Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες
  • Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη
  • Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
  • Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς
  • Πανελλαδικό Συντονιστικό Συλλόγων Οικοτρόφων: Οι οικότροφοι φοιτητές ζητoύν αναβάθμιση των εστιών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Επιδείνωση της πανδημίας δείχνει η αλλαγή στην κατανομή των ΜΕΘ
Υγεία

Επιδείνωση της πανδημίας δείχνει η αλλαγή στην κατανομή των ΜΕΘ

Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Δεκ 2022, 19:22

Oπως γράψαμε χθες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέταξε τον ΕΟΔΥ να κλείσει τη στρόφιγγα της ενημέρωσης για τα δεδομένα της πανδημίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα ότι η πανδημία έχει τελειώσει. Ομως, στοιχεία που δημοσιοποιούνται από άλλους κρατικούς φορείς δείχνουν ότι το τελευταίο δίμηνο η κατάσταση με τις βαριές νοσήσεις λόγω covid-19 έχει επιδεινωθεί, γεγονός που οδήγησε στη δέσμευση περισσότερων κλινών ΜΕΘ για περιστατικά covid-19.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της 1ης ΥΠΕ, στη μεγαλύτερη υγειονομική περιφέρεια της χώρας είχαν δεσμευτεί στις 30 Οκτώβρη του 2022 για περιστατικά covid-19 οι 78 από τις συνολικά διαθέσιμες 302 κλίνες ΜΕΘ. Απ’ αυτές τις 78 κλίνες οι 43 ήταν καλυμμένες από ασθενείς και οι 35 ήταν ελεύθερες.

Στις 18 Δεκέμβρη του 2012, δηλαδή μετά από πενήντα μέρες, οι κλίνες ΜΕΘ που είχαν δεσμευτεί για περιστατικά covid-19 είχαν αυξηθεί σε 102 και απ’ αυτές οι 62 ήταν καλυμμένες από ασθενείς και οι 40 ήταν ελεύθερες. Μιλάμε για αύξηση της τάξης του 30%, που δεν την λες μικρή.

Είναι προφανές ότι αφαίρεσαν κλίνες ΜΕΘ από την υπόλοιπη νοσηρότητα και τις δέσμευσαν για περιστατικά covid-19, επειδή έβλεπαν ότι η κατάσταση χειροτέρευε. 

Το ποσοστό κάλυψης που εμφανίζεται στα διαγράμματα δεν το παίρνουμε υπόψη, γιατί ποτέ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πάντοτε εμφάνιζαν ελεύθερες κλίνες ΜΕΘ και την ίδια στιγμή υπήρχε μια τεράστια λίστα αναμονής στο ΕΚΑΒ, που είναι αρμόδιο για τις διακομιδές ασθενών στις ΜΕΘ. Μάλιστα, όσες περισσότερες κλίνες ΜΕΘ δεσμεύονταν για ασθενείς covid-19 τόσο μεγαλύτερη ήταν η λίστα αναμονής για ασθενείς της λοιπής νοσηρότητας, που οι γιατροί έγραφαν ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ΜΕΘ, όμως τους άφηναν διασωληνωμένους σε κοινούς θαλάμους.

Αυτό που κρατάμε ως πρώτο δεδομένο είναι η δέσμευση 30% περισσότερων κλινών ΜΕΘ για περιστατικά covid-19, σε λιγότερο από δύο μήνες, γεγονός που δείχνει επιδείνωση και όχι ύφεση της πανδημίας.

Και μιας και αναφερόμαστε στις ΜΕΘ, ας επανέλθουμε στο παραμύθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ.

Στις 7 Οκτώβρη του 2022, ακολουθώντας το παράδειγμα του προκατόχου του, ο Πλεύρης κόμπαζε στο πρωινάδικο του Παπαδάκη (αντιγράφουμε από το σχετικό Δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας, η έμφαση δική μας: «Αυτή τη στιγμή, αυτό το οποίο έχουμε κάνει και είναι σημαντικό, είναι ότι οι ΜΕΘ που αναπτύχθηκαν παραμένουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ασχετα από τον κορονοϊό.

Εχουμε φτάσει πια στο Ευρωπαϊκό μέσο όρο με τις ΜΕΘ που είχαμε. Ξεκινήσαμε με 550 κλίνες ΜΕΘ. Είμαστε στις 1.305. Διατηρούμε ακόμα του ιδιωτικού τομέα. Είναι 200 από τον ιδιωτικό τομέα που είναι δεσμευμένες για το δημόσιο και όποτε χρειαζόμαστε παίρνουμε παραπάνω, αλλά τις 200 τις έχουμε με μνημόνιο, αλλά τις διαχειρίζεται το δημόσιο από τους ιδιώτες και άλλες 1.100 είναι του δημοσίου τομέα ανεπτυγμένες πλήρως και στελεχωμένες πλήρως».

Ψάχνοντας το θέμα πληροφορηθήκαμε από αρμόδια πηγή ότι οι κλίνες ΜΕΘ στη χώρα μας είναι συνολικά 1.164, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των εμπόρων της υγείας. Ο ιδιωτικός καπιταλιστικός τομέας διαθέτει 174 κλίνες ΜΕΘ και ο δημόσιος τομέας 990 (σ’ αυτές συμπεριλαμβάνονται και 31 κλίνες ΜΕΘ των στρατιωτικών νοσοκομείων).

Οπως είδαμε, οι ΜΕΘ της 1ης ΥΠΕ είναι 302. Με δεδομένο ότι η 1η ΥΠΕ έχει περίπου το 40% της συνολικής δυναμικότητας του ΕΣΥ σε κλίνες ΜΕΘ, το σύνολο των κλινών ΜΕΘ όλων των νοσοκομείων του ΕΣΥ είναι γύρω στις 750 (και όχι 990 που ανέφερε η πηγή μας).

Οταν θέσαμε υπόψη των συνομιλητών μας αυτόν τον υπολογισμό, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των 990 κλινών είναι φουσκωμένος, αν μιλάμε για πραγματικές κλίνες ΜΕΘ και όχι για κλίνες σε ΜΑΦ, ΜΕΛ και Θαλάμους Αρνητικής Πίεσης, μας ανέφεραν ότι στα περιφερειακά νοσοκομεία βαφτίζουν όλες αυτές τις μονάδες ΜΕΘ και συμφώνησαν ότι οι πραγματικές ΜΕΘ είναι όντως γύρω στις 750. 

Αν χαρακτηρίσουμε γκεμπελίσκο τον Πλεύρη, μάλλον θα το πάρει για παράσημο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως και μετά από μια τριετία πανδημίας, το ΕΣΥ παραμένει αθωράκιστο στον τομέα της Εντατικής Θεραπείας (και όχι μόνο). Το είχε πει ο Σκέρτσος: αν φτιάξουμε πολλές ΜΕΘ θα είναι μια… πολυτέλεια που δε θα τη χρειαζόμαστε όταν τερματιστεί η πανδημία! Και ο Γεραπετρίτης: όσες περισσότερες ΜΕΘ φτιάξουμε τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν!

Μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι να προωθήσει την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, όχι να οικοδομήσει ένα αξιοπρεπές ΕΣΥ για τον ελληνικό λαό.

Εκτύπωση 🖨
ΜΕΘ ΨΕΥΔΟ-ΜΕΘ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο Predator «έφαγε» τον Σμυρλή

Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 31 Δεκέμβρη

Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικά Αρθρα

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

Υγεία 21 Μάι 2026, 13:06

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

Υγεία 15 Μάι 2026, 08:44

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

Υγεία 13 Μάι 2026, 21:26

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

Υγεία 23 Απρ 2026, 19:53

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51
Ροή Ειδήσεων
Οικονομία

Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες

Παράτησε το οικόπεδο «Δυτικά της Κρήτης» η Κοινοπραξία των πετρελαιάδων με επικεφαλής την ExonMobill

26 Μάι 2026, 19:40
Πολιτική

Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη

26 Μάι 2026, 18:25
Οικονομία

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

26 Μάι 2026, 12:24
Κόντρες

26 Μάι 2026, 12:08
Αγροτικά

Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς

26 Μάι 2026, 10:21
Παιδεία

Πανελλαδικό Συντονιστικό Συλλόγων Οικοτρόφων: Οι οικότροφοι φοιτητές ζητoύν αναβάθμιση των εστιών

Οχι καταστολή και συκοφάντηση των αγώνων τους

26 Μάι 2026, 08:32
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Αντί για λύσεις στα προβλήματα, νουθεσία και τρομοκρατία

26 Μάι 2026, 08:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάη

26 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Νομικό πραξικόπημα η αίτηση αναίρεσης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

25 Μάι 2026, 19:55
Διεθνή

Για ειρήνη εκλιπαρεί αυτός που χάνει τον πόλεμο

25 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Tης αμύνης τα παιδιά…

25 Μάι 2026, 14:53
Πολιτική

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

25 Μάι 2026, 13:03
Εργατικά

Το ΣτΕ, με παράνομη απόφασή του, ανάβει το πράσινο φως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει την εθνική σύνταξη των συντάξεων χηρείας

25 Μάι 2026, 11:19
Διεθνή

Αμπάς, Φάταχ και Χαμάς: Ανάγνωση των Παλαιστινιακών Δημόσιων Τάσεων

25 Μάι 2026, 06:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάη

25 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού

24 Μάι 2026, 19:39
Διεθνή

Γάζα: Μέλη δωσιλογικών συμμοριών παραδίνονται στην Αντίσταση

24 Μάι 2026, 10:17
Διεθνή

Πρώην επικεφαλής της σιωνιστικής ασφάλειας: Το Ιράν νίκησε· οι ΗΠΑ και το Ισραήλ βρίσκονται σε αδιέξοδο

24 Μάι 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάη

24 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

23 Μάι 2026, 10:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάη

1896: Εγκαινιάζεται ο δείκτης «Dow Jones» στη Wall Street.

1975: Για πρώτη φορά σκυλιά στην ελληνική αστυνομία για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

1976: Στη διάρκεια συγκρούσεων αστυνομίας και διαδηλωτών στην Αθήνα, αύρα ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο (Αιόλου) και σκοτώνει τη μικροπωλήτρια Αναστασία Τσιβίκα.

1976: Επεισόδια στη Ρόδο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

1981: Βόμβα σε αυτοκίνητο αμερικανίδας υπαλλήλου στο Ελληνικό (ΕΛΑ).

2009: Πεθαίνει ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Εφετείο 17Ν

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • ΕΛΑ

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Ποιοι είμαστε

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Επιμένει στο ψέμα για το συνολικό αριθμό των κλινών ΜΕΘ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo