Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Αυγούστου
  • Αμάν πια με τους εθελοντές
  • Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη
  • Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!
  • Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού
  • Σαν σήμερα 19 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Στο λεξιλόγιό μας δεν υπάρχει η λέξη παράδοση
Διεθνή

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Στο λεξιλόγιό μας δεν υπάρχει η λέξη παράδοση

Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Νοέ 2025, 20:14

Μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. Βαρυσήμαντη γιατί αφορά τους μαχητές τους που έχουν εγκλωβιστεί σε περιοχή που ελέγχει ο εχθρός. Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ αναφέρονται για πρώτη φορά δημόσια στους μαχητές τους που έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή της Ράφα, πέρα από την «κίτρινη γραμμή», σε περιοχή που σύμφωνα με τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ελέγχεται προς το παρόν από το σιωναζιστικό στρατό.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ της Χαμάς σχετικά με τους μαχητές τους που πολιορκούνται στη Ράφα:

Η Κατοχή φέρει την πλήρη ευθύνη για τις συγκρούσεις με τους μαχητές μας στη Ράφα, οι οποίοι αμύνονται μέσα σε περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Κατοχής.

Ας γνωρίζει ο εχθρός ότι στο λεξιλόγιο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ δεν υπάρχει η λέξη “παράδοση” ούτε η διάθεση του εαυτού μας στον εχθρό.

Θέτουμε τους διαμεσολαβητές προ των ευθυνών τους: οφείλουν να επιτελέσουν το καθήκον τους και να βρουν μια λύση που να διασφαλίζει τη διατήρηση της εκεχειρίας και να αποτρέπει τον εχθρό από το να χρησιμοποιεί αδύναμα προσχήματα για να την παραβιάζει και να στοχοποιεί αθώους πολίτες στη Γάζα.

Η ανάκτηση των σορών κατά την προηγούμενη περίοδο πραγματοποιήθηκε υπό εξαιρετικά περίπλοκες και δύσκολες συνθήκες. Παρολαυτά, συμμορφωθήκαμε με τους όρους της συμφωνίας και επαναλαμβάνουμε ότι η ανάκτηση των υπολοίπων σορών θα απαιτήσει επιπλέον ομάδες και εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό.

Στα σιωνιστικά μίντια αναφέρονταν το τελευταίο διάστημα «πληροφορίες» για τον αριθμό αυτών των μαχητών. Πότε μιλούσαν για 150 πότε τους ανέβαζαν σε 200. Εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίζουν πόσοι μαχητές έχουν εγκλωβιστεί. Και η Αντίσταση τέτοιες πληροφορίες δε δίνει.

Το βέβαιο είναι -επιβεβαιωμένο πλέον και από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ- ότι ο σιωναζιστικός στρατός προσπάθησε να επιτεθεί σε πυρήνες μαχητών. Και πήρε σκληρή απάντηση, καθώς οι μαχητές αμύνθηκαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας ταγματάρχης και ένας αρχιλοχίας του σιωναζιστικού στρατού και να τραυματιστούν άλλοι. Αυτές τις συγκρούσεις χρησιμοποίησαν σαν πρόσχημα οι σιωναζιστές για να προχωρήσουν σε βομβαρδισμούς πολιτών μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, σπάζοντας την εκεχειρία.

Η Αντίσταση ζήτησε το αυτονόητο σε καταστάσεις εκεχειρίας: να δοθεί ασφαλές πέρασμα ώστε οι μαχητές να απεγκλωβιστούν και να περάσουν σε έδαφος που ελέγχεται από τους Παλαιστίνιους.

Οι σιωναζιστές αρνήθηκαν το αυτονόητο, νομίζοντας ότι μπορούν να εκβιάσουν την Αντίσταση. Απαίτησαν να παραδοθούν οι μαχητές, να αφοπλιστούν και μετά να τους επιτρέψουν να περάσουν στις ελεγχόμενες από την Αντίσταση περιοχές. Φυσικά, τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε. Οι παλαιστίνιοι μαχητές προτιμούν να πεθάνουν με το όπλο στο χέρι παρά να παραδοθούν.

Μετά άρχισαν να μιλούν για παράδοση των όπλων των μαχητών σε τρίτη δύναμη (την Αίγυπτο). Ούτε αυτό, όμως, το δέχτηκε η Αντίσταση.

Αμερικάνοι και σιωναζιστές λέγεται πως κατέληξαν σε μια τελευταία πρόταση, που δεν ανακοινώθηκε επίσημα αλλά τη διέρρευσαν στα σιωνιστικά μίντια: να δοθεί στους μαχητές της Αντίστασης ασφαλές πέρασμα, σε αντάλλαγμα για την παράδοση από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ της σορού του αξιωματικού του σιωναζιστικού στρατού Χαντάρ Γκόλντιν, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία, καθώς δεν υπήρξε αιχμάλωτος της 7ης Οκτώβρη.

Η ανακοίνωση των Αλ-Κασάμ είναι σαφέστατη. Καταρχάς, δεν μιλάει για μαχητές μέσα σε σύραγγες, όπως ισχυρίζονται οι σιωναζιστές, αλλά για μαχητές μέσα σε κατεχόμενες περιοχές. Η Αντίσταση χαρακτηρίζει οποιαδήποτε σύγκρουση με αυτούς τους μαχητές πράξη αυτοάμυνας και δίνει ελευθερία δράσης στους εγκλωβισμένους μαχητές της να φθείρουν τον εχθρό εφόσον αυτός τους πλησιάσει. Η ανακοίνωση των Αλ-Κασάμ λέει πως το μότο για τους μαχητές τους εξακολουθεί να παραμένει: «Είτε νίκη είτε μαρτυρικός θάνατος».

Σήμερα το πρωί, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν ότι, στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής αιχμαλώτων της Επιχείρησης «Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα», θα παραδώσουν τη σορό του ισραηλινού αξιωματικού Χαντάρ Γκόλντιν, η οποία βρέθηκε χτες το απόγευμα μέσα σε σήραγγα στον καταυλισμό Γέμπνα στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, στις 2 μ.μ. ώρα Γάζας.

Σύμφωνα με το ισραηλινό Κανάλι 14, η σιωναζιστική κυβέρνηση εκτιμούσε ότι τα λείψανα του Χαντάρ Γκόλντιν δεν θα επιστραφούν απόψε και ότι η Χαμάς αναμένεται να απαιτήσει ξεχωριστή συμφωνία γι’ αυτόν. Πάντως, στις 2 μμ, η Αντίσταση παρέδωσε, όπως είχε ανακοινώσει, μια σορό δηλώνοντας ότι είναι του Χαντάρ Γκόλντιν.

Και πριν από λίγη ώρα, το Γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε: «Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, εκπρόσωποι του στρατού ενημέρωσαν την οικογένεια του αξιωματικού Χαντάρ Γκόλντιν ότι τα λείψανα του γιου τους επεστράφησαν από τη Γάζα και ταυτοποιήθηκαν πλήρως. Ο αξιωματικός Χαντάρ Γκόλντιν σκοτώθηκε και αιχμαλωτίστηκε το 2014, κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης «Προστατευτική Αιχμή» (Operation Protective Edge)».

Ηγετικό στέλεχος των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ δήλωσε ότι ανασύρθηκαν επίσης από την ίδια περιοχή οι σοροί έξι μαρτύρων που είχαν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που είχε συλληφθεί ο Γκόλντιν από την Αντίσταση το 2014.

Ο υπολοχαγός Χαντάρ Γκόλντιν υπηρετούσε στην επίλεκτη Ταξιαρχία Γκιβάτι του σιωναζιστικού στρατού και εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της αιματηρής εισβολής των σιωναζιστών στη Γάζα το 2014, γνωστής ως «Επιχείρηση Προστατευτική Αιχμή» (Operation Protective Edge). Εξαφανίστηκε την 1η Αυγούστου του 2014, έπειτα από συγκρούσεις με παλαιστίνιους μαχητές της Αντίστασης.Ο σιωναζιστικός στρατός αμέσως ενεργοποίησε την Οδηγία Χάνιμπαλ (Hannibal Directive), εξαπολύοντας σφοδρούς βομβαρδισμούς επί ώρες σε ολόκληρη τη Ράφα. Δολοφονήθηκαν μεταξύ 130 και 200 Παλαιστίνιοι άμαχοι, σε μια πράξη συλλογικής τιμωρίας για την αιχμαλωσία του Γκολντίν — γεγονός που έμεινε γνωστό ως «Μαύρη Παρασκευή» (Black Friday). Σ’ αυτούς τους βομβαρδισμούς φαίνεται ότι σκοτώθηκε και ο Γκολντίν, για να μην τον πιάσει αιχμάλωτο ζωντανό η Αντίσταση.

Το περασμένο καλοκαίρι, αναζητώντας μια τόση δα επιτυχία, ο σιωναζιστικός στρατός έσκαβε εντατικά στην κατεχόμενη Ράφα προσπαθώντας να βρει τον θαμμένο εκεί Γκόλντιν. Δεν βρήκαν τίποτα. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από εκείνη την περίοδο και δημοσιεύτηκαν από σιωνιστικά μίντια.

Χτες, ο σιωναζιστικός στρατός έφτιαξε ασφαλή δίοδο, οι μαχητές της Μονάδας Σκιών των Αλ-Κασάμ πέρασαν την «κίτρινη γραμμή» μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό και μέσα σε λίγες ώρες είχαν ανασύρει τον Γκόλντιν. Είναι πιθανό οι καλοκαιρινές ανασκαφές των σιωναζιστών να έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά της εισόδου των μαχητών στις… κατακόμβες της Ράφα.

Το παρακάτω βίντεο, που τράβηξαν και δημοσίευσαν οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ, είναι μια ακόμα απόδειξη της ξεφτίλας των σιωναζιστών. Ούτε τους νεκρούς σε περιοχές που έχουν υπό κατοχή εδώ και πάνω από ένα χρόνο δεν μπορούν να βρουν και καταφεύγουν στην Αντίσταση που τους βρίσκει «στο πιτς φυτίλι», προφανώς επειδή είχε πολύ καλά οργανωμένη την κράτηση των αιχμαλώτων της. Eίναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ομάδα των ανασκαφέων που μπαίνει σε σήραγγα για να ανασύρει τον Γκόλντιν (είχαν έτοιμο και το ταμπελάκι με το όνομά του σε αραβικά, εβραϊκά και αγγλικά, τόσο σίγουροι ήταν!) φρουρείται από ένοπλους συντρόφους τους στην είσοδο του τούνελ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/11/HadarGoldin_ptoma_8-11-25.mp4

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς Χαζέμ Κάσεμ δήλωσε:

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ αποδεικνύουν ξανά την υπεροχή τους σε θέματα ασφάλειας και πληροφοριών έναντι του ισραηλινού στρατού σε ό,τι αφορά το ζήτημα των αιχμαλώτων που κρατά η Αντίσταση. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, κανείς από τους ισραηλινούς υπηρεσιακούς φορείς ασφάλειας δεν κατάφερε να εντοπίσει τους αιχμαλώτους της «Μάχης της Καταστροφής», ακόμα και μετά από πάνω από έναν χρόνο πλήρους κατάληψης και καταστροφής της πόλης της Ράφα. Είπαμε από την αρχή: δεν θα τους πάρουν εκτός αν υπάρξουν διαπραγματεύσεις και συμφωνία.

Στη σιωνιστική οντότητα άρχισε το κλάμα για το νέο ξεφτιλίκι. Δείτε ένα παράδειγμα από εβραϊκή ιστοσελίδα.

Περισσότερα οδυνηρά γεγονότα: Στον μεγάλο κύκλο βρίσκεται το σημείο όπου βρέθηκε το σώμα του Χαντάρ Γκόλντιν, ενώ στον αριστερό κύκλο φαίνεται η οχυρωμένη θέση του στρατού, που υπήρχε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου και ονομαζόταν «Χαρντόν». Όλο αυτό το διάστημα, ο Χαντάρ βρισκόταν πολύ κοντά στις δικές μας δυνάμεις.

Σημείωση: Οι μαχητές της Χαμάς εισχώρησαν βαθύτερα στην κίτρινη περιοχή με τα όπλα τους, κοντά στο πέρασμα της Ράφα.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟυαλίντ Κιλάνι: «Η Αντίσταση υπάρχει εξαιτίας της κατοχής»

Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 10 Νοέμβρη

Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

Σχετικά Αρθρα

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 10:28

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 08:42

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

Ιστορία 18 Αυγ 2026, 08:16

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 14:04

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 11:53

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:51
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

Ημέρα κατά των κουνουπιών.

Σενεγάλη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1940: Δολοφονείται ο Λέων Τρότσκι.

1946: Δολοφονείται ο δημοσιογράφος Κώστας Βιδάλης από δεξιούς παρακρατικούς (Θεσσαλία).

1948: Οι μαχητές του ΔΣΕ εγκαταλείπουν τον Γράμμο και με ελιγμό περνούν στο Βίτσι.

1968: Εισβολή Ρώσων στην Τσεχοσλοβακία, τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Εφετείο 17Ν

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • ΕΛΑ

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Επικοινωνία

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Ποιοι είμαστε

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Επικοινωνία

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

    Νέο ξεφτίλισμα των σιωναζιστών στη Ράφα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo