Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΣΗΜΕΡΑ | Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο
  • Σαν σήμερα 27 Μάρτη
  • Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ
  • Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!
  • Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας
  • Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Το λιοντάρι του Λιβάνου
Διεθνή

Το λιοντάρι του Λιβάνου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Οκτ 2024, 20:06

Tην περασμένη Πέμπτη, ο σιωναζιστικός στρατός δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τη μάχη που έδωσε ο μαχητής της Χεζμπολά, Ιμπραχίμ Χαϊντάρ (γνωστός ως Καράρ Αλ-Σία, που σημαίνει ο γενναίος, ο ορμητικός σιίτης), αντιμέτωπος σ’ ένα σπίτι στο νότιο Λίβανο με μια ολόκληρη σιωνιστική δύναμη.

Το βίντεο δείχνει τον Χαϊντάρ πρώτα να χτυπάει τους πολιορκητές με μια ρουκέτα RPG και μετά ν’ αρπάζει το Καλάσνικοφ και να τους πολεμά όρθιος! Οι σφαίρες χτυπάνε δίπλα του κι αυτός δεν κουνάει από τη θέση του! Ορθιος εξακολουθεί να ρίχνει, ενώ οι δειλοί είναι τόσο περιδεείς που δεν καταφέρνουν να τον χτυπήσουν ούτε με μία σφαίρα. Το βίντεο τελειώνει με το βομβαρδισμό του σπιτιού με πύραυλο που ρίχνει πολεμικό αεροσκάφος!

Είναι προφανές πως αυτό το λιοντάρι του Λιβάνου αντελήφθη πως δεν έχει διέξοδο διαφυγής και αποφάσισε να πέσει όρθιος στη μάχη κατά των εχθρών του. «Δε θα κουνήσω ούτε βλέφαρο», όπως είχε πει κάποτε ο Σινουάρ, προκαλώντας τους σιωνιστές να τον βομβαρδίσουν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/ibrahim_heidar_zionist_video.mp4

Χρειάζονται αεροπλάνο για να εξοντώσουν έναν μόνο μαχητή! Οπως ακριβώς στην περίπτωση του Σινουάρ χρειάστηκαν βολές τεθωρακισμένων. Και είναι τόσο «εκτός τόπου και χρόνου», που διανέμουν οι ίδιοι αυτά τα βίντεο, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν με θαυμασμό την παλικαριά μαχητών σαν τον Σινουάρ και σαν τον Χαϊντάρ και υποκλίνονται στη θυσία τους, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν με απέχθεια τους δειλούς του σιωναζιστικού στρατού.

Ο Χαϊντάρ, αυτός ο όμορφος άντρας με το καθαρό βλέμμα, έλεγε σε μια προηγούμενη δήλωσή του, που βρήκαν και ανέβασαν οι σύντροφοί του: «Ακόμα κι αν πέσουμε μάρτυρες, θα επιστρέψουμε. Ο Κύριός μας θα επιστρέψει με ένα στρατό μαρτύρων. Θα επιστρέψουμε για να υποστηρίξουμε τους καταπιεσμένους».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/Ibrahim_Heidar_dilosi.mp4

Ο γενναίος σιίτης δε θα επιστρέψει στη γη, ασφαλώς. Ομως με το παράδειγμα του ηρωικού θανάτου του θα είναι πάντα «παρών» ανάμεσα στους συμμαχητές του, ανάμεσα στους ανθρώπους που αγωνίζονται για την ελευθερία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

ΥΓ. Νωρίτερα σήμερα, στο πλαίσιο άλλου άρθρου, δημοσιεύσαμε ένα βίντεο με άνδρες των ειδικών δυνάμεων του σιωναζιστικού στρατού, που τρέχουν κουβαλώντας κουφάρια και τραυματίες, σκούζοντας. Η απόλυτη αντίθεση με τον μαχητή Χαϊντάρ που πολεμάει όρθιος, αδιαφορώντας για τις σφαίρες τους.

Go back home to Europe, you filthy Zionist cowards. Otherwise, Hezbollah will send you to your grave. pic.twitter.com/Bgm8yzCSBW

— Seyed Mohammad Marandi (@s_m_marandi) October 23, 2024

Εκτύπωση 🖨
ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟταν σε επαινεί το ΔΝΤ…
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη

Σχετικά Αρθρα

Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!

Διεθνή 26 Μαρ 2026, 21:24

Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας

Διεθνή 26 Μαρ 2026, 20:52

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

Διεθνή 26 Μαρ 2026, 12:18

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

Διεθνή 26 Μαρ 2026, 10:41

Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη

Διεθνή 25 Μαρ 2026, 20:07

Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ

Διεθνή 25 Μαρ 2026, 10:25
Ροή Ειδήσεων
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο

Παρασκευή 27 Μάρτη, στις 8 μμ

27 Μαρ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Μάρτη

27 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ

26 Μαρ 2026, 22:31
Διεθνή

Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!

26 Μαρ 2026, 21:24
Διεθνή

Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας

26 Μαρ 2026, 20:52
Διεθνή

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

26 Μαρ 2026, 12:18
Διεθνή

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

26 Μαρ 2026, 10:41
Καταστολή

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

26 Μαρ 2026, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

26 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Η γεύση του κερασιού

25 Μαρ 2026, 20:47
Διεθνή

Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 20:07
Ιστορία

Από την εθνικοδημοκρατική επανάσταση στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση

Γάζα, το πρότυπο του σύγχρονου αγώνα για τη λευτεριά

25 Μαρ 2026, 11:37
Διεθνή

Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ

25 Μαρ 2026, 10:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ξεπέρασε κάθε όριο η αμερικανόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου: Θέλει να απελάσει τον πρέσβη του Ιράν

Οξεία αντίδραση από το μπλοκ της Αντίστασης

24 Μαρ 2026, 22:42
Κόντρες

You can dig down and go get it…

24 Μαρ 2026, 20:16
Καταστολή

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της

24 Μαρ 2026, 13:55
Καταστολή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Ο σιωναζιστής υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη από τους στρατιώτες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στο Σντε Τεϊμάν

Και διέταξε την επανένταξή τους στο σιωναζιστικό στρατό

24 Μαρ 2026, 11:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Μάρτη

Ημέρα κοινωνικής εργασίας.

Ημέρα άθλησης.

Ημέρα θεάτρου.

Ημέρα αφιερωμένη στη μονή κάλτσα.

Αγκόλα: Ημέρα νίκης.

1958: Ο Νικίτα Χρουστσόφ γίνεται πρόεδρος της Σοβιετικής Ενωσης.

1969: Βόμβα σε γραμματοκιβώτιο στην οδό Νίκης (Αθήνα).

2001: Πρώτος πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων (Αμστερνταμ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo