΛΑ

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Επικοινωνία

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Όροι χρήσης

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Ποιοι είμαστε

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Επικοινωνία

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

  • Όροι χρήσης

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

    «Οι συνθήκες στέγασης που ανεχόμαστε είναι ακραίες»

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo