Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 11 Ιούλη
  • «Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά
  • Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ψέμα στο ψέμα…
Υγεία

Ψέμα στο ψέμα…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Νοέ 2020, 14:57

Ρωτήθηκε χθες (16/11) ο «πολύς» Μαγιορκίνης: «Καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας με εκτεταμένη διασπορά του ιού στην κοινότητα και με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις 2.000 – 3.000 καθημερινά, πόσοι άνθρωποι υπολογίζεται ότι νοσούν σήμερα αδιάγνωστοι σε ολόκληρη τη χώρα;».

Απάντησε: «Οι διάφορες μελέτες σε αυτή τη φάση δείχνουν ότι για κάθε μία διάγνωση υπάρχουν δύο με τρεις αδιάγνωστοι. Οπότε, αναλόγως με το πόσο χρονικό διάστημα αναφερόμαστε και ποιο είναι το χρονικό διάστημα που θεωρούμε ότι κάποιος είναι ενεργό κρούσμα, να το πούμε έτσι, κρούσμα ενεργός ασθενής, αλλάζουν οι εκτιμήσεις. Δεν είναι πάνω από 100.000 πάντως».

Μήπως θυμάται ο Μαγιορκίνης τους αριθμούς για τα ενεργά κρούσματα που έδινε μέχρι πρότινος ο Χαρδαλιάς; Δίπλα του κάθεται στα σόου της «ενημέρωσης», δεν μπορεί να μην τον άκουγε. Ο Χαρδαλιάς μιλούσε για 7.134 ενεργά κρούσματα στις 25 Οκτώβρη. Την ίδια στιγμή, στο εξωτερικό έδιναν νούμερα τέσσερις-πέντε φορές μεγαλύτερα!

Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί κατ’ επανάληψη στο πρόσφατο παρελθόν, αποκαλύπτοντας τα κυβερνητικά ψέματα. Η πιο πρόσφατη εικόνα των ενεργών κρουσμάτων, όπως τα δίνει η κυβέρνηση στο εξωτερικό, δημοσιεύτηκε σε ανάλυσή μας στις 10 Νοέμβρη. Από αυτήν αναδημοσιεύουμε τον Πίνακα 2:

Επιστροφή στον Γκίκα και στη σοφιστική απάντηση που έδωσε στο δημοσιογραφικό ερώτημα. Αν πάρουμε τοις μετρητοίς όσα είπε, ότι δηλαδή για κάθε ένα διαγνωσμένο κρούσμα υπάρχουν δυο-τρία αδιάγνωστα και ότι ο αριθμός των συνολικών ενεργών κρουσμάτων (διαγνωσμένων και αδιάγνωστων) δεν είναι πάνω από 100.000, τότε ο αριθμός των γνωστών (διαγνωσμένων) ενεργών κρουσμάτων είναι μεταξύ 25.000 και 33.000.

Ο αριθμός αυτός είναι, βέβαια, μερικές φορές μεγαλύτερος από τα ψεύτικα νούμερα που έδινε ο Χαρδαλιάς (παρουσία του Μαγιορκίνη πάντα), όμως και πάλι είναι σημαντικά μικρότερος από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον πίνακα που παραθέσαμε, στις 9 Νοέμβρη είχαν δώσει στο εξωτερικό 47.373 ενεργά κρούσματα. Με μέσο όρο 2.000 κρούσματα τη μέρα, μέχρι τις 16 Νοέμβρη, που έκανε την τοποθέτηση ο Μαγιορκίνης, τα γνωστά ενεργά κρούσματα είχαν ξεπεράσει τις 60.000. Αρα, σύμφωνα με την τοποθέτηση Μαγιορκίνη («για κάθε μία διάγνωση υπάρχουν δύο με τρεις αδιάγνωστοι»), τα συνολικά ενεργά κρούσματα (διαγνωσμένα και αδιάγνωστα) δεν ήταν «κάτω από 100.000 », αλλά ήταν κάπου ανάμεσα στα 120.000 με 180.000.

Με άλλα λόγια, πάλι ψέματα (με διαφορετικό τρόπο)!

Επομένως, δεν είναι ότι ο… μαθηματικός Γκίκας δεν πρόσεχε τι έλεγε ο Χαρδαλιάς για να τον… διορθώσει. Ηξερε πολύ καλά ότι ο Χαρδαλιάς έλεγε ψέματα. Και έπαιζε και αυτός το ίδιο παιχνίδι.

Σκόπιμα υποπολλαπλασίαζαν τα ενεργά κρούσματα, προκειμένου να δίνουν στον ελληνικό λαό μια ψεύτικη καθησυχαστική εικόνα. Ενώ τα λεγόμενα «ορφανά» κρούσματα είχαν φτάσει το 80% του συνόλου των κρουσμάτων και τα διαγνωσμένα ενεργά κρούσματα ήταν της τάξης των 30.000 και με συνεχή αυξητικά τάση, στοιχεία που έδειχναν τεράστια και εντελώς ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού στην κοινότητα, αυτοί έλεγαν ότι αρκεί να φοράμε μάσκα και να πλένουμε τα χέρια μας και όλα θα διορθωθούν!

Μετά, όταν αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σ’ αυτό το «μισό» lockdown, παρίσταναν τους έκπληκτους. Οτι τάχα ο ιός… τους αιφνιδίασε την τελευταία εβδομάδα. Λες και… στίφη κοροναϊού ήταν… κρυμμένα σε τίποτα σκοτεινά υπόγεια και ξαφνικά ο… αρχηγός τους φώναξε «ντου παιδιά» και ξαμολύθηκαν ανά τας οδούς και τας ρύμας της χώρας.

Καμιά έκπληξη δεν υπήρξε. Ηξεραν καθαρά πού πηγαίνει η κατάσταση. Το έδειχναν όλοι οι δείκτες. Μπορεί οι διασωληνωμένοι να ήταν ακόμα σε επίπεδα που μπορούσε να διαχειριστεί το ΕΣΥ (μόνο αυτό τους ένοιαζε), τα «ορφανά» και τα ενεργά κρούσματα έδειχναν ότι η κατάσταση θα εξελισσόταν όπως εξελίχθηκε. Σε έκρηξη κρουσμάτων, ασθενών που χρήζουν νοσηλείας, δισωληνώσεων και θανάτων.

Θα το επαναλάβουμε: εμείς δεν τα λέμε αυτά τώρα, ως επιμηθείς. Φωνάζαμε από το καλοκαίρι. Και λίγο προτού εκπνεύσει ο Σεπτέμβρης εγείραμε αίτημα lockdown. Αυτοί, όμως, επέμεναν: μασκούλες, χεράκια, αποστασούλες και θα είμαστε μια χαρά. Και για να γίνει πιστευτή αυτή η παραπλανητική προπαγάνδα, που συγκάλυπτε μια εγκληματική πολιτική διαχείρισης, την οποία μόνο τα συμφέροντα του κεφαλαίου επέβαλαν, επιστράτευαν αποσιωπήσεις και ψέματα, για να κρύψουν την τεράστια διασπορά του ιού στην κοινότητα, σε όλη τη χώρα. Ποτέ δεν μίλησαν για τα «ορφανά» κρούσματα (αντίθετα, ο Χαρδαλιάς έλεγε ότι δεν υπάρχουν τέτοια κρούσματα, ότι όλα ιχνηλατούνται πλήρως!), ενώ έλεγαν ψέματα για τα ενεργά κρούσματα (τις ελάχιστες φορές που αναφέρθηκαν σ’ αυτά, γιατί τις περισσότερες φορές δεν αναφέρονταν καν, όπως κάνουν και τώρα).

ΥΓ. Κι ενώ αυτή είναι η συμπεριφορά των «ενσωματωμένων» επιστημόνων τύπου Μαγιορκίνη, Τσιόδρα και σίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, δήλωσε χθες (16/11) στο libre.gr: «Η επιστημονική επάρκεια του κ. Τσιόδρα και συνολικά της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων δεν αμφισβητείται στα σοβαρά και έχουμε υποχρέωση όλοι, ειδικά αυτή την κρίσιμη ώρα που χρειάζεται συλλογική κοινωνική ευθύνη, να περιφρουρηθεί το κύρος και η αξιοπιστία των ειδικών και να αντιστραφεί το κλίμα συνωμοσιολογίας, σκοταδισμού, ανορθολογισμού και αντιεπιστημονικής ρητορικής, που, όπως όλο τον κόσμο, έχει αντιδραστικό και ακροδεξιό πρόσημο».

Και προβοκάτορας ο επίσημος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Οποιος αμφισβητεί τους Τσιοδρομαγιορκίνηδες είναι συνωμοσιολόγος, αντιδραστικός, ακροδεξιός! Κατόπιν αυτού, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνος για την εκστρατεία ψεύδους και παραπλάνησης του ελληνικού λαού, η οποία αποτελεί πυλώνα της εγκληματικής πολιτικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εκτύπωση 🖨
covid-19 ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΞΑΝΘΟΣ ΟΡΦΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ διαπλοκή με τους εμπόρους του θανάτου υπέρτατη αξία όλων των αμερικάνικων κυβερνήσεων
Επόμενο άρθρο Οργιο καταστολής από Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη

Σχετικά Αρθρα

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27

Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία

Υγεία 6 Ιούλ 2026, 05:05

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

Υγεία 16 Ιούν 2026, 22:23

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

Υγεία 11 Ιούν 2026, 12:07

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

Υγεία 7 Ιούν 2026, 11:15

Για τα μάτια της Σταμάτας…

Υγεία 29 Μάι 2026, 12:22
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

11 Ιούλ 2026, 09:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

11 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούλη

11 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

10 Ιούλ 2026, 20:24
Διεθνή

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

10 Ιούλ 2026, 19:53
Διεθνή

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

10 Ιούλ 2026, 14:07
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

10 Ιούλ 2026, 09:52
Διεθνή

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

10 Ιούλ 2026, 07:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

10 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

9 Ιούλ 2026, 21:47
Αγροτικά

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

9 Ιούλ 2026, 20:17
Πολιτική

Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;

9 Ιούλ 2026, 19:54
Αθλητισμός

Ανανέωσε μέχρι το 2030 ο Χοσάμ Χασάν ως προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου

9 Ιούλ 2026, 12:49
Αγροτικά

Να μη δημιουργηθεί νομολογία που θα επιτρέπει στα λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ να αθωώνονται

Εφεση της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέα σε κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση, που επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι επιστράφηκαν οι παρανόμως ληφθείσες επιδοτήσεις

9 Ιούλ 2026, 12:06
Καταστολή

Αργος: Μπάτσοι σκότωσαν εν ψυχρώ 20χρονο, επειδή αμφισβήτησε την εξουσία τους

9 Ιούλ 2026, 10:35
Διεθνή

Απομονωμένοι διεθνώς οι σιωναζιστές, δείχνουν διεθνείς έρευνες

9 Ιούλ 2026, 05:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούλη

9 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Να μελετηθεί άμεσα η στατική επάρκεια των σχολείων που βρίσκονται πάνω στη γραμμή 4 του Μετρό (Κυψέλη, Εξάρχεια κλπ)!

8 Ιούλ 2026, 20:57
Κόντρες

Τους εξασφάλισε τη ντόπα τους

8 Ιούλ 2026, 20:48
Υγεία

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

8 Ιούλ 2026, 18:27
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούλη

Ημέρα πληθυσμών.

Ακτή Ελεφαντοστού, Νίγηρας, Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Μογγολία: Εθνική γιορτή (1921).

Βέλγιο: Ημέρα Φλαμανδών.

1942: Αρχίζουν οι διωγμοί των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

1966: Επεισόδια σε συλλαλητήριο οινοπαραγωγών στη Θεσσαλονίκη, 128 πολίτες και 72 χωροφύλακες τραυματίες.

1969: Βόμβα της ΔΑ σε γραμματοκιβώτιο της οδού Νίκης (Αθήνα).

1994: Βόμβα στο κτίριο γερμανικής πολυεθνικής ασφαλιστικής στους Αμπελόκηπους (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo