Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
  • Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια
  • Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Εξεταστική για υποκλοπές: Ορατότης μηδέν
Πολιτική

Εξεταστική για υποκλοπές: Ορατότης μηδέν

Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Οκτ 2022, 19:08

Είναι τέτοιος ο πανικός του Μητσοτάκη όταν ξαναζεσταίνεται το σκάνδαλο των υποκλοπών και τέτοια η μανία του να το παραχώσει όσο γίνεται πιο βαθιά, ώστε κατάφερε και πάλι να ξεφτιλιστεί, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Στελέχη του Μαξίμου άφησαν να διαρρεύσει ότι η κυβέρνηση θα προτείνει να είναι κλειστή η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής που θα συζητήσει το πόρισμα (για την ακρίβεια τα πορίσματα) της Εξεταστικής Επιτροπής. Το δε νεοδημοκρατικό προεδρείο της Εξεταστικής ζήτησε από τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις απόψεις τους σε στικάκι και όχι έγχαρτα!

Το γεγονός το είχαμε σχολιάσει ως εξής: «Πάμε στοίχημα πως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (πλην Βελόπουλου ίσως) θα δημοσιοποιήσουν τα πορίσματά τους. Και φυσικά, αυτά θα αναπαραχθούν από τον Τύπο. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης, θα ασκήσει διώξεις κατά των κομμάτων ή των ΜΜΕ που θα δημοσιοποιήσουν τα πορίσματα; Δεν νομίζουμε πως έχει τα κότσια. Ισως στο φινάλε να το καταπιεί με μια δήλωση καταγγελίας της… εθνικής ανεθυνότητας κομμάτων και ΜΜΕ».

Ακόμη και φιλοκυβερνητικοί αρθρογράφοι προειδοποίησαν τον Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει να κάνει κλειστή συνεδρίαση της Βουλής, γιατί αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Προτού, όμως, προλάβει ο Οικονόμου να ανακοινώσει ότι η συνεδρίαση της Βουλής θα είναι ανοιχτή, είχαν προλάβει το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 να δημοσιοποιήσουν τα πορίσματα των βουλευτών τους. Ακολούθησε ασθμαίνων και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ κατέφυγε στη γελοιότητα να δημοσιοποιήσει μια ανακοίνωση τριών σημείων, που δεν λέει απολύτως τίποτα (θέλησαν να το παίξουν… θεσμικοί).

Τι λένε τα πορίσματα; Τίποτα που δεν είχε δημοσιευτεί μέχρι τώρα. Τίποτα καινούργιο, τίποτα αποκαλυπτικό. Αναμενόμενο, από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης διέταξε τους κυπατζήδες και λοιπούς εμπλεκόμενους να ράψουν το στόμα τους, επικαλούμενοι το απόρρητο, ενώ η νεοδημοκρατική πλειοψηφία στην Εξεταστική απέρριψε τον κατάλογο των μαρτύρων που πρότειναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων ήταν στελέχη των εταιριών που εμπορεύονται λογισμικό υποκλοπών, στελέχη των παρόχων τηλεφωνίας και πολιτικά πρόσωπα.

Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να βγουν στοιχεία απ’ αυτήν την εμφανώς περιχαρακωμένη Εξεταστική. Και στη συζήτηση που θα γίνει (μάλλον τη μεθεπόμενη εβδομάδα) στην Ολομέλεια της Βουλής, οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα επαναλάβουν τα ίδια. Ο Μητσοτάκης θα κακοπεράσει και πάλι από τον Τσίπρα, όμως δεν πρόκειται να πάθει κάτι χειρότερο απ’ όσα έχει πάθει μέχρι τώρα. Θα είναι η τελευταία πράξη του προσωπικού του δράματος και με λιγότερους θεατές. Πόσο πανικόβλητος είναι ώστε να σκεφτεί να κάνει απόρρητη αυτή τη συνεδρίαση;

Από τα πορίσματα των κομμάτων (τα παραθέτουμε στο τέλος) αξίζει να διαβάσει κανείς αυτό του ΚΚΕ, γιατί τα κρίσιμα ερωτήματα που θέτει για τις πλημμέλειες και τις κραυγαλέες αντιφάσεις όλων των υπηρεσιών στο ζήτημα των παρακολουθήσεων του τηλεφωνικού του κέντρου στον Περισσό καταδεικνύουν παραστατικά την επιχείρηση συγκάλυψης που στήθηκε, που κράτησε χρόνια. Είναι όμως απορίας άξιο γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο Περισσός δεν έκανε αναλυτική ενημέρωση για τα εμπόδια που έβρισκε, αλλά περιοριζόταν σε ενέργειες προς τις διάφορες υπηρεσίες. Προφανώς είχε υποτιμήσει το ζήτημα και απλά το ξανανέσυρε τώρα, με την ευκαιρία την αποκάλυψη της παρακολούθησης του Ανδρουλάκη (η παρακολούθηση του Κουκάκη θα πέρναγε «στο ντούκου», αν στο μεταξύ δεν αποκαλυπτόταν το βυσμάτωμα του Ανδρουλάκη).

Πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που καταγγέλλει και την ΑΔΑΕ. Με αποδείξεις, μάλιστα, όχι αυθαίρετα. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ πλέκει το εγκώμιο του Ράμμου, ο οποίος έβγαλε την ουρά του απέξω και κράτησε αποστάσεις από την ΕΥΠ/ΚΥΠ. Στο βωμό των πολιτικάντικων σκοπιμοτήτων, ο ΣΥΡΙΖΑ ωραιοποιεί ένα όργανο που έχει ως αποστολή να νομιμοποιεί το πολυπλόκαμο σύστημα των παρακολουθήσεων.

Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και το πιο μεγάλο σε έκταση, αναλώνεται στην παρουσίαση του ιστορικού του σκανδάλου, ενώ έχει ένα εκτενές κεφάλαιο με τις διάφορες εταιρίες που εμπλέκονται στην πώληση λογισμικού υποκλοπών, στοιχεία που αποκάλυψαν κάποιες δημοσιογραφικές ομάδες. Πραγματικά χάνεις τον μπούσουλα από την εξαγορά της εξαγοράς ω εξαγορά, πίσω από τις οποίες βρίσκονται τα ίδια πρόσωπα. Στόχος αυτής της παρουσίασης είναι να αποδειχτεί η εμπλοκή του πρωθυπουργικού ανιψιού Γρηγόρη Δημητριάδη με δύο από τα κεντρικά πρόσωπα αυτού του νέφους των εταιριών.

Κλείνοντας δεν έχουμε παρά να επαναλάβουμε αυτά που γράφαμε στο editorial της εφημερίδας μας στις 8 Αυγούστου:

Το πρώτο που πρέπει να σημειώσουμε, λοιπόν, είναι πως μπορεί να έχουμε ένα σκάνδαλο Μητσοτάκη, όμως πολύ προτού γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης έχει ξεκινήσει το διαρκές σκάνδαλο της ΚΥΠ, που συνεχίστηκε και όταν οι πασόκοι τη μετονόμασαν σε ΕΥΠ και θα συνεχίζεται εσαεί. Ο «εσωτερικός εχθρός» είναι ο στόχος των μυστικών υπηρεσιών όλων των αστικών κρατών. Ολα τα υπόλοιπα είναι… παράπλευρα οφέλη, που ενίοτε μετατρέπονται σε πολιτική ζημιά.

Το δεύτερο που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν είναι το μόνο ούτε το μέγιστο. Είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα μιας βάρβαρης πολιτικής. Το «πρόβλημα δημοκρατίας», για το οποίο φλυαρούν οι συριζοπασόκοι δεν συνίσταται μόνο στις βρόμικες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ/ΚΥΠ. Πρόβλημα δημοκρατίας υπάρχει όταν βασανίζουν τον Γιάννη Μιχαηλίδη (και τον Δημήτρη Κουφοντίνα πέρυσι), πρόβλημα δημοκρατίας υπάρχει όταν τσακίζουν διαδηλώσεις κάνοντας επίδειξη μπατσοκρατίας, πρόβλημα δημοκρατίας υπάρχει όταν στήνουν πανεπιστημιακή αστυνομία και βάζουν τουρνικέ σε πανεπιστημιακά κτίρια κτλ. κτλ.

Πέρα από την κατασταλτική μανία, όμως, υπάρχει η αντικοινωνική μανία. Αφήνουν την πανδημία να θεριεύει και δεκάδες ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά, για να μη διαταράξουν την καλοκαιρινή νιρβάνα που απαιτεί ο τουρισμός. Βυθίζουν την εργαζόμενη κοινωνία σε ένα νέο κύκλο φτωχοποίησης, απαγορεύοντας αυξήσεις μισθών και συντάξεων και μείωση των έμμεσων φόρων.

Ολα αυτά πάνε πακέτο. Κι απ’ αυτό το πακέτο δεν πρόκειται να απαλλαγούμε μέσω των εκλογών. Οπως δεν απαλλαγήκαμε και τις προηγούμενες φορές. Οι εκλογές θα σημάνουν απλά αλλαγή σκυτάλης μεταξύ σκυταλοδρόμων που υπερασπίζονται την ίδια πολιτική. Αν θέλουμε ν’ αλλάξει η πολιτική, θα πρέπει να το διεκδικήσουμε μαχητικά και να το επιβάλουμε.

Το πόρισμα του ΚΚΕ

Ypoklopes_KKE

Το πόρισμα του ΜέΡΑ25

Ypoklopes_MeRA25

Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ypoklopes_SYRIZA

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

Ypoklopes_PASOK_3_simeia
Εκτύπωση 🖨
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Πνεύμα και ηθική» ο Μπομπ

Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Σχετικά Αρθρα

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

Πολιτική 31 Ιούλ 2025, 21:01

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

Πολιτική 31 Ιούλ 2025, 10:11

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

Πολιτική 30 Ιούλ 2025, 21:09

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

Καταστολή 29 Ιούλ 2025, 19:29

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

Πολιτική 29 Ιούλ 2025, 11:09

Στο κενό θα πέσουν οι κυβερνητικές απειλές για καταστολή στο αντι-σιωνιστικό κίνημα

Πολιτική 23 Ιούλ 2025, 18:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

31 Ιούλ 2025, 21:01
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει (δολοφονείται) ο Νίκος Ζαχαριάδης, εξόριστος στο Σοργκούτ της Σιβηρίας.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Εφετείο 17Ν

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • ΕΛΑ

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Επικοινωνία

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Όροι χρήσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Ποιοι είμαστε

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Επικοινωνία

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

  • Όροι χρήσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Τα πορίσματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo