Κατακάθια!

0

Βρισιές στην Πεύκη, έξω από το σπίτι τους, βρισιές και χειρονομίες έξω από τη ΓΑΔΑ, από την Ουρανία Μιχαλολιάκου. Εχουν γραφεί και «παιχτεί» σε βίντεο και δε χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

Να συγκρίνουμε τη στάση της… φιρεροπούλας με τη στάση των οικογενειών τόσων και τόσων καταδικασθέντων για «τρομοκρατική» δράση θα ήταν ιεροσυλία. Από τη μια έχουμε ανθρώπους του λαού, με αξιοπρέπεια και ήθος, που στάθηκαν δίπλα στους δικούς τους, τους στήριξαν και εξακολουθούν να τους στηρίζουν (γιατί είναι αρκετοί οι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές) και από την άλλη έχουμε τα κοινωνικά κατακάθια.

Η εν λόγω, άλλωστε, είναι γνωστή για τη… φιλία της με τον επίσης καταδικασθέντα νεοναζιστή Ματθαιόπουλο, που έγραφε και τραγουδούσε ύμνους στο Αουσβιτς («τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω / αχ, το Αουσβιτς, πόσο το αγαπάω!») και ρατσιστικά εμέσματα του τύπου «μίλα ελληνικά ή ψόφα»!

Αν πρέπει να σχολιαστεί κάτι είναι η έλλειψη κάθε αυτοσυγκράτησης από την οικογένεια του φιρερίσκου. Είχαν καλομάθει στα… μεγαλεία και τώρα τους πέφτει κομματάκι δύσκολο να αποδεχτούν την πραγματικότητα της φυλακής. Αυτό συνέβαινε διαχρονικά με τους εθνικοσοσιαλιστές. Στα δύσκολα αποδεικνύουν πάντοτε τη χαμέρπεια, τη δειλία, την αγωνία του κυνηγημένου κτήνους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: