Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μετά τα σχολεία-κοντέινερ τώρα μαθήματα και σε γκαρσονιέρα!
  • Σαν σήμερα 26 Νοέμβρη
  • Οι νεκροί σιωνιστές αιχμάλωτοι, η σταθερή στάση της Παλαιστινιακής Αντίστασης και τα κατεβασμένα αυτιά του Νετανιάχου
  • Το Ισλάμ και η Χαμάς πρέπει να αφεθούν να μιλήσουν με τη δική τους φωνή
  • Αμερικανοτσολιάς και με τη βούλα
  • Pinocchio and friends
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Νέα δεδομένα για τη νόσηση των παιδιών με covid-19
Παιδεία Υγεία

Νέα δεδομένα για τη νόσηση των παιδιών με covid-19

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Φεβ 2021, 17:23

Είναι πλέον κοινός τόπος ότι τα μέλη της περιβόητης επιστημονικής επιτροπής είναι εκεί γιατί έχουν αποποιηθεί την επιστημονική τους ανεξαρτησία και λειτουργούν πια και φανερά ως «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης, που εισηγείται (στην πραγματικότητα εντέλλεται), σύμφωνα με τα τρέχοντα κάθε φορά συμφέροντα της κεφαλαιοκρατίας και όχι της δημόσιας υγείας. Πόσες φορές δεν ακούσαμε την Βάνα Παπαευαγγέλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής, στο εβδομαδιαίο σόου της «ενημέρωσης», να δηλώνει ότι η επιτροπή «αποδέχτηκε» την πρόταση του τάδε ή δείνα υπουργείου. Και ασφαλώς θυμόμαστε το καραγκιοζιλίκι με το «άδειασμα» της επιτροπής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πέτσα στις 2 του Γενάρη, όταν αυτός προδίκαζε την επαναλειτουργία όλων των σχολείων μετά τις γιορτές («Και έτσι, από 11 Ιανουαρίου, να ξαναχτυπήσει το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας. Να αποκατασταθεί η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία»), ενώ η επιτροπή δεν είχε ακόμη πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη για τις 4 του Γενάρη συνεδρίασή της για να αποφασίσει σχετικά.

Στο πλαίσιο αυτό εκτιμούμε και την «αξία» αυτών που επικαλούνται κάθε φορά οι «ενσωματωμένοι επιστήμονες» (π.χ. «έρευνες» που δεν κατονομάζουν), προκειμένου να δικαιολογήσουν το άνοιγμα των σχολείων και μάλιστα να επιμένουν σε αυτό ακόμη και στις περιοχές που η ίδια η κυβέρνηση, με τα μαϊμουδισμένα στοιχεία του ΕΟΔΥ, εντάσσει στο «κόκκινο».

Οδηγός για το ότι τα σχολεία δεν είναι αλώβητα στον κοροναϊό δεν είναι μόνο οι δεκάδες μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Π.χ. η μελέτη του επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιολογίας Charite του Βερολίνου Κριστιάν Ντρόστεν και της ομάδας του, η νοτιοκορεάτικη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 16 Ιούλη, η έκθεση της αμερικάνικης Ακαδημίας Παιδιατρικής, που δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, η έκθεση που δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο ακαδημαϊκό περιοδικό Jama Pediatrics στις 30 Ιούλη, η έρευνα που διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης, σε συνεργασία με άλλα τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα -τα Πανεπιστήμια των Γκρατς, Ινσμπρουκ και Λιντς- για λογαριασμό του υπουργείου Παιδείας της Αυστρίας, με επικεφαλής τον Μίχιαελ Βάγκνερ, καθηγητή Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, κ.λπ. (Δείτε εδώ και εδώ).

Είναι και τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως σχετικά με τα κρούσματα στα σχολεία και όχι μόνο στη χώρα μας, όπου πάνω από 200 σχολεία της Πρωτοβάθμιας, στην εκπνοή της τρίτης εβδομάδας επαναλειτουργίας, έχουν τεθεί σε αναστολή (πλήρη ή εν μέρει).

Διαβάζουμε, λοιπόν, στον Ημεροδρόμο ότι στο Βέλγιο την περασμένη εβδομάδα οι βελγικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν περισσότερες από 170 εστίες του νέου κορονοϊού σε σχολεία. Για το λόγο αυτό αναγκάστηκαν να κλείσουν σχολεία και να περιορίσουν τις εξωσχολικές δραστηριότητες των μαθητών, ενώ και ο υπουργός υγείας Φρανκ Βαντενμπρούκε πρότεινε να εξετάζονται σε εβδομαδιαία βάση όλοι οι εκπαιδευτικοί για την Covid-19.

Μαθαίνουμε επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα στο in.gr, ότι «οι γιατροί ενός μεγάλου πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ρώμης, οι οποίοι έκαναν τη σχετική προδημοσίευση στο medRxiv, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, παρακολούθησαν την εξέλιξη 129 παιδιών και εφήβων με Covid-19» και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «ακόμη και τα παιδιά μπορεί να νοσήσουν με Covid μακράς διάρκειας με επίμονα συμπτώματα για μήνες».

Εκτύπωση 🖨
covid-19 ΠΑΙΔΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕΣΥ: Μπάχαλο διαρκείας, για να μην κάνουν προσλήψεις
Επόμενο άρθρο Ελεύθεροι οι φασίστες, απαγόρευση για αντιφασίστες

Σχετικά Αρθρα

Μετά τα σχολεία-κοντέινερ τώρα μαθήματα και σε γκαρσονιέρα!

Παιδεία 26 Νοέ 2025, 06:36

Συντονιστικό Νηπιαγωγών: Πολιτεία με δεμένα μάτια, νηπιαγωγεία και δημοτικά  με δεμένα χέρια

Η κατάρρευση των δημόσιων δομών είναι επιλογή

Παιδεία 24 Νοέ 2025, 19:30

Φοιτητικές Εστίες Πολυτεχνείου Κρήτης: Δεκάδες δωμάτια κενά και την ίδια στιγμή κόβονται αιτήσεις φοιτητών!

Παιδεία 24 Νοέ 2025, 19:25

Πάνω από 200 κενά στα σχολεία, άρνηση χορήγησης αδειών, απλήρωτες Προϊσταμένες για διοικητικό έργο και άθλιες αναφορές για πειθαρχικά και ποινές!

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «O Σωκράτης» - Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Αν. Αττικής Πέμπτη 20/11 στις 14:00

Παιδεία 20 Νοέ 2025, 14:01

Απόφαση για Απεργία-Αποχή από κάθε διοικητικό έργο που συνδέεται με τις διαγραφές φοιτητών

Από το  8ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Παιδεία 19 Νοέ 2025, 14:37

Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές: τρεις συν μία εξετάσεις για να μπεις στα ΑΕΙ

Παιδεία 15 Νοέ 2025, 19:32
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Μετά τα σχολεία-κοντέινερ τώρα μαθήματα και σε γκαρσονιέρα!

26 Νοέ 2025, 06:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Νοέμβρη

26 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι νεκροί σιωνιστές αιχμάλωτοι, η σταθερή στάση της Παλαιστινιακής Αντίστασης και τα κατεβασμένα αυτιά του Νετανιάχου

25 Νοέ 2025, 20:38
Πολιτισμός

Το Ισλάμ και η Χαμάς πρέπει να αφεθούν να μιλήσουν με τη δική τους φωνή

Το βάθρο του «Ιουδαιο-Χριστιανικού Πολιτισμού»

25 Νοέ 2025, 18:13
Κόντρες

Αμερικανοτσολιάς και με τη βούλα

25 Νοέ 2025, 13:45
Η παπάρα

Pinocchio and friends

25 Νοέ 2025, 12:22
Εργατικά

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Η Παρασκευή Τυχεροπούλου δεν είναι μόνη! Είμαστε όλοι και όλες στο πλευρό της, είμαστε η ασπίδα προστασίας

25 Νοέ 2025, 11:56
Διεθνή

«Η Μεγάλη Μετανάστευση»: Τα σιωνιστικά μίντια προειδοποιούν για κύμα αναχώρησης χωρίς προηγούμενο

25 Νοέ 2025, 09:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Νοέμβρη

25 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Αντιμετωπίζουν τους συνταξιούχους σαν επαίτες

24 Νοέ 2025, 20:06
Παιδεία

Συντονιστικό Νηπιαγωγών: Πολιτεία με δεμένα μάτια, νηπιαγωγεία και δημοτικά  με δεμένα χέρια

Η κατάρρευση των δημόσιων δομών είναι επιλογή

24 Νοέ 2025, 19:30
Παιδεία

Φοιτητικές Εστίες Πολυτεχνείου Κρήτης: Δεκάδες δωμάτια κενά και την ίδια στιγμή κόβονται αιτήσεις φοιτητών!

24 Νοέ 2025, 19:25
Πολιτική

Μακιαβελικά

24 Νοέ 2025, 14:43
Διεθνή

Ανέφικτη η συγκρότηση Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης που θα αφοπλίσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση

24 Νοέ 2025, 13:28
Κόντρες

Του έκαναν φροντιστήριο για την Εξεταστική

24 Νοέ 2025, 11:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Νοέμβρη

24 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές κατασκευάζουν προσχήματα για να βομβαρδίζουν τη Γάζα, προσπαθώντας να σκοτώσουν στελέχη της Αντίστασης

23 Νοέ 2025, 20:30
Πολιτισμός

Sumud / Ακλόνητοι

Κινηματογραφικές προβολές στην Κόντρα

23 Νοέ 2025, 18:36
Διεθνή

Οι εμίρηδες των ΗΑΕ ως πλυντήρια βρόμικου χρήματος και «μπροστινοί» του διεθνούς μονοπωλιακού κεφάλαιου

23 Νοέ 2025, 07:02
Πολιτισμός

Γιάννη Λομβαρδά: Η υπόθεση του Θεού – Επιστήμη vs Θρησκεία

23 Νοέ 2025, 06:54
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Νοέμβρη

1931: Συγκρούσεις φορτοεκφορτωτών – χωροφυλακής στο λιμάνι του Πειραιά, πολλοί τραυματίες.

1943: Τα γερμανικά στρατεύματα εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 έλληνες ομήρους.

1967: 24 καταδίκες σε δίκη του ΠΑΜ με 41 κατηγορούμενους.

1968: Ανάρτηση πανό του «Ρήγα Φεραίου» έξω από τον κινηματογράφο “Σταρ” στην Ομόνοια.

1970: Βόμβα του “Κινήματος 20ής Οκτώβρη” στο άγαλμα του Τρούμαν (το έκανε να γέρνει με αποτέλεσμα τη μεταφορά του για επισκευή). Εντοπίζονται δυο ακόμα εκρηκτικοί μηχανισμοί της οργάνωσης κάτω από αυτοκίνητα του ΕΙΡΤ στο «Ζάππειο».

1985: Χτύπημα λεωφορείου ΜΑΤ κοντά στο «Caravel», νεκρός ο αρχιφύλακας Ν. Γεωργακόπουλος, δύο τραυματίες αστυνομικοί (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αισθανόμουν σαν μελλοθάνατος, που δεν ήξερε πότε θα εκτελεστεί η ποινή του. Λένε συχνά πως οι άνθρωποι αντιδρούν παράξενα όταν βρίσκονται κάτω από πίεση. Άλλοι φωνάζουν, άλλοι θρηνούν, άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους. Εγώ, πάλι, έχω τη συνήθεια να σφυρίζω. Κάτι σαν μηχανισμός άμυνας, υποθέτω. Θυμάμαι τότε, με όλη την ένταση, την αγωνία, την κούραση, μου είχε κολλήσει ένας σκοπός που σφύριζα συνέχεια. Όχι κάτι ΕΑΜίτικο ή επαναστατικό, τύπου «Bella Ciao», αλλά ένα παλιό ρεμπέτικο του Τσιτσάνη: «Η καρδιά σου θα γίνει χρυσή». Το είχε τραγουδήσει η Μαρίκα Νίνου, με τη φωνή της να γλυκαίνει τη μελαγχολία και να την κάνει σχεδόν παρηγορητική. Δεν ξέρω γιατί κόλλησα με αυτό. Σφύριζα και σιγοτραγουδούσα την πρώτη στροφή που τη θυμόμουν… Σφύριζα τον σκοπό καθώς περπατούσα σε αυτούς τους ατελείωτους διαδρόμους του κεντρικού κτιρίου της Κομισιόν, του «Μπερλεμόντ», όπως το λένε όλοι εκεί, ή το σιγοτραγουδούσα από μέσα μου στις ατελείωτες και βασανιστικές συνεδριάσεις μιας διαπραγμάτευσης που φαινόταν αδιέξοδη. Ήταν τρόπος να αναπνεύσω μέσα στην ασφυξία. Και, ίσως, λειτουργούσε μέσα μου ως μια μικρή, διακριτική πρόκληση. Μια μικρή απρόβλεπτη σκανδαλιά. Να δείξω, χωρίς λόγια, χωρίς εντάσεις, πως δεν με τρόμαζαν. Οσο δεινοί και αν ήταν στο θέατρο του εκβιασμού, εγώ δεν είχα σκοπό να παίξω τον ρόλο που μου είχαν προδιαγράψει. Σκέφτομαι εκ των υστέρων ότι εκείνες τις στιγμές το σφύριγμα δεν ήταν απλώς μια αυθόρμητη αντίδραση, ήταν μια πολύ προσωπική και εσωτερική μορφή αντίστασης. Ενα στοιχείο της ταυτότητάς μου. Μια υπενθύμιση, πρώτα σε μένα και ύστερα σε όλους, ότι δεν θα αφήναμε να μας καταπιεί ο φόβος. Ηθελα να γεννηθεί μέσα τους η αμφιβολία: «Μα αυτός… σφυρίζει; Χαμογελά; Δεν είναι σοβαρός; Δεν αντιλαμβάνεται την κατάσταση;».

Αλέξης Τσίπρας («Ιθάκη»)

(Οπως ξέρουμε, καμιά αμφιβολία δεν δημιουργήθηκε στη Μέρκελ και τον Ολάντ. Και ο φόβος κατάπιε τον Τσίπρα και το ρόλο που του είχαν προδιαγράψει τον έπαιξε μέχρι τέλους, επιστρέφοντας από το Μπερλεμόν με ένα Μνημόνιο ναααα, μετά συγχωρήσεως, αφού προηγουμένως διασκέδασε τη «μαμά» και τον «μπαμπά» σφυρίζοντάς τους Τσιτσάνη – όπως ισχυρίζεται, γιατί όλο αυτό είναι αποκύημα φαντασίας. Καλά, δεν βρέθηκε ένας να τον προστατέψει από τέτοιες μακακίες; Οχι ο Μαραντζίδης, που ευχαρίστως μετέτρεπε σε παραμύθι για μεγάλους τις αφηγήσεις του Τσίπρα, αλλά ο Καλογήρου, η Μπαζιάνα; Είναι φανερό πως έχουν στήσει μια καινούργια παιδική χαρά και παίζουν όλοι μαζί, έχοντας χάσει ακόμα και την αίσθηση του γελοίου. Εκτός αν οι γάλλοι σύμβουλοι επικοινωνίας έχουν συμβουλέψει να το πάνε το πράγμα σαν παιδική χαρά, για να δώσουν την αίσθηση της αναγέννησης, σ’ ένα πολιτικό τοπίο που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη κάθε κοινωνικής συμμετοχής, η οποία έχει αντικατασταθεί από τη διαμεσολάβηση μέσω των media και των social media)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo