Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 11 Μάη
  • Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
  • Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων
  • Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος
  • Σαν σήμερα 10 Μάη
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;
Πολιτική

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;

Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Φεβ 2024, 19:54

Είναι γνωστό το μπούλινγκ που δέχονται οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων από γονείς που έχουν τη λογική «πληρώνω και με τα λεφτά μου και με τις πλάτες των σχολαρχών-ιδιοκτητών του σχολείου-επιχείρηση κάνω το κουμάντο, ακόμη και στην παιδαγωγική και διδακτική διαχείριση της τάξης από τους εκπαιδευτικούς. Είναι στην ουσία υπάλληλοί μου, τους θεωρώ υποζύγια και απαιτώ την υποταγή τους». 

Για τα κρούσματα αυτής της συμπεριφοράς αφέντη προς δούλο από γονείς μαθητών περιούσιων ιδιωτικών σχολείων, όπου φοιτούν παιδιά της αστικής τάξης, έχει επανειλημμένα κάνει καταγγελίες η ΟΙΕΛΕ. Οταν μάλιστα πρόκειται για γονείς που έχουν εξουσία στα κυβερνητικά πόστα και σε θέσεις του μηχανισμού του συστήματος, τότε τα πράγματα οξύνονται και αποκτούν άλλη διάσταση.

Ολοι θυμόμαστε την περίπτωση του γιου Σαμαρά, που καθηγήτρια τον έπιασε να αντιγράφει στις εξετάσεις, και αντί να τιμωρηθεί ο μαθητής, η διοίκηση του σχολείου, κατ’ απαίτηση Σαμαρά, απέλυσε την καθηγήτρια!

Τώρα ρεσιτάλ τραμπουκισμού έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μαρκόπουλος, γνωστός για το «πολλά βαρύ» ύφος του ακόμη και σε εκπομπές τηλεπαραθύρων.

Σε ενημέρωση γονέων «σχολείου βορείων προαστείων», όπως γράφτηκε, μήπως και θιχτεί το κύρος του σχολείου των γόνων της αστικής τάξης και του εσμού των μηχανισμών, ο Μαρκόπουλος επιτέθηκε με απειλές και σε έξαλλο ύφος σε καθηγητή των Μαθηματικών, για τους βαθμούς που έβαλε στην κόρη του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι στο γεγονός παρόντες ήταν και άλλοι γονείς, ο βουλευτής της ΝΔ, με ύφος «άκουσε τι σου λέω εγώ ‘’γατάκι’’», ούρλιαζε στον εμβρόντητο εκπαιδευτικό: «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας».

Μετά την κατακραυγή, ο Μαρκόπουλος, προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, κάνοντας λόγο για «μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή», ομολογώντας ότι είχε αυτήν ακριβώς την πρόθεση, αλλά αναγκάστηκε να κάνει πίσω λόγω του πολιτικού κόστους που θα υφίστατο. Δεν μας είπε, βέβαια, ποιος ήταν ο λόγος που προκάλεσε την «παρεξήγηση». Προφανώς, θεωρεί πως είναι δικαίωμά του να απαιτεί καλύτερους βαθμούς για το παιδί του.

Με θράσος χιλίων πιθήκων, ο Μαρκόπουλος, έριξε το φταίξιμο για τη διάσταση που πήρε η τραμπούκικη ενέργειά του σε πολιτικούς του αντιπάλους που του κάνουν, λέει, «πόλεμο λάσπης» με αφορμή το γεγονός ότι αυτός είναι πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το προαναγγελθέν έγκλημα των Τεμπών, όπου γίνεται συνειδητή προσπάθεια συγκάλυψης εγκληματικών κυβερνητικών ευθυνών και απένταξης του Μητσοτάκη από αυτό το «κάδρο».

Διαβάστε τη δήλωση Μαρκόπουλου και φρίξτε:

«Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται  κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής. 

Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών,  εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός  παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου. 

Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να  υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον,  η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου,  διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε. 

Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς. 

Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν. 

Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι. 

Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μερους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα».

Ποιος ενέπλεξε τα παιδιά του στις πολιτικές διαμάχες; Τον ίδιο αφορούσαν οι καταγγελίες που έγιναν. Τα παιδιά του τα μπλέκει αυτός, χρησιμοποιώντας τα σαν ασπίδα για να κρύψει το νταϊλίκι του. 

Τι δουλειά έχει η Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών με ένα επεισόδιο σε ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων; Μήπως δεν είναι γνωστός για το ύφος του ο Μαρκόπουλος; Δεν είχε χαρακτηρίσει «γουρλίδικη» τη συγκεκριμένη Εξεταστική Επιτροπή και μετά το σάλο που ξέσπασε έσπευσε να ανακαλέσει; Δεν είχε πει, με το ίδιο ύφος, ότι «το διασκεδάζει» στις εργασίες της Επιτροπής, λόγω της παρουσίας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ;

Κάτι τέτοιοι τύποι, όχι μόνο δεν έχουν την αξιοπρέπεια να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, αλλά προσπαθούν με περισσότερο τραμπούκικο ύφος να βγουν στον αφρό.

*Μακάκοι: Κατάρρινοι πίθηκοι της ομάδας των κερκοπιθηκοειδών (μαϊμούδες Παλαιού Κόσμου).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροCoviD: Κατάσταση στάσιμη, με τάση βελτίωσης

Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Επόμενο άρθρο «Είμαστε φυτά από την καρδιά αυτής της γης κι αυτού του λαού»

Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Σχετικά Αρθρα

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

Πολιτική 8 Μάι 2026, 12:56

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

Πολιτική 7 Μάι 2026, 19:22

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

Πολιτική 6 Μάι 2026, 20:36

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

Πολιτική 6 Μάι 2026, 14:53

Ο ανασφαλής πρωθυπουργός και ο πρόθυμος Τζαβέλλας

Πολιτική 5 Μάι 2026, 14:39

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ασκηση έφεσης από τον Πιτσιλή κατά της δικαστικής απόφασης που δικαίωσε την Π. Τυχεροπούλου

Δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της Π. Τυχεροπούλου

Πολιτική 4 Μάι 2026, 12:47
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

Λουξεμβούργο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1867).

1812: Δολοφονείται ο βρετανός πρωθυπουργός Σπένσερ Πέρσιβαλ στην είσοδο της Βουλής των Κοινοτήτων.

1891: Απόπειρα εκτέλεσης του νεαρού τσάρου Νικολάου σε επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα (η άκρη τους πρέπει να απέχει τριάντα εκατοστά από το έδαφος).

1934: Αιματηρές συγκρούσεις εργατών – αστυνομίας στην Καλαμάτα, τέσσερις εργάτες νεκροί, πολλοί τραυματίες.

1936: Πολλοί τραυματίες σε άγριες μάχες χωροφυλακής και συμπαραστατών προς τους απεργούς της Θεσσαλονίκης (Κοκκινιά).

1960: Τέσσερις πράκτορες της Μοσάντ συλλαμβάνουν τον φυγά ναζιστή Αντολφ Αιχμαν στο Μπουένος Αιρες.

1968: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1970: Μαζική αποδοκιμασία του Παττακού στο Παναθηναϊκό Στάδιο από μαθητές σε συγκέντρωση για τα τρία χρόνια της χούντας.

1972: Τρεις βόμβες στη λέσχη αξιωματικών των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη, ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες (RAF).

1973: Συγκέντρωση φοιτητών στη Νομική με αίτημα την απελευθέρωση εξήντα φοιτητών που έχουν συλληφθεί από την ΕΣΑ, αποκλεισμός του κτιρίου από την αστυνομία, μικροσυμπλοκές και συλλήψεις.

1982: Καταργούνται οι επιθεωρητές των σχολείων και διορίζονται μετακλητοί σχολικοί σύμβουλοι.

1997: Βόμβα στο Α’ Λιμενικό Τμήμα στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Εφετείο 17Ν

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • ΕΛΑ

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Επικοινωνία

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Όροι χρήσης

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Ποιοι είμαστε

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Επικοινωνία

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

  • Όροι χρήσης

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

    Θράσος χιλίων μακάκων* από «γαλάζιο» βουλευτή

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo