Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 7 Ιούλη
  • Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Βηρυτός-Ουάσιγκτον-Τεχεράνη
  • Pain in the ass
  • Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Γαλιμπάφ: Η διπλωματία πρέπει να διασφαλίζει τα κέρδη του πεδίου της μάχης
  • Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ωμή πολιτική υπαγόρευση του δεσποταριάτου
Πολιτική

Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

Ωμή πολιτική υπαγόρευση του δεσποταριάτου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Νοέ 2016, 00:00

Η γνώμη μας για τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τον Τσίπρα και για τον Φίλη, είναι γνωστή. Αυτή η γνώμη, όμως, δε θα μας κάνει να κλείσουμε τα μάτια και τ’ αυτιά μπροστά στην ωμή και προκλητική πολιτική παρέμβαση του δεσποταριάτου, όπως εκδηλώθηκε με τη συνέντευξη του επικεφαλής του σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Ιερώνυμος βγήκε στην εκπομπή του Παπαχελά πρώτο για να φράξει το δρόμο σε κάθε συζήτηση για χωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος («θα σας κοστίσει πιο πολύ, για-τί μας χρωστάτε» είναι η ιταμή πρόκληση) και δεύτερο για να υποδείξει στον Τσίπρα ότι πρέπει ν’ αλλάξει τον Φίλη από υπουργό Παιδείας.

Βρίσκει και τα κάνει, βέβαια, ο επικεφαλής των ρασοφόρων καπιταλιστών. Εχει απέναντί του μια περιδεή κυβέρνηση, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην εξουσία και υποκύπτει –χωρίς καν μια μικροσύγκρουση- απέναντι στις πιο ιταμές αξιώσεις της, παίρνοντας πίσω ακόμα και ήσσονες προσπάθειες αστικού εκσυγχρονισμού, όπως είναι η κατάργηση του χριστιανορθόδοξου προσηλυτισμού στο σχολείο, που γίνεται με προκάλυμμα το μάθημα των Θρησκευτικών.

Οι δεσποτάδες, επισείοντας τη ρομφαία του πολιτικού επηρεασμού των πιστών και της διάσπασης της κυβερνητικής πλειοψηφίας (μέσω Καμμένου), επιβάλλουν τις αξιώσεις τους στην κυβέρνηση, η οποία έχει ήδη χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα, λόγω της σκληρής μνημονιακής πολιτικής της. Η αθλιότητα των Τσιπροκαμμένων φαίνεται καθαρά στα περιστατικά που –χρωματισμένα προφανώς με τη δική του «ματιά»- περιέγραψε ο Ιερώνυμος. Για τα Θρησκευτικά: «Ο πρωθυπουργός μου είπε δεν θα κάνουμε τίποτα. Δυστυχώς ο κ. Φίλης είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Είναι ασυνεπής στις σχέσεις του και στα λόγια του. Αλλα λέει το βράδυ, άλλα λέει το πρωί. Από τέτοιους ανθρώπους δεν περιμένεις (…) Ξέροντας το χαρακτήρα του υπουργού, στη συνάντησή μας στο μέγαρο Μαξίμου ρώτησα τον κ. Φίλη μπροστά στον πρωθυπουργό, αν συμφωνεί με όσα είχαμε πει. Μου είπε ότι εφόσον ήταν παρών ο πρωθυπουργός, ο υπουργός κάνει ό,τι λέει εκείνος. Στην πορεία τα άλλαξε όλα».

Ο Φίλης, που ενδιαφέρεται μόνο για την υπουργική καρέκλα (ακόμα κι αν αυτή δε θα είναι η καρέκλα του υπουργού Παιδείας), όχι μόνο δε «σήκωσε το γάντι», όχι μόνο δε ζήτησε κάλυψη από τον πρωθυπουργό (για απειλή παραίτησης δεν το συζητάμε), αλλά έκανε μια κλαψιάρικη δήλωση, πριν μεταδοθεί η συνέντευξη του Ιερώνυμου, παραπονούμενος ότι ο Ιερώνυμος «δεν αποφεύγει τον πειρασμό» να συνεχίσει «πείσματα και πράγματα που μας έχουν πληγώσει», μολονότι άλλα είπε –παρουσία του Τσίπρα- στις 28 Οκτώβρη στον Αη Στράτη. Υποσχέθηκε, δε, ότι δεν σκοπεύει ν’ ακολουθήσει, γιατί υποστηρίζει όσα δήλωσε ο Ιερώνυμος στον Αη Στράτη. Σε χρόνο ρεκόρ το δεσποταριάτο ανέβασε τους τόνους, με δήλωση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρη Κονιδάρη, που κατηγόρησε τον Φίλη ότι «υποπίπτει για μία ακόμη φορά σε έναν ακόμη πειρασμό και πάλι για επικοινωνιακούς λόγους» (οι δεσποτάδες θέλουν για πάρτη τους το μονοπώλιο του λόγου!), του απέδωσε «αντικληρικαλιστικό πείσμα» και υπογράμμισε με νόημα ότι «δυστυχώς γι’ αυτόν, έναν υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι υβριστικές και απρεπείς για την Εκκλησία και την προσφορά της στο έθνος μας και στον λαό μας, δηλώσεις του είναι ακόμη νωπές»!

Δεν ξέρουμε αν ο Τσίπρας θα κρατήσει τον Φίλη στο υπουργείο Παιδείας ή θα τον στείλει αλλού (για να τον βγάλει από την κυβέρνηση το κόβουμε κομματάκι δύσκολο, μετά τη θριαμβευτική σταυροδότησή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ), ό,τι και να κάνει όμως, είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι έχει υποταχτεί πλήρως στις πιο ιταμές αξιώσεις των ρασοφόρων καπιταλιστών.

ΥΓ. Ο Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι τα νέφη στις σχέσεις κυβέρνησης-ιερατείου διαλύθηκαν, κανόνισε να παραστεί μαζί με τον Ιερώνυμο στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτώβρη στον Αη Στράτη. Ο συμβολισμός ήταν ευθύς και ενταγμένος απόλυτα στο γνωστό εθνικιστικό δόγμα: «Κράτος και Εκκλησία σε ενότητα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις». Ο Ιερώνυμος, ακολουθώντας τη μακραίωνη παράδοση του ιερατείου (όταν τους απλώνεις ένα δάχτυλο, σου κόβουν ολόκληρο το χέρι), έστριψε απότομα, προσπέρασε και με την επιθετική τηλεοπτική συνέντευξη θέλησε να μετατρέψει αυτό που εμφανιζόταν ως συμβιβασμός, σε θρίαμβο του ιερατείου επί των συριζαίων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

Για δες ποιοι μιλάνε!
Επόμενο άρθρο

Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

Η μνημονιακή πολιτική δεν αλλάζει

Σχετικά Αρθρα

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 11:42

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 10:03

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

Πολιτική 2 Ιούλ 2026, 17:12

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 20:35

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

Αγροτικά 1 Ιούλ 2026, 13:11

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 12:49
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

7 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Βηρυτός-Ουάσιγκτον-Τεχεράνη

6 Ιούλ 2026, 18:54
Κόντρες

Pain in the ass

6 Ιούλ 2026, 14:01
Αγροτικά

Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

6 Ιούλ 2026, 12:05
Διεθνή

Γαλιμπάφ: Η διπλωματία πρέπει να διασφαλίζει τα κέρδη του πεδίου της μάχης

Συνάντηση του ιρανού προέδρου της Βουλής με το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Μοχάμαντ Νταρουίς

6 Ιούλ 2026, 09:39
Εργατικά

Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους

6 Ιούλ 2026, 05:26
Υγεία

Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία

6 Ιούλ 2026, 05:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

6 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Γιάννη Μανέτα, Τα Δαρβινικά Δεινά

5 Ιούλ 2026, 19:49
Διεθνή

«Με έφεραν εδώ για να με σκοτώσουν… Αυτό είναι το τέλος»

5 Ιούλ 2026, 18:38
Αθλητισμός

Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα

5 Ιούλ 2026, 14:01
Διεθνή

Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»

5 Ιούλ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
Διεθνή

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

4 Ιούλ 2026, 09:26
Διεθνή

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

4 Ιούλ 2026, 08:39
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

1927: Καθιερώνεται το επίδομα ανεργίας στη Γερμανία.

1939: Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπογράφει δήλωση μετανοίας ενώπιον του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου.

1967: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη πέντε κομμουνιστές νέοι που έγραφαν αντιδικτατορικά συνθήματα.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των χουντικών.

1979: Δύο βόμβες στις αποθήκες Πετζετάκι στην Καλλιθέα (ΕΛΑ).

2005: Τετραπλή βομβιστική ενέργεια στον υπόγειο σιδηρόδρομο και σε αστικό λεωφορείο του Λονδίνου προκαλεί τον θάνατο 56 ανθρώπων και τον τραυματισμό περίπου επτακοσίων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    17Ν
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Εφετείο 17Ν
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    ΕΛΑ
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Ποιοι είμαστε
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Επικοινωνία
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Όροι χρήσης
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Ποιοι είμαστε
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Επικοινωνία
  • Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Στην άθλια συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo