Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς
  • Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο
  • ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους
  • Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη
  • H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη
  • Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Στοχοποιημένη από το σιωνιστικό λόμπι η Αμερικανοεβραία Ναν Γκολντίν
Πολιτισμός

Στοχοποιημένη από το σιωνιστικό λόμπι η Αμερικανοεβραία Ναν Γκολντίν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιαν 2026, 13:02
H Ναν Γκολντίν ήταν ανάμεσα στους 200 ακτιβιστές της οργάνωσης Εβραϊκή Φωνή για την Ειρήνη, που συνελήφθηκαν έξω από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 14 Οκτώβρη του 2024.

Στις 27 Νοέμβρη του 2024, σε άρθρο μας με τίτλο: Ναν Γκολντίν: Ακούς Γερμανία;, αναφερθήκαμε σε μια σκληρή καταγγελτική ομιλία κατά των εγκλημάτων του σιωναζισμού, που έκανε στο Βερολίνο η αμερικανοεβραία εικαστικός Ναν Γκολντίν. Παρουσιάζαμε ως εξής την ομιλία της Γκολντίν:

Είναι Αμερικανίδα, είναι εβραϊκής καταγωγής, είναι μια διασημότητα στον αστικό κόσμο (αν και η δουλειά της αφορά κυρίως το περιθώριο των τοξικοεξαρτημένων και της LGBT κοινότητας). Η Ναν Γκολντίν δεν είναι επαναστάτρια, οι απόψεις της είναι καθαρά πασιφιστικές, όμως τα όσα είπε στις 22 Νοέμβρη, στα εγκαίνια της έκθεσής της με τίτλο «Αυτό δε θα τελειώσει καλά», στη Νέα Εθνική Γκαλερί του Βερολίνου, ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στο μάγουλο της γερμανικής αστικής τάξης και της διανόησής της (και όχι μόνο της γερμανικής) και ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Χρειάστηκε να βρεθεί στο Βερολίνο μια Αμερικανίδα για να πει αυτά που δεν μπορούν (λόγω καταστολής) ή δε θέλουν (επειδή σκέφτονται και λειτουργούν ως ιμπεριαλιστές) να πουν οι διάσημοι γερμανοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες. Και βέβαια, ο λόγος της Γκολντίν απευθύνεται και έξω από τη Γερμανία και έξω από τις ΗΠΑ. Στους καλλιτέχνες όλου του κόσμου.

Η Ναν Γκολντίν στοχοποιήθηκε από το σιωνιστικό λόμπι. Αποφάσισαν να την εξοντώσουν ηθικά, καλλιτεχνικά και οικονομικά. Οπως αποκαλύφτηκε, η Πινακοθήκη του Οντάριο (Art Gallery of Ontario – AGO) απέρριψε έργο της Γκολντίν λόγω… «αντισημιτισμού». Ακολούθησαν παραιτήσεις στελεχών της AGO.

H AGO είχε αποφασίσει να αποκτήσει, από κοινού με την Πινακοθήκη του Βανκούβερ και το Walker Art Center της Μινεάπολης το έργο Stendhal Syndrome (2024) της Γκολντίν. Ομως στα μέσα του 2025 αποσύρθηκε από τη συμφωνία, με απόφαση της επιτροπής Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης, που πάρθηκε με ψήφους 11 έναντι 9. Οι άλλες δύο Πινακοθήκες έμειναν στη συμφωνία για την από κοινού αγορά του έργου.

Εγγραφο εσωτερικής ενημέρωσης του CEO της AGO, Στέφαν Γιοστ, που διέρρευσε, μέλη της επιτροπής επικαλέστηκαν τις «προσβλητικές» και «αντισημιτικές» δηλώσεις που είχε κάνει η Γκολντίν στην ομιλία της στο Βερολίνο το 2024! Αλλα μέλη της επιτροπής διαφώνησαν, υποστήριξαν ότι τα όσα είπε η Γκολντίν δεν είναι αντισημιτικά και προειδοποίησαν ότι η απόρριψη του έργου της γι’ αυτό το λόγο θα συνιστούσε λογοκρισία.

Η απόφαση ήταν οριακή υπέρ των φιλοσιωνιστών. Ακολούθησαν οι παραιτήσεις του Τζον Ζεπετέλι, επιμελητή Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης της AGO και δύο ακόμα μελών της επιτροπής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόρριψη του έργου της Γκολντίν. Δεν το χόντρυναν, όμως. Για παράδειγμα, ο Ζεπετέλι εξακολουθεί να συνεργάζεται με την AGO ως επιμελητής εκθέσεων.

«Πριν από εννιά μήνες ήμασταν ενθουσιασμένοι με την απόκτηση», είπε η Γκολντίν στην The Art Newspaper. «Υστερα μας είπαν ότι το διοικητικό συμβούλιο είχε συνεδριάσει και ότι ένα άτομο είχε μπλοκάρει την πώληση — ένας πολύ πειστικός σιωνιστής». Πρόσθεσε ότι μόλις αυτή την εβδομάδα έμαθε πως 11 μέλη της επιτροπής είχαν ψηφίσει κατά της απόκτησης.

«Είναι τόσο ανατριχιαστικό το ότι άνθρωποι εξακολουθούν να αντιτίθενται στην ελευθερία του λόγου», λέει η Γκολντίν. «Σε αυτό το σημείο, όλος ο κόσμος θα έπρεπε να γνωρίζει τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη και, το ελάχιστο, να δείχνει συμπόνια. Είναι τρελό το ότι κάποιοι εξακολουθούν να προσκολλώνται στη σύγχυση του σιωνισμού με τον αντισημιτισμό». Δηλώνει «σοκαρισμένη» που «κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στον Καναδά. Ξέρω ότι η [American Israel Public Affairs Committee] (σ.σ. η διαβόητη ΑΙPAC, με την οποία συναντήθηκε πρόσφατα ο Παπασταύρου) είναι ενεργή στις ΗΠΑ, αλλά δεν το περίμενα εδώ».

Συνεχίζει η εφημερίδα:

Αυτό που η Goldin βρίσκει ακόμη πιο ανησυχητικό, όπως λέει, είναι «όλοι εκείνοι για τους οποίους δεν μαθαίνουμε ποτέ και στους οποίους μπαίνει φρένο — καλλιτέχνες που φιμώνονται χωρίς να το γνωρίζουμε».

Αφού υπέγραψε το 2023 μια ανοιχτή επιστολή υπέρ των Παλαιστινίων, λέει ότι δέχτηκε απειλές θανάτου μέσω email στα εβραϊκά και έχασε σημαντικά έσοδα στην επόμενη έκθεσή της. Παρολαυτά, η Γκολντίν συνεχίζει να μιλά δημόσια για την Παλαιστίνη. «Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια αν δεν το έκανα», λέει.

Οπως το βλέπει η ίδια, ο Ζεπετέλι «είναι ο ήρωας σε όλη αυτή την υπόθεση». Προσθέτει: «Πολλοί άνθρωποι δεν μιλούν για οικονομικούς λόγους και έχουν κάθε δικαίωμα να φοβούνται. Αλλά θα ήταν λιγότερο τρομακτικό αν μιλούσαν περισσότεροι». Λέει επίσης ότι δεν γνώριζε για την αιφνίδια αποχώρηση της επιμελήτριας Ιθαγενών της AGO, Γουάντα Νανιμπούς, το 2023, η οποία φέρεται να σχετιζόταν με τη στάση της για την Παλαιστίνη, ούτε για την αποχώρηση λίγους μήνες αργότερα της Τακραλίκ Πάρτριτζ, Ινουίτ ποιήτριας, περφόρμερ και επιμελήτριας, που υπηρετούσε ως αναπληρώτρια επιμελήτρια Ιθαγενών τεχνών.

Εκπρόσωπος της AGO αναγνώρισε ότι το ίδρυμα ξεκίνησε επανεξέταση της συνεδρίασης της επιτροπής κατά την οποία συζητήθηκε το έργο της Goldin.

«Οι πρακτικές απόκτησης της AGO είναι διεξοδικές, πλήρως τεκμηριωμένες και δημόσια διαθέσιμες», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στο The Art Newspaper. «Οι πολιτικές απόψεις δεν προβλέπεται ποτέ να αποτελούν μέρος της διαδικασίας. Σε αυτή την περίπτωση, προσωπικές πολιτικές απόψεις πράγματι εμφανίστηκαν. Ως αποτέλεσμα, η AGO ανέθεσε σε ανεξάρτητο ειδικό στη διακυβέρνηση να εξετάσει ζητήματα που σχετίζονται με εκείνη τη συνεδρίαση».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι μια επακόλουθη «επανεκκίνηση» θα διασφαλίσει πως «τέτοιες συζητήσεις θα επικεντρώνονται στη συμβατότητα ενός έργου με τα κριτήρια απόκτησης της AGO, θα είναι υγιείς και παραγωγικές και θα υποδέχονται πολλαπλές οπτικές».

Το βίντεο και η μετάφραση ολόκληρης της ομιλίας της Γκολντίν στο Βερολίνο ΕΔΩ

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣιωναζιστές: Αισχρό πτωματεμπόριο για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας
Επόμενο άρθρο Kαι με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ

Σχετικά Αρθρα

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

Διεθνή 8 Φεβ 2026, 11:36

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Καταστολή 8 Φεβ 2026, 10:42

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

Πολιτισμός 8 Φεβ 2026, 09:47

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

Διεθνή 7 Φεβ 2026, 13:42

Προσπαθούν να «στρατολογήσουν» έλληνες επιστήμονες οι σιωναζιστές του Τελ Αβίβ

Πολιτική 5 Φεβ 2026, 14:27

Οι ακρωτηριασμένοι ποδοσφαιριστές της Γάζας τιμούν τον Πεπ Γουαρδιόλα

Αθλητισμός 3 Φεβ 2026, 10:29
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
Πολιτισμός

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

8 Φεβ 2026, 09:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Φλεβάρη

8 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

7 Φεβ 2026, 13:42
Εργατικά

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

7 Φεβ 2026, 13:03
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

7 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Φλεβάρη

7 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

Ημέρα γάμου.
Ημέρα προσευχής για τους πάσχοντες από αυτισμό.
Ιταλία: Εθνική ημέρα μνήμης των εξόριστων.
1898: Γεννιέται ο Μπέρτολτ Μπρεχτ.
1950: Αίρεται ο στρατιωτικός νόμος που είχε επιβληθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου.
1974: Απεργία άγγλων ανθρακωρύχων οδηγεί στην καθιέρωση εβδομάδας τριών εργάσιμων ημερών για τον κλάδο και σε πτώση της κυβέρνησης.
1981: Βόμβες στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως και στο φασιστικό βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις” στην Ιπποκράτους (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo