Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων
  • Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα
  • Δε βγαίνουν τα νούμερα
  • Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού
  • Ο καλύτερος μαθητής του Γκέμπελς είναι φιλο-σιωνιστής
  • O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Dixi et salvavi animam meam»Dixi et salvavi animam meam
Dixi et salvavi animam meam

Dixi et salvavi animam meam

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Δεκ 2012, 00:00
Τον λέγαν Σύρη. Αυτήν Μαριάνα. Αγαπήθηκαν μιαν νυχτιά. Τόσο δυνατά που το όνομά της (σ)την ΑΥΓΗ έμεινε βαθιά χαραγμένο

Οταν ο Φ. συνευρέθη με τον Α., συνάντησε τον Α. κι όλοι μαζί gamusan τον elinikos laos…

Και τούτη δω, δεν είν’ χρονιά, μας πλάνταξαν κι ετούτοι. Προσώρας ακούγεται βρισιά, μα δεν βρωμάει μπαρούτι (με ελπίδα αυτοδιάψευσης και διάψευσης)
 

«Για σας ο κινηματογράφος είναι θέαμα. Για μένα – σχεδόν κοσμοθεωρία. Ο κινηματογράφος είναι προωθητής της κίνησης. Ο κινηματογράφος είναι ανανεωτής της λογοτεχνίας. Ο κινηματογράφος είναι καταλύτης του αισθητικισμού. Ο κινηματογράφος είναι απεριόριστη τόλμη. Ο κινηματογράφος είναι αθλητής. Ο κινηματογράφος είναι διαβιβαστής ιδεών. Αλλά ο κινηματογράφος είναι άρρωστος. Ο καπιταλισμός του έριξε χρυσόσκονη στα μάτια. Τετραπέρατοι επιχειρηματίες τον παίρνουν απ’ το χέρι και τον γυρνάνε στους δρόμους. Μαζεύουνε σωρό τα λεφτά συγκινώντας τις καρδιές μ’ αισθηματικά παραμυθάκια. Αυτό πρέπει να πάρει τέλος…». (Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι Κίνο-Φοτ 1922)


 
♦ «Εθνική ανάταση» στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (9-12-12) για τη συμμετοχή του «ελληνικού εκστρατευτικού σώματος» στην Κορέα. Στο ανάλογο κλίμα και οι δημοσιευθείσες φωτογραφίες – μόνο αυτές των ελληνικών φερέτρων όλως παραδόξως λείπουν…
 
♦ Lafazan: καυχησιάρης/ φανφαρόνος (από το «Βασικό Λαδίνο-Ελληνικό, Ελληνικό-λαδίνο λεξικό» της Ρίτα Γκαμπάι-Ταζάρτες).
♦ «Με τα μούτρα» στην «κεντροαριστερά» η «Le Monde Diplomatique» (18-12-12): «Ιταλία, η επιστροφή της πολιτικής».
♦ «Οι Αλβανοί αγρότες πλήρωναν πολυάριθμους φόρους στους στρατιωτικούς γαιοκτήμονες, στον κλήρο, στο σουλτάνο και στους ανώτατους υπαλλήλους του κράτους. Οι βασικοί φόροι είναι η δεκάτη, το χαράτσι, ο επί της γης, ο επί των προβάτων και ο επί της ιδιοκτησίας. Η δεκάτη εισπράττεται σε είδος και αφορά όλο το μέρος παραγωγής. Το χαράτσι, αρχικά φόρος επί της γης, ήταν συνήθως χρηματικός, και για τους χριστιανούς υπηκόους υψηλότερος. Το 18ο αιώνα συγχωνεύεται με τον τζιτζιέ, κεφαλικό φόρο, και αφορά το μη μουσουλμανικό πληθυσμό. Στην Αλβανία, όπως άλλωστε και σε όλη την Αυτοκρατορία, το ύψος του χαρατσιού καθορίζεται από την οικονομική επιφάνεια του φορολογουμένου, και είναι τρία, έξι και δώδεκα πιάστρα. Ο φόρος επί των προβάτων αφορούσε όλους ανεξαιρέτως τους υπηκόους του σουλτάνου, καταβαλλόταν συνήθως το Μάρτιο και ανερχόταν σε τρία ακτσέ για κάθε ένα πρόβατο. Επίσης ο φόρος επί του μαλλιού ήταν του ιδίου ύψους. Οι κτηνοτρόφοι μικρών ζώων είχαν την υποχρέωση να δίνουν το 1/10 της παραγωγής τους για τις ανάγκες της κουζίνας του σουλτάνου σε τιμές αισθητά καλύτερες της αγοράς. Το φόρο ιδιοκτησίας εισέπραττε ο σπαχής σε περίπτωση αγοράς γης ή κληρονομιάς (εξαίρεση αποτελούσε η άμεση κληρονομική διαδοχή από πατέρα σε γιο). Υπήρχε ακόμη πλήθος φόρων, σε χρήμα και σε είδος, το ύψος των οποίων αυξανόταν σε περιόδους πολέμου, μιας και οι αγρότες ήταν υποχρεωμένοι να παρέχουν στο στρατό τροφοδοσία, ζωοτροφές, ίππους και άμαξες. Το σύστημα εισπράξεως φόρων που επικρατούσε οδηγούσε σε πολλές ατασθαλίες και έκανε αβάσταχτο για το λαό το βάρος των φορολογικών υποχρεώσεων». (Γκριγκόρι Λ. Αρς: «Η Αλβανία και η Ηπειρος στα τέλη του ΙΗ’ και στις αρχές του ΙΘ’ αιώνα»). Εγώ Αλβανός – εσύ Γραικός, κι οι δύο πληρώναμε(-ουμε) φορολογία… γενικώς.
 
♦ Για την απόρριψη νοσηλείας του Σάββα Ξηρού: έστι γαρ δίκης οφθαλμός που τα πανθ’ ορά…
♦ Αμα στηρίζεσαι στον Ζίζεκ, τον Οργουελ και τον Μπουρδιέ, μάλλον μπούρδες αναλύεις…
♦ «Πόλεμος/ δεν είναι μόνο, όπως θαρρείς εσύ,/ να λες ναι, ναι/ στα μέτωπα/ με βολές πολυβόλου./ Της φαμίλιας,/ του σπιτιού,/ η επίθεση,/ για μας μικρότερη/ δεν είναι διόλου./ Εκείνος που υποτάχθηκε/ στην πίεση της φαμίλιας,/ κοιμάται/ μες στη μακαριότητα/ ρόδων φτιαγμένων με χαρτί,-/ αυτός δεν έφτασε το μπόι της προσήλιας,/ της δυνατής ζωής εκείνης/ που θαρτεί./ Σαν τη φλοκάτα/ και το χρόνο επίσης,/ ο σκόρος της καθημερινότητας/ τον κατατρώει στιγμή-στιγμή./ Το μεινεσμένο ρούχο/ των ημερών μας για να αερίσεις,/ ε, κομσομόλε, τίναξέ το εσύ». (Από το ποίημα «Ξελασπώστε το μέλλον» του Β. Μαγιακόφσκι, 1925, απόδοση Γ. Ρίτσου, με βάση την κατά λέξη μετάφραση του Αρη Αλεξάνδρου).
♦ Σιγαναπνέω./ Φούμο βγαίνει απ’ τα πλεμόνια μου./ Εφτά το πρωί μ’ εφτά το βράδυ./ Δεσμώτης: του ιλίγγου και της πείνας.
♦ Μάλλον χρειάζεται κάποια σχετική προσοχή και ψάξιμο με τις ηχηρές διακηρύξεις καλλιτεχνών, διανοούμενων και λοιπών… καταδίκων του συστήματος σ’ ένα σοβαρό ζήτημα όπως αυτό του νεοναζισμού στην Ελλάδα.
♦ Βγήκε ο Μπερλουσκόνι στα κουτσομπολίστικα τηλεπαράθυρα, ανακοίνωσε και το νέο αρραβώνα (49 χρόνια μικρότερή του, συνομίληκη καλή φίλη της κόρης του, είπε) και αμέσως το κόμμα του «τσίμπησε» τέσσερις μονάδες στις δημοσκοπήσεις!

Βασίλης

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Επόμενο άρθρο Οι τοίχοι έχουν φωνή

Σχετικά Αρθρα

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 27 Απρ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 1 Απρ 2024, 09:40

Dixi Et Salvavi Animam Meam             

Dixi et salvavi animam meam 10 Φεβ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 20 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 6 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 23 Δεκ 2023, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
Διεθνή

Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

13 Μάι 2026, 12:56
Η παπάρα

Ο καλύτερος μαθητής του Γκέμπελς είναι φιλο-σιωνιστής

13 Μάι 2026, 11:05
Πολιτική

O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει

13 Μάι 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ

12 Μάι 2026, 22:31
Πολιτική

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

12 Μάι 2026, 22:18
Εργατικά

Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

12 Μάι 2026, 18:52
Πολιτική

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

12 Μάι 2026, 14:21
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

12 Μάι 2026, 13:19
Διεθνή

Ο δύσκολος πόλεμος της Χεζμπολά: Πώς ο νότιος Λίβανος ξαναέγραψε τους κανόνες της μάχης

Οι παραδοσιακοί αλλά και οι σύγχρονοι ορισμοί του πολέμου δυσκολεύονται να εξηγήσουν αυτό που συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στον νότιο Λίβανο

12 Μάι 2026, 11:57
Αθλητισμός

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

12 Μάι 2026, 08:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

1888: Καταργείται η δουλεία στη Βραζιλία.

1947: Αυτοκτονεί εξόριστος ο Ευριπίδης Μπακιρτζής.

1967: Συλλαμβάνεται στη Μεσοράχη Σερρών ο δωδεκάχρονος Αλ. Μουμτζής για αναγραφή της λέξης «ΕΔΑ» σε πινακίδα των ΤΕΑ και ο πατέρας του σαν υπεύθυνος.

1973: Βόμβα της ΕΑΝ στην Κυψέλη.

1976: Παγιδευμένη χειροβομβίδα σε συγκέντρωση φοιτητών του ΠαΣοΚ στη Θεσσαλονίκη.

1978: Καθιερώνεται η 35ετία για όλους τους εργαζόμενους με πλήρη σύνταξη στα 58 χρόνια.

1981: Ο «γκρίζος λύκος» Μεχμέτ Αλί Αγκτσά αποπειράται να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

1985: Η αστυνομία στη Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ) πραγματοποιεί έφοδο στα γραφεία της ομάδας «Move» σκοτώνοντας έντεκα μέλη της.

1996: Την αποφυλάκιση των χουντικών ζητά στη βουλή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo