Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Βηρυτός-Ουάσιγκτον-Τεχεράνη
  • Pain in the ass
  • Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Γαλιμπάφ: Η διπλωματία πρέπει να διασφαλίζει τα κέρδη του πεδίου της μάχης
  • Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου
  • Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Προσοχή γλιστράει: Μείγμα εξουσιαστικής γλίτσας, κοινωνικού μίσους και σελεμπριτοκατινιάς
Καταστολή Πολιτική

Προσοχή γλιστράει: Μείγμα εξουσιαστικής γλίτσας, κοινωνικού μίσους και σελεμπριτοκατινιάς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Μαρ 2023, 22:03

Είναι συχνό το φαινόμενο, οι «κεραυνοβόλοι έρωτες» να έχουν άσχημο τέλος. Δε βλέπετε τι γίνεται με τους «σελέμπριτι»; Απασχολούν τις κουτσομπολίστικες στήλες με το μεγάλο τους έρωτα και τα μάτσα-μούτσα κι όταν χωρίζουν αρχίζει τέτοιο ξεκατίνιασμα που τρίβουν τα χέρια τους οι πανελίστες και οι πανελίστριες στα μεσημεριανάδικα «μπούτι-στήθος-αηδία» και οι… ξυλοκόποι των στηλών αηδιαστικού κουτσομπολιού.

Κάπως έτσι τελειώνει και ο (πολιτικός) έρωτας του Κούλη Μητσοτάκη με τη Σοφία Νικολάου. Νωρίτερα απόψε, «αρμόδιες πηγές της ΝΔ» (λέγε με μέγαρο Μαξίμου) ανακοίνωσαν ότι η Σοφία Νικολάου τίθεται εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ.

Εμείς τουλάχιστον το περιμέναμε, όμως οι «αρμόδιες πηγές» συμπλήρωσαν και κάτι ακόμη: «Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου προκαλούν διαφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές». 

Προς τι η «διευκρίνηση» ότι της έδειξαν την πόρτα; Είχε προηγηθεί ανάρτηση της Νικολάου στο facebook, ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της και μπούρου-μπούρου. Δείτε την ανάρτηση, με το γνωστό… γλαφυρό ύφος της Νικολάου:

Δεν έμεινε όμως στην ανάρτηση. Εγιναν και διαρροές από το «περιβάλλον» της (ρε, τι ζούμε; Απέκτησε και η Νικολάου «περιβάλλον»!), ότι η ΝΔ δεν τη στήριξε, μολονότι δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα, ενώ τον Κώστα Καραμανλή τον μικρό το μέγαρο Μαξίμου τον στηρίζει μετά την τραγωδία των Τεμπών (αμ’ αυτό πού το βάζετε; Η Νικολάου συγκρίνει τον εαυτό της μ’ έναν Καραμανλή! Ζούμε… ιστορικάς στιγμάς).

Οπότε άναψαν τα λαμπάκια του Κούλη και έδωσε εντολή για ξεμπρόστιασμα: δεν αποσύρθηκες, σε διώξαμε. Ποιον να πιστέψουμε, τις «αρμόδιες πηγές της ΝΔ» ή την Νικολάου; Παραμερίζοντας κάθε… συναισθηματισμό, θα πάρουμε τις «αρμόδιες πηγές». Αυτό μας επιβάλλουν τα γεγονότα. 

Οταν το «Documento» αποκάλυψε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σπεύσει να αδειάσει τη Νικολάου. Οχι μόνο δεν την υπερασπίστηκε, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια. «Η κυρία Νικολάου έχει δώσει τις δικές της εξηγήσεις. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία κατάρτισης των εκλογικών συνδυασμών της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως πολλές φορές έχει πει ο Πρωθυπουργός σταθμίζονται και εξετάζονται σε πολύ μεγάλο βάθος όλα τα δεδομένα που αφορούν τους υποψηφίους μας», ήταν η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου.

Αντίθετα, η Νικολάου δήλωνε με νόημα στο πρωινάδικο του Παπαδάκη, πως η δική της υποψηφιότητα έχει ανακοινωθεί από το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο και κατέληγε: «δεν κλήθηκα για εξηγήσεις και δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ από υποψήφια». Αρα, κωμική η… ηρωική έξοδος της κυρίας, αντάξια της εν γένει δημόσιας παρουσίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    • Οποια κυνηγάει τον Κουφοντίνα μπορεί να κάνει λαμογιές;

    • Κούλη, πες αλεύρι, η Σοφία σε γυρεύει

Γιατί «έτζασε» ο Μητσοτάκης την Νικολάου; Γιατί προφανώς ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, που τον παρήγγειλε ο εισαγγελέας Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μετά από μήνυση των Πολάκη, Σπίρτζη και Ξανθόπουλου, δεν είναι όπως τα έλεγε η Νικολάου. Η ίδια, άλλωστε, παραδέχεται ότι ακόμη είναι υπό έλεγχο (κι ας πέρασε δεκαπενθήμερο από τότε που πήγε με μια σακούλα «στοιχεία» στο γραφείο του εισαγγελέα). Δεν μπορεί να μην ρώτησαν από το Μαξίμου «τι γίνεται μ’ αυτή την υπόθεση;». Αν τους είχαν απαντήσει «δεν τρέχει τίποτα», τότε ο Μητσοτάκης όχι μόνο θα κρατούσε τη Νικολάου στα ψηφοδέλτια, αλλά θα πίεζε να ολοκληρωθεί γρήγορα η έρευνα και να την τρίψει στα μούτρα των συριζαίων, κατηγορώντας τους ως «δολοφόνους χαρακτήρων» (όπως είχε κάνει ο πάντα βιαστικός ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Μπουμπούκος).

Πρέπει, όμως, να θυμίσουμε δυο πράγματα. 

Πρώτο, η Νικολάου ήταν γενική γραμματέας (Αντ)εγκληματικής Πολιτικής και είχε προϊστάμενο υπουργό (πρώτα τον Χρυσοχοΐδη, μετά τον Θεοδωρικάκο). Αυτοί γιατί δεν έχουν πει κουβέντα για τα καταγγελθέντα και αποκαλυφθέντα από τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ σχετικά με την υφιστάμενή τους; Τι ξέρουν και κρύβονται;

Δεύτερο, τη Νικολάου την ανακοίνωσε ως υποψήφια της ΝΔ ο ίδιος ο Μητσοτάκης, καλώντας την στο Μαξίμου (δείτε τη φωτογραφία), ενώ  είχε ήδη κατατεθεί η μηνυτήρια αναφορά των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αγνόησε προκλητικά και αλαζονικά. Αυτός δεν έχει καμιά ευθύνη; Τον παραμύθιασαν ο νυν και ο πρώην υπουργός Προ Πο ότι όλα είναι «συκοφαντίες του Πολάκη»;

Υπάρχουν κάποιες λαϊκές παροιμίες που μπορούν να περιγράψουν το φαινόμενο: «Το μυρμήγκι όταν βγάζει φτερά πέφτει και ψοφάει». «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς». «Εκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο». Ισως οι αναγνώστες θυμηθούν και άλλες…

Η Νικολάου, μια πολιτική αριβίστρια που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ (πληροφορίες αναφέρουν ότι στα φοιτητικά της χρόνια πέρασε και από τα ΕΑΑΚ!), με ικανότητες πολύ κάτω του μετρίου, τοποθετήθηκε σε ένα πόστο, την πολιτική διοίκηση των φυλακών, με δύο εντολές: πρώτο, να μετατρέψει το λεγόμενο σωφρονιστικό σύστημα σε κόλαση τιμωρίας για τους κρατούμενους. Δεύτερο, να εφαρμόσει μεθόδους εξόντωσης του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τα έκανε και τα δύο, αδίστακτα, ωμά, κυνικά. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έφτασε στο χείλος του θανάτου αντιδρώντας με απεργία πείνας σε έναν εντελώς παράνομο διωγμό. Δεν έχασε τη ζωή του, όμως σακατεύτηκε μόνιμα. Μόνο ένα άτομο σαν την Νικολάου θα μπορούσε να εφαρμόσει αυτή την πολιτική, ερχόμενο σε αντίθεση με όλο το νομικό κόσμο της χώρας (και όχι μόνο).

Αυτή η αδίστακτη πολιτική δράση τής χάρισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, μπας και αυτή τη φορά τα καταφέρει, κάνοντας μια πλούσια προεκλογική εκστρατεία (το 2019 κατέβηκε στην Α’ Αθήνας και πάτωσε). Δεν την «έφαγε» η πολιτική που εφάρμοσε ως κυβερνητικό στέλεχος, τα «άλλα» την «έφαγαν»…

ΥΓ. Ο Πολάκης πρέπει ήδη να έχει απλώσει μεζέδες και να έχει αρχίσει τις ρακές. Οχι πως τον νοιάζει η μεσαιωνική πολιτική που εφάρμοσε η Νικολάου στις φυλακές, τα άλλα τον νοιάζουν.

Εκτύπωση 🖨
ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΡέκβιεμ για τον… Λεωνίδα της μεταρρύθμισης, Κούλη
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 11 Μάρτη

Σχετικά Αρθρα

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 11:42

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 10:03

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

Πολιτική 2 Ιούλ 2026, 17:12

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 20:35

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

Αγροτικά 1 Ιούλ 2026, 13:11

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 12:49
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Βηρυτός-Ουάσιγκτον-Τεχεράνη

6 Ιούλ 2026, 18:54
Κόντρες

Pain in the ass

6 Ιούλ 2026, 14:01
Αγροτικά

Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

6 Ιούλ 2026, 12:05
Διεθνή

Γαλιμπάφ: Η διπλωματία πρέπει να διασφαλίζει τα κέρδη του πεδίου της μάχης

Συνάντηση του ιρανού προέδρου της Βουλής με το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Μοχάμαντ Νταρουίς

6 Ιούλ 2026, 09:39
Εργατικά

Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους

6 Ιούλ 2026, 05:26
Υγεία

Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία

6 Ιούλ 2026, 05:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

6 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Γιάννη Μανέτα, Τα Δαρβινικά Δεινά

5 Ιούλ 2026, 19:49
Διεθνή

«Με έφεραν εδώ για να με σκοτώσουν… Αυτό είναι το τέλος»

5 Ιούλ 2026, 18:38
Αθλητισμός

Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα

5 Ιούλ 2026, 14:01
Διεθνή

Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»

5 Ιούλ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
Διεθνή

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

4 Ιούλ 2026, 09:26
Διεθνή

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

4 Ιούλ 2026, 08:39
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

Μαλάουι: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964), δημοκρατίας (1966).

1874: Προφυλάκιση του Χαρίλαου Τρικούπη για το άρθρο του “Τις πταίει;” που στρεφόταν κατά του βασιλιά.

1918: Δολοφονείται ο γερμανός πρέσβης στη Μόσχα.

1935: Ο Γεώργιος Βλάχος, σε άρθρο του στην “Καθημερινή” χαρακτηρίζει τον Γεώργιο Β’ “εστεμμένο φελλό“.

1967: Βόμβα (ΔΕΑ) στην πλατεία Συντάγματος.

1970: Δώδεκα καταδίκες στελεχών του ΚΚΕ.

1971: Βόμβα στην είσοδο των οικονομικών υπηρεσιών του υπουργείου Προεδρίας (20 Οκτώβρη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo