Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Απρίλη
  • Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία
  • Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο
  • Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο
  • Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…
  • H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τι ‘χες Κούλη, τι ‘χα πάντα
Κόντρες

Τι ‘χες Κούλη, τι ‘χα πάντα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2026, 14:10

Ηχούν οι σάλπιγγες της… ενημέρωσης. Σαλπίζουν έφοδο του Κούλη. Οχι προς τους ουρανούς (αυτά τα λένε οι κουμμουνισταί), αλλά προς το λαό; Θα πάει στα μπλόκα να συζητήσει με τους αγρότες; Δεν τ’ αφήνετε αυτά τα λαϊκίστικα; Αύριο θα πάει στο Μοσχάτο. Τι, άρχισαν τα καρναβάλια και δεν το πήραμε χαμπάρι; Οχι, η ΝΔ οργανώνει τα δικά της καρναβάλια που είναι για λίγους κι εκλεκτούς. Αφού βρείτε κάποιο σταθερό σημείο να κρατηθείτε, διαβάστε: «Ο πρωθυπουργός θα πάει στο Μοσχάτο, όπου θα βρεθεί με κόσμο σε δημοφιλές καφέ της πόλης και θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και πάλι τους πολίτες, όπως άλλωστε το συνηθίζει». Ελπίζουμε να μην βάλουν καμιά νεοδημοκράτισσα (γιατί με νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες θα γεμίσουν το καφέ) για να πει καμιά… ιστορική ατάκα του τύπου «μα τι γκόμενος είσαι εσύ;». Είμαστε σίγουροι ότι οι εγκέφαλοι της προπαγάνδας στύβουν τα κεφάλια τους για να βρουν κάτι πιο… πρωτότυπο.

QUIZ: Ποια είναι η διαφορά του Κούλη από τον Τραμπ;

ΛΥΣΗ: Και οι δύο αυτοαποθεώνονται, μόνο που ο Τραμπ το κάνει μόνος του, ενώ ο Κούλης βάζει άλλους.

Φτυσμένο τον έχουν

Εφτά ηγέτες ιμπεριαλιστικών και μη ιμπεριαλιστικών χωρών της Ευρώπης (Μερτς, Μακρόν, Στάρμερ, Μελόνι, Σάντσεθ, Τουσκ, Φρεντέρικσεν) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, με την οποία απευθύνονται στον Τραμπ και τις ΗΠΑ (χωρίς να τους κατονομάζουν), μεταξύ άλλων, με τη φράση «η Γροιλανδία ανήκει στον λαό της και μόνο η Δανία και η Γροιλανδία μπορούν να αποφασίζουν για θέματα που αφορούν τις σχέσεις τους». Ζεματισμένος ο Μητσοτάκης πόσταρε εκ των υστέρων ότι η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως την κοινή δήλωση των εφτά ηγετών. Αφού δεν τον ρώτησαν τη γνώμη του, δεν του ζήτησαν να συνυπογράψει, τον έφτυσαν -κατά το κοινώς λεγόμενο-, γιατί πετάχτηκε σαν το πορδοβούλωμα για να πει «παιδιά, συμφωνώ κι εγώ»; Ο Μητσοτάκης κατάλαβε ότι η ανοιχτή, άνευ όρων υποστήριξη της επίθεσης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και η ρητή περιφρόνηση του λεγόμενου διεθνούς δικαίου έκανε τους ευρωπαίους ιμπεριαλιστές ηγέτες, ιδιαίτερα αυτούς του γερμανογαλλικού άξονα, να βγάλουν καπνούς από τα ρουθούνια τους. Και επιχείρησε ένα εξευτελιστικό για τον ίδιο «περιορισμό ζημιάς». Μπήκε σε damage control mode, όπως λένε οι Αγγλοσάξωνες.

Του ζήτησαν από το Μαξίμου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ή πήρε πρωτοβουλία μόνος του; Ο,τι και να ισχύει, ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Αγγελος Συρίγος, κατάφερε (περί κατορθώματος πρόκειται) να κάνει τον Μητσοτάκη «ρόμπα ξεκούμπωτη». Αφού παραδέχτηκε πως η «σύλληψη» (όπως την αποκάλεσε) του Μαδούρο δεν ήταν εντός του διεθνούς δικαίου, ισχυρίστηκε πως ο Μητσοτάκης «δεν είχε πλήρη εικόνα» (!!!) όταν έκανε την επαίσχυντη δήλωσή του. Και μετά αποτελείωσε τον πρωθυπουργό του, λέγοντας πως ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και «όχι καθηγητής διεθνούς δικαίου»!!!

Εκτός από τον Συρίγο, που έκανε ρόμπα τον Μητσοτάκη, πετάχτηκε και ο Καιρίδης (πανεπιστημιακός κι αυτός) και έκανε ρόμπα τον ακροδεξιό Μπουμπούκο και τις δηλώσεις αποθέωσης του Τραμπ, που αυτός έκανε. «Αλλο πράγμα να είμαστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις γιατί πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον, όμως, ό,τι και να πούμε εμείς λίγο μπορεί να επηρεάσει το διεθνές. Μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η δική μου φωνή ή του Αδωνι ακούγεται στον Λευκό Οίκο γιατί υπάρχει σε κάποιους ο μεγαλοϊδεατισμός ότι εάν τα πουν, ο Τραμπ θα τα λάβει υπόψη του. Ο Τραμπ δεν αναφέρεται στο διεθνές δίκαιο», είπε ο Καιρίδης. Και επανέλαβε: «Αλλο πράγμα να είμαστε συγκρατημένοι και να παίζουμε το παιχνίδι που πρέπει – και βλέπετε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είναι σε δυσκολία – και άλλο να χειροκροτάμε».

Κοπιάρει Τσίπρα

Η Καρυστιανού όρισε -εμμέσως πλην σαφέστατα- τον Τσίπρα ως βασικό αντίπαλο του πολιτικού μορφώματος που ιδρύει. Ομως δεν απέφυγε να κοπιάρει τον Τσίπρα. Οταν ρωτήθηκε για τον επικεφαλής του μορφώματος απάντησε ότι δεν είναι βέβαιη ότι εκείνη θα ηγηθεί εκείνη, γιατί «ο λαός θα δείξει τον ηγέτη, ακολουθώντας αυτό που λέει το μέσα του. Σε αυτό το κίνημα που ξεκίνησε αυθόρμητα και οδηγήθηκε εκεί γιατί ο στόχος είναι ανιδιοτελής, οι άνθρωποι που το αγκάλιασαν θα δείξουν και τον ηγέτη τους». Το ίδιο ακριβώς δεν διακήρυξε ο Τσίπρας από το «Παλλάς»; Και για να είμαστε δίκαιοι, «πορεία στο λαό» έκανε πρώτος ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ το 1974. Αλλες εποχές, άλλα πολιτικά μεγέθη.

«Η πορεία του λιτή. Πέρασε από τα γραφεία υπουργών της ΝΔ, τοποθετήθηκε σε διάφορα πόστα, τριβόταν με ΠΑΣΟΚ, εκτοξεύτηκε από τον Α. Τσίπρα μετά τις πρώτες εκλογές 2023 και έγινε φουλ ΣΥΡΙΖΑ, όταν επικράτησε ο Κασσελάκης φουλ Κασσελάκης, εκλέγεται ευρωβουλευτής και παύει να αναφέρει τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, κάτι σε Ανεξάρτητος Συνεργαζόμενος, ξηλώνεται ο Κασσελάκης και διεκδικεί το πόστο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά κοντοστέκεται να δει πού θα κάτσει η μπίλια ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Τσίπρα, σίγουρα και άλλους, όταν δρομολογείται κίνηση Τσίπρα φουλ Τσιπρικός και τώρα γοητεύεται από το νέο κόμμα Καρυστιανού». Ωραία τα είπε ο Γιώργος Τσίπρας για τον Φαραντούρη, αλλά και καμιά ματιά στον καθρέφτη του δε θα έβλαπτε.

Ελβετικός παχυδερμισμός

Δεκαετίες τώρα, τους ακούμε να μας παρουσιάζουν την Ελβετία ως υπόδειγμα πολιτικής και κοινωνικής συγκρότησης. Κι έρχεται η φονική πυρκαγιά στο μπαρ Le Constellation και τους τινάζει την προπαγάνδα στον αέρα. Ο δήμαρχος του Κραν Μοντανά, Νικολά Φερό, ομολόγησε ότι το μπαρ δεν είχε ελεγχθεί από άποψη ασφάλειας από το 2020 μέχρι το 2025! Κι αφού ομολόγησε, εξέφρασε τη… «βαθύτατη λύπη» του για την παράλειψη. Για τις ευθύνες παρέπεμψε στην… ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ενώ πέταξε και κάτι για σοβαρή υποστελέχωση των υπηρεσιών ελέγχου. Εκλεισε απορρίπτοντας κάθε ιδέα παραίτησης του ίδιου και της δημοτικής αρχής. «Δεν θα εγκαταλείψουμε το πλοίο», είπε! Α, ναι, ανακοίνωσε και μέτρα: απαγορεύεται η χρήση πυροτεχνημάτων σε κλειστούς χώρους, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη! Μην χάσουμε και τους πλούσιους τουρίστες που μας αφήνουν τα λεφτά τους. Δεν σας φαίνονται εντελώς… ελληνικά όλ’ αυτά;

Ηταν μια «επαγγελματίας αγκιτάτορας» (Ντόναλντ Τραμπ), μια «εγχώρια τρομοκράτισσα» (Κρίστι Νόεμ, υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας), μια «διαταραγμένη αριστερίστρια» (Τζέι Ντι Βανς, αντιπρόεδρος των ΗΠΑ) που «μετέτρεψε το όχημά της σε όπλο, προσπαθώντας να χτυπήσει τα μέλη των δυνάμεων της τάξης μας με σκοπό να τα σκοτώσει». Αποδείχτηκε ότι ήταν μια απλή αμερικανίδα εργαζόμενη, μητέρα τριών παιδιών, χωρίς καμιά πολιτική δραστηριότητα και πιστή Χριστιανή. Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Τραμπ, την Νοέμ, τον Βανς; Χειρότερους και από τον Γκέμπελς. Να θυμάστε, όμως, πάντοτε πως οι εγχώριοι θαυμαστές τους δεν είναι λίγοι. Από τον Μητσοτάκη, τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη μέχρι τη Λατινοπούλου και τον υπόλοιπο εθνικοφασιστικό συρφετό.

Πρώτα δολοφόνησαν εν ψυχρώ την Ρενέ Γκουντ και στη συνέχεια «περιποιήθηκαν» τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο της δολοφονίας και τους έβριζε. Πρέπει να παίρνουν μεγάλη χαρά βλέποντας αυτές τις εικόνες Βορίδης και σία.

بعد أن منحهم ترامب الضوء الأخضر.. عناصر إدارة الهجرة والجمارك يهاجمون المتظاهرين بعنف في ولاية مينيسوتا، عقب مقتل امرأة برصاص الشرطة. pic.twitter.com/CEJNPWAaoG

— مجلة ميم.. مِرآتنا (@Meemmag) January 8, 2026

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔείκτης Αραβικής Κοινής Γνώμης 2025: Πλήρης απομόνωση της σιωνιστικής οντότητας
Επόμενο άρθρο Ποιος έχει ανάγκη από fake news;

Σχετικά Αρθρα

Κούλης ο μουλωχτός

Κόντρες 20 Απρ 2026, 10:21

Joint venture

Κόντρες 9 Απρ 2026, 12:10

Ντροπή, κυρία, μιλάνε έτσι στον POTUS;

Κόντρες 6 Απρ 2026, 14:18

Κυνήγι αμερικανικού αγριόχοιρου

Κόντρες 4 Απρ 2026, 20:28

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

Κόντρες 3 Απρ 2026, 11:02

Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια

Κόντρες 27 Μαρ 2026, 19:37
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Απρίλη

24 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

«Μη φοβάστε τα αεροσκάφη B1, B2 και B52. Να φοβάστε τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή και χωρίς ανδρεία»

23 Απρ 2026, 22:03
Διεθνή

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

23 Απρ 2026, 21:07
Υγεία

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

23 Απρ 2026, 19:53
Διεθνή

Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…

Αθλιοι ελιγμοί της ξενόδουλης κυβέρνησης της Βηρυτού

23 Απρ 2026, 15:06
Πολιτική

H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη

23 Απρ 2026, 14:28
Διεθνή

Λίβανος: Oι σιωναζιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τη συνάδελφο Αμάλ Χαλίλ

23 Απρ 2026, 10:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Απρίλη

23 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές σκοτώνουν αμάχους και στοχεύουν δημοσιογράφους και οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού ετοιμάζονται να μπουν σε απευθείας συνομιλίες μαζί τους

22 Απρ 2026, 22:54
Πολιτική

Τα ψέματα και οι επιθέσεις στο μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αποκαλύπτουν τον πανικό του Μητσοτάκη, των υπουργών και των βουλευτών του

22 Απρ 2026, 20:50
Πολιτική

Ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού: Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη μακαρίτισσα την παπάρα του Μητσοτάκη

22 Απρ 2026, 14:37
Διεθνή

Ο Γιάχια Σινουάρ «επιλέγει»… υποψήφιους στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

22 Απρ 2026, 12:58
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: Την έθεσαν σε δυνητική αργία για συνδικαλιστική δράση αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν

22 Απρ 2026, 12:04
Αγροτικά

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

22 Απρ 2026, 11:47
Πολιτισμός

Τα πιο «in» ψαράδικα στον κόσμο

22 Απρ 2026, 10:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Απρίλη

22 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Απάντηση στα ίσα σε κάθε σιωναζιστική πρόκληση

21 Απρ 2026, 22:06
Διεθνή

Επί της ουσίας τζούφιος ο αμερικάνικος ναυτικός αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών

21 Απρ 2026, 20:56
Εργατικά

Η κυβέρνηση κλιμακώνει την τρομοκρατία απέναντι στους αγωνιστές εκπαιδευτικούς

Μαζί με την Χρύσα Χοτζόγλου οδηγούν σε δυνητική αργία και τον Δημήτρη Χαρτζουλάκη

21 Απρ 2026, 18:27
Διεθνή

Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς

Αποκαλυπτική έρευνα του Al Jazeera English

21 Απρ 2026, 10:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Απρίλη

Ημέρα κατά του θορύβου.

Ημέρα κατά των πειραματόζωων.

Ημέρα μνήμης γενοκτονίας Αρμενίων (1915).

1945: Ενας νεκρός και εννιά τραυματίες από επίθεση Χιτών στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

1971: Ανακαλύπτεται βόμβα κάτω από αυτοκίνητο ξένης αποστολής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1975: Εξι μέλη της οργάνωσης “Κομάντο Χόλγκερ Μάινς” εισβάλλουν στη γερμανική πρεσβεία της Στοκχόλμης και κρατούν δώδεκα ομήρους, ζητώντας απελευθέρωση των 26 κρατουμένων της RAF. Η κυβέρνηση αρνείται διαπραγμάτευση, αυτοί σκοτώνουν τον στρατιωτικό ακόλουθο Αντρέας Φον Μίρμπαχ και τον εμπορικό ακόλουθο Χάιντς Χίλεγκαρντ και τελικά συλλαμβάνονται.

1981: Δύο βόμβες στις αντιπροσωπείες «Siemens» και AEG (ΕΛΑ).

1987: Δεκατέσσερις τραυματίες από τηλεχειριζόμενη βόμβα κατά λεωφορείου μεταφοράς αμερικανών στρατιωτών στη Λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη (17Ν).

1994: Βόμβα στο κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Πυροβολισμός στα γραφεία του ΟΗΕ (Κόκκινη Γραμμή).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo