Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
  • Η Κοόρτη του Φοίνικα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 20 Ιούνη
  • Πορτραίτα ηρώων
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Προτιμότερος θα ήταν ο Λουτσέσκου
Κόντρες

Προτιμότερος θα ήταν ο Λουτσέσκου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Απρ 2025, 12:43

Χτες το ΑΠΘ πραγματοποίησε «μια λαμπρή εκδήλωση», όπως μας ενημέρωσε η πρυτανεία του. Τίμησε «τα μέλη της πανεπιστημιακής του κοινότητας που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, απονέμοντάς τους τα Βραβεία Αριστείας 2025». Δε θα μπούμε στα χωράφια του ρεπορτάζ Παιδείας, αν και ο πειρασμός να σχολιάσουμε τα περί «αριστείας» είναι μεγάλος. Θα σχολιάσουμε μόνο τους… εκλεκτούς προσκεκλημένους που απηύθυναν χαιρετισμό στη «λαμπρή εκδήλωση» (πέραν του πρύτανη και του αντιπρύτανη Ερευνας και Καινοτομίας): ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής και πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ερευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Ευστράτιος Σιμόπουλος, ο βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Δημήτριος Κούβελας και ο αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γιουτίκας. Ολοι νεοδημοκράτες, καραδεξιοί! Ούτε για ξεκάρφωμα δεν έβαλαν κανέναν της αντιπολίτευσης. Επειδή η πιο σοβαρή δουλειά που έχει κάνει στη ζωή του ο Καλαφάτης ήταν εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γιατί δεν κάλεσαν και τον Λουτσέσκου; Αυτός, ειδικά μετά το «διπλό» μέσα στην «Αγιασοφιά», θα μπορούσε να κάνει την εκδήλωση πραγματικά λαμπρή, μαζεύοντας και κοινό που θα φώναζε συνθήματα… αριστείας. Με τους υπόλοιπους ήταν μια δεξιά σκουπιδοτελετή.

Στων μπάτσων την ποδιά σφάζονται παλικάρια

Οταν σε μια χώρα γίνεται πρώτη είδηση το αν θα πρέπει, μαζί με τους καραβανάδες, να πάρουν αυξήσεις και οι μπάτσοι (της στεριάς και του νερού), έχουμε μια χαρακτηριστική απόδειξη της αδυναμίας του εργατικού κινήματος να διεκδικήσει τα στοιχειώδη. Το ξεκίνησε ο Κικίλιας, ζητώντας να συμπεριληφθούν και οι υπόλοιποι «ένστολοι» (έτσι αποκαλούν πλέον τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του αστικού κράτους). Ακολούθησε ο ακροδεξιός Μπουμπούκος, που έχει μεν απαγορευτικό για τηλεόραση και ραδιόφωνο, όχι όμως και για τα σόσιαλ μίντια. Αμέσως πήρε φωτιά το Κορδελιό: δήλωση ο Αυγενάκης, δήλωση ο Αβραμόπουλος (είναι βουλευτής Ηλείας, αν το ξεχάσατε), δηλώσεις καμιά εικοσαριά βουλευτές. Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση, ανακοινώνοντας επί της ουσίας ότι και οι μπάτσοι θα πάρουν αυξήσεις, αλλά μετά τη ΔΕΘ (για να ‘χει κάτι να ανακοινώσει και εκεί ο Κούλης).

ΥΓ. Θύμωσε με τον Μπουμπούκο ο Κούλης και ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας. Θα το συνηθίσει, όμως: όταν το σκάφος βυθίζεται, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα. Τα διάφορα… μπουμπούκια της ΝΔ θα κοιτάξουν να σώσουν τις καριέρες τους και να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον, αφήνοντάς τον να βυθιστεί μόνος του.

New sheriff in town

Στα «καμπόικα», που βλέπαμε κρυφά από τα 10 χρόνια μας (μολονότι ανήκαν στην κατηγορία «ακατάλληλον δι’ ανηλίκους») ξέραμε τους «μάρσαλ». Κάτι πολιτειακούς πιστολάδες, με το γνωστό σήμα (αστέρι σε κύκλο) στο στήθος, οι οποίοι γύριζαν από πόλη σε πόλη και καθάριζαν αβέρτα τους «κακούς». Παρακολουθώντας χτες το δισέλιδο αφιέρωμα στα «Νέα» για την παρέλαση-καρναβάλι στη Νέα Υόρκη, είδαμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης φορούσε κορδέλα που έγραφε «Grand Marshal 2025». Φαίνεται πως έτσι ονομάζουν τον παρελασιάρχη τα «πατριωτάκια» από την Αστόρια, όμως το δικό μας το μυαλό πήγε στα «καμπόικα» της παιδικής μας ηλικίας και κάναμε τους συνειρμούς: ο Βαγγέλης σε ρόλο Γουάιατ Ερπ καθαρίζει τον κακό καουμπόι Κούλη στο O.K. Corral!

Στα σοβαρά τώρα. Η φετινή παρέλαση-καρναβάλι στην 5η Λεωφόρο ήταν ένας θρίαμβος του Μαρινάκη. Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε μόνο από την πρέσβειρα Νασίκα, την οποία είχαν παραπετάξει σε μια γωνιά, δίπλα στον Ανδρουλάκη (αυτός καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι), ενώ ο Μαρινάκης ήταν πρώτη μούρη, δίπλα στον Ελπιδοφόρο, κι αμέσως μετά ο… Παπακαλιάτης (το Mega δεν είναι παραγωγός στα σίριάλ του;). Δεν έλειψε και ο μεγαλοταβερνιάρης πρώην αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, πάντα δίπλα στον Μαρινάκη.

Oι φωτογραφίες είναι πολλές. Βάζουμε μόνο μία:

Τι σας φταίει, ρε, ο ιπποκόμος;

Ελα Χριστέ κι Απόστολε (μ’ αυτά που διαβάζουμε, δε θέλει πολύ από άθεοι να γίνουμε θρήσκοι). Αρθρο-συνδονιάδα στο in.gr του Συγκροτήματος Μαρινάκη, με τίτλο: «Σκυλί (Πορτοσάλτε) γαβγίζει (για ΝΔ) γιατί… η σύζυγός του είναι αποσπασμένη και αργόσχολη από το 2017 στη ΝΔ». Θα παραθέσουμε μόνο τον πρόλογο (το υπόλοιπο μπορείτε να το διαβάσετε από το link που βάλαμε): «Συν γυναιξί και ζέχνει: Η σύζυγος Πορτοσάλτε «αποσπασμένη» από το 2017 από το ΑΠΕ στη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, όπου σπάνια εμφανίζεται και σε κάτι… συμβάσεις. Ξαναμιλήστε περί αξιολόγησης να δούμε κάτι, όσο πληρώνεται από το Δημόσιο και κάνα…. εξτραδάκι». Και την κατακλείδα: «Αλήθεια, η ΕΣΗΕΑ τί λέει για όλα αυτά; Η διοίκηση του ΣΚΑΪ τα γνωρίζει; Κι αν τα γνωρίζει τα επικροτεί; Πόσο ηθικό και δίκαιο είναι να κουνάς το δάχτυλο στην κοινωνία μέσω σειράς εκπομπών και συγκεκριμένων δημοσιογράφων για σειρά διεκδικήσεων, αιτημάτων και διαμαρτυριών την ώρα που έχεις ένα τέτοιο σκελετό στη δική σου ντουλάπα; Όταν έχεις τη διαπλοκή εντός των τειχών σου; Εν κατακλείδι ας πληρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος την σύζυγο του Πορτοσάλτε και όχι οι έλληνες φορολογούμενοι μέσω ΑΠΕ».

ΥΓ1. Το άρθρο φέρει την υπογραφή «Ειδικός Συνεργάτης»!

ΥΓ2. Εμείς, βέβαια, δεν υιοθετούμε τίποτα (παρακαλούμε να σταματήσουν οι γέλωτες) και είμαστε στη διάθεση του ακροδεξιού-νεοφιλελεύθερου τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανού-υπουργού, του Αλαφούζου, του Πορτοσάλτε και της συζύγου του για κάθε διάψευση.

Θοδώρα, κόψε λάσπη…

Δεν ξέρω αν το πληροφορηθήκατε, αλλά ο ιδρυτής Στέφανος σκέτος είχε γενέθλια το περασμένο Σάββατο. Εμείς το πληροφορηθήκαμε από την έγκυρη πολιτική ιστοσελίδα Γόβα Στιλέτο (γιατί γελάτε, ρε;), που δημοσίευσε τη συγκινητική ανάρτηση του Τάιλερ (όχι, η Φρόξι δεν έκανε ανάρτηση) με πλούσιο φωτογραφικό υλικό (παθιασμένα φιλιά, τρυφεροί εναγκαλισμοί, όλο το σοροπιαστό πακέτο τέλος πάντων).

Επειδή αναρωτιέστε πού προλαβαίνουμε και τα βλέπουμε όλ’ αυτά, μας δίνετε την ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αφανείς (και πάντα φανατικούς) συνεργάτες της στήλης, στις συντρόφισσες και τους συντρόφους αναγνώστες που βγάζουν τα μάτια τους (μην πάει ο νους σας στο πονηρό), παρακολουθώντας ακόμα και «Γόβα Στιλέτο», για να τροφοδοτούν τη στήλη (και με τη σειρά της η στήλη εσάς) με όλο το σημαντικό υλικό της επικαιρότητας που περνάει κάτω από τα… mainstream ραντάρ.

Και τώρα, ας επιστρέψουμε στον τίτλο του σχολίου. Επειδή τον ιδρυτή Στέφανο σκέτο τον βλέπουμε να καταλήγει το πολύ παρελασιάρχης στο pride (καμιά σχέση με τον Μαρινάκη που ήταν grand marshall στην παρέλαση-καρναβάλι της Νέας Υόρκης), προειδοποιούμε τη λατρεμένη μας Θοδώρα να κόψει λάσπη από το μόρφωμα της χαράς και ν’ αναζητήσει κομματική στέγη αλλού. Τώρα, προτού να είναι αργά. Ας πάρει την απόφαση και τα υπόλοιπα (η αιτιολογία) βρίσκονται. Είναι piece of cake, όπως θα έλεγε και ο Τάιλερ.

Επειγόντως εξορκισμό στον Νατσιό

Α, όλα κι όλα, έχει απόλυτο δίκιο ο μέγας διώκτης της αντίχριστης τέχνης, βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, όταν καταγγέλλει πως για τη δυναμική του πράξη έλαβε δύο τιμωρίες. Μία από τη νεοδημοκρατική Βουλή που του έκοψε τον μισό μισθό και «μία, από το αμφίβολης νομιμότητας Βολευτήριο – Βουλιαχτήριο της ΝΙΚΗΣ, μέσω μιας αντιδημοκρατικής, αντικαταστατικής και σκοτεινής διαδικασίας, με ΚΑΘΟΛΙΚΗ απαγόρευση ανάδειξης του βουλευτικού μου έργου από τα ΜΚΔ του κινήματος». Νομίζουμε πως μία εξήγηση υπάρχει: έγινε μεν ο αγιασμός των υδάτων, αλλά φαίνεται πως μερικοί καλικαντζαραίοι διέφυγαν (τόσους αιώνες τώρα, έχουν μάθει κόλπα να ξεφεύγουν). Κάποια απ’ αυτά τα κακά πνεύματα διείσδυσαν και κατέλαβαν τον πρόεδρο της «Νίκης» και επιτίθεται μ’ αυτόν τον τρόπο στον μόνο βουλευτή με… προσωπικότητα (αλλιώς το λένε, αλλά δε θα γίνουμε και… λαϊκοί) που διαθέτει το κόμμα του. Γι’ αυτό και εισηγούμεθα ριζικάς λύσεις. Να μεταφερθεί ο Νατσιός, εκών-άκων, στο Περιβόλι της Παναγιάς, όπου θα υποβληθεί σε εξορκισμό από σεπτούς γέροντες, προκειμένου να φύγουν οι καλικάντζαροι που τον έχουν καταλάβει. Κατά προτίμηση, θα προτείναμε ο εξορκισμός να λάβει χώραν στη Μονή Εσφιγμένου, όπου εγκαταβιούν οι γνωστοί της στήλης αγιορίται πατέρες. Μέχρι μολότοφ έχουν «χώσει» στο παρελθόν στους «εισοδιστάς Κατσουλιέρηδες», σε καναδυό καλικαντζάρια θα κωλώσουν; Θα ακουστεί στα πέρατα της χώρας η πολεμική κραυγή: «Εξελθε πνεύμα βδελυρόν και μοχθηρόν» και επιτέλους θα προβληθεί το έργο του βουλευτού Νικολάου Παπαδόπουλου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Μητσοτάκης πήγε στο Ισραήλ για να βάψει τα χέρια του στο αίμα των παιδιών της Γάζας
Επόμενο άρθρο Ξανά για τη μη καθαρογραφή των αθωωτικών δικαστικών αποφάσεων

Σχετικά Αρθρα

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

Κόντρες 19 Ιούν 2026, 11:41

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

Κόντρες 17 Ιούν 2026, 13:58

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

Κόντρες 12 Ιούν 2026, 20:15

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

Κόντρες 10 Ιούν 2026, 13:10

Aναμενόμενα και μη

Κόντρες 8 Ιούν 2026, 19:53

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

Κόντρες 5 Ιούν 2026, 20:26
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

Ημέρα surfing.

Ημέρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σενεγάλη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Αργεντινή: Ημέρα σημαίας.

1928: Βουλευτής της συμπολίτευσης πυροβολεί μέσα στη γιουγκοσλαβική βουλή σκοτώνοντας δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης και τραυματίζοντας άλλους δύο.

1944: Ιδρύεται η CIA.

1955: Συλλαμβάνονται ο ΓΓ του ΚΚ Αλγερίας και άλλα εκατό άτομα.

1962: Το ΚΚΕ αποκαθιστά τον Αρη Βελουχιώτη που είχε αποκηρύξει.

1963: Εγκαθίσταται το “κόκκινο τηλέφωνο” Ουάσινγκτον – Μόσχας.

1978: Βόμβα ακροδεξιών στον κινηματογράφο “Ρεξ” κατά τη διάρκεια προβολής σοβιετικής ταινίας, δεκαπέντε τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo