Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση
  • «Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Ιούλη
  • Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;
  • Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Γαία πυρί μιχθήτω
Κόντρες

Γαία πυρί μιχθήτω

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Ιούν 2021, 19:15

«Ελάτε στην Ελλάδα. Είναι μια ασφαλής χώρα. Είναι μια χώρα που πρωτοστάτησε στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ένα αρνητικό τεστ Covid (ή ότι έχετε νοσήσει στο παρελθόν) για να έρθετε στην Ελλάδα. Διαχειριστήκαμε την πανδημία καλύτερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εχουμε ανοίξει τη χώρα στον τουρισμό, οι άνθρωποι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι. Και είμαι βέβαιος ότι πολλοί άνθρωποι, πολλοί Γάλλοι που αγαπούν πολύ την Ελλάδα, θα επιλέξουν να έρθουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα περάσουν υπέροχα».

Ο Κούλης σε ρόλο τηλεπλασιέ του τουρισμού, στο δίκτυο France 24. Aδιαφορώντας πλήρως για την πανδημία. Οπως και πέρυσι το καλοκαίρι, που είχαμε τα γνωστά αποτελέσματα.

Κλειδαμπαρώστε τους

Λάβαμε («προς δημοσίευση και ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού») το βίντεο «με την εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση του καθηγουμένου της Ι.Μ. Καρακάλλου Αγίου Ορους γέροντος Φιλοθέου για τις τρέχουσες εξελίξεις». Ο γέρων Φιλόθεος τονίζει ότι «οι νοήμονες Χριστιανοί διαισθάνονται ότι κάτι συμβαίνει». Τι διαισθάνονται; «Βλέπουμε με τι δικτατορικό τρόπο προσπαθούν να επιβάλουν το εμβόλιο… Με τι πλύση εγκεφάλου από τα μέσα και τα διαδίκτυα… Ξέρουμε ότι χρυσοπληρώνουν τους δημοσιογράφους, τα κανάλια…». Και καταλήγει ο γέρων Φιλόθεος: «Ελπίζουμε στο φωτισμό του Θεού και στην καλοπροαίρετη διάθεση πολλών χριστιανών και νοημόνων ανθρώπων που αντιστέκονται και διαισθάνονται τι συμβαίνει πίσω από όλα αυτά…».

Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε την πρόταση της στήλης: Να μπει το Αγιο Ορος σε αυστηρή καραντίνα, κινεζικού τύπου. Απαγόρευση επισκέψεων και απαγόρευση εξόδου των μοναχών. Αμα τους κόψεις το μπαγιόκο, να δεις πως θα τρέξουν να εμβολιαστούν οι «γέροντες» και τα «τέκνα» (σύντροφοι διορθωτές: στο έψιλον ο τόνος, όχι στο άλφα).

Ποιητής εκ του προχείρου, της παπάρας του απείρου

«Πάντα μου άρεσαν αυτά τα μεγάλα πυκνά σύννεφα του Ιούνη, που παίρνουν μαζί τους τη βροχή…». Γράψτε του μερικές τέτοιες παπάρες ακόμα και θα τον κάνετε περίγελω του Διαδικτύου. Από την άλλη, πάλι, όταν κατεβαίνει σε απεργιακές πορείες και σηκώνει γροθιές, δεν έχει ήδη γίνει ρεζίλι των σκυλιών; Σωστό κι αυτό. Μένει ν’ ακουστεί το σύνθημα: Διώξτε, τώρα, τον κα-ρα-γκιό-ζη.

Τσίπρας – Τασούλας 1-0

Ο,τι και να επικαλέστηκε ο Τασούλας, ό,τι και να έγραψαν στη συνέχεια τα παπαγαλάκια (ότι στη διάσκεψη των προέδρων ο Τασούλας είχε πει πως δε θα ξαναεπιτραπεί στον Τσίπρα να πάρει το λόγο σε διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου, άποψη με την οποία είχε συμφωνήσει και η Γεροβασίλη), ο Τασούλας έχασε κατά κράτος. Διότι αν θέλεις να μην παίρνει κάθε Παρασκευή το λόγο ο Τσίπρας, για να κάνει μονόλογο κατά του Μητσοτάκη, που δεν πήγε να απαντήσει σε ερώτησή του, φροντίζεις να βρίσκεσαι εσύ στο προεδρείο, ώστε να μην του δώσεις το λόγο όταν τον ζητήσει. Οταν όμως στο προεδρείο βρίσκεται ο Λαμπρούλης του ΚΚΕ και έχει δώσει το λόγο στον Τσίπρα, το να τρέχεις εκ των υστέρων, να βγάζεις άρον-άρον τον Λαμπρούλη από την καρέκλα του προέδρου και να αφαιρείς το λόγο που είχε ήδη δοθεί στον Τσίπρα, δείχνει πανικό και επιτρέπει στον Τσίπρα να βγει από πάνω.

Απεταξάμην

Ο Χάρης Θεοχάρης «τιτίβισε» ότι δεν είχε ποτέ αποδεχτεί την πρόσκληση και είδε έκπληκτος το όνομά του στον κατάλογο των ομιλητών του περιβόητου συνέδριου για τη γονιμότητα. Τον πιστεύετε; Εμείς όχι. Για τον Θεοχάρη μιλάμε…

Σιγά που δε θα πήγαινε ο Θεοχάρης σ’ ένα συνέδριο υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας. Η οποία απέσυρε την αιγίδα της μόνο μετά το σάλο που ξέσπασε, αποδεικνύοντας πόσο εκπαιδευμένη είναι στην κωλοτούμπα.

Από υποχρέωση

«Η ήδη σημαντική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Podemos πρέπει και μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο», είπε ο Παπαδημούλης στο συνέδριο των Podemos. Αν υπήρχε ίχνος ειλικρίνειας σ’ αυτή τη δήλωση, τότε τον ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπροσώπευε ο ίδιος ο πρόεδρός του ή (αν αυτός είχε πραγματικά σοβαρό λόγο και δεν μπορούσε να πάει) ο γραμματέας του. Οχι ένας ευρωβουλευτής που δεν έχει καμιά υψηλή κομματική ιδιότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να «νταραβεριστεί» με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, γι’ αυτό και υποβαθμίζει τις σχέσεις του με σχήματα σαν τους Podemos (ειδικά απ’ όταν αυτά τα σχήματα αρχίζουν ν’ αποκτούν υπαρξιακού τύπου εσωτερικά προβλήματα).

Τον Μπουμπούκο κι αν τον πλένεις…

Μαθημένος στις κωλοτούμπες, ο ακροδεξιός τηλαπλασιέ-υπουργός και άτυπος (πλην όμως ουσιαστικός γκεμπελίσκος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμφανίστηκε σήμερα στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1 για να… διευκρινίσει τις απειλές του για τους μη εμβολιασμένους: «Η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν λόγο και καμία πρόθεση να νομοθετήσει και να βάλει άρθρο σε κάποιο νόμο για απόλυση ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν. Όμως στην υπάρχουσα νομοθεσία, στην κείμενη νομοθεσία, υπάρχει διάταξη για απόλυση υπαλλήλου που θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι καλό στη ζωή να ξέρεις ότι δεν έχεις μόνο δικαιώματα, έχεις και υποχρεώσεις».

Για τον εργοδότη που θέτει σε κίνδυνο τους εργαζόμενους δεν είπε ποτέ τίποτα. Κι ας έλεγαν ακόμα και οι κυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι ότι οι επιχειρήσεις είχαν γίνει υπερμεταδότες του κοροναϊού και από εκεί ο ιός μεταφερόταν στο οικογενειακό περιβάλλον. Για την ουσία του ζητήματος και τις στοχεύσεις που υπηρετεί ο γκεμπελίσκος γράψαμε αναλυτικά εδώ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανελλαδικές εξετάσεις: Ενας σκληρός ταξικός φραγμός
Επόμενο άρθρο G7 – Κορνουάλη: Το φαίνεσθαι και το είναι

Σχετικά Αρθρα

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

Κόντρες 17 Ιούλ 2026, 14:11

Φράξια με το φελλό

Κόντρες 16 Ιούλ 2026, 13:39

Μαρινακίες

Κόντρες 15 Ιούλ 2026, 14:25

Στα «σκληρά» έπεσαν οι σιωνιστές

Κόντρες 14 Ιούλ 2026, 19:01

Κόμμα είν’ αυτό ή οργάνωση της κόζα νόστρα;

Κόντρες 13 Ιούλ 2026, 14:46

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

Κόντρες 10 Ιούλ 2026, 09:52
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση

18 Ιούλ 2026, 13:29
Διεθνή

«Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ

18 Ιούλ 2026, 10:33
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

17 Ιούλ 2026, 21:36
Πολιτική

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

17 Ιούλ 2026, 19:31
Κόντρες

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

17 Ιούλ 2026, 14:11
Διεθνή

EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία

17 Ιούλ 2026, 10:04
Διεθνή

O Bανς στέλνει σιωνιστές «στο διάολο»!

17 Ιούλ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

17 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

Και οι 17 αμερικανικές βάσεις στην περιοχή έχουν καταστραφεί

16 Ιούλ 2026, 20:33
Πολιτική

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

16 Ιούλ 2026, 19:59
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

16 Ιούλ 2026, 13:39
Διεθνή

Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα

16 Ιούλ 2026, 11:53
Διεθνή

Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι

16 Ιούλ 2026, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

16 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης

15 Ιούλ 2026, 21:09
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο

15 Ιούλ 2026, 20:02
Κόντρες

Μαρινακίες

15 Ιούλ 2026, 14:25
Παιδεία

Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!

15 Ιούλ 2026, 13:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

Ημέρα Nelson Mandela.

Ισπανία: Ημέρα εργασίας.

1925: Εκδίδεται το μανιφέστο του Αδόλφου Χίτλερ “Ο αγών μου“.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1988: Τέλος του πολέμου Ιράν – Ιράκ.

1994: 96 άνθρωποι σκοτώνονται και πολλοί τραυματίζονται από έκρηξη σε κτίριο που φιλοξενεί εβραϊκές οργανώσεις στο Μπουένος Αιρες.

2002: Συλλαμβάνονται οι Βασίλης Τζωρτζάτος και Θεολόγος Ψαραδέλλης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo