Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται
  • Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση
  • Σαν σήμερα 24 Ιούλη
  • Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά
  • Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν
  • Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Αποκαλύπτουμε τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας από το έκτο κύμα της πανδημίας
Υγεία

Αποκαλύπτουμε τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας από το έκτο κύμα της πανδημίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούλ 2022, 09:49

Σε όλη τη χώρα:

      • 2.336 συνολικά νοσηλευόμενοι με Covid-19.
      • 1.822 σε απλές κλίνες.
      • 514 σε ειδικές κλίνες (ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΛ, Θάλαμοι Αρνητικής πίεσης.
      • Οι 111 σε ΜΕΘ.
      • 327 εισαγωγές ασθενών – 175 εξιτήρια.

Μόνο στην Αττική:

      • 1.247 συνολικά νοσηλευόμενοι με Covid-19.
      • 960 σε απλές κλίνες.
      • 287 σε ειδικές κλίνες (ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΛ, Θάλαμοι Αρνητικής πίεσης.

Αυτή ήταν η εικόνα των νοσοκομείων του ΕΣΥ στις 18 Ιούλη, σύμφωνα με στοιχεία της 1ης ΥΠΕ. Την ίδια στιγμή, τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας επέμεναν να επαναλαμβάνουν αυτά που τους έλεγαν τα αφεντικά τους: «Δεν πιέζεται το σύστημα»!

Παίζουν με τις λέξεις, για να κρύψουν τη δραματική πραγματικότητα. Το έκτο κύμα της πανδημίας πλήττει τον ελληνικό λαό, ως αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που φροντίζει μόνο για τα κέρδη των καπιταλιστών. Κρύβουν τις δραματικές συνέπειες του έκτου κύματος, για να μη διαταραχθούν οι μπίζνες στον τουρισμό.

Την περασμένη Τρίτη (19 Ιούλη), αναλύοντας το εβδομαδιαίο Δελτίο Τύπου του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 11 -17 Ιούλη, είδαμε ότι:

  • 30 ασθενείς πέθαιναν καθημερινά (κατά μέσο όρο).
  • Περισσότεροι από 31 ασθενείς διασωληνώνονταν καθημερινά (κατά μέσο όρο).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αυξάνεται σημαντικά το σύνολο των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ, που κινούνται λίγο πάνω από τους 100. Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, όμως, προβάλλουν μόνο το σύνολο των διασωληνωμένων, για να παραμυθιάσουν τον ελληνικό λαό με τον ανυπόστατο ισχυρισμό ότι οι παραλλαγές Ο4 και Ο5 δεν προκαλούν σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς και γι’ αυτό δεν αυξάνονται οι διασωληνωμένοι.

Ομως, όπως είδαμε, ο συνολικός αριθμός των διασωληνωμένων παραμένει λίγο πάνω από τους 100 (με ελαφρά αύξηση), επειδή κάθε μέρα πεθαίνουν 30 ασθενείς και διασωληνώνονται 31+ και όχι λόγω της… ακινδυνότητας των νέων παραλλαγών του κοροναϊού. Η είδηση είναι οι 30 νεκροί και οι 31+ νέες διασωληνώσεις την ημέρα. Κι αυτή προσπαθούν να την κρύψουν. Ολόκληρο τον Ιούνη πέθαιναν κατά μέσο όρο 13 ασθενείς την ημέρα. Τις πρώτες 17 μέρες του Ιούλη ο μέσος όρος των θανάτων είχε εκτιναχτεί στους 27 την ημέρα (και με ανοδική τάση). Μιλάμε για υπερδιπλασιασμό των νεκρών (και των καθ’ ημέραν νέων διασωληνώσεων) κι αυτοί προπαγανδίζουν την εγκληματική αμεριμνησία, κάνοντας γκεμπελίστικα παιχνίδια με το συνολικό αριθμό των διασωληνωμένων!

Η 1η ΥΠΕ επεξεργάζεται στοιχεία τα οποία παίρνει από το ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, όπως και ο ΕΟΔΥ. Το στατιστικό δελτίο που καταρτίζει αποστέλλεται σε όλα τα νοσοκομεία της δύναμής της (Αθήνα) και αναφέρει αναλυτικά τον αριθμό των νοσηλευόμενων σε απλές κλίνες και σε ειδικές κλίνες, για κάθε νοσοκομείο της χώρας (όχι μόνο της δύναμής της).

Ο ΕΟΔΥ, από την αρχή της πανδημίας, ουδέποτε παρουσίασε στοιχεία για τους νοσηλευόμενους σε ειδικές κλίνες (Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων, Θάλαμοι Αρνητικής Πίεσης). Δημοσίευε μόνο συνολικό αριθμό διασωληνωμένων στις ΜΕΘ (που ανήκουν κι αυτές στην κατηγορία των ειδικών κλινών).

Από τους 514 νοσηλευόμενους σε ειδικές κλίνες, 111 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, 7 σε ΜΑΦ, 252 σε ΜΕΛ και 144 σε Θαλάμους Αρνητικής Πίεσης. Οι 514 νοσηλευόμενοι σε ειδικές κλίνες είναι μεγάλος αριθμός που δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Αν αφαιρέσουμε τους 111 που ήταν διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, οι 403 που νοσηλεύονται στις υπόλοιπες κατηγορίες ειδικών κλινών αποτελούν, επίσης, ένα μεγάλο μέγεθος ασθενών με βαριά νόσηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός από τους θανάτους, η Covid-19 προκαλεί μόνιμα ή μακράς διάρκειας σοβαρά προβλήματα υγείας, όχι μόνο σε ηλικιωμένους και ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα, αλλά ακόμη και σε νέους και υγιείς ανθρώπους. Ποιος δεν έχει πληροφορηθεί τέτοια περιστατικά στο οικογενειακό, φιλικό και κοινωνικό του περιβάλλον;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το εργαλείο προπαγάνδας της, ο ΕΟΔΥ, κρύβουν αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία, γιατί φοβούνται ότι θα φουντώσουν την οργή του ελληνικού λαού. Προσπαθούν να θάψουν στη σιωπή τα δεδομένα από την εξέλιξη της πανδημίας.

Θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, αν δε θέλει να συνεχίζεται, καθημερινά ο άδικος χαμός δεκάδων ανθρώπων της τάξης μας και πολλοί περισσότεροι να «κληρονομούν» μόνιμες βλάβες στην υγεία τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μεγάλα εκκολαπτήρια του κοροναϊού παραμένουν τα εργασιακά κάτεργα του κεφαλαίου.

ΥΓ1. Στα μαγαζιά των εμπόρων της υγείας οι νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες ήταν μόνο 10 από τους 1.822! Σε ειδικές κλίνες (συμπεριλαμβάνονται οι ΜΕΘ) δεν νοσηλευόταν κανένας! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τόσο ερωτευμένη με τους εμπόρους της υγείας, για λογαριασμό των οποίων προωθεί την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, που φροντίζει να κρατά τα μαγαζιά τους μακριά από τον κοροναϊό.

ΥΓ2. Παραθέτουμε το στατιστικό δελτίο της 1ης ΥΠΕ και το τελευταίο εβδομαδιαίο Δελτίο Τύπου του ΕΟΔΥ, για να φανεί καθαρά ο γκεμπελισμός της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Στατιστικό Δελτίο 1ης ΥΠΕ (18.07.2022)

1_YPE_18-7-22

Εβδομαδιαίο Δελτίο Τύπου ΕΟΔΥ (11-17.07.2022)

EODY_11-17-7-22
Εκτύπωση 🖨
covid-19 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ κυβερνητικός γκεμπελισμός δε θα καταφέρει να κρύψει τη δασοκτόνα πολιτική τους
Επόμενο άρθρο Για δεύτερη φορά μέσα σε 22 μήνες καίγεται το προστατευόμενο δάσος της Δαδιάς

Σχετικά Αρθρα

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27

Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία

Υγεία 6 Ιούλ 2026, 05:05

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

Υγεία 16 Ιούν 2026, 22:23

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

Υγεία 11 Ιούν 2026, 12:07
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Κραυγή αγωνίας των εκπαιδευτικών μουσικής

«Η άδικη μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας ισοδυναμεί με ολοκληρωτική καταστροφή, δεκαετίες εργασίας πάνε στα σκουπίδια»

22 Ιούλ 2026, 20:06
Εργατικά

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

22 Ιούλ 2026, 19:16
Κόντρες

O μεγαλύτερος τίτλος τιμής

22 Ιούλ 2026, 14:10
Παιδεία

Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Nα ζούμε και να σπουδάζουμε αξιοπρεπώς με σύγχρονους όρους

22 Ιούλ 2026, 13:08
Παιδεία

ΕΛΑΣ-Τσίπρα: Καρικατούρα ελεύθερης πρόσβασης στα ΑΕΙ και διατήρηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών

22 Ιούλ 2026, 11:50
Αθλητισμός

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

22 Ιούλ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούλη

22 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Το σκληρό πρόσωπο του μπος στην τέχνη

21 Ιούλ 2026, 21:15
Πολιτισμός

Διεθνές Φεστιβάλ «Νανουρίσματα Αφύπνισης της Μινάμπ»

Για να μην ξεχαστεί ποτέ το έγγκλημα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών και των σιωναζιστών

21 Ιούλ 2026, 18:37
Ιστορία

Σφαγές τουρκοκύπριων αμάχων: Ειδεχθή μαζικά εγκλήματα που θάφτηκαν «για εθνικούς λόγους»

21 Ιούλ 2026, 17:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

Εκουαδόρ, Βενεζουέλα: Ημέρα Μπολίβαρ (1783).

1909: Ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη Εργατική Σοσιαλιστική Ομοσπονδία («Φεντερασιόν»).

1923: Υπογράφεται η συνθήκη της Λοζάνης.

1933: Συλλαμβάνονται πεντακόσια άτομα στη Μαδρίτη με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν επανάσταση.

1938: Με απόφαση του Αρείου Πάγου, η απόδοση της ιδιότητας του κομμουνιστή αποτελεί δυσφήμιση.

1951: Καλούνται στην Ασφάλεια όσοι δεν γνωρίζουν ότι έχουν φάκελο, για να γίνει ο αποχαρακτηρισμός τους.

1970: Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Ολυμπιακής από Παλαιστίνιους, 47 έλληνες επιβάτες από Βηρυτό κρατούνται ως όμηροι με αίτημα την απελευθέρωση επτά Αράβων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo