Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
  • Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών
  • Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν
  • Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ακόμη δεν κόπασε το θερινό (έκτο) κύμα της πανδημίας
Υγεία

Ακόμη δεν κόπασε το θερινό (έκτο) κύμα της πανδημίας

20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Σεπ 2022, 17:02

Σε πτωτική πορεία κινήθηκαν οι σκληροί δείκτες της πανδημίας την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ, όμως το θερινό (έκτο) κύμα της πανδημίας δεν έχει κοπάσει, καθώς έχουμε 20 νεκρούς την ημέρα και τουλάχιστον ισάριθμες νέες διασωληνώσεις. Σημειώνουμε και πάλι ότι τα στοιχεία τα δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, γιατί είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι ο ΕΟΔΥ «μαϊμουδίζει» ακόμη και τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας. Στόχος του κυβερνητικού χαλκείου είναι να δείξει ντε και καλά γοργή ύφεση της πανδημίας.

Ειδικότερα, για την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, έχουμε:

  • Τα κρούσματα ήταν 33.829. Ημερήσιος μέσος όρος 4.848. Ο ΕΟΔΥ, για να μη χαλάσει την παράδοση της «μαϊμουδιάς», ανακοίνωσε 33.590 κρούσματα. «Εθαψε» 230 κρούσματα, λίγα μπροστά στις χιλιάδες που «έθαβε» τις προηγούμενες εβδομάδες! Φυσικά, τα κρούσματα από τη μια «μαϊμουδίζονται» δεόντως και από την άλλη είναι τυχαία και δεν ακολουθούν κάποια τακτική ιχνηλάτησης, με αποτέλεσμα σε καμιά περίπτωση να μην μας δίνουν ασφαλή ένδειξη για τη διασπορά του κοροναϊού και την πορεία της πανδημίας.
  • Οι εισαγωγές covid ασθενών στα νοσοκομεία, πάντα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ήταν 113 την ημέρα κατά μέσο όρο, έναντι 140 της προηγούμενης εβδομάδας και 168 της προ-προηγούμενης. Υπάρχει μείωση (πάντοτε υπό την αίρεση του «μαϊμουδίσματος»), όμως ο αριθμός εξακολουθεί να είναι υψηλός.

Σε ό,τι αφορά τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη έχουμε:

  • 137 νεκρούς ή 20 την ημέρα κατά μέσο όρο (έναντι 205 νεκρών ή 29 την ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα)! Η παράδοση του «κρυψίματος» συνεχίστηκε, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 129 νεκρούς. «Εκρυψε» 8 νεκρούς (την προηγούμενη εβδομάδα είχε «κρύψει» 25)!
  • Σύνολο διασωληνωμένων 101. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 28 Αυγούστου, είχαν ανακοινωθεί επίσης 101 διασωληνωμένοι!
  • Ακριβή αριθμό νέων διασωληνώσεων δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πια, γιατί δεν μας δίνουν αριθμό αποσωληνωθέντων. Ξέρουμε το σύνολο των διασωληνωμένων, ξέρουμε το σύνολο των θανόντων, δεν ξέρουμε όμως το σύνολο όσων αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Μπορούμε, λοιπόν, να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη είχαμε τουλάχιστον 137 νέες διασωληνώσεις (όσες και οι θανόντες). Δηλαδή, τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την ημέρα κατά μέσο όρο (έναντι 29 την προηγούμενη εβδομάδα). Σ’ αυτόν τον αριθμό πρέπει να προστεθεί ο αριθμός όσων αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ, για να έχουμε ακριβή αριθμό νέων διασωληνώσεων.
  • Σύνολο νεκρών από την αρχή της πανδημίας 32.894.

Οι μέσοι όροι του Σεπτέμβρη διαμορφώνονται ως εξής:

  • Σύνολο θανάτων τον Σεπτέμβρη: 253 (ο Αύγουστος έκλεισε με 1.264 θανάτους, ο Ιούλης με 1.125 και ο Ιούνης είχε κλείσει με 387 νεκρούς)!
  • Μέσος ημερήσιος όρος θανάτων τον Σεπτέμβρη: 23 (ο Αύγουστος έκλεισε με ημερήσιο μέσο όρο θανάτων 41, ο Ιούλης με 36 και ο Ιούνης είχε κλείσει με ημερήσιο μέσο όρο 13 θανάτους).
  • Μέσος ημερήσιος όρος διασωληνώσεων τον Σεπτέμβρη: τουλάχιστον 22 (ο Αύγουστος έκλεισε με 40 νέες διασωληνώσεις την ημέρα κατά μέσο όρο, ο Ιούλης με 38 και ο Ιούνης είχε κλείσει με 13).

Επαναλαμβάνουμε ότι ο ακριβής αριθμός των νέων διασωληνώσεων είναι μεγαλύτερος, όμως δεν μας επιτρέπουν να τον υπολογίσουμε, γιατί δεν μας δίνουν τον αριθμό των ασθενών που αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Αυτό το κάνουν σκόπιμα, για να μην αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός ότι έχουμε σωρεία νέων διασωληνώσεων. Αναλυτικά γι’ αυτό το τεράστιο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας με τίτλο: Ελλάδα: πρώτη στον κόσμο σε νεκρούς και τρίτη σε κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη οι νέες διασωληνώσεις είναι ίσες με τους θανάτους και γι’ αυτό δεν αναμένεται επιτάχυνση της πτωτικής πορείας των σκληρών δεικτών.

Οι προοπτικές της πανδημίας κάθε άλλο παρά ευοίωνες είναι καθώς μπήκαμε στο φθινόπωρο, τα σχολεία άνοιξαν χωρίς κανένα προστατευτικό μέτρο και θα έχουμε βαθμιαία την επιβάρυνση από το συγχρωτισμό σε κλειστούς χώρους, ενώ τελείωσαν οι άδειες και αυξήθηκε ήδη ο συνωστισμός στους χώρους εργασίας των καπιταλιστικών επιχειρήσεων, τα μεγάλα εκκολαπτήρια της πανδημίας.

Περιττεύει να επαναλάβουμε την έκκλησή μας για εμβολιασμό και για τήρηση των μέτρων προστασίας (ειδικά για χρήση μάσκας). Είναι η άμυνά μας απέναντι στην πανδημία ενός επικίνδυνου ιού και στην πανδημία του καπιταλισμού που ενδιαφέρεται μόνο για την «κανονικότητα» του κέρδους.

Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔΟΕ: Απεργία-αποχή από μέντορες, ενδοσχολικούς συντονιστές και εκπαιδευτικούς ομίλους

20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

Επόμενο άρθρο ΕΙΝΑΠ: Τζούφια καταγγελία για την ιδιωτικοποίηση στο «Αττικόν»

20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Υγεία 8 Μάι 2025, 10:46

Ιδιωτικό μαγαζί υγείας σκοπεύει να στήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με τη σύμπραξη των μεγαλογιατρών του πανεπιστημιακού κατεστημένου

Υγεία 6 Μάι 2025, 22:02

Καταρρέει το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης – Ομαδική παραίτηση των γιατρών της Πνευμονολογικής

Υγεία 30 Απρ 2025, 21:58
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Αγροτικά

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Καταστροφική και παράνομη απόφαση για διακίνηση ζωοτροφών και εκτός των ζωνών προστασίας και επιτήρησης!

29 Ιούν 2025, 13:51
Πολιτική

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

29 Ιούν 2025, 10:06
Η παπάρα

Παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ

29 Ιούν 2025, 09:07
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Το μεταναστευτικό κατά την άποψή μου μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους, οι οποίοι σιγά σιγά πρέπει να λέγονται ξεκάθαρα. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων, να καταλάβουμε τι εννοούμε, φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες, και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί. Η φύλαξη των συνόρων έχει νεκρούς. Πρώτο είναι αυτό. Και δεύτερο, όσοι πλέον μπουν εδώ, θα έχουν τη λογική των αντικινήτρων. Όταν βρίσκεσαι εδώ πέρα, όχι κοινωνική παροχή δεν θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μπορείς να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο, και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν, εδώ πέρα περνάμε χειρότερα από ό,τι στο Πακιστάν. Αν δεν περνάνε χειρότερα, θα έρχονται. Πρέπει να περνάνε χειρότερα. Η ζωή τους, η κόλαση, να φαντάζει παράδεισος σ’ αυτά που θα ζουν εδώ πέρα.

Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης

(To -κάθε άλλο παρά μακρινό- 2011 τα έλεγε αυτά ο υιός Πλεύρης, θέλοντας να εντυπωσιάσει σύναξη φασιστών. Ηταν τότε στο ΛΑΟΣ. Σε ένα χρόνο είχε περάσει στη ΝΔ του Σαμαρά. Στη δε ΝΔ του Μητσοτάκη έγινε υπουργός Υγείας και τώρα γίνεται υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, στη θέση του «ατυχήσαντα» τέως χουντόφρονα και τσεκουροφόρου φασίστα Βορίδη. Mηπως άλλαξε στο μεταξύ απόψεις; Μήπως έχει αποκηρύξει αυτές τις ανοιχτά φασιστικές απόψεις σαν «νεανικά αμαρτήματα»; Οχι βέβαια. Απλά δεν τις λέει με την ίδια ωμότητα που τις έλεγε σ’ εκείνη την παλιά σύναξη νεοφασιστών και νεοναζιστών. Ο Δεκέμβρης του 2023 είναι πολύ κοντά. Τότε, απ’ αφορμή τροπολογία της κυβέρνησης για τη χορήγηση άδειας διαμονής σε μετανάστες για λόγους εργασίας, ο Πλεύρης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω και πιο σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν το έχω κρύψει. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι οποιαδήποτε έκπτωση γίνεται σε αυτή την πολιτική, έστω και για έκτακτες συνθήκες, έστω και για όρους που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο κόσμο, για συγκεκριμένη περίοδο… Ακολουθήσαμε μία σκληρή μεταναστευτική πολιτική και έχουμε δικαιωθεί. Αυτό, πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια στον κόσμο, είναι μία έκπτωση από αυτή την πολιτική. Εγώ δεν συμμερίζομαι το επιχείρημα ότι δεν είναι τίποτα αυτό. Αυτό είναι ότι έχουμε πει, ότι δεν θα επιτρέπουμε στους παράνομους μετανάστες να μπαίνουν στη χώρα και θα τους επαναπροωθούμε και τώρα ερχόμαστε και λέμε ότι για έκτακτες συνθήκες, τους δίνουμε τη δυνατότητα και θα παραμένουν. Εγώ αυτό το αντιμετωπίζω ως μία κακή εξαίρεση της καλής μας μεταναστευτικής πολιτικής. Θεωρώ ότι οι ενστάσεις που έχει αναπτύξει ο κ. Σαμαράς είναι σωστές. Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα λάθος». Ο Μητσοτάκης έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ. Α, να μην το ξεχάσουμε: ο Πλεύρης -όπως και ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, όταν έφυγαν από το φασιστοΛΑΟΣ και άρχισαν να παίρνουν υπουργικές καρέκλες από τη ΝΔ, υποχρεώθηκαν, κατ’ απαίτηση των σιωνιστών, να κάνουν δημόσια δήλωση μετάνοιας για αντισημιτικές θέσεις που εξέφραζαν ως συνεπείς νεοφασίστες. «Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δε διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα», έγραφε ο Πλεύρης στη δική του δήλωση μετάνοιας, τον Σεπτέμβρη του 2021. Για τις δηλώσεις ότι θέλει νεκρούς μετανάστες στα σύνορα δεν έκανε ποτέ δήλωση μετάνοιας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Εφετείο 17Ν

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • ΕΛΑ

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Επικοινωνία

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Όροι χρήσης

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Ποιοι είμαστε

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Επικοινωνία

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

  • Όροι χρήσης

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

    20 νεκροί την ημέρα και τουλάχιστον 20 νέες διασωληνώσεις την εβδομάδα 5-11 Σεπτέμβρη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo