Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη
  • Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους
  • Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»
  • Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο
  • «Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!
  • Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο
Διεθνή

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Απρ 2026, 21:07

Ξέσπασε ο απόστρατος αμερικανός ναύαρχος Μάικ Φράνκεν: «Μας είπαν ότι το ναυτικό του Ιράν βυθίστηκε, ότι η πολεμική αεροπορία του καταστράφηκε. Oτι το σχάσιμο υλικό του ανατινάχτηκε. Οτι η ηγεσία του σκοτώθηκε. Και σήμερα το πρωί, με μαγικό τρόπο, κατέλαβαν δύο τάνκερ. Ψέματα για τα πάντα».

Mπορεί κάποιος «πονηρός» να μας πει ότι ο ναύαρχος τα ‘χει μεν «πλάκα τα γαλόνια» (έχει υπηρετήσει σε κρίσιμα πόστα – μάχης και διοίκησης – του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού), όμως είναι Δημοκρατικός (δοκίμασε να κατέβει υποψήφιος για τη Γερουσία στην Αϊόβα, όμως έχασε στις προκριματικές), οπότε έχει λόγο να επιτίθεται στην κυβέρνηση Τραμπ. Ασφαλώς έχει λόγο, όμως λέει κάποιο ψέμα στην τηλεγραφική ανάρτησή του;

Χτες, το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης ανακοίνωσε ότι επιτέθηκε σε τρία πλοία που προσπάθησαν να περάσουν το Στενό του Ορμούζ χωρίς την απαιτούμενη άδεια από τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις. Τα πλοία MSC Francesca και Epaminondas σταμάτησαν, ενώ ένα ακόμη πλοίο ελληνικής ιδιοκτησίας, το Euphoria, στοχοποιήθηκε και έχει πλέον ακινητοποιηθεί επίσης ανοικτά των ακτών του Ιράν. Εδωσε και τις αποδείξεις.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/04/epithesi_Iran_ploia_22-4-26.mp4

Κι ενώ το υπουργείο που διοικεί ο τιτανοτεράστιος Κικίλιας διαβεβαίωνε ότι δεν τρέχει τίποτα με τα ελληνικών συμφερόντων πλοία (κάνοντας πως δε γνωρίζει ότι οι έλληνες εφοπλιστές, μια ζωή μαθημένοι στον τυχοδιωκτισμό, βάζουν τα πληρώματα να υπογράφουν θανατόχαρτα) και ο… μακάριος Γεραπετρίτης έλεγε στο CNN ότι… δεν είναι σαφές αν το Ιράν κατέλαβε πλοίο που συνδέεται με εμάς μετά την επίθεση (!) και απηύθυνε κάλεσμα στα ελληνόκτητα πλοία να αποφύγουν τη διέλευση από το Στενό του Ορμούζ, γιατί η κατάσταση εκεί είναι ανησυχητική, ήρθε το βίντεο των Φρουρών της Επανάστασης, άψογα γυρισμένο και μονταρισμένο (τόσο άνετα αισθάνονταν οι ιρανοί κομάντο, ώστε ξαναγύρισαν σκηνές, χάριν του βίντεο), να αποκαλύψει ότι έγινε κανονικό ρεσάλτο στα πλοία των τυχοδιωκτών εφοπλιστών, που προσπάθησαν να διασχίσουν το Ορμούζ χωρίς την απαιτούμενη από το Ιράν άδεια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/04/Resalto_Epaminondas.mp4

Οπως μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο Tasnim, επικαλούμενο το ιρανικό ναυτικό, Δύο παραβατικά πλοία κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στις ιρανικές ακτές. Τα δύο παραβατικά πλοία «Francesca» και «Epaminondas» έθεσαν σε κίνδυνο τη ναυτική ασφάλεια. Ενα τρίτο πλοίο, το «Euphoria», είναι ακινητοποιημένο στα ανοικτά των ακτών του Ιράν. Το Ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης δηλώνει: Οι δυνάμεις μας θα αντιμετωπίσουν νομικά και με αυστηρότητα κάθε ενέργεια που παραβιάζει τους νόμους μας σχετικά με την κίνηση στο Στενό του Ορμούζ.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί δήλωσε: Η αμερικανο-σιωνιστική στρατιωτική επιθετικότητα κατά του Ιράν είναι η αιτία της έλλειψης ασφάλειας στο Στενό του Ορμούζ. Εχουμε λάβει μέτρα στο Στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, απέναντι στην επιθετικότητα και τις απειλές των ΗΠΑ και του σιωνιστικού καθεστώτος. Η ευθύνη για τις συνέπειες της κατάστασης στο Στενό του Ορμούζ βαραίνει τις επιτιθέμενες πλευρές.

Οπως αντιλαμβάνεστε, ο απόστρατος αμερικανός ναύαρχος έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Ο Τραμπ δεν διαβεβαιώνει ακόμα και τώρα ότι έχει βυθίσει όλα τα πλοία του ιρανικού ναυτικού; Από πού… ξεφύτρωσαν τα πλοία με τους κομάντο και κάποια άλλα που έδειξαν δορυφορικές φωτογραφίες να χαράζουν λευκές γραμμές στα νερά του Περσικού (καμιά τριανταριά μαζεμένα);

Ενας ορκισμένος αντίπαλος του Τραμπ, αλλά πολιτικός με ευρύ κύρος, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Μέρφι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τραμπ για την κατάληψη ιρανικού πλοίου, είπε: Ξοδεύουμε δισεκατομμύρια δολάρια για να διατηρούμε ολόκληρο τον ναυτικό μας στόλο στο Στενό του Ορμούζ, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και χωρίς καν να ανοίγουμε έναν θαλάσσιο διάδρομο που δεν είχε κλείσει ποτέ, παρά μόνο όταν τον έκλεισε ο ίδιος ο Τραμπ με τον παράλογο πόλεμο που επέλεξε. Σπαταλά τα χρήματα των φορολογουμένων.

Οι Financial Times σημειώνουν ότι το κλείσιμο του Στενού του Ορμούζ προκάλεσε εκτεταμένες αναταράξεις. Η κυκλοφορία στη Διώρυγα του Παναμά αυξήθηκε σημαντικά, καθώς οι ασιάτες αγοραστές στράφηκαν στις εξαγωγές αργού πετρελαίου από τον Κόλπο του Μεξικού αντί για τα αποθέματα της Μέσης Ανατολής. Οι χρόνοι αναμονής στη Διώρυγα του Παναμά έφτασαν περίπου τις 40 ημέρες, καθώς οι διαχειριστές δεξαμενόπλοιων πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν διέλευση και προτεραιότητα στη λίστα αναμονής.

Οι Times of Israel αναφέρουν «πέντε σαφείς αποτυχίες στον πόλεμο με το Ιράν»:

  • Ενίσχυση της θέσης του Ιράν στις θαλάσσιες οδούς: Σε αντίθεση με την Ουάσιγκτον, ο ναυτικός αποκλεισμός δεν παρέλυσε το Ιράν, ενώ η Τεχεράνη απέκτησε νέα αποτρεπτική θέση στο Στενό του Ορμούζ.
  • Το ιρανικό πυραυλικό οπλοστάσιο: Μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων του παραμένει άθικτο και συνεχίζει να αποτελεί περιφερειακή απειλή.
  • Η ισχύς των συμμάχων: Παρά τους ισχυρισμούς περί αποδυνάμωσης, οι φιλοϊρανικές οργανώσεις παραμένουν σε μεγάλο βαθμό επιχειρησιακά συνεκτικές.
  • Αύξηση εξωτερικών απειλών ασφαλείας: Εντάθηκαν οι επιθέσεις και απειλές που σχετίζονται με το Ιράν κατά δυτικών και ισραηλινών συμφερόντων διεθνώς.
  • Συνέχιση του πυρηνικού προγράμματος: Η αποτυχία πλήρους διακοπής του εμπλουτισμού το έχει μετατρέψει σε μοχλό πίεσης στα χέρια της Τεχεράνης.

Είναι προφανές ότι η ιρανική εξουσία «στύλωσε τα πόδια» και αρνείται να προσέλθει σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, αν πρώτα δεν αρθεί το blockade του Τραμπ, επειδή αισθάνεται και είναι δυνατή στο πεδίο. Μετά τις χτεσινές εξελίξεις στη ναυτική αναμέτρηση στον Περσικό Κόλπο, το πετρέλαιο ξεπέρασε σήμερα τα 100 δολάρια το βαρέλι. Το Ιράν μπορεί ν’ αντέξει, οι ΗΠΑ και η Δύση όχι.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΞεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο
Επόμενο άρθρο Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

Σχετικά Αρθρα

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 19:18

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 15:02

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

Διεθνή 29 Σεπ 2026, 09:52

O αγέρωχος μαχητής-κρατούμενος και το δειλό σιωναζιστικό κτήνος

Διεθνή 28 Σεπ 2026, 10:25

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

Διεθνή 27 Σεπ 2026, 18:38

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

Διεθνή 27 Σεπ 2026, 09:54
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

29 Σεπ 2026, 19:18
Διεθνή

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

29 Σεπ 2026, 15:02
Πολιτική

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

29 Σεπ 2026, 14:47
Πολιτική

«Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Ο συνιδρυτής της «Συμμαχίας Ελλήνων, Γ. Μανούσος, αποκάλυψε πριν από ένα χρόνο την νεοναζιστική ταυτότητα του μορφώματος

29 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

29 Σεπ 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Σεπτέμβρη

29 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

28 Σεπ 2026, 19:09
Κόντρες

Ν’ ακούτε την… «πρωθυπουργέσα»

28 Σεπ 2026, 14:58
Εργατικά

Πόσους/ες απέλυσε η «Βιολάντα» και για ποιο λόγο;

28 Σεπ 2026, 13:41
Αθλητισμός

Η μεγαλειώδης παρέλαση του Ταμερλάνου

28 Σεπ 2026, 11:19
Διεθνή

O αγέρωχος μαχητής-κρατούμενος και το δειλό σιωναζιστικό κτήνος

28 Σεπ 2026, 10:25
Αθλητισμός

Θα το πουν και αυτό αντισημιτισμό;

Οι παίχτες της Εθνικής Ιρλανδίας περιφρόνησαν τους αντιπάλους τους της σιωνιστικής οντότητας

28 Σεπ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη

28 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

27 Σεπ 2026, 18:38
Διεθνή

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

27 Σεπ 2026, 09:54
Αγροτικά

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

27 Σεπ 2026, 09:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη

27 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου

26 Σεπ 2026, 19:06
Πολιτισμός

Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας

26 Σεπ 2026, 14:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

Ημέρα μετάφρασης.

Ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών.

Μποτσουάνα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1945: Απόφαση της δίκης της Νυρεμβέργης, 22 καταδίκες (οι δώδεκα σε θάνατο).

1947: Ιδρύεται η Κόμινφορμ.

1960: Ιδρύεται ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

1965: Σφαγές στελεχών και υποστηρικτών του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ινδονησία με περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς από πραξικοπηματίες στρατηγούς.

1966: Παραπομπή σε δίκη για την υπόθεση «Ασπίδα» των Α. Παπανδρέου, Π. Βαρδινογιάννη, Μ. Πακωνσταντίνου,  Στ. Χούτα και 28 αξιωματικών.

1967: Εκρήξεις βομβών στον ΟΤΕ της οδού Σταδίου και στον κήπο του μουσείου.

1983: Τριπλή βομβιστική επίθεση (ΕΛΑ) στα υπουργεία Βιομηχανίας και Εργασίας και στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo