Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
  • Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τζενίν: Nεο μακελειό από το σιωνιστικό στρατό
Διεθνή

Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

Τζενίν: Nεο μακελειό από το σιωνιστικό στρατό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιαν 2023, 11:12

Το πρωί της Πέμπτης 26 Γενάρη, ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού που επέβαιναν σε πολιτικό αυτοκίνητο εισέβαλαν στο προσφυγικό στρατόπεδο της Τζενίν στη Δυτική Οχθη, πυροβολώντας οποιονδήποτε κάτοικο προσπάθησε να τους εμποδίσει. Συνοδεία των ειδικών δυνάμεων ήταν δεκάδες θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού, που απέκλεισαν το σημείο που κατευθύνονταν οι ειδικές δυνάμεις.

Οι κάτοικοι του στρατοπέδου είχαν σημάνει συναγερμό λίγα λεπτά πριν την εισβολή, μόλις εντόπισαν το πολιτικό όχημα που μετέφερε τα ισραηλινά κομάντο να προσεγγίζει το στρατόπεδο.

Στόχος της ισραηλινής επιδρομής ήταν οι στοχευμένες δολοφονίες μαχητών της Αντίστασης στην περιοχή, ενώ μαχητές της Αντίστασης παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, απάντησαν ένοπλα στη νέα επίθεση των σιωνιστών. Ο ισραηλινός στρατός δολοφόνησε 9 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους μια 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν την εισβολή ο ισραηλινός στρατός έκοψε το ρεύμα και το Ιντερνετ και μπλόκαρε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ενώ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει επιθετικές χειροβομβίδες και βαριά πυρά μέσα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή. Πριν την αποχώρηση του, κατεδάφισε με μπουλντόζες το σπίτι του Αλάα αλ Σαμπάγκχ, στελέχους των Ταξιαρχιών Μαρτύρων του Αλ Ακσα, ένοπλου σκέλους της Φατάχ, ο οποίος είχε δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα από πυρά ισραηλινού ελικόπτερου. 

Η εισβολή έγινε σε περιοχή της επονομαζόμενης Ζώνης Α, στην οποία υπεύθυνη για την αστυνόμευση και τη διοίκηση είναι η Παλαιστινιακή Αρχή, ενώ κατά τη διάρκεια της εισβολής ισραηλινοί στρατιώτες απαγόρευσαν σε ασθενοφόρα να προσεγγίσουν την περιοχή για να πάρουν τους νεκρούς και τους τραυματίες και δε δίστασαν να τα πυροβολήσουν σε ευθεία βολή. Ταυτόχρονα επιτέθηκαν στο νοσοκομείο της Τζενίν, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης, και πέταξαν δακρυγόνα στο παιδιατρικό τμήμα, προκαλώντας ασφυξία στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Η βαρβαρότητα της επίθεσης ήταν τέτοια, που ο Μαχμούντ Αμπάς, ενώ σιωπούσε σε παρόμοιες επιθέσεις τις προηγούμενες μέρες, αναγκάστηκε να την καταδικάσει, ενώ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του δήλωσε ότι η Παλαιστινιακή Αρχή παύει τη συνεργασία ασφαλείας με τους σιωνιστές. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις λίγο μετά από ένα μακέλεμα Παλαιστινιών από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Οχθη, γι’ αυτό και κανείς μέσα στον παλαιστινιακό λαό και στους σιωνιστές δε δίνει σημασία σε τέτοιες δηλώσεις. Αυτό που δε διευκρίνισε ο Αμπάς είναι αν η διακοπή της συνεργασίας με τους σιωνιστές θα περιλαμβάνει και την παροχή πληροφοριών σ’ αυτούς για τις κινήσεις της Αντίστασης στη Δυτική Οχθη, που χωρίς αυτές ο ισραηλινός στρατός δε θα μπορούσε να προχωρήσει στις αλλεπάλληλες δολοφονίες μαχητών της Αντίστασης τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο της ΠΑ Wafa, την ημέρα της επίθεσης κηρύχτηκε γενική απεργία στη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ενώ η ΠΑ κάλεσε τους Παλαιστίνιους να διαδηλώσουν ενάντια στις ισραηλινές δυνάμεις καταστολής στα στρατιωτικά σημεία ελέγχου της Δυτικής Οχθης. Tο απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο ισραηλινός στρατός δολοφόνησε άλλον ένα Παλαιστίνιο στο χωριό Αλ Ραμ, δίπλα στην Ιερουσαλήμ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην επιδρομή στη Τζενίν.

Οι τελευταίες δολοφονίες ανεβάζουν τον αριθμό των δολοφονημένων Παλαιστίνιων στη Δυτική Οχθη από την αρχή του 2023 στους 30, με 5 παιδιά ανάμεσα τους, ενώ τον βαρύτερο φόρο αίματος τον έχει πληρώσει η Τζενίν με 15 νεκρούς, αποτέλεσμα της προσπάθειας των σιωνιστών να περιορίσουν την ανάπτυξη των ένοπλων οργανώσεων της Αντίστασης στα προπύργιά της Τζενίν και Νάμπλους.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ και ανθρωπιστικών οργανώσεων, το 2022 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες δολοφονίες Παλαιστίνιων στη Δυτική Οχθη μετά το τέλος της δεύτερης Ιντιφάντα το 2005, με 170 νεκρούς.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

Σαν σήμερα 27 Γενάρη
Επόμενο άρθρο

Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

Σιωναζισμός

Σχετικά Αρθρα

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Διεθνή 13 Σεπ 2025, 13:06

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 18:00
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    17Ν
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εφετείο 17Ν
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    ΕΛΑ
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Ποιοι είμαστε
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Επικοινωνία
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Όροι χρήσης
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Ποιοι είμαστε
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Επικοινωνία
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo