Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ
  • Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες
  • Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού
  • Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός
  • Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί
  • Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Προεκλογικά ψέματα για μια εγκληματική πολιτική
Υγεία

Προεκλογικά ψέματα για μια εγκληματική πολιτική

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Μάι 2023, 21:26

Αν έβλεπε κανείς την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για την Υγεία, θα νόμιζε ότι υπουργός Υγείας είναι η Αγαπηδάκη! Αυτή ήταν στα μέσα και στα έξω της εκδήλωσης, αυτή έκανε την πρώτη παρουσίαση και μετά κάλεσε τον Μητσοτάκη στη σκηνή. Ο Πλεύρης και η Γκάγκα ήταν στο κοινό, παριστάνοντας τις γλάστρες που χειροκροτούν. Προφανώς διατάχτηκαν να μην πάρουν το λόγο, ενώ ο Μητσοτάκης τους ξεπέταξε με μια απλή αναφορά, μαζί με τον Κικίλια, τον Κοντοζαμάνη και τη Ράπτη.

Ενώ για την Αγαπηδάκη μέλι έσταζε το στόμα του. «Ειρήνη Αγαπηδάκη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να σου ευχηθώ και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στον σημαντικό ρόλο που έχεις αναλάβει, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας» ήταν τα πρώτα λόγια του. Συνέχισε χρίζοντάς την υπουργό Υγείας στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ: «Στο πρόσωπό σου έκανα μία επιλογή η οποία, εκτός από τα προσωπικά χαρακτηριστικά τα οποία έχεις, συμβολίζει και το ιδιαίτερο προσωπικό μου ενδιαφέρον για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, αλλά και την πολύ μεγάλη στοχοπροσήλωση την οποία θα έχουμε στη δεύτερη τετραετία, εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός, για να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από χρόνιες παθογένειες τις οποίες νομίζω ότι οι παρευρισκόμενοι τις γνωρίζουν καλά».

Είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης «ντρέπεται» να προβάλει τους εν ενεργεία υπουργούς του και το έργο της κυβέρνησής του στην Υγεία και προβάλλει ένα άγνωστο πρόσωπο (γνωστό μόνο για τους χουλιγκανισμούς του στη σφαίρα των social media και για την προστασία του Δοξιάδη), το οποίο υποδεικνύει ως μελλοντικό… αναμορφωτή του ΕΣΥ, υπό τη δική του άμεση επίβλεψη.

Φτηνιάρικο επικοινωνιακό τρικ. Οσο φτηνιάρικες ήταν και οι εξαγγελίες του. Υποσχέθηκε «10.000 πρόσθετους υγειονομικούς, πρωτίστως νοσηλευτές και γιατρούς σε ορίζοντα τετραετίας». Υποσχέθηκε «σημαντικούς πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, προκειμένου να ξαναφτιάξουμε ουσιαστικά τα ΤΕΠ σε 80 νοσοκομεία». Υποσχέθηκε ενίσχυση του ΕΚΑΒ, ελικόπτερα, αεροπλάνα, αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες, ό,τι τραβάει η ψυχούλα μας. Υποσχέθηκε αυξήσεις στους μισθούς των γιατρών. «Δεσμεύτηκε» ότι «θα πρέπει σταδιακά να αυξάνουμε το ποσοστό των δαπανών ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οσο ανεβαίνει το ΑΕΠ, τόσο θα αυξάνονται και οι πόροι αλλά δεν αρκεί και αυτό, θα πρέπει να αυξάνουμε και το ποσοστό των δαπανών υγείας». Τρελάθηκε τ’ αφεντικό και τα ‘βαλε όλα τζάμπα…

Για να φανεί καλύτερα το μέγεθος του ψέματος, δεν έχουμε παρά να σημειώσουμε μερικά από τα κραυγαλέα ψέματα που είπε για τα κατορθώματα της κυβέρνησής του στην τετραετία που εκπνέει:

  • «Εγινε μια υπερπροσπάθεια με συμμετοχή του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα, πολλών ιδιωτών δωρητών, προσεγγίζουμε σήμερα τις 1.300 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».

Πόσες είναι οι κλίνες ΜΕΘ; Γύρω στις 750! Γι’ αυτό και είχαμε το έγκλημα της πανδημίας, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών να πεθαίνουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • «Και βέβαια, η συνεχιζόμενη μεταρρύθμιση -θα μιλήσουμε για αυτήν στη συνέχεια πιο αναλυτικά- του Προσωπικού Γιατρού. Ενα στοίχημα το οποίο δεν είχαμε ποτέ καταφέρει να κερδίσουμε ως ελληνική πολιτεία. Κάτι καλύτερο φαίνεται να γίνεται αυτή τη φορά, καθώς έχουμε πια σχεδόν 5 εκατομμύρια πολίτες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον προσωπικό γιατρό. Εχουμε κάνει παραπάνω από 8,5 εκατομμύρια επισκέψεις. Εχουμε βήματα ακόμα να κάνουμε, τόσο για να προσελκύσουμε παραπάνω γιατρούς στον Προσωπικό Γιατρό ώστε να έχουμε πλήρη κάλυψη, ειδικά στην Αττική, είναι τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνουμε τη δεύτερη τετραετία, όσο και για να σιγουρευτούμε ότι ο θεσμός του Προσωπικού Γιατρού δουλεύει όπως τον έχουμε οραματιστεί, όπως τον έχουμε σχεδιάσει, ως το πρώτο σημείο επαφής και αναφοράς του πολίτη για όλα τα βασικά ζητήματα της υγείας του».

Ποια είναι η αλήθεια; Ο περιβόητος προσωπικός γιατρός, μια αντιλαϊκή μεταρρύθμιση, κατέληξε σε φιάσκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Eνταφιάστηκε στα μουλωχτά ο αντιλαϊκός θεσμός του προσωπικού γιατρού

  • «Θέλω να θυμηθείτε την καχυποψία με την οποία πολλοί αντιμετώπισαν στην αρχή αυτήν την επιχείρηση. Νομίζω ότι διαψεύσαμε τις απαισιόδοξες προβλέψεις. Ισως διαψεύσαμε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, καθώς πετύχαμε εμβολιασμό ο οποίος ξεπέρασε τελικά το 80%».

Ο εμβολιασμός, αυτή η τόσο απαραίτητη άμυνα στην πανδημία του κοροναϊού, εξελίχθηκε σε ένα ακόμη φιάσκο. Επειδή, όμως, εδώ μιλάμε για χαμένες ανθρώπινες ζωές, η λέξη φιάσκο δεν αποδίδει την πραγματικότητα. Πρέπει να μιλάμε για εγκληματική διαχείριση, που συνέτεινε στο να αναδειχτεί η χώρα μας πρωταθλήτρια στους θανάτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Εμβολιασμός… καζάν ντιμπί

Ακόμα κι αν διαγράφαμε τα αίσχη της κυβέρνησης Μητσοτάκης στην Υγεία, θα αρκούσε ένα στοιχείο. Την ώρα που ο άθλιος πολιτικός ψεύτης υποσχόταν διορισμούς γιατρών και πακτωλό χρημάτων για το ΕΣΥ τη δεύτερη τετραετία, η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Γκάγκα, είχε στείλει στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ εγκύκλιο διαταγή να εφαρμόσουν την εφημερία τομέα. Δηλαδή, γιατροί άσχετων ειδικοτήτων να παρακολουθούν ασθενείς που εισάγονται στο νοσοκομείο στη διάρκεια της εφημερίας και ν’ αποφασίζουν για τη θεραπευτική αντιμετώπισή τους! Μας γυρίζουν έναν αιώνα πίσω, στην εποχή που δεν υπήρχαν ειδικότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Εγκληματική εγκύκλιος Γκάγκα για τις εφημερίες των Νοσοκομείων

ΥΓ. Ο Μητσοτάκης αγωνιά να επιβάλει την Αγαπηδάκη, που μάλλον τη σιχαίνονται και οι δεξιοί (λένε ότι στα φοιτητικά της χρόνια ήταν πασπίτισσα). «Επικεφαλής είναι μία πολύ άξια γυναίκα για την οποία, λυπάμαι που θα το πω ακόμα μία φορά, είδα αθλιότητες να γράφονται στο διαδίκτυο. Για μία νέα γυναίκα αυτοδημιούργητη, η οποία έχει προσφέρει πολλά στον τομέα της δημόσιας υγείας» είπε στη στημένη συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ. Δε θα τον ρωτήσουμε τι ακριβώς πρόσφερε στη δημόσια υγεία η εν λόγω κυρία (τίποτα απολύτως), αλλά θα του πούμε να σταματήσει αυτός τις αθλιότητες. Γιατί το να υπενθυμίζει κανείς τις χουλιγκάνικες και χολερικές αναρτήσεις της Αγαπηδάκη δεν είναι αθλιότητα. Πολιτικά άθλια είναι αυτή που τις έγραφε. Και πάει πολύ να τα λέει αυτά ο Μητσοτάκης, που έκανε μείζον πολιτικό θέμα τον Πολάκη, καθιερώνοντας τον όρο «πολακισμός».

Εκτύπωση 🖨
ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΕΣΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Σαββίδης αθωώθηκε, ο Μαρινάκης απασφάλισε
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

Πολιτική 25 Ιούν 2026, 13:38

Θα παραδοθεί ο Αβραμόπουλος στις βελγικές δικαστικές αρχές ή θα έχουμε σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο;

Πολιτική 23 Ιούν 2026, 11:54

PosoKaneiToDoulema?

Οικονομία 17 Ιούν 2026, 22:19

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

Υγεία 16 Ιούν 2026, 22:23

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 21:26

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

Υγεία 11 Ιούν 2026, 12:07
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
Διεθνή

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

26 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί

26 Ιούν 2026, 08:31
Διεθνή

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

26 Ιούν 2026, 07:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
Καταστολή

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

24 Ιούν 2026, 18:37
Διεθνή

Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων

24 Ιούν 2026, 14:18
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι δικαζόμενοι αγωνιστές δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κουκουλοφόρους μπάτσους της ΕΟΜ

24 Ιούν 2026, 14:07
Διεθνή

Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*

24 Ιούν 2026, 13:22
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

Ημέρα κατά των βασανιστηρίων.

Ημέρα ομοφυλοφίλων.

Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Μαδαγασκάρη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1969: Δίκη του δεκαεπταμελούς “4ου κλιμακίου” της ΚΟΘ και του ΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη, δεκατέσσερις καταδίκες.

1969: Βόμβα (ΠΑΜ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

1994: Ο Γιάσερ Αραφάτ επιστρέφει στη Γάζα μετά από 27 χρόνια εξορίας.

1995: Απόπειρα εναντίον του προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ στην Αιθιοπία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo