Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 27 Ιούνη
  • Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ
  • Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»«Τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι βολεμένοι»
Πολιτική

Χριστόδουλος Ξηρός

«Τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι βολεμένοι»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Δεκ 2008, 00:00

Το Σάββατο 6.12.08 το βράδυ ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας πυροβόλησε χωρίς κανένα λόγο και σκότωσε τον μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Η εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός που δείχνει να αμαυρώνει την εικόνα της Αστυνομίας, όπως πολλοί προσπαθούν να το παρουσιάσουν. Αν ρίξουμε μία σύντομη ματιά στο πιο κοντινό χρονικά διάστημα, θα θυμίσω: Σιδέρης Ισιδωρόπουλος, Κουμής, Κανελλο- πούλου, Καλτεζάς, Τεμπονέρας, Κ. Μαρούση. ‘Η αν θέλετε σε πολύ κοντινότερο χρόνο: απαγωγές Πακιστανών, σωρεία από δολοφονίες μεταναστών. Πέρσι, σε διαδήλωση για το άρθρο 16, ειδικός φρουρός πυροβολεί το πλήθος. Πρόπερσι η ζαρντινιέρα. Πέρσι ο σωματοφύλακας του Βερελή πυροβολεί και τραυματίζει φοιτητή. Βασανιστήρια στα αστυνομικά τμήματα. Εχει φτάσει ειδικός φρουρός να ληστέψει Πακιστανό.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Αστυνομίας αλλά και του πολιτικού πολιτισμού μας που ανέχεται όλα αυτά. Οχι απλώς δεν παίρνει μέτρα, αλλά τα συγκαλύπτει και τα δικαιολογεί. Μετά από όλα αυτά, ποιος θα μπορούσε να πει ότι η προχθεσινή δολοφονία του 15χρονου μαθητή είναι η εξαίρεση; Δυστυχώς, μόνο από τύχη δεν έχουμε και άλλα θύματα. Και για μία ακόμη φορά επίσης, βλέπουμε την εξοργιστική άρνηση κάθε ευθύνης των πολιτικών. Το θέατρο της μη αποδοχής δεν πείθει.

Αυτό που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο τραγική και φουντώνει ακόμα περισσότερο την απολύτως δικαιολογημένη οργή του κόσμου, εκτός από την αλαζονική άρνηση των διαχειριστών της εξουσίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, είναι και η ξεφτίλα του συμψηφισμού που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο μεγάλη μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ολο το ρεπορτάζ τους για την εγκληματική πράξη του αστυνομικού αποτελείται από παρουσίαση ζημιών που προκλήθηκαν από τους «κουκουλοφόρους» τον θρήνο για τις χαμένες περιουσίες και τα καμένα καταστήματα που αποφεύγουν επιμελώς να μας πουν ότι είναι κυρίως τράπεζες, δημόσια κτίρια και μεγάλα σούπερ-μάρκετ. Υποκριτές. Η απόλυτη αξία της ανθρώπινης ζωής συμψηφίζεται με σκουπιδοτενεκέδες. Βάρβαροι, αυτός είναι ο πολιτισμός σας. Αλλά την καλύτερη απάντηση δεν θα την δώσω εγώ, αλλά ο πρόεδρος των εμπόρων που δήλωσε χτες στα ΜΜΕ: «Σήμερα δεν μπορούμε να μιλάμε για ζημιές».

Οσο για την «καραμέλα» των 50-60 κουκουλοφόρων, είναι πλέον τόσο μπαγιάτικη που βρομάει. Μια τέτοια παιδαριώδης και απλοϊκή θεωρία που λανσάρεται επιμελώς από τα Μέσα δεν αρκεί πλέον να εξηγήσει την απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση του λαού ενάντια στην κρατική βία και καταστολή, ενάντια στο πιο σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπο της εξουσίας, που είναι φυσικό και αναμενόμενο να αναγεννά τη λαϊκή αντιβία και αυτοάμυνα. Κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις πλιατσικολόγων, που δυστυχώς πάντα υπάρχουν και που το κίνημα πρέπει να ξεβράσει, δεν αρκούν για να αμαυρώσουν τον μεγάλο αυτό αγώνα. Υπάρχει συσσωρευμένη οργή στην κοινωνία. Ανέχεια, ανεργία, οικονομική κρίση από τη μία, βαθύπλουτοι αλαζόνες πολιτικοί, εξωνημένοι δικαστές, ΜΜΕ, κουκουλοφόροι χρυσοφόροι τράγοι από την άλλη. Πλήρης διάλυση θεσμών, μηχανισμών: νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και γάζες, παιδεία ξεχαρβαλωμένη, όλα υπό διάλυση. Μην ξεχνάμε, πέρσι κάηκαν 85 άνθρωποι, δεν πλήρωσε κανείς. Οι μόνοι μηχανισμοί που λειτουργούν ακόμα άψογα είναι οι μηχανισμοί της διαρπαγής: βλέπε ομόλογα, Ζαχόπουλος, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Καραμανλής, Εφραίμ. Και οι μηχανισμοί της καταστολής φυσικά.

Τι περιμένουν; Να μας δώσουν ένα κατοστάρικο επίδομα θέρμανσης και να τους ξαναψηφίσουμε; Αλλωστε, οι «καταστροφές» που προβάλλονται δεν είναι τίποτα μπροστά στην καταστροφή που προκάλεσαν και προκαλούν στον τόπο οι πολιτικοί. Ξεπούλημα εθνικών δικαίων, διαρπαγή, λεηλασία, εγκατάλειψη, κατάρρευση της οικονομίας και στο τέλος να μας πυροβολούν. Οι κουκουλοφόροι που επικαλείστε δεν είναι 50-60, είναι χιλιάδες. Θα το πάρετε χαμπάρι σύντομα, όταν θα γίνουν εκατομμύρια και σας πνίξουν. Γιατί δεν είναι αυτό που θα θέλατε, αλλά η κοινωνική αδικία που ξεχειλίζει το ποτάμι της οργής και βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Πάρτε το χαμπάρι, αυλοκόλακες και λοιπά γλειφτρόνια της εξουσίας, τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι βολεμένοι, αλλά οι κατ’ εσάς αλητήριοι και απόβλητοι, οι Χαΐνηδες, οι Εαμοβούλγαροι και κομμουνιστοσυμμορίτες, οι τρομοκράτες, οι αντιεξουσιαστές, οι κουκουλοφόροι. Οπως και αν τους ονομάζετε κάθε εποχή και κάθε φορά, είναι πάντα οι ίδιοι και προπαντός η νεολαία. Η νεολαία που της στερήσατε το όραμα, η νεολαία που βρίζετε, που λοιδορείτε, που δέρνετε και που πυροβολείτε.

Οσο για το δήθεν άβατο των Εξαρχείων, που είναι καθαρό δημιούργημα των ΜΜΕ, η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της. Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Χανιά, Κομοτηνή, Πύργος, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Τρίπολη, Αγρίνιο, Μυτιλήνη, Καβάλα και άλλα. Δεν νομίζετε ότι τα Εξάρχεια έχουν μεγαλώσει λιγάκι;

Χριστόδουλος Ξηρός

Ειδική πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Χριστόδουλος Ξηρός

Δίπλα στους εξεγερμένους νέους
Επόμενο άρθρο

Χριστόδουλος Ξηρός

Τα ορφανά του Εφραίμ είναι πολλά

Σχετικά Αρθρα

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

Πολιτική 26 Ιούν 2026, 13:47

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

Πολιτική 25 Ιούν 2026, 13:38

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

Πολιτική 24 Ιούν 2026, 12:26

Θα παραδοθεί ο Αβραμόπουλος στις βελγικές δικαστικές αρχές ή θα έχουμε σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο;

Πολιτική 23 Ιούν 2026, 11:54

Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Αυτό αποδεικνύει η απαγόρευση εισόδου, η ανάκριση και η απέλαση συνδικαλιστών που θα επισκέπτονταν τη Ραμάλα

Πολιτική 22 Ιούν 2026, 18:19

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

Πολιτική 20 Ιούν 2026, 19:35
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

27 Ιούν 2026, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
Διεθνή

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

26 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί

26 Ιούν 2026, 08:31
Διεθνή

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

26 Ιούν 2026, 07:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

1907: Καθιερώνεται το εκλογικό βιβλιάριο στην Ελλάδα.

1929: Ιδρύεται η Αγροτική Τράπεζα.

1986: Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κηρύσσει παράνομη τη βοήθεια των ΗΠΑ στους Κόντρας (Νικαράγουα).

1994: Βόμβα και βίαια επεισόδια στο Γιοχάνεσμπουργκ έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 24 ατόμων.

1999: Πεθαίνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    17Ν
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Εφετείο 17Ν
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    ΕΛΑ
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Χριστόδουλος Ξηρός

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Χριστόδουλος Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Χριστόδουλος Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Χριστόδουλος Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Χριστόδουλος Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Χριστόδουλος Ξηρός

    Ποιοι είμαστε
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Χριστόδουλος Ξηρός

    Επικοινωνία
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Χριστόδουλος Ξηρός

    Όροι χρήσης
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Χριστόδουλος Ξηρός

    Ποιοι είμαστε
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Χριστόδουλος Ξηρός

    Επικοινωνία
  • Χριστόδουλος Ξηρός

    Χριστόδουλος Ξηρός

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo