Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Ιούνη
  • Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση τη… δουλειά της
  • Δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Υπάρχει διπλό σκάνδαλο βοσκοτόπων, που ξεκίνησε επί Τσίπρα και κορυφώθηκε επί Μητσοτάκη
  • Γάζα: Αίγυπτος και Κατάρ ξαναρχίζουν τις διαπραγματεύσεις, με τις ευλογίες των ΗΠΑ
  • Μια απεργία πείνας και βρόμας θα μας σώσει
  • Αγιογραφώντας έναν υπουργό που ψεύδεται
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Το δικαστήριο «χαϊδεύει» τους νεοναζί στις απολογίες τους με τα τερατώδη ψέματα και τις κραυγαλέες αντιφάσεις
Πολιτική

Το δικαστήριο «χαϊδεύει» τους νεοναζί στις απολογίες τους με τα τερατώδη ψέματα και τις κραυγαλέες αντιφάσεις

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Οκτ 2019, 00:00

Οταν η σύνθεση του δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας αποφάσισε (στη μέση της σχετικής διαδικασίας) να αποβάλει την πολιτική αγωγή από τη διαδικασία των απολογιών των κατηγορούμενων, αποκλείοντάς την από τη δυνατότητα να υποβάλλει (διά της προέδρου, όπως προβλέπεται) ερωτήσεις στους απολογούμενους νεοναζιστές, μιλήσαμε για περίεργη απόφαση, η οποία δεν εδράζεται στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Αυτή η κριτική μας δεν προήλθε από κάποια διάθεση μεμψιμοιρίας ή τυπολατρικής αποδοχής του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.  Διείδαμε τι θα συμβεί κατά την εξέταση των υπόλοιπων χρυσαυγιτών και ιδιαίτερα των 18 πρώην βουλευτών του νεοναζιστικού μορφώματος.
 
Ας κάνουμε, λοιπόν, έναν απολογισμό των εξελίξεων μετά από αυτή την απόφαση του δικαστηρίου.
 
Μέχρι τις 25 του Σεπτέμβρη, που το δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει στους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να υποβάλλουν, μέσω της προέδρου, ερωτήσεις στους χρυσαυγίτες, οι συνήγοροι είχαν υποβάλει ερωτήσεις σε 31 απ’ αυτούς. Σε 18 που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, σε 5 που κατηγορούνται για τις απόπειρες δολοφονίας των αιγύπτιων ψαράδων, σε 3 που κατηγορούνται για τις απόπειρες δολοφονίας των μελών και στελεχών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και σε 5 που κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Από τις απολογίες των δύο στυγνών δολοφόνων του πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, Στεργιόπουλου και Λιακόπουλου, από την πολιτική αγωγή αφαιρέθηκε το δικαίωμα υποβολής ερωτήσεων και οι νεοναζιστές της ΧΑ εξετάζονται μόνο από το δικαστήριο και τους εισαγγελείς.
 
Από τότε, η εξέταση των κατηγορούμενων νεοναζιστών πήρε χαρακτήρα ρουτίνας, καθώς δεν αναδεικνύονται όλες οι αντιφάσεις ανάμεσα σ’ αυτά που είχαν καταθέσει στις δύο τακτικές ανακρίτριες και σ’ αυτά που ισχυρίζονται στο ακροατήριο. Οι κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες εκμεταλλεύονται αυτή την έλλειψη και επειδή ως κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα να λένε ψέματα, αρνούνται τα πάντα με χοντροκομμένο τρόπο.
 
Ποιο είναι το αποτέλεσμα απ’ αυτή τη ρουτινιάρικη εξέταση των χρυσαυγιτών κατά τις απολογίες τους; Οτι δε θα μπορεί κανείς στη συνέχεια να επικαλεστεί τις απροκάλυπτες αντιφάσεις τους. Οπότε προκύπτει το ερώτημα: ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην ετυμηγορία των δικαστών, ιδιαίτερα για αρκετούς από τους πρώην βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος;
 
Οι χρυσαυγίτες περνούν τη φάση των απολογιών τους αβρόχοις ποσί. Είναι πραγματικά φοβερό (πώς να το κάνουμε;) να ρωτιούνται οι κατηγορούμενοι αν γνωρίζουν τα τάγματα εφόδου ή «τα παιδιά με τα μαύρα ρούχα» (που είναι η… ποιητική έκφραση των νεοναζιστών για τα τάγματα εφόδου), να απαντούν ότι δε γνωρίζουν ή ότι δεν έχουν ακούσει κάτι σχετικό μέσα στη ΧΑ και οι δικαστές να μη συνεχίζουν τις ερωτήσεις, διαβάζοντάς τους αποσπάσματα από τις απολογίες τους ή αποσπάσματα από τα Αναγνωστέα Εγγραφα, που διαψεύδουν πλήρως τον όψιμο ισχυρισμό τους και τους καταδεικνύουν ως αμετανόητους και προκλητικούς νεοναζιστές.
 
Είναι επίσης φοβερό, να ρωτιούνται για τον εθνικοσοσιαλισμό και ψευδόμενοι με προκλητικό τρόπο να αρνούνται ότι αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί την ιδεολογία της ΧΑ. Και να το τερματίζουν, ισχυριζόμενοι πως αν ζούσαν το 1940-1944 θα πολεμούσαν εναντίον των ναζιστών κατακτητών!
 
Κατά τη γνώμη μας, έχει καταστεί φανερό πως αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ακροαματική διαδικασία με τις απολογίες των κατηγορούμενων νεοναζιστών, που ψεύδονται τόσο χοντροκομμένα, αντιμετωπίζοντας τους δικαστές, τους διάδικους και τους δημοσιογράφους που καλύπτουμε τη δίκη σαν Χαχόλους, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Οι δικαστές έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τη δίκη στην έξοδο από το τέλμα που έχει διαμορφωθεί μετά την απόφασή τους να μην επιτρέπουν στους συνήγορους της πολιτικής αγωγής να υποβάλλουν ερωτήσεις στους κατηγορούμενους.
 

Πάντα εθνικοσοσιαλιστές

 
Εχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας στην πληθώρα των στοιχείων που παρουσιάστηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, τα οποία αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η ιδεολογία της ΧΑ είναι ο εθνικοσοσιαλισμός, ο οποίος αποτελεί το κίνητρο για την εγκληματική δράση που ανέπτυξε (με οργανωμένο τρόπο και στρατιωτική ιεραρχία και πειθαρχία). Αναφερθήκαμε ιδιαίτερα στα Αναγνωστέα Εγγραφα 327 και 331, του φίρερ Μιχαλολιάκου και της κόρης του, που αποδεικνύουν ότι είναι αμετανόητοι εθνικοσοσιαλιστές.
 
Ολα αυτά επιβεβαιώνονται και από πρόσφατα δημοσιεύματα στη νέα τους ιστοσελίδα, τα οποία εγκωμιάζουν «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» και τους Χίτες που συνεργάστηκαν με τους ναζί κατακτητές, καθώς και από ένα πολύ προκλητικό δημοσίευμα του φίρερ στη φασιστοφυλλάδα τους.
 
Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των νεοναζιστών, με ημερομηνία 13 Οκτώβρη του 2019, με τίτλο «Δραστηριότητες Τοπικών Οργανώσεων: Πειραιάς» διαβάζουμε: «Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Μετώπου Νεολαίας στους αγώνες της Χρυσής Αυγής, αλλά και τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες“ που μάχονται καθημερινώς εμπνεόμενοι από τον ίδιο τον Αρχηγό τους». Αυτός που μιλάει είναι ένας νεολαίος νεοναζιστής, του οποίου παρατίθενται μόνο τα αρχικά, ενώ στη φωτογραφία έχει μουν-τζουρωθεί το πρόσωπο για να μην αναγνωρίζεται (αυτή είναι η νέα τακτική της συμμορίας). Και βέβαια, «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» είναι τα τάγματα εφόδου, τα οποία καθοδηγούνται από τον Αρχηγό Μιχαλολιάκο.
 
Στην ιστοσελίδα τους δίνουν και παίρνουν τα εθνικοσοσιαλιστικής αναφοράς δημοσιεύματα, όμως τα νεοναζιστικά θρασίμια στις απολογίες τους -και στην ανάκριση και στο δικαστήριο- αρνούνται τα πάντα και καταδικάζουν την εγκληματική βία που άσκησαν, προκειμένου να σώσουν το σαρκίο τους.
 
Στη νεοναζιστική ιστοσελίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ», με ημερομηνία 30.9.2019, διαβάζουμε: «Συμμορίτες αποκαλούσαν τους Χίτες και αρχιεγκληματία τον Ηρωα Πάνο Κατσαρέα».
 
Οι Χίτες ήταν το γνωστό δωσιλογικό στρατιωτικό σώμα, ενώ ο Πάνος Κατσαρέας ήταν από τα γκεσέμια των Ταγμάτων Ασφαλείας στη Λακωνία. Ως στέλεχος των δωσιλογικών Ταγμάτων πήρε μέρος μόνο σε μάχες ενάντια στους αντάρτες του ΕΛΑΣ, ενώ μετά την απελευθέρωση, τον Ιούνη του 1946, ίδρυσε  τις Εθνικές Αντικομμουνιστικές Ομάδες Κυνηγών (ΕΑΟΚ), τάγματα θανάτου που εφάρμοσαν τη «λευκή τρομοκρατία» στη Λακωνία, τη Μεσσηνία και εν μέρει την Αρκαδία, βάζοντας στο στόχαστρο κυρίως αμάχους, συγγενείς ανταρτών.
 
Οταν ακόμα και τώρα, διαρκούσης της δίκης, υπερασπίζονται ανοιχτά τα δωσιλογικά σώματα (είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο φίρερ, σε ομιλία του Σπάρτη, καμάρωνε για τον πατέρα του που ήταν ταγματασφαλίτης), μπορεί κανείς να αντιληφθεί πόση αξία έχουν οι υποκριτικές και ψευδείς διαβεβαιώσεις τους ότι αν ζούσαν την περίοδο της ναζιφασιστικής Κατοχής και ήταν σε ηλικία για να κρατήσουν όπλο, θα πολεμούσαν ενάντια στους κατακτητές. Θα ήταν κι αυτοί μέλη των δωσιλογικών ταγμάτων θανάτου, των συμμοριών που τρομοκρατούσαν τον άμαχο πληθυσμό και πολεμούσαν ενάντια στην Αντίσταση, όπως ακριβώς οι πολιτικοϊδεολογικοί τους πρόγονοι, τους οποίους περιβάλλουν με κάθε τιμή.
 
Γι' αυτό και είναι εξοργιστικό να γίνεται ανεκτή η παρέλαση των απολογούμενων χρυσαυγιτών στο δικαστήριο, που αποκηρύσσουν τον εθνικοσοσιαλισμό ως κάτι το κατακριτέο, που είναι έξω από την ιδεολογία τους, η οποία υποτίθεται πως είναι ο «λαϊκός εθνικισμός», επειδή τους έχουν δασκαλέψει να το κάνουν για να μη χρεωθούν τον εθνικοσοσιαλισμό ως κίνητρο στην εγκληματική τους δράση. Είναι εξοργιστικό να τους ακούς να δηλώνουν άγνοια για τα τάγματα εφόδου και την ίδια στιγμή να διαβάζεις στα βρομομέσα τους ύμνους «στα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες».
 

Μέλη που βαφτίζονται υποστηρικτές

 
Εξίσου εξοργιστικό είναι ν' ακούς εξέχοντα στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας να δηλώνουν… απλοί υποστηρικτές και να λένε «φίδια» στο δικαστήριο.
 
Ενας απ' αυτούς είναι ο Ν. Αποστόλου, κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση. Ο Αποστόλου υπήρξε στέλεχος της ΧΑ, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι στις 15:04:53 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 άρχισε η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του από την Ασφάλεια. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγινε στις 00:04 -00:05 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013. Ο χρόνος που μεσολάβησε ανάμεσα στη δολοφονία του Φύσσα και την έναρξη της τηλεφωνικής παρακολούθησης του Αποστόλου ήταν μόνο 15 ώρες. Αν ο Αποστόλου ήταν ένας απλός υποστηρικτής, όπως εκ των υστέρων ισχυρίζεται, η Ασφάλεια δε θα τον γνώριζε και δε θα έθετε υπό παρακολούθηση την τηλεφωνική του σύνδεση 15 μόλις ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου.
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του Φύσσα δεν παρακολουθούσαν όλα τα μέλη της ΧΑ, αλλά μόνο τα γνωστά στελέχη της. Παραπέρα. Ο Αποστόλου, όπως και άλλα στελέχη της ΧΑ τύπου Πατέλη, Καζαντζόγλου και Πανταζή, αλλά και οι βουλευτάδες της, ακόμα και ο ίδιος ο φίρερ, πίστευαν ότι και μετά από τη δολοφονία του Φύσσα δε θα τους ακουμπήσουν οι διωκτικοί μηχανισμοί, ότι θα συνεχίσουν να χαίρουν της ασυλίας που έχαιραν προηγουμένως κατά την ανάπτυξη της εγκληματικής τους δράσης. Γι’ αυτό και τις πρώτες δέκα μέρες μίλαγαν ανοιχτά στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες, κρατούσαν σοβαρά αρχεία στα σπίτια τους (όπως τα Αναγνωστέα Εγγραφα που τους ενοχοποιούν απόλυτα ως ντούρους εθνικοσοσιαλιστές και μέλη επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης).
 
Ο Αποστόλου «κελαηδάει» στο τηλέφωνο συνομιλώντας με άλλους χρυσαυγίτες. Και είναι ενήμερος για πολλά. Ας θυμηθούμε μερικές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του, όπως απομαγνητοφωνήθηκαν και περιλαμβάνονται στο φάκελο της δικογραφίας.
 
Στις 18 Σεπτέμβρη του 2013, ο Αποστόλου συνομιλεί με άλλον χρυσαυγίτη στις 17:02:00 και για 4':33''. Η συνομιλία αυτή καταγράφηκε στο έγγραφο με κωδικό 14392, στο οποίο αναφέρονται οι αριθμοί και των δύο τηλεφώνων. Ο Αποστόλου διαψεύδει καταρχάς ότι ο Ρουπακιάς έδρασε ορμώμενος από γηπεδικές διαφορές. Διαβάστε το διάλογο:
 
Συνομιλητής: Ποιος είναι, αφού λένε ότι το θέμα ξεκίνησε από γηπεδικά;
 
Ν. Αποστόλου: Μαλάκα, πρόφαση είναι αυτό. Ολυμπιακός ο ένας, Ολυμπιακός και ο άλλος. Και ο πατέρας της μικρής (σ.σ. εννοεί την κόρη του Ρουπακιά) ήταν Ολυμπιακός και αυτός ο πούστης ήταν Ολυμπιακός.
 
Το ίδιο πράγμα ο Αποστόλου το επανέλαβε και σε άλλους χρυσαυγίτες συνομιλητές του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών ζήτησαν να διαβαστούν μερικοί (όχι όλοι) κωδικοί των συνδιαλέξεων του Αποστόλου. Δεν συμπεριέλαβαν, όμως, αυτόν τον κωδικό και περιορίστηκαν να αναφέρουν -με απολογητικό ύφος- ότι οι ισχυρισμοί του Αποστόλου είναι αναληθείς! Οπως θα δούμε στη συνέχεια, αν ήταν πράγματι για γηπεδικούς λόγους η δολοφονία του Π. Φύσσα από τον Ρουπακιά, δε θα «τρελαίνονταν» στα τηλέφωνα με τον δολοφόνο Ρουπακιά και τη γυναίκα του ο Πατέλης και ο Λαγός, επί μισή μέρα, από τις 00:09’ της 18ης Σεπτέμβρη μέχρι τις 12:37 της ίδιας ημέρας. Αυτές οι συνομιλίες κράτησαν δεκάδες λεπτά και προφανώς επεδίωκαν να επιβάλουν στον Ρουπακιά να πάρει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πάνω του και να μην μπλέξει τη ΧΑ.
 
Ο Αποστόλου απαντά αρνητικά και στο ερώτημα αν ο Ρουπακιάς έδρασε προσωπικά. Παραθέτουμε ένα μεγάλο απόσπασμα από συνομιλία του στις 20 Σεπτέμβρη του 2013, η οποία άρχισε στις 17:26:21 και διήρκησε 10':36'':
 
Συνομιλητής: Ε, τον μαλάκα (σ.σ. εννοεί τον Ρουπακιά).
 
Ν. Αποστόλου: Καλά τον έκανε. Μπράβο του. Τον ψάχναμε τόσο καιρό.
 
Συνομιλητής: Εχουν καταγράψει στο κινητό τη δολοφονία.
 
Ν. Αποστόλου: Ποιοι τον έχουν καταγράψει;
 
Συνομιλητής: Αυτόπτες μάρτυρες.
 
…
 
Ν. Αποστόλου: Κατεβήκαμε μετά με το Δεβελέκο και τον Μάκη (σ.σ. εννοεί τον Μπαρέκα, υπεύθυνο της ΤΟ Πειραιά) και τον ψάχναμε στο Περιβολάκι της Νίκαιας.
 
…
 
Συνομιλητής: Λέει ο … (σ.σ. εννοεί προστατευόμενο μάρτυρα) ότι ενημέρωσαν το μεγαλοστέλεχος της Νίκαιας (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Γ. Πατέλη). Αυτός πήρε βουλευτή (σ.σ. εννοεί τον Λαγό) και αυτός τον Μιχαλολιάκο και αυτός πήγε και τον σκότωσε.
 
Ν. Αποστόλου: Ναι μωρέ, αυτό, εντάξει είναι η ιεραρχία. Για να κάνεις κάτι παίρνεις τον Γιάννη (σ.σ. Λαγό), το λέει στον μεγάλο και θα δώσει το ΟΚ ο μεγάλος» (σ.σ., ο φίρερ Μιχαλολιάκος).
 
Αυτές οι τηλεφωνικές αποκαλύψεις του Αποστόλου, που δεν περίμενε, όπως και οι συνομιλητές του, ότι τους έχουν θέσει υπό παρακολούθηση (μιλάμε για την περίοδο από 18 μέχρι 26 Σεπτέμβρη), ενόχλησαν πολύ τον φίρερ, τα στελέχη του πολιτικού συμβουλίου της ΧΑ και άλλα στελέχη, όπως τον Αγγο, τον Μπαρέκα και άλλους, και βάλθηκαν να απαξιώσουν τον Αποστόλου.
 
Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Αποστόλου ήταν στέλεχος με γνώση και όχι κάποιος… μυθομανής υποστηρικτής που… περιαυτολογούσε για να δείξει ότι ήταν σπουδαίος.
 
Το βράδυ της 17ης Σεπτέμβρη του 2013 έγινε στο Μοναστηράκι σύγκρουση Ελλήνων και Αλβανών, στην οποία τραυματίστηκαν τέσσερις Αλβανοί και δύο Ιταλοί. Την επομένη υπήρξε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των Νέων. Γι’ αυτή τη σύγκρουση μίλησε ο Αποστόλου στις 3μμ της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 και αποκάλυψε ότι έγινε μεταξύ χρυσαυγιτών και Αλβανών. Στην ίδια συνομιλία, ο συνομιλητής του ακούγεται να λέει, ότι «και αυτός ο Κίλαχ (σ.σ. Killah P ήταν το όνομα του Παύλου Φύσσα στη hip hop σκηνή) ήταν γνωστός και αναρχοάπλυτος». Και άλλος χρυσαυγίτης ομολογεί ότι στη ΧΑ γνώριζαν τον Παύλο Φύσσα και επιβεβαιώνει απόλυτα τον Αποστόλου, που σε άλλες συνομιλίες ομολογεί ότι τον έψαχναν εδώ και καιρό και ότι μια φορά τον έψαχνε ο Αποστόλου μαζί με τον Μπαρέκα και τον Δεβελέκο.
 
Στις 4:15 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια Αθήνας ο Μπαρέκας, γιατί στα γραφεία της Τοπικής Πειραιά της ΧΑ βρέθηκε πτυσσόμενο γκλοπ. Στις 22:04:48 της 18ης Σεπτέμβρη μίλησε ξανά με εκείνον που είχε μιλήσει στις 15:04:53, ο οποίος γνώριζε τον Φύσσα. Επιβεβαιώθηκε έτσι ότι ο Φύσσας ήταν γνωστός στη ΧΑ και είχε στοχοποιηθεί από τους νεοναζιστές. Σ’ αυτή τη συνομιλία, ο συνομιλητής αναφέρει στον Αποστόλου ως νέο ότι τον Μάκη (Μπαρέκα) πρέπει να τον έχουν στην Ασφάλεια. Ο Αποστόλου του απάντησε ότι τον πήραν γιατί του βρήκαν «ένα δικό μας πτυσσόμενο γκλοπ», ενώ σε ερώτηση του συνομιλητή «πού το βρήκαν;», ο Αποστόλου απάντησε με γνώση ότι το βρήκαν μέσα σε συρτάρι των γραφείων. Ο… απλός υποστηρικτής Αποστόλου γνώριζε κάθε λεπτομέρεια για ένα γεγονός που δεν είχε δημοσιευθεί πουθενά. Προφανώς, ως στέλεχος της ΧΑ, είχε ενημερωθεί από άλλο στέλεχος της Αθήνας ή του Πειραιά.
 
Ο Αποστόλου μίλησε επίσης με τη γυναίκα του (περισσότερες από μία φορές). Και αυτές οι συνομιλίες καταγράφηκαν. Σε μία απ’ αυτές η γυναίκα του του λέει «τα μάζεψα όλα από το ψυγείο γιατί είσαι μέλος και όχι υποστηρικτής»! «Εσένα δε σε ξεπλένει τίποτα που είσαι μέλος και όχι υποστηρικτής», λέει στον Αποστόλου η γυναίκα του και συμπληρώνει: «Κανόνισε να μου τους φέρεις στο σπίτι»! Εκείνος με αγωνία τη ρωτάει αν τα πέταξε όλα. Τη συμβουλεύει ότι αν πάνε στο σπίτι, να τους πει ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι ποτέ δεν την πήρε μαζί του στα γραφεία. Η συμβουλή αυτή του Αποστόλου στη γυναίκα του, θυμίζει τις συμβουλές του Μιχαλολιάκου, του Λαγού και του Κασιδιάρη προς τον Δεβελέκο, ότι αν τον καλέσουν στην Ασφάλεια και τον ρωτήσουν για τον Ρουπακιά, να τους απαντήσει ότι δεν τον ξέρει γιατί ασχολείται (ο Δεβελέκος) με τα Κεντρικά και με τη Νεολαία.
 
Ο Αποστόλου ζήτησε από τη γυναίκα του να επικοινωνήσει με τη μάνα του και να της πει να πετάξει τα αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ, τις αφίσες «και αυτά». Η γυναίκα του του απάντησε ότι μίλησε με τη μάνα του, η οποία την ενημέρωσε ότι τα πέταξε όλα. Ανήσυχος ο Αποστόλου ανέφερε στη γυναίκα ότι στο πατρικό του έχει κάποια μαχαίρια και πτυσσόμενα (σ.σ. γκλοπ ή/και στιλέτα)! Ο απλός… υποστηρικτής όλ’ αυτά.
 
Δε χρειάζεται να παραθέσουμε άλλα στοιχεία. Φάνηκε καθαρά ότι ο Αποστόλου δεν ήταν κάποιος τυχάρπαστος, αλλά σημαίνον στέλεχος της ΧΑ, με υψηλή δικτύωση. Οταν έγινε γνωστό ότι οι συνομιλίες συμβάλλουν σημαντικά, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, στην καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης όσο και των μελών της, μη εξαιρούμενου του φίρερ Μιχαλολιάκου και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, τους έζωσαν τα φίδια. Και ανάγκασαν τον Αποστόλου να καταθέσει αυτοεξευτελιζόμενος στην απολογία του στις ανακρίτριες, ότι όλα όσα ειπώθηκαν στις τηλεφωνικές συνομιλίες είναι μυθεύματα και ότι τα έλεγε για να εμφανιστεί ότι ήταν σημαίνον πρόσωπο. Τα ίδια επανέλαβε στην απολογία του στο δικαστήριο, στην ίδια -κάθε άλλο παρά πειστική- γραμμή κινήθηκαν ο συνήγορός του και οι συγκατηγορούμενοί του.
 
Υποχρέωσαν τον Αποστόλου, όπως και όλους τους κατηγορούμενους χρυσαυγίτες, να ισχυρίζονται ότι είναι υποστηρικτές και όχι μέλη της ΧΑ, για να μπορέσει ο Μιχαλολιάκος να ισχυριστεί ότι δε γνώριζε τους «υποστηρικτές» που κατηγορούνται για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας, ότι αυτά ήταν δικές τους πρωτοβουλίες, για τις οποίες ο ίδιος δεν μπορεί να έχει καμιά ποινική ευθύνη.
 
Γεράσιμος Λιόντος

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΛαϊκή αντιβία
Επόμενο άρθρο Θράσος χτισμένο με ψέματα

Σχετικά Αρθρα

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 31 Μάι 2025, 00:05

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 30 Μάι 2025, 13:56

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

Πολιτική 29 Μάι 2025, 22:00

Εφεση κατά της αθώωσης των κασιδιαραίων νεοναζιστών κατέθεσε η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας: Η δίκη τους θα επαναληφθεί σε δεύτερο βαθμό

Καταλυτικός ο ρόλος της αρθρογραφίας του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Πολιτική 27 Μάι 2025, 16:33

Το ΕΒΕΠ αναγκάστηκε να ακυρώσει την προκλητική εκδήλωση με τους σιωναζιστές

Πολιτική 27 Μάι 2025, 14:43

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπλένει τα εγκλήματα των σιωναζιστών

Πολιτική 26 Μάι 2025, 09:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

3 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση τη… δουλειά της

2 Ιούν 2025, 20:23
Στο Ψαχνό

Δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Υπάρχει διπλό σκάνδαλο βοσκοτόπων, που ξεκίνησε επί Τσίπρα και κορυφώθηκε επί Μητσοτάκη

2 Ιούν 2025, 19:37
Διεθνή

Γάζα: Αίγυπτος και Κατάρ ξαναρχίζουν τις διαπραγματεύσεις, με τις ευλογίες των ΗΠΑ

Aνυποχώρητη στις βασικές αρχές η Παλαιστινιακή Αντίσταση

2 Ιούν 2025, 18:12
Κόντρες

Μια απεργία πείνας και βρόμας θα μας σώσει

2 Ιούν 2025, 14:10
Η παπάρα

Αγιογραφώντας έναν υπουργό που ψεύδεται

2 Ιούν 2025, 10:03
Διεθνή

Οι σιωναζιστές κατέφυγαν στον γκεμπελισμό για να κρύψουν το έγκλημα

Δημοσίευσαν fake video για να ρίξουν την ευθύνη της σφαγής στην Αντίσταση

2 Ιούν 2025, 09:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Μαζικές σφαγές Παλαιστίνιων στα αμερικανο-σιωνιστικά κέντρα διανομής βοήθειας

1 Ιούν 2025, 21:49
Αθλητισμός

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

1 Ιούν 2025, 12:43
Διεθνή

«Ρουά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη διπλωματική σκακιέρα

Η Χαμάς, με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των αντιστασιακών οργανώσεων, απάντησε στην πρόταση ΗΠΑ-Ισραήλ

1 Ιούν 2025, 12:16
Αθλητισμός

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

1 Ιούν 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

31 Μάι 2025, 09:01
Παιδεία

Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση

31 Μάι 2025, 06:38
Πολιτική

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

31 Μάι 2025, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

30 Μάι 2025, 21:33
Καταστολή

Δίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!

30 Μάι 2025, 21:32
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

1824: Ψηφίζεται στην Αγγλία νόμος που αναγνωρίζει το δικαίωμα της απεργίας.

1934: Συγκρούσεις αστυνομίας – κομμουνιστών που προσπάθησαν να συγκροτήσουν αντιφασιστικό συνέδριο, δύο τραυματίες, πολλές συλλήψεις.

1964: Ομάδα ακροδεξιών εισβάλλει σε συνεδρίαση της Bουλής και ξυλοκοπείται από βουλευτές.

1969: Ανευρίσκεται εκρηκτικός μηχανισμός της ΔΑ στην οδό Πανεπιστημίου.

1982: Βόμβες σε τρεις αμερικανικές τράπεζες (ΕΛΑ).

1989: Βίαιη καταστολή της φοιτητικής εξέγερσης στην πλατεία Τιεν αν Μεν (Πεκίνο).

2003: Περισσότεροι από εκατό μεταλλωρύχοι αρχίζουν απεργία πείνας στα μεταλλεία της «TVX» στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ζητώντας να μείνουν ανοιχτά και να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo