Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πι(ερ)νόκιο
  • Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο
  • Τόλμη και γοητεία
  • Σαν σήμερα 29 Απρίλη
  • Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»
  • Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Eξ οικείων (και πάλι) τα βέλη
Κόντρες

Eξ οικείων (και πάλι) τα βέλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Απρ 2022, 09:45

Αγριο πέσιμο του καραμανλικού Μανώλη Κοττάκη στον Μητσοτάκη. Του γράφει: έστειλες τον Χαρδαλιά στη Μόσχα και εξασφάλισε αεροπλάνο «Μπέριεφ» για τις δασικές πυρκαγιές. Κι όταν φούντωσαν οι πυρκαγιές, ζήτησες και δεύτερο αεροπλάνο και ο Πούτιν σου το έστειλε. Οταν ξέσπασε η ενεργειακή κρίση, χωρίς να φταίει η Ρωσία που τηρούσε κανονικά τα συμβόλαιά της, πήγες στο Σότσι, συναντήθηκες με τον Πούτιν και τον παρακάλεσες να παρέμβει στη Gazprom για να μας κάνει καμιά έκπτωση. Και ο Πούτιν το έκανε. Κι όπως δήλωσε ο Σκρέκας που πήγε στη Μόσχα και συναντήθηκε με τον Αλεξέι Μίλερ της Gazprom, από τα 40 ευρώ που πριμοδοτήθηκε κάθε λογαριασμός φυσικού αερίου τα 20 ήταν η έκπτωση της Gazprom. Και η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα εξέδωσε ανακοίνωσε για να εξάρει τη δήλωση του Σκρέκα.

«Κι ύστερα ήρθε ο πόλεμος. Ηταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι η πατρίδα μας, και για λόγους εθνικούς και για λόγους συμμαχικούς, έπρεπε να καταδικάσει την εισβολή. (…) Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλα κράτη-μέλη, όπως οι Ιταλία, Ισπανία, το παραξηλώσαμε… Βγήκαμε μπροστά, γίναμε η αιχμή του δόρατος, πρωταγωνιστήσαμε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Ρώσου προέδρου, ξεπερνώντας καμιά φορά σε χαρακτηρισμούς ακόμη και τον πρόεδρο Μπάιντεν, φτάσαμε να δηλώσουμε μάλιστα σε επίπεδο αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών ότι ο στόχος των κυρώσεων είναι η ανατροπή του Πούτιν. Και η δήλωση αυτή δεν αποδοκιμάστηκε ποτέ από το Μαξίμου, του οποίου ηγείται πρωθυπουργός ο οποίος ως μικρό παιδί έζησε την οδυνηρή εμπειρία της ανατροπής της κυβέρνησης του πατρός του, το 1993. (…) Πολύ φοβάμαι πως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα έρθει η στιγμή που οι απλοί και φιλήσυχοι αστοί, οι οποίοι υπομονετικά σήμερα πληρώνουμε τους δυσθεώρητους λογαριασμούς του ρεύματος, θα γίνουν -τρόπος του λέγειν- εξοργισμένοι μπολσεβίκοι και θα ορμήσουν σε όλους όσοι εξέθεσαν τη χώρα σε τεράστιους κινδύνους. Αυτοί τους οποίους παρακαλούσαμε πριν από λίγο καιρό για αεροπλάνα και για φτηνές τιμές φυσικού αερίου σήμερα μας θεωρούν εχθρική χώρα. Και κάποιοι ευθύνονται για αυτό!» (οι εμφάσεις του Κοττάκη).

Τόση ξεφτίλα πια

Ανάμεσα στα παράσημα που μοίρασε χθες η Σακελλαροπούλου ήταν και αυτό του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Σωτήρος, που έδωσε στον Μπουρλά της Pfizer! Παρασημοφορούν τον μάνατζερ ενός μονοπωλίου που και τυπικά να το δει κανείς δεν είχε καμιά συμμετοχή στην παρασκευή του αντι-covid εμβολίου. Ως γνωστόν, το εμβόλιο παρασκευάστηκε από τη γερμανική Biontech, ιδιοκτησίας του γνωστού ζεύγους τούρκων επιστημόνων. Η Pfizer αγόρασε την πατέντα και ανέλαβε την παραγωγή και τη διανομή, δηλαδή τη μεγάλη κονόμα.

Οι μόνοι που τον παίρνουν στα σοβαρά

Μόνο η ΝΔ παίρνει στα σοβαρά τον Καμμένο. Φόρεσε αυτός ένα κόκκινο τζόκεϊ με τα αρχικά της ΕΣΣΔ και το σφυροδρέπανο κι έστειλε… αντιπολεμικό μήνυμα σε Ρώσους και Ουκρανούς: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια… ΕΙΡΗΝΗ», εννοώντας τη σοβιετική (και τη «σοβιετική») περίοδο. «Αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα», ανέφερε σε σχόλιό της η ΝΔ. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δείχνουν το φόβο τους για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ασχημα μαντάτα για τον Δένδια

«Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει απόκλιση του υπουργού Εξωτερικών από τη βεβαιότητα με την οποία πολιτεύεται ευρωπαϊκά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καθρεφτίζεται στην πρόσφατη δήλωση Δένδια για τον ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, ότι υπέθετε και συνεχίζει να υποθέτει πως, όταν τον διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία, δεν ήξερε ότι θα συμβεί το αντίθετο! Σε συνδυασμό, μάλιστα, με όσα είπε στο φόρουμ του “Οικονομικού Ταχυδρόμου“ ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τα ρωσικά πολεμικά σχέδια σε βάρος της Ουκρανίας, γεννιούνται βασικά ερωτήματα: ο Νίκος Δένδιας πιστεύει περισσότερο τη Ρωσία και όχι την Αμερική; Συμμετέχει, δηλαδή, έστω ενδόμυχα, στον αντιδυτικισμό, που ενώνει μέρος της Δεξιάς με την Αριστερά;» (Ηλίας Κανέλλης, «Τα Νέα», 5.4.2022).

Η Πρεσβεία (μία είναι η πρεσβεία με κεφαλαίο πι στην Αθήνα) στοχοποιεί τον Δένδια, ψαλιδίζοντάς του τα φτερά με τα οποία θέλει να πετάξει προς την αρχηγία της ΝΔ, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

Ζόρια

«Βάλτε πλυντήριο ρούχων και πιάτων το Σαββατοκύριακο και όχι τις καθημερινές». «Κάψτε λιγότερο ρεύμα από 7 π.μ. μέχρι 10 π.μ. που είναι οι ώρες αιχμής». Οχι, δεν πρόκειται για τις νιοστές δηλώσεις του ακροδεξιού τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανού-υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πρόκειται για ανακοίνωση της RTE, του διαχειριστή δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Γαλλίας. Η έκκληση για τα πλυντήρια αφορούσε τα νοικοκυριά, η έκκληση για μείωση της κατανάλωσης στις ώρες αιχμής αφορούσε τις επιχειρήσεις. «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε οικονομία στο φυσικό αέριο και τον ηλεκτρισμό στη Γαλλία από σήμερα κιόλας, ειδάλλως τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα τον επόμενο χειμώνα», δήλωσε ο Ζαν-Φρανσουά Καρενκό, πρόεδρος της RTE.

Στη Γερμανία κυκλοφορούν πληροφορίες ότι εξετάζεται η επιβολή δελτίου στην κατανάλωση ενέργειας και καυσίμων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες ελλείψεις που θα προκύψουν σε περίπτωση που η Ρωσία κλείσει τις στρόφιγγες.

Αυτά αφορούν το φαίνεσθαι. Για την ουσία ανατρέξτε στις ενδελεχείς αναλύσεις που έχουν δημοσιευτεί στην ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr. Για τη διευκόλυνσή σας έχουν συγκεντρωθεί πλέον σε ειδική ενότητητα.

Ο ανιψιός με το λαμέ κοστούμι και άλλες γαλάζιες ιστορίες

Η γαλάζια ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ καταγγέλλει ότι διορίστηκε σύμβουλος-ειδική συνεργάτιδα, με καθήκοντα διευθύντριας Περιφερειακής Διεύθυνσης μια υπάλληλος τράπεζας που η διοίκηση της τράπεζας δεν είχε κρίνει ικανή ούτε για προϊσταμένη υποκαταστήματος με πέντε υπαλλήλους. Η εν λόγω κυρία -λέει η ΔΑΚΕ- «απασχολείται αποκλειστικά με ρουσφέτια και κατά την κρίση μας αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και του Οργανισμού».

Το ωραίο έρχεται μετά: «Οπως πληροφορηθήκαμε, μάλιστα, ο “ανηψιός“ παρατρεχάμενος του προσφάτως συνταξιοδοτηθέντος προέδρου της ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Β. Ελλάδος, ο οποίος τριγυρνάει “με το λαμέ κοστούμι“, διατείνεται ότι είναι απεσταλμένος της για την επιλογή στελεχών και αυτή στη συνέχεια υλοποιεί τις επιθυμίες του (άραγε με ποιές γνώσεις και σπουδές ο εν λόγω “ανηψιός“ κρίνει τους υπαλλήλους;). O προαναφερόμενος είναι λαλίστατος και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, τόσο ο ίδιος όσο και η “Διευθύντρια“, έχουν την στήριξη του Υφυπουργού Μακεδονίας, όπως σε κάθε ευκαιρία ισχυρίζεται!».

Ομορφιές, δεν συμφωνείτε; Ο υφυπουργός είναι ο Καλαφάτης. Ο άλλος με το λαμέ κοστούμι δεν ξέρουμε ποιος είναι, αλλά σίγουρα θα πρόκειται για κάποιον γνωστό μόνο σ’ ένα στενό κύκλο. Αλλωστε, ο καυγάς είναι για το πάπλωμα, ήτοι για τα ρουσφέτια.

Απορία

Επειδή δεν καταλάβαμε πώς ακριβώς θα λειτουργεί η «πλατφόρμα δήλωσης αποθεμάτων», θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον ακροδεξιό-τηλεμαϊντανό-τηλεπλασιέ κεμπάπ-υπουργό: Τέσσερα-πέντε πακέτα ζυμαρικά που έχουμε στο ντουλάπι και καναδυό κιλά αλεύρι για πίτσα, πρέπει να τα δηλώσουμε για να μην κατηγορηθούμε για αποθεματοποίηση με στόχο την αισχροκέρδεια;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 6 Απρίλη
Επόμενο άρθρο Μ’ ένα καπέλο ναααα (μετά συγχωρήσεως)

Σχετικά Αρθρα

Πι(ερ)νόκιο

Κόντρες 29 Απρ 2026, 14:23

Ψήφισαν yesboy, απλοελληνικά καρπαζοεισπράκτορα

Κόντρες 28 Απρ 2026, 14:08

Oταν σε παίρνουν στο ψιλό ακόμα και στο Τελ Αβίβ

Κόντρες 24 Απρ 2026, 14:07

Κούλης ο μουλωχτός

Κόντρες 20 Απρ 2026, 10:21

Joint venture

Κόντρες 9 Απρ 2026, 12:10

Ντροπή, κυρία, μιλάνε έτσι στον POTUS;

Κόντρες 6 Απρ 2026, 14:18
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Πι(ερ)νόκιο

29 Απρ 2026, 14:23
Εργατικά

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

29 Απρ 2026, 10:42
Η παπάρα

Τόλμη και γοητεία

29 Απρ 2026, 09:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Απρίλη

29 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»

28 Απρ 2026, 20:56
Διεθνή

Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία

28 Απρ 2026, 19:55
Εργατικά

Απεργιακό ραντεβού δεκάδων σωματείων ενάντια στις διώξεις

28 Απρ 2026, 14:14
Κόντρες

Ψήφισαν yesboy, απλοελληνικά καρπαζοεισπράκτορα

28 Απρ 2026, 14:08
Εργατικά

Μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση

28 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Maariv: Το Ισραήλ χάνει αυτόν τον γύρο στον Λίβανο καθώς η αντίσταση εντείνεται υπό πολιτικούς περιορισμούς

28 Απρ 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Απρίλη

28 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Απροκάλυπτος εντολοδόχος του Μητσοτάκη, ο απερχόμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρνήθηκε να ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση των παρακολουθήσεων

27 Απρ 2026, 19:45
Παιδεία

Αγοράζουν μεταπτυχιακούς τίτλους από ιταλικά «πανεπιστήμια ευκαιριών»

Και δώρο η κατοχή της ιταλικής γλώσσας

27 Απρ 2026, 17:53
Διεθνή

Ετσι τους θερίζουν τα drones της Χεζμπολά (Βίντεο)

27 Απρ 2026, 12:09
Καταστολή

Επιστροφές στη Συρία: η Ευρωπαϊκή Eνωση ξεπλένει καθεστώτα για να ξεφορτωθεί πρόσφυγες

27 Απρ 2026, 07:21
Διεθνή

Ιρανικό F-5 παραβίασε την αεράμυνα και βομβάρδισε αμερικανική βάση στην πρώτη παρόμοια επίθεση από τον Πόλεμο της Κορέας

27 Απρ 2026, 05:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Απρίλη

27 Απρ 2026, 00:01
Αγροτικά

Η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Συνεχίζεται η δίκη των Μελά-Ρέππα (Δευτέρα 27/4, δικαστήρια Ευελπίδων)

26 Απρ 2026, 21:33
Η παπάρα

Στην… κανονικότητα, διά της… πειθούς

26 Απρ 2026, 11:36
Παιδεία

ΟΙΕΛΕ: Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία (homeschooling)

Πρωταγωνιστούν γόνοι γνωστών οικογενειών και συγκεκριμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

26 Απρ 2026, 06:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Απρίλη

Ημέρα μνήμης για τα θύματα χημικού πολέμου.

Ημέρα ανοσολογίας.

Ημέρα χορού.

Ιαπωνία: Εθνική εορτή.

1453: Αλωση Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς.

1962: Απαγορεύεται κάθε συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο κατά την Πρωτομαγιά.

1971: ΗΠΑ και Νότιο Βιετνάμ εισβάλλουν στην Καμπότζη για να καταδιώξουν τους Βιετκόνγκ.

1975: Εμπρησμός οχτώ αυτοκινήτων στην Ελευσίνα που είχαν αποβιβαστεί από πλοίο του αμερικανικού στόλου για να χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό των αμερικανικών βάσεων (πρώτο χτύπημα του ΕΛΑ).

1999: Ο Στέφανος Μάνος ιδρύει κόμμα με την επωνυμία «Φιλελεύθεροι».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo