Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 30 Αυγούστου
  • Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;
  • Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες
  • «Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»
  • «Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πατρίδα τους είναι τα κέρδη
Πολιτική

Πατρίδα τους είναι τα κέρδη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Φεβ 2010, 00:00

Ο Παπουτσής, αυτός ο μέγας προστάτης των εργαζόμενων, που τάχα αντιδρούσε στο πάγωμα των μισθών πάνω από 2.000 ευρώ, την περασμένη Τετάρτη έκανε μάθημα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, διδάσκοντάς τους πώς θα πλασάρουν τα αντιλαϊκά-αντεργατικά μέτρα στα ΜΜΕ και τι επιχειρήματα θα επικαλούνται. Ο άλλος προστάτης των εργαζόμενων, ο Λοβέρδος πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα (τρεις εμφανίσεις έκανε μόνο το πρωί της Τετάρτης!), φωνάζοντας με το γνωστό στόμφο του «στηρίζω τον πρωθυπουργό, γιατί η προσπάθεια που κάνει είναι εθνική»! Οι Πασόκοι μαζεύτηκαν την Πέμπτη στη Βουλή, για να εκτονωθούν κεκλεισμένων των θυρών κατά του Παπακωνσταντίνου (ο Παπανδρέου τους είχε χαιρετίσει και βρισκόταν στην Ινδία, πρώτο σταθμό από τρία διαδοχικά ταξίδια), ενώ τον τόνο έδιναν εκείνοι που φώναζαν «γιατί δεν πήρατε τα μέτρα γρηγορότερα;».

Η ΓΣΕΕ, που υποτίθεται ότι εκφράζει τους εργαζόμενους, δεν έβγαλε καν ένα δελτίο Τύπου για να καταγγείλει την κυβέρνηση. Εκανε μόνο μια δήλωση ο Παναγόπουλος, μετά τη συνάντηση με τις εργοδοτικές οργανώσεις, με την οποία εξέφρασε… τη βαθύτατη λύπη του «γιατί η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση υποχώρησε στα θέλω των αγορών», λες και η κυβέρνηση υπηρετεί τους εργαζόμενους και όχι τους καπιταλιστές, που αποκαλούνται πλέον με το απρόσωπο και ασαφές όνομα «αγορές». Ανακοίνωσαν και 24ωρη απεργία στις 24 Φλεβάρη. Μια 24ωρη άρπα-κόλλα, για να τελειώνουμε. Ολη η συλλογιστική τους στηρίζεται στο ότι ο Παπανδρέου εκβιάζεται και –δυστυχώς– υποχωρεί. Λίγο ακόμα και θα ζητήσουν να στηρίξουμε την… εθνική του προσπάθεια!

Ο Τσίπρας μίλησε για… αιφνιδιασμό και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν τολμά ή δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων»!! «Η κυβέρνηση υποχώρησε στις πιέσεις και τους εκβιασμούς», δήλωσε ο Χουντής! Τελικά, πιο οξεία κριτική άσκησε ο γραφικός Παναγιωτακόπουλος, που υποτίθεται ότι εκφράζει το «λαϊκό ΠΑΣΟΚ». Εδώ και τόσους μήνες καλλιεργούν αυταπάτες με τις παπαριές περί «προγραμματικής αντιπολίτευσης», αρνούμενοι να ενημερώσουν, να προειδοποιήσουν, να οργανώσουν το λαό και τώρα παριστάνουν τους αιφνιδιασμένους, επειδή ο Παπανδρέου δεν ενημέρωσε τον Τσίπρα και τους άλλους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς για τα πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα που ανακοίνωσε λίγες ώρες μετά τις συναντήσεις τους. (Για τους Οικολόγους δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Εβγαλαν μια ανακοίνωση πιο ήπια απ’ αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο τέλος της οποίας εξέφρασαν την ανησυχία τους για «σοβαρές συνέπειες στην πραγματική οικονομία και την κοινωνική συνοχή»!).

Τη θεσμική λειτουργία του πολιτικού συστήματος, πάντως, τη σεβάστηκαν όλοι (και ο Περισσός). Ούτε ένας δεν πέταξε στη μούρη του Παπανδρέου την πρόταση για συνάντηση, λέγοντάς του ότι αρνείται να γίνει ντεκόρ στο τηλεοπτικό υπερθέαμα «Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Καμιά εθνική κρίση δεν υπάρχει. Καμιά πατρίδα δεν κινδυνεύει. Το μόνο που κινδυνεύει είναι τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζόμενων της χώρας. Για το κεφάλαιο μόνο μία πατρίδα υπάρχει: τα κέρδη του. Την ώρα που ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες «στραγγίζουν» το ελληνικό κράτος, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, την ώρα που δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων ρέουν στα ταμεία τους υπό μορφή «αναπτυξιακών κινήτρων», την ώρα που ακόμη και τα λεφτά του ΟΑΕΔ μετατρέπονται σε επιχορήγηση προς τις επιχειρήσεις (που απολύουν εργαζόμενους για να προσλάβουν επιδοτούμενους ανέργους), η κυβέρνηση, συνεπικουρούμενη από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ και μέσα από μια εκκωφαντική, φασίζουσα εκστρατεία των αστικών ΜΜΕ, σηκώνει τις παντιέρες του εθνικού αγώνα.

Τι φταίει για την κρίση, σύμφωνα με το εθνικό κήρυγμα των ημερών; Οι μισθοί, η κοινωνική ασφάλιση, το επίπεδο της απασχόλησης, οι κοινωνικές δαπάνες του κράτους, οι εργασιακές σχέσεις. Ολ’ αυτά που δημιουργούν το άθλιο επίπεδο της καθημερινότητας του εργαζόμενου θέλουν να τα κάνουν ακόμα πιο άθλια. Και μάλιστα, σε μια εποχή που πολλαπλασιάζονται οι άνεργοι και οι υποαπασχολούμενοι, που τους συντηρούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους. Ο συσσωρευμένος πλού-τος των καπιταλιστών, που φτιάχνεται από τον ιδρώτα (και το αίμα) των εργαζόμενων μένει εντελώς άθικτος.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά προσωρινά είναι. Αντίθετα, θα σφραγίσουν τη ζωή μας για πολλά χρόνια. Κάθε εργαζόμενος μπορεί να καταλάβει πως ό,τι χάσει φέτος θα τον ακολουθεί μέχρι να βγει στη σύνταξη, πως μια καινούργια αφαίρεση ασφαλιστικών δικαιωμάτων θα δημιουργήσει το έδαφος για νέα επίθεση, πως οι φόροι επιβάλλονται για να μείνουν και όχι για να φύγουν. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα της αντίστασης, η ώρα του γενικού ξεσηκωμού. Οχι των άσφαιρων πυρών, σαν κι αυτά που θέλουν να ρίξουν οι κάθε είδους και χρώματος εργατοπατέρες, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να εξακολουθήσουν να έχουν τον έλεγχο και να μοστράρουν σαν εκπρόσωποι των εργαζόμενων. Επιτέλους, πρέπει ν’ ακουστεί η φωνή του εργαζόμενου, που δεν έχει τίποτ’ άλλο εκτός από τη δουλειά και το μισθό του. Κι επειδή φωνάζοντας απλώς κανείς δεν ακούει, ο λόγος πρέπει να δώσει τη θέση του στις πράξεις.

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕδειξε καθαρά τα χαρτιά της η κυβέρνηση. Ερχεται σαρωτική ανατροπή στη Κοινωνική Ασφάλιση
Επόμενο άρθρο Συνέδριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Σχετικά Αρθρα

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

Πολιτική 25 Αυγ 2026, 11:14

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 20:51

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 15:09

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

Πολιτική 19 Αυγ 2026, 14:12

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;

29 Αυγ 2026, 13:49
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

Ημέρα εξαφανισθέντων.

Αφγανιστάν: Ημέρα παιδιών.

Τουρκία: Ημέρα νίκης – αεροπλοΐας.

1932: Αποτυγχάνει απόπειρα πραξικοπήματος στον Ισημερινό με απολογισμό πεντακόσιους νεκρούς.

1935: Περισσότεροι από 4.000 αγρότες συγκρούονται με τη χωροφυλακή στον Πύργο Ηλείας.

1944: Η ΟΠΛΑ γαζώνει με ριπές και προσπαθεί να πυρπολήσει το καφενείο του Απόστολου Μπόνου (στέκι ταγματασφαλιτών) στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

1946: 21 νεκροί σε προεκλογικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

1981: Βόμβα σκοτώνει τον πρωθυπουργό του Ιράν Μοχάμεντ Τζαβάτ Μποχουάρ, τον πρόεδρο Μοχάμεν Αλί Ατζαΐ και άλλα πέντε άτομα.

1997: Χαρτοκιβώτιο με πέτρες αφήνει η οργάνωση “Επαναστατικοί Πυρήνες” έξω από το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo