Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές
  • Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη
  • Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων
  • Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Πρύτανης ΕΚΠΑ: βασιλικότερος του βασιλέως
Καταστολή Παιδεία

Πρύτανης ΕΚΠΑ: βασιλικότερος του βασιλέως

ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Φεβ 2024, 13:33

Πλήθος φοιτητών, διοικητικοί υπάλληλοι, φορείς (ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, κ.λπ.) έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ διαμαρτρυρόμενοι για την τρομοκρατική και κατασταλτική ενέργεια του Πρύτανη να στείλει κλήσεις για ΕΔΕ σε διοικητικούς υπάλληλους και να προχωρήσει σε αναστολή καθηκόντων του Δημήτρη Αντωνίου, εργαζόμενου του ΕΚΠΑ και μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι αγωνιζόμενοι φοιτητές και εργαζόμενοι απαιτούν συνάντηση με την Πρυτανεία.

Συγκεκριμένα, χθες, με αφορμή το ολιγόωρο συμβολικό μπλακ άουτ στον κεντρικό σέρβερ του ΕΚΠΑ στις 12/2, που είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι προγραμματισμένες για εκείνη την ώρα ηλεκτρονικές εξετάσεις, ο Πρύτανης Γεράσιμος Σιάσος, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο, στην κατεύθυνση που προανήγγειλαν Πιερρακάκης και Ζώρας, διέταξε ΕΔΕ κατά των αγωνιζόμενων διοικητικών υπάλληλων που στάθηκαν με γενναιότητα στο πλευρό των φοιτητών. Την ίδια στιγμή με απόφαση της διοίκησης του ΕΚΠΑ έγινε γνωστό ότι τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων ο Δημήτρης Αντωνίου, συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος επί 19 έτη (!). 

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η διοίκηση του Ε.Κ.Π.Α. έθεσε σε αναστολή καθηκόντων, μόλις πληροφορήθηκε τις δημόσιες δηλώσεις του, υπάλληλο ο οποίος ο ίδιος δήλωσε ότι είχε καθοριστική εμπλοκή στο συμβάν, ενώ ενημέρωσε και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».

Η, κατά την διοίκηση του ΕΚΠΑ, αναφορά στις δηλώσεις του Δημήτρη Αντωνίου είναι καταφανώς κατασκευασμένη, προκειμένου αυτός να γίνει το εξιλαστήριο θύμα και να σταλεί σε όλους όσους αγωνίζονται κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων τρομοκρατικό μήνυμα.

Παρακολουθώντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Δημήτρη Αντωνίου στο in.gr διαπιστώνει κανείς ότι ουδεμία σχέση αυτές έχουν με τα όσα του αποδίδει η διοίκηση του ΕΚΠΑ, καθώς αυτός δεν λέει τίποτε παραπάνω από όσα αναφέρει η ΑΠΟΦΑΣΗ της από 07/02/2024 Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ.

Η απόφαση της ΓΣ στο επίμαχο σημείο αναφέρει τα εξής:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ: 

  • Προκηρύσσουμε στάση εργασίας τη Δευτέρα 12/02/2024 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 13:00, αποκλείοντας το ΚΛΕΙΔΙ με συγκέντρωση στις 09:00, ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης του ΕΚΠΑ για τη διενέργεια εξ’ αποστάσεως εξετάσεων, η οποία λειτουργεί στην κατεύθυνση της παρεμπόδισης του δίκαιου αγώνα των φοιτητών μέσω της εργαλειοποίησης των εξετάσεων».

Η ανακοίνωση του ΕΚΠΑ

Η διοίκηση του Ε.Κ.Π.Α. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις χιλιάδες των φοιτητριών και φοιτητών του Ιδρύματος, αμέσως μετά την έναρξη καταλήψεων σε αρκετές από τις Σχολές του, έλαβε μέτρα ώστε να ολοκληρωθεί το χειμερινό εξάμηνο με τη διενέργεια των εξετάσεων, οι οποίες εκκρεμούσαν. Με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου (31/01/2024) σε όσες Σχολές και Τμήματα δεν είναι δυνατή η διενέργεια τους δια ζώσης, οι εξετάσεις διενεργούνται εξ αποστάσεως με επιτυχία. Χθες, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας διακόπηκε η λειτουργία του Κέντρου Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του Πανεπιστημίου, μέσα από το οποίο διενεργούνται οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των φοιτητών, για περίπου μία ώρα. Λόγω της διακοπής στο διάστημα αυτό, αναβλήθηκαν οι εξετάσεις σε δύο μαθήματα στη Νομική Σχολή, σε ένα στη Φιλοσοφική Σχολή, σε δύο μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών και σε τρία στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, τα οποία επαναπρογραμματίστηκαν.

Οι εξετάσεις στα υπόλοιπα μαθήματα τόσο στις ανωτέρω Σχολές όσο και στις υπόλοιπες Σχολές του Ε.Κ.Π.Α. διενεργήθηκαν κανονικά, είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως. Αμέσως μετά το συμβάν ο Πρύτανης διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει με κλήση εμπλεκομένων. Επιπλέον, η διοίκηση του Ε.Κ.Π.Α. έθεσε σε αναστολή καθηκόντων, μόλις πληροφορήθηκε τις δημόσιες δηλώσεις του, υπάλληλο ο οποίος ο ίδιος δήλωσε ότι είχε καθοριστική εμπλοκή στο συμβάν, ενώ ενημέρωσε και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Η Διοίκηση του Ε.Κ.Π.Α. έχει λάβει επιπλέον μέτρα φύλαξης του κτιρίου του Κέντρου Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου, όπου βρίσκονται τα κεντρικά υπολογιστικά συστήματα του Ιδρύματος και παράλληλα δημιουργούνται υποδομές για εφεδρικό υπολογιστικό σύστημα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤους κυνηγούν ακόμα και τα αδέσποτα σκυλιά της Γάζας…

ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

Επόμενο άρθρο Η σιωναζιστική φρίκη δεν λυγίζει τους Παλαιστίνιους

ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

Σχετικά Αρθρα

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

Παιδεία 15 Οκτ 2026, 22:58

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

Εργατικά 14 Οκτ 2026, 14:42

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

Παιδεία 14 Οκτ 2026, 14:34

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 14 Οκτ 2026, 11:44

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

Παιδεία 13 Οκτ 2026, 18:57

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

Παιδεία 13 Οκτ 2026, 13:52
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

17 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

17 Οκτ 2026, 09:18
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
Διεθνή

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

16 Οκτ 2026, 09:41
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής, Τζωρτζ 9 (πλ. Κάνιγγος)

16 Οκτ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2026, 00:01
Παιδεία

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

15 Οκτ 2026, 22:58
Κόντρες

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

15 Οκτ 2026, 22:47
Εργατικά

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

15 Οκτ 2026, 18:48
Οικονομία

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

15 Οκτ 2026, 14:53
Πολιτική

Ηamlet, the comedy

15 Οκτ 2026, 11:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας.

Ημέρα μυοσκελετικού τραύματος.

Ημέρα υπέρ των κακοποιημένων παιδιών.

Μαλάουι: Ημέρα μητέρας.

1920: Ο Μάικ Φίτζεραλντ γίνεται ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας (Ιρλανδία).

1941: Οι ναζί εκτελούν 250 άνδρες 16-60 ετών των χωριών Aνω και Κάτω Κερδύλια Σερρών σε αντίποινα για τον φόνο ενός γερμανού στρατιώτη.

1974: Ιδρύεται η ΟΝΝΕΔ.

2006: Η Λατίφα αλ Γκαούντ εκλέγεται ως η πρώτη γυναίκα βουλευτής στο Μπαχρέιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Εφετείο 17Ν

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • ΕΛΑ

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Επικοινωνία

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Όροι χρήσης

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Ποιοι είμαστε

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Επικοινωνία

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

  • Όροι χρήσης

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

    ΕΔΕ κατά διοικητικών υπαλλήλων και αναστολή καθηκόντων σε εργαζόμενο αγωνιστή διοικητικό υπάλληλο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo