Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 23 Ιούλη
  • Σύρος: «Ξύδι, ξύδι και καλό ταξίδι» – Εφυγε το κρουαζιερόπλοιο, χωρίς να κατεβάσει τους σιωνιστές τουρίστες
  • Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη
  • Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά
  • Kαι στη Σύρο και παντού: Εξω τα σιωναζίδια από την Ελλάδα
  • Maguy Marin Companie: Συνεπής στην αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Χειρότερη και από τη Μπριζίτ
Κόντρες

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μάι 2025, 21:33

Η Μπριζίτ ρίχνει μπούφλες μόνο στον άντρα της, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι. Δεν έχει ακουστεί να παρεμβαίνει σε υπουργούς και κρατικούς παράγοντες της Γαλλίας. Ενώ η Σάρα Νετανιάχου έχει κάνει άνω κάτω τη σιωνιστική οντότητα, διότι έπιασε διάφορα μεγαλοστελέχη του Λικούντ και άρχισε να θάβει τον αρχιστράτηγο Εγιάλ Ζαμίρ, επειδή -άκουσον, άκουσον!- δήλωσε ότι πρώτιστος στόχος είναι η ανάκτηση των αιχμάλωτων. Ενώ κατά τη Σάρα, πρώτιστος στόχος είναι η συντριβή της Χαμάς και μετά έρχονται οι αιχμάλωτοι. Η πλάκα είναι ότι τον Ζαμίρ τον έκανε αρχιστράτηγο ο σύζυγός της, διώχνοντας τον Χαλεβί. Πάλι καλά που δεν τον αποκάλεσε και «κότα» η ασυγκράτητη Σάρα.

Ο τύπος έχει ξεφύγει τελείως. Ανεβάζει στην προσωπική του πλατφόρμα αφίσα που τον παρουσιάζει σαν προφήτη που έχει αποστολή από το θεό και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει!

Πήραν και το 100 οι ΚΥΠατζήδες

Αυτό δεν το είχαμε προσέξει όταν γράψαμε το πρώτο σχόλιο (Πού πάτε, ρε ΚΥΠατζήδες, χωρίς Λούκι Λουκ;). Οι ΚΥΠατζήδες, αφού γκάζωσαν και ξέφυγαν από τα πυρά του Ντάλτον (που μάλλον ήταν εκφοβιστικά) τηλεφώνησαν στο 100 και ανέφεραν το περιστατικό, για να κυνηγήσει η Αμεση Δράση τους Ντάλτον. Δεν ξέρουμε αν έδωσαν και περιγραφή του πιστολέρο (ψηλός Αβερελ, κοντός Τζο κτλ.). Μάλλον δεν έδωσαν, έτσι που ήταν χεσμένοι από το φόβο τους. Μιλάμε για ΤΗΝ ξεφτίλα.

Αιρετικοί θα γίνουμε πάλι: Οταν ο Πορδοτέτοιος αποκαλεί «πατσαβούρα» την παλαιστινιακή σημαία, αυτό είναι τίτλος τιμής για την Παλαιστίνη και τους Παλαιστίνιους. Φαντάζεστε να τασσόταν ο Πορδοτέτοιος υπέρ της Παλαιστίνης και των Παλαιστίνιων; Θα ψάχναμε… τρύπα να κρυφτούμε.

Πάλι καλά που δεν κατεβαίνουν στην ίδια περιφέρεια

Το ‘κανε πάλι το… θαύμα του ο Κυρανάκης. Προκάλεσε ενδονεοδημοκρατικό επεισόδιο, κατηγορώντας τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, που είχε συμφωνήσει με το ΣΑΤΑ να κυκλοφορούν τα ταξί ελεύθερα στις λεωφορειολωρίδες, για «ψηφοθηρική συμπεριφορά». Τα πήρε στην κράνα ο Οικονόμου καιπέρασε στην αντεπίθεση: «25 χρόνια στο κοινοβούλιο, απογοητεύομαι και στενοχωριέμαι όταν βλέπω ότι νέοι βουλευτές 4-5 ετών, μόλις τους εμπιστευτούν μια θέση εξουσίας φέρονται αλαζονικά και γίνονται κριτές των πάντων. Αλλωστε, η παρορμητικότητα συνδυασμένη με την απειρία οδηγεί σε αστοχίες…». Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν κατεβαίνουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια, γιατί αλλιώς θα είχαμε σύστριγγλο που θα το ζήλευε και τσαντίρ μαχαλάς.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 31 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερεζ

Κόντρες 18 Ιούλ 2025, 18:43

Στην κορυφή της γελοιότητας

Κόντρες 15 Ιούλ 2025, 20:32

Tον Μπελέρι τον ρώτησε;

Κόντρες 14 Ιούλ 2025, 18:16

Zionista pantoflero

Κόντρες 9 Ιούλ 2025, 19:24

Ετσι θα τη γλίτωνε ο παπάς

Κόντρες 7 Ιούλ 2025, 08:00

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

Κόντρες 2 Ιούλ 2025, 09:59
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Σύρος: «Ξύδι, ξύδι και καλό ταξίδι» – Εφυγε το κρουαζιερόπλοιο, χωρίς να κατεβάσει τους σιωνιστές τουρίστες

22 Ιούλ 2025, 18:50
Καταστολή

Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη

22 Ιούλ 2025, 12:07
Καταστολή

Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά

22 Ιούλ 2025, 11:27
Πολιτική

Kαι στη Σύρο και παντού: Εξω τα σιωναζίδια από την Ελλάδα

22 Ιούλ 2025, 09:41
Πολιτισμός

Maguy Marin Companie: Συνεπής στην αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη

22 Ιούλ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούλη

22 Ιούλ 2025, 00:01
Παιδεία

Μαθητές με κλήρωση – Οι υπόλοιποι δοκιμάστε αλλιώς την τύχη σας!

21 Ιούλ 2025, 19:38
Καταστολή

Καθημερινό έγκλημα στα σύνορα: Οι επαναπροωθήσεις καλά κρατούν…

Συστηματοποίηση των θανατοπολιτικών σε Εβρο και Αιγαίο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

21 Ιούλ 2025, 19:05
Πολιτική

Η αστική Δικαιοσύνη εγκρίνει τον εργασιακό διωγμό της Παρασκευής Τυχεροπούλου από την εγκληματική οργάνωση του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Προκλητική δικαστική απόφαση απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της έντιμης υπαλλήλου κατά του υποβιβασμού και της απομόνωσής της από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Μπαμπασίδη

21 Ιούλ 2025, 14:39
Διεθνή

Αμπού Ομπάιντα: Είμαστε πανέτοιμοι για έναν μακρύ πόλεμο φθοράς του εχθρού

21 Ιούλ 2025, 10:26
Διεθνή

Ξεκλήρισαν την οικογένεια του διοικητή της Μπέιτ Χανούν, Χουσεΐν (Αμπού Χάμζα) Φαγιάντ

Με στοχευμένο χτύπημα στο κατάλυμα του εκτοπισμού της

21 Ιούλ 2025, 09:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

21 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»

20 Ιούλ 2025, 21:31
Πολιτισμός

Με μια κλωτσιά ίσιαξε…

20 Ιούλ 2025, 13:14
Αγροτικά

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

20 Ιούλ 2025, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση

19 Ιούλ 2025, 08:16
Πολιτική

Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια

19 Ιούλ 2025, 06:08
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Ιούλ 2025, 00:02
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

Αίγυπτος, Λιβύη, Αιθιοπία, Ομάν: Εθνική γιορτή (1952).

Ολλανδία: Ημέρα τουλίπας.

1908: Επανάσταση Νεότουρκων Θεσσαλονίκης.

1950: Μεγάλη συγκέντρωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

1953: Αρχίζει η δίκη του Νίκου Πλουμπίδη.

1967: 43 νεκροί σε ταραχές στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) μετά από αστυνομική επιδρομή.

1969: Ανεύρεση αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών της ΔΑ στην Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη.

1973: Ανακάλυψη εκρηκτικού μηχανισμού στην οδό Καρυάτιδων (Αθήνα).

1974: Μεταπολίτευση.

1978: Δεκατρείς αλυσιδωτές εκρήξεις βομβών ακροδεξιών σε Αθήνα και Πειραιά.

2002: Συλλαμβάνεται Κωνσταντίνος Τέλιος για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo