Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια
  • Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;
  • Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή
  • O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας
  • O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας
  • Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστής αιχμάλωτος: Μην αφήσετε τον Νετανιάχου να κοιμηθεί ούτε λεπτό…
Διεθνή

Σιωνιστής αιχμάλωτος: Μην αφήσετε τον Νετανιάχου να κοιμηθεί ούτε λεπτό…

Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Δεκ 2024, 21:17

Ενας ακόμα σιωνιστής αιχμάλωτος μιλάει και τα χώνει χοντρά στον Νετανιάχου, σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/12/alQasam_aixmalotos_7-12-24.mp4

«Είμαι ο κρατούμενος Ματάν Ζανγόκερ. Βρίσκομαι σε αιχμαλωσία από τη Χαμάς για περισσότερες από 420 μέρες. Προς τον πρωθυπουργό: Ακουσα για το νέο σχέδιό σου για να γυρίσουμε στα σπίτια μας. Ακουσα ότι θα δώσεις 5 εκατ. δολάρια σε όποιον μας επιστρέψει ασφαλείς στα σπίτια μας. Και ότι θα του δώσεις ασφαλή έξοδο από τη Λωρίδα της Γάζας. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις τους εχθρούς σου. Οτι δεν καταλαβαίνεις το χαρακτήρα τους. Αυτό είναι αποτυχία, αποτυχία της κυβέρνησης από τις 7 Οκτώβρη. 

Οι φρουροί μάς ενημέρωσαν για τις νέες οδηγίες. Και φοβόμαστε, οι φίλοι μου κι εγώ, για τις ζωές μας. Πεθαίνουμε χίλιες φορές κάθε μέρα και κανένας δεν μας νιώθει.

Λαέ του Ισραήλ, μη μας απαρνιέσαι. Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Θέλουμε να γυρίσουμε προτού τρελαθούμε. Η απομόνωση είναι θάνατος για εμάς και το σκοτάδι εδώ είναι απειλητικό. Είναι παράλογο να πληρώνουμε το τίμημα για τα λάθη της κυβέρνησης. Είναι καιρός να μπει ένα τέλος στα βάσανά μας.

Μάνα, σε παρακολουθώ και ακούω πολλά από σένα, καταλαβαίνω τις δράσεις που κάνεις και είμαι ευτυχισμένος που είσαι καλά. Ελπίζω να σε δω σύντομα, να καθήσουμε μαζί στο τραπέζι, να φάμε, να πιούμε και να κουβεντιάσουμε.

Μας αφήνετε να πεθαίνουμε, να καταρρέουμε. Δεν ξέρω πώς δουλεύετε, γιατί κάνετε όλα αυτά τα λάθη. Πληρώνω το τίμημα για τα δικά σας λάθη, αυτά που κάνετε κάθε μέρα. Πεθαίνω λίγο-λίγο. Κάθε μέρα ένα κομμάτι μου πεθαίνει.

Λαέ του Ισραήλ, οικογένειά μου, φίλοι μου, μάνα, Ντάντο, Σανί και γιαγιά μου, η κυβέρνηση μας έχει απαρνηθεί και συνεχίζει να μας απαρνιέται κάθε μέρα. Ελπίζω ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για ν’ αλλάξετε την κατάσταση και να επιστρέψω, με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ζωντανοί και υγιείς. Η ζωή στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι εύκολη. Ζούμε με λίγη τροφή, με νερό που δεν πίνεται και με λίγα φάρμακα. Ζούμε με αρουραίους και αράχνες και άλλα ζώα. Η έλλειψη ειδών υγιεινής μας πλήττει άσχημα. Εχουμε δερματοπάθειες και πιτυρίτιδα και δεν έχουμε σαπούνι.

Ζητώ από όλους τους ανθρώπους στο Ισραήλ, να βγουν έξω και να διαδηλώσουν μπροστά από το σπίτι του πρωθυπουργού. Να μην τον αφήσουν να κοιμηθεί ούτε λεπτό. Υποφέρουμε. Ταιριάζει περισσότερο σ’ αυτόν και την οικογένειά του να υποφέρουν όπως εμείς. Ελπίζω ότι σύντομα θα συναντηθούμε. Δεν καταλαβαίνω: γιατί αυτό τραβάει τόσο πολύ; Γιατί δεν υπάρχει συμφωνία; Γιατί είμαστε εδώ; Μην μας ξεχνάτε!»

Ο χρόνος τελειώνει

Ταξιαρχίες του μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

Mετά την παρακολούθηση του βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ στο οποίο μιλάει ο αιχμάλωτος γιος της, βίντεο που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη σιωνιστική κοινωνία, η Εύα Ζανγόκερ έκανε δηλώσεις στα κανάλια:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/12/mana_aixmalotou_7-12-24.mp4

«Μην επιτρέψετε να γυρίσουν οι κρατούμενοι νεκροί σε σακούλες. Βγείτε στους δρόμους απόψε -σήμερα συνεδριάζει το μίνι υπουργικό συμβούλιο, αύριο συνεδριάζει κάποιο άλλο υπουργικό συμβούλιο. Αρκετά με τα παιχνίδια, αρκετά με τα κόλπα, αρκετά με τη μικροπολιτική. Ουρλιάζω να σώσετε το γιο μου που είναι αιχμάλωτος επί 14 μήνες. Δώστε μου το γιο μου πίσω».

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΞαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Δεκέμβρη

Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σχετικά Αρθρα

Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια

Διαφορετικά, θα έχετε την τύχη του Αμπού Σαμπάμπ

Διεθνή 5 Δεκ 2025, 18:47

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

Διεθνή 4 Δεκ 2025, 19:51

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή 4 Δεκ 2025, 12:37

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

Διεθνή 2 Δεκ 2025, 18:21

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

Διεθνή 2 Δεκ 2025, 10:59

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 1 Δεκ 2025, 13:35
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια

Διαφορετικά, θα έχετε την τύχη του Αμπού Σαμπάμπ

5 Δεκ 2025, 18:47
Οικονομία

Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;

5 Δεκ 2025, 14:24
Παιδεία

Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή

5 Δεκ 2025, 13:31
Οικονομία

O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας

5 Δεκ 2025, 13:24
Κόντρες

O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας

5 Δεκ 2025, 12:29
Εργατικά

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!

5 Δεκ 2025, 10:02
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: ’48, Αντίσταση στο μεγάλο εποικισμό

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος: Sumud

5 Δεκ 2025, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

5 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

4 Δεκ 2025, 21:56
Πολιτική

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

4 Δεκ 2025, 20:30
Διεθνή

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

4 Δεκ 2025, 19:51
Διεθνή

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

4 Δεκ 2025, 12:37
Κόντρες

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

4 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

Ημέρα εθελοντισμού.

Αϊτή: Ημέρα ανακάλυψης (1492).

1977: Συλλαμβάνονται μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στα γαλλοελβετικά σύνορα δύο μέλη της RAF (Πέτερ Στολ και Τζουλιάνε Πλάμπεκ).

1981: Καταργείται η φυλάκιση για μοιχεία στην Ελλάδα.

1984: Συγκρούσεις αστυνομίας διαδηλωτών για την επίσκεψη Λεπέν («Caravel»), 176 συλλήψεις.

1990: Η μεγαλύτερη απόδραση κρατουμένων στην Ελλάδα (81 από τον Κορυδαλλό).

1995: Ασκείται δίωξη κατά του καθηγητή του Παντείου Γιώργου Ρούσση και του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου για «εγκωμιασμό αξιόποινων πράξεων», όπως χαρακτηρίστηκαν οι απόψεις που διατύπωσαν για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο 17Ν

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • ΕΛΑ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Ποιοι είμαστε

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Nέο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo