Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις
  • Σαν σήμερα 31 Αυγούστου
  • Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam
  • Τα ρετάλια του τσαβικού καθεστώτος παρέδωσαν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ
  • Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία
  • Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Eξ οικείων (και πάλι) τα βέλη
Κόντρες

Eξ οικείων (και πάλι) τα βέλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Απρ 2022, 09:45

Αγριο πέσιμο του καραμανλικού Μανώλη Κοττάκη στον Μητσοτάκη. Του γράφει: έστειλες τον Χαρδαλιά στη Μόσχα και εξασφάλισε αεροπλάνο «Μπέριεφ» για τις δασικές πυρκαγιές. Κι όταν φούντωσαν οι πυρκαγιές, ζήτησες και δεύτερο αεροπλάνο και ο Πούτιν σου το έστειλε. Οταν ξέσπασε η ενεργειακή κρίση, χωρίς να φταίει η Ρωσία που τηρούσε κανονικά τα συμβόλαιά της, πήγες στο Σότσι, συναντήθηκες με τον Πούτιν και τον παρακάλεσες να παρέμβει στη Gazprom για να μας κάνει καμιά έκπτωση. Και ο Πούτιν το έκανε. Κι όπως δήλωσε ο Σκρέκας που πήγε στη Μόσχα και συναντήθηκε με τον Αλεξέι Μίλερ της Gazprom, από τα 40 ευρώ που πριμοδοτήθηκε κάθε λογαριασμός φυσικού αερίου τα 20 ήταν η έκπτωση της Gazprom. Και η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα εξέδωσε ανακοίνωσε για να εξάρει τη δήλωση του Σκρέκα.

«Κι ύστερα ήρθε ο πόλεμος. Ηταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι η πατρίδα μας, και για λόγους εθνικούς και για λόγους συμμαχικούς, έπρεπε να καταδικάσει την εισβολή. (…) Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλα κράτη-μέλη, όπως οι Ιταλία, Ισπανία, το παραξηλώσαμε… Βγήκαμε μπροστά, γίναμε η αιχμή του δόρατος, πρωταγωνιστήσαμε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Ρώσου προέδρου, ξεπερνώντας καμιά φορά σε χαρακτηρισμούς ακόμη και τον πρόεδρο Μπάιντεν, φτάσαμε να δηλώσουμε μάλιστα σε επίπεδο αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών ότι ο στόχος των κυρώσεων είναι η ανατροπή του Πούτιν. Και η δήλωση αυτή δεν αποδοκιμάστηκε ποτέ από το Μαξίμου, του οποίου ηγείται πρωθυπουργός ο οποίος ως μικρό παιδί έζησε την οδυνηρή εμπειρία της ανατροπής της κυβέρνησης του πατρός του, το 1993. (…) Πολύ φοβάμαι πως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα έρθει η στιγμή που οι απλοί και φιλήσυχοι αστοί, οι οποίοι υπομονετικά σήμερα πληρώνουμε τους δυσθεώρητους λογαριασμούς του ρεύματος, θα γίνουν -τρόπος του λέγειν- εξοργισμένοι μπολσεβίκοι και θα ορμήσουν σε όλους όσοι εξέθεσαν τη χώρα σε τεράστιους κινδύνους. Αυτοί τους οποίους παρακαλούσαμε πριν από λίγο καιρό για αεροπλάνα και για φτηνές τιμές φυσικού αερίου σήμερα μας θεωρούν εχθρική χώρα. Και κάποιοι ευθύνονται για αυτό!» (οι εμφάσεις του Κοττάκη).

Τόση ξεφτίλα πια

Ανάμεσα στα παράσημα που μοίρασε χθες η Σακελλαροπούλου ήταν και αυτό του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Σωτήρος, που έδωσε στον Μπουρλά της Pfizer! Παρασημοφορούν τον μάνατζερ ενός μονοπωλίου που και τυπικά να το δει κανείς δεν είχε καμιά συμμετοχή στην παρασκευή του αντι-covid εμβολίου. Ως γνωστόν, το εμβόλιο παρασκευάστηκε από τη γερμανική Biontech, ιδιοκτησίας του γνωστού ζεύγους τούρκων επιστημόνων. Η Pfizer αγόρασε την πατέντα και ανέλαβε την παραγωγή και τη διανομή, δηλαδή τη μεγάλη κονόμα.

Οι μόνοι που τον παίρνουν στα σοβαρά

Μόνο η ΝΔ παίρνει στα σοβαρά τον Καμμένο. Φόρεσε αυτός ένα κόκκινο τζόκεϊ με τα αρχικά της ΕΣΣΔ και το σφυροδρέπανο κι έστειλε… αντιπολεμικό μήνυμα σε Ρώσους και Ουκρανούς: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια… ΕΙΡΗΝΗ», εννοώντας τη σοβιετική (και τη «σοβιετική») περίοδο. «Αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα», ανέφερε σε σχόλιό της η ΝΔ. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δείχνουν το φόβο τους για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ασχημα μαντάτα για τον Δένδια

«Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει απόκλιση του υπουργού Εξωτερικών από τη βεβαιότητα με την οποία πολιτεύεται ευρωπαϊκά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καθρεφτίζεται στην πρόσφατη δήλωση Δένδια για τον ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, ότι υπέθετε και συνεχίζει να υποθέτει πως, όταν τον διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία, δεν ήξερε ότι θα συμβεί το αντίθετο! Σε συνδυασμό, μάλιστα, με όσα είπε στο φόρουμ του “Οικονομικού Ταχυδρόμου“ ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τα ρωσικά πολεμικά σχέδια σε βάρος της Ουκρανίας, γεννιούνται βασικά ερωτήματα: ο Νίκος Δένδιας πιστεύει περισσότερο τη Ρωσία και όχι την Αμερική; Συμμετέχει, δηλαδή, έστω ενδόμυχα, στον αντιδυτικισμό, που ενώνει μέρος της Δεξιάς με την Αριστερά;» (Ηλίας Κανέλλης, «Τα Νέα», 5.4.2022).

Η Πρεσβεία (μία είναι η πρεσβεία με κεφαλαίο πι στην Αθήνα) στοχοποιεί τον Δένδια, ψαλιδίζοντάς του τα φτερά με τα οποία θέλει να πετάξει προς την αρχηγία της ΝΔ, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

Ζόρια

«Βάλτε πλυντήριο ρούχων και πιάτων το Σαββατοκύριακο και όχι τις καθημερινές». «Κάψτε λιγότερο ρεύμα από 7 π.μ. μέχρι 10 π.μ. που είναι οι ώρες αιχμής». Οχι, δεν πρόκειται για τις νιοστές δηλώσεις του ακροδεξιού τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανού-υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πρόκειται για ανακοίνωση της RTE, του διαχειριστή δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Γαλλίας. Η έκκληση για τα πλυντήρια αφορούσε τα νοικοκυριά, η έκκληση για μείωση της κατανάλωσης στις ώρες αιχμής αφορούσε τις επιχειρήσεις. «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε οικονομία στο φυσικό αέριο και τον ηλεκτρισμό στη Γαλλία από σήμερα κιόλας, ειδάλλως τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα τον επόμενο χειμώνα», δήλωσε ο Ζαν-Φρανσουά Καρενκό, πρόεδρος της RTE.

Στη Γερμανία κυκλοφορούν πληροφορίες ότι εξετάζεται η επιβολή δελτίου στην κατανάλωση ενέργειας και καυσίμων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες ελλείψεις που θα προκύψουν σε περίπτωση που η Ρωσία κλείσει τις στρόφιγγες.

Αυτά αφορούν το φαίνεσθαι. Για την ουσία ανατρέξτε στις ενδελεχείς αναλύσεις που έχουν δημοσιευτεί στην ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr. Για τη διευκόλυνσή σας έχουν συγκεντρωθεί πλέον σε ειδική ενότητητα.

Ο ανιψιός με το λαμέ κοστούμι και άλλες γαλάζιες ιστορίες

Η γαλάζια ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ καταγγέλλει ότι διορίστηκε σύμβουλος-ειδική συνεργάτιδα, με καθήκοντα διευθύντριας Περιφερειακής Διεύθυνσης μια υπάλληλος τράπεζας που η διοίκηση της τράπεζας δεν είχε κρίνει ικανή ούτε για προϊσταμένη υποκαταστήματος με πέντε υπαλλήλους. Η εν λόγω κυρία -λέει η ΔΑΚΕ- «απασχολείται αποκλειστικά με ρουσφέτια και κατά την κρίση μας αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και του Οργανισμού».

Το ωραίο έρχεται μετά: «Οπως πληροφορηθήκαμε, μάλιστα, ο “ανηψιός“ παρατρεχάμενος του προσφάτως συνταξιοδοτηθέντος προέδρου της ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Β. Ελλάδος, ο οποίος τριγυρνάει “με το λαμέ κοστούμι“, διατείνεται ότι είναι απεσταλμένος της για την επιλογή στελεχών και αυτή στη συνέχεια υλοποιεί τις επιθυμίες του (άραγε με ποιές γνώσεις και σπουδές ο εν λόγω “ανηψιός“ κρίνει τους υπαλλήλους;). O προαναφερόμενος είναι λαλίστατος και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, τόσο ο ίδιος όσο και η “Διευθύντρια“, έχουν την στήριξη του Υφυπουργού Μακεδονίας, όπως σε κάθε ευκαιρία ισχυρίζεται!».

Ομορφιές, δεν συμφωνείτε; Ο υφυπουργός είναι ο Καλαφάτης. Ο άλλος με το λαμέ κοστούμι δεν ξέρουμε ποιος είναι, αλλά σίγουρα θα πρόκειται για κάποιον γνωστό μόνο σ’ ένα στενό κύκλο. Αλλωστε, ο καυγάς είναι για το πάπλωμα, ήτοι για τα ρουσφέτια.

Απορία

Επειδή δεν καταλάβαμε πώς ακριβώς θα λειτουργεί η «πλατφόρμα δήλωσης αποθεμάτων», θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον ακροδεξιό-τηλεμαϊντανό-τηλεπλασιέ κεμπάπ-υπουργό: Τέσσερα-πέντε πακέτα ζυμαρικά που έχουμε στο ντουλάπι και καναδυό κιλά αλεύρι για πίτσα, πρέπει να τα δηλώσουμε για να μην κατηγορηθούμε για αποθεματοποίηση με στόχο την αισχροκέρδεια;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 6 Απρίλη
Επόμενο άρθρο Μ’ ένα καπέλο ναααα (μετά συγχωρήσεως)

Σχετικά Αρθρα

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

Κόντρες 29 Αυγ 2026, 09:52

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

Κόντρες 27 Αυγ 2026, 19:40

Η Ημέρα του Κλόουν

Κόντρες 26 Αυγ 2026, 20:26

Μετά τας πανηγύρεις

Κόντρες 25 Αυγ 2026, 20:43

Make America Ηungry Αgain

Κόντρες 24 Αυγ 2026, 20:09

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

31 Αυγ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

31 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam

30 Αυγ 2026, 20:13
Διεθνή

Τα ρετάλια του τσαβικού καθεστώτος παρέδωσαν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ

30 Αυγ 2026, 12:01
Πολιτισμός

Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία

Ανί Ερνό, Ρότζερ Γουότερς, Γκάι Πιρς, Ματέο Γκαρόνε, Πολ Λάβερτι μεταξύ των υπογραφόντων

30 Αυγ 2026, 10:10
Παιδεία

Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Η ΕΘΑΑΕ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα της «ανεξαρτησίας»

30 Αυγ 2026, 09:05
Διεθνή

Η κρίση του παλαιστινιακού πολιτικού συστήματος και οι εκλογές ως «Panadol»

30 Αυγ 2026, 05:59
Πολιτισμός

Πέτερ Χάντκε, Ανέμελη δυστυχία

30 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;

29 Αυγ 2026, 13:49
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

1925: 150.000 ανθρακωρύχοι ξεκινούν τη μεγαλύτερη απεργία στα ορυχεία άνθρακα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

1930: Επεισόδια αρχειομαρξιστών – χωροφυλακής και συλλήψεις (Θεσσαλονίκη).

1934: 650.000 υφαντουργοί των ΗΠΑ σε απεργία.

1942: Εξαρθρώνεται η οργάνωση «Κόκκινη Εκκλησία» στη Γερμανία, μαζικές εκτελέσεις των συμμετεχόντων κομμουνιστών και αντιστασιακών κατά του φασισμού.

1967: Καταδίκη δεκατεσσάρων μελών του ΠΑΜ (Θεσσαλονίκη).

1980: Ιδρύεται το πολωνικό συνδικάτο “Αλληλεγγύη” (Γκντανσκ).

1981: Βομβιστική επίθεση της RAF στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Ραμστάιν, δεκαεπτά τραυματίες.

1992: Τερματίζεται η μαρξιστική διακυβέρνηση στο Κονγκό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo