Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει
  • Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής
  • Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα
  • Σαν σήμερα 8 Μάη
  • Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)
  • Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα
Διεθνή

Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Μαρ 2026, 09:49

Εννιά στρατιωτικές ανακοινώσεις περιλαμβάνει το χτεσινοβραδυνό συγκεντρωτικό Δελτίο Τύπου της Χεζμπολά. Οπως συνάγεται από τις επιχειρήσεις, οι μαχητές της Λιβανέζικης Αντίστασης χρησιμοποιούν τακτικές ανταρτοπολέμου για να πλήξουν τις προφυλακές του σιωναζιστικού στρατού, που έχουν εισβάλει στο νότιο Λίβανο, ενώ παράλληλα εξαπολύουν κύματα βομβαρδισμών με πυραύλους και drones σε στρατιωτικούς στόχους βαθιά μέσα στο έδαφος της σιωνιστικής οντότητας.

Oι επιχειρήσεις των μαχητών της Χεζμπολά συνεχίστηκαν τη νύχτα. Τα νέα πλήγματα θα συμπεριληφτούν στο Δελτίο που θα εκδοθεί σήμερα το βράδυ.

Σε νέο βίντεο, τα Στρατιωτικά Μέσα της Χεζμπολά έδειξαν επιχειρήσεις στόχευσης βάσεων του σιωναζιστικού στρατού στη βόρεια και κεντρική κατεχόμενη Παλαιστίνη στις 3 Μάρτη, με πυραύλους και επιθετικά drones. Πρόκειται για τη Ναυτική Βάση της Χάιφα (στο 0:15), το αεροδρόμιο Ραμάτ Νταβίντ (στο 0:39) και τη βάση του Τελ Χασομίρ (στο 0:56).

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/hezbollah_3-3-26.mp4

Επαναλαμβάνεται το σκηνικό του πολέμου 2023-2024, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η Λιβανέζικη Αντίσταση δεν έχει απωλέσει τις πολεμικές της δυνατότητες, παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς των σιωναζιστών. Η βόρεια περιοχή της οντότητας θα αδειάσει και πάλι, αν δεν έχει ήδη αδειάσει.

Τέλος, επισημαίνουμε τη λαθροχειρία που κάνουν τα αστικά μίντια, μεταδίδοντας συνεχώς ότι «ο ισραηλινός στρατός έχει εισέλθει σε βάθος 10 χιλιομέτρων μέσα στον Λίβανο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι σιωναζιστές πήραν φαλάγγι τους μαχητές της Λιβανέζικης Αντίστασης.

Μετά την ανακωχή του 2024, η Αντίσταση τραβήχτηκε πιο πίσω, ενώ στο τελευταίο τμήμα του νότιου Λιβάνου τοποθετήθηκε ο Λιβανέζικος Στρατός. Αυτός ο στρατός πήρε εντολή να μην συθγκρουστεί με τις σιωναζιστικές δυνάμεις. Τις άφησε να περάσουν χωρίς να ρίξει ούτε ντουφεκιά, γι’ αυτό και προέλασαν γρήγορα. Μόλις όμως έφτασαν στις νέες θέσεις άμυνας της Αντίστασης, καθηλώθηκαν και καθημερινά υφίστανται απώλειες (κάποιες τις παραδέχτηκαν ήδη, ενώ τα σιωνιστικά μίντια, παρά την αυστηρή στρατιωτική λογοκρισία, μιλούν συνεχώς για νέα «περιστατικά ασφάλειας», υπαινισσόμενα απώλειες του στρατού τους).

Το πιο σοκαριστικό για το σιωνιστικό όχλο, όμως, είναι το γεγονός ότι η Λιβανέζικη Αντίσταση, παρά την τοποθέτησή της από το 2024 σε μικρή απόσταση από τα σύνορα, εξακολουθεί να πλήττει με πυραύλους και drones στρατιωτικούς στόχους βαθιά μέσα στο έδαφος της οντότητας. Το σοκ προέρχεται από το ότι η σιωναζιστική κυβέρνηση και η ηγεσία του στρατού διαβεβαίωναν τους σιωνιστές ότι έχουν ξεδοντιάσει τη Χεζμπολά και την κατέστησαν ανίκανη να πλήξει το εσωτερικό της οντότητας.

Οι σιωνιστές αναρωτιούνται τι θα γίνει αν και όταν η Χεζμπολά θα αρχίσει να πλήττει και πολιτικούς στόχους. Γι’ αυτό και ξέσπασε ηχηρή αντιπαράθεση, όταν ο Σμότριτς βγήκε και είπε ότι η οικονομική ζωή πρέπει να επαναρχίσει κανονικά (δηλαδή να πηγαίνουν στις δουλειές τους).

Χεζμπολά – στρατιωτική ανακοίνωση 5.3.2026

Σε απάντηση στην εγκληματική «ισραηλινή» επιθετικότητα που έπληξε δεκάδες λιβανέζικες πόλεις και χωριά, συμπεριλαμβανομένου του νότιου προαστίου της Βηρυτού, η Ισλαμική Αντίσταση εξέδωσε 9 στρατιωτικές ανακοινώσεις σχετικά με επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των κινήσεων του «ισραηλινού» εχθρού στα λιβανοπαλαιστινιακά σύνορα, καθώς και επιχειρήσεις που στόχευσαν θέσεις, βάσεις και αναπτύξεις του στρατού του «ισραηλινού» εχθρού στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Παλαιστίνης, ως εξής:

1- 02:40: Στόχευση θέσεων του «ισραηλινού» εχθρού στον θύλακα της Άνω Γαλιλαίας με ομοβροντία ρουκετών.

2- 06:15: Στόχευση των στρατώνων «Γιαάρα» με σμήνος επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

3- 12:20: Στόχευση του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος της εταιρείας Rafael, νότια της πόλης Άκκα, με ομοβροντία ρουκετών.

4- 12:30: Έπειτα από παρακολούθηση της προέλασης «ισραηλινής» δύναμης από τη θέση «Μανάρα» προς την πόλη Μαρκάμπα με σκοπό την εγκατάσταση στρατιωτικής θέσης, οι μαχητές της Ισλαμικής Αντίστασης την στόχευσαν με δύο διαδοχικές ομοβροντίες ρουκετών και πέτυχαν άμεσα πλήγματα.

5- 16:55: Έπειτα από παρακολούθηση συγκέντρωσης στρατιωτών του «ισραηλινού» εχθρού στη θέση «Μπλατ», οι μαχητές της Ισλαμικής Αντίστασης την στόχευσαν με κατευθυνόμενο πύραυλο και πέτυχαν άμεσο πλήγμα.

6- 17:00: Στόχευση συγκέντρωσης οχημάτων του στρατού του «ισραηλινού» εχθρού στη νεοσύστατη θέση στην πόλη Μαρκάμπα με ομοβροντία ρουκετών.

7- 20:05: Στόχευση συγκέντρωσης δυνάμεων του στρατού του «ισραηλινού» εχθρού στη θέση Χαντμπάτ αλ-Ατζάλ, βόρεια του εποικισμού «Κφαρ Γιουβάλ», με ομοβροντία ρουκετών.

8- 20:45: Στόχευση της βάσης «Ναφτάλι», δυτικά της λίμνης Τιβεριάδας, με ομοβροντία ρουκετών.

9- 21:00: Στόχευση συγκέντρωσης οχημάτων του στρατού του «ισραηλινού» εχθρού στη νεοσύστατη θέση στην πόλη Μαρκάμπα για δεύτερη φορά με ομοβροντία ρουκετών.

Η Ισλαμική Αντίσταση δηλώνει ότι επιδιώκει την υπεράσπιση της γης και του λαού της, ιδιαίτερα καθώς ο «ισραηλινός» εχθρός παραβιάζει τα σύνορα με την εγκληματική του δράση. Η απάντησή της στράφηκε εναντίον στρατιωτικών θέσεων και όχι, όπως κάνει ο εχθρός, με στόχο αμάχους. Αυτό αποτελεί το ελάχιστο καθήκον για τον περιορισμό του και την αποτροπή της συνέχισης των επικίνδυνων στόχων του εναντίον του Λιβάνου, ως κράτους, λαού και Αντίστασης.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 6 Μάρτη

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Επόμενο άρθρο Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Σχετικά Αρθρα

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

Διεθνή 8 Μάι 2026, 09:44

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

Διεθνή 7 Μάι 2026, 12:26

Ο Μητσοτάκης, τα Εμιράτα και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Διεθνή 6 Μάι 2026, 10:03

Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

Διεθνή 5 Μάι 2026, 21:57

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

Διεθνή 5 Μάι 2026, 18:20

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»

Δεν υπάρχει «κίτρινη γραμμή» ούτε «ζώνη ασφαλείας», και δεν θα υπάρξει

Διεθνή 4 Μάι 2026, 14:18
Ροή Ειδήσεων
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
Πολιτική

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

6 Μάι 2026, 14:53
Διεθνή

Ο Μητσοτάκης, τα Εμιράτα και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

6 Μάι 2026, 10:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάη

6 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

5 Μάι 2026, 21:57
Κόντρες

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

5 Μάι 2026, 20:22
Διεθνή

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

5 Μάι 2026, 18:20
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

Ημέρα Ερυθρού Σταυρού – Ερυθράς Ημισελήνου.

Ημέρα μεσογειακής αναιμίας.

1936: Σε διαδήλωση καπνεργατών στη Θεσσαλονίκη σκοτώνονται δώδεκα και τραυματίζονται 282 διαδηλωτές εργάτες.

1949: Ιδρύεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

1971: Δίκη πέντε μαρξιστών – λενινιστών φοιτητών στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

1972: Ανακαλύπτεται βόμβα της ΑΑΑ στο Καλαμάκι.

1973: Βόμβες με σημαντικές υλικές ζημίες σε Πλάκα και Αμπελόκηπους.

1981: Βόμβες στην Αγορανομία Αθηνών, στο τμήμα Αλλοδαπών και στο κτίριο της υποδιεύθυνσης Τροχαίας, ενώ άλλη μία έξω από το ΙΓ’ αστυνομικό τμήμα δεν εξερράγη (ΕΛΑ).

1989: Απόπειρα με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά του πρώην υπουργού Γιώργου Πέτσου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Εφετείο 17Ν

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • ΕΛΑ

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Επικοινωνία

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Όροι χρήσης

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Ποιοι είμαστε

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Επικοινωνία

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

  • Όροι χρήσης

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

    Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo