Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα
  • Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές
  • Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 2 Μάη
  • EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ο φερετζές της αντιλαϊκής επίθεσης
Πολιτική

Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

Ο φερετζές της αντιλαϊκής επίθεσης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Δεκ 2009, 00:00

«Θετικοί οι πολιτικοί αρχηγοί για την εξέλιξη του συμβουλίου». Αυτή ήταν η επωδός όλων των δημοσιογράφων σε ραδιόφωνα, κανάλια και ιστοσελίδες, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας. Από την άποψη αυτή, η κίνηση του Παπανδρέου, που προκάλεσε τη σύσκεψη εντάσσοντάς την στην προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησής του, στέφθηκε με επιτυχία. Σε μια εποχή που η κρίση σαρώνει δικαιώματα και πετάει εργαζόμενους στο δρόμο, η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει γύρω από τον εαυτό της μια αχλή εντιμότητας, διαφάνειας και καλών προθέσεων, παράλληλα μ’ ένα κλίμα συναίνεσης, που απλώνεται από πάνω μέχρι κάτω. Ο,τι κι αν δήλωναν οι ηγέτες της αντιπολίτευσης μετά τη σύσκεψη, το ίδιο το γεγονός ότι βρέθηκαν να συζητούν μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και να αναζητούν λύσεις, έστειλε ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και συνεννόησης. Αυτό ήταν το ζητούμενο από την κυβέρνηση και όχι η επίτευξη συμφωνίας εφ’ όλης της ύλης, που δε μπορεί να υπάρξει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Βγαίνοντας από τη σύσκεψη ο Παπανδρέου δήλωσε ότι οι εντυπώσεις του είναι θετικές και το αποτέλεσμα σημαντικό, διότι πολλές από τις προτάσεις που έκανε έγιναν δεκτές από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ και ο ίδιος προτίθεται να αξιολογήσει θετικά ορισμένες από τις προτάσεις που κατέθεσαν οι άλλοι. Την ίδια ικανοποίηση εξέφρασε και ο Σαμαράς, μιλώντας για «δείγμα πολιτικού πολιτισμού» και επιβεβαιώνοντας τον Παπανδρέου με την επισήμανση ότι ο ίδιος συμφώνησε με προτάσεις που κατέθεσε ο Παπανδρέου, αλλά και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με δικές του προτάσεις.

Ο Καρατζαφέρης ήταν τρελαμένος από τη χαρά του, διότι συμμετέχει για πρώτη φορά σε τέτοια σύσκεψη και οπωσδήποτε αυτό του ανεβάζει το πρεστίζ. Εκανε μάλιστα πρόταση να γίνονται παρόμοιες συσκέψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάτι που –όπως είπε– έγινε δεκτό από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Το ίδιο χαρούμενος ήταν και ο Τσίπρας, που υπήρξε λαλίστατος εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου. Θεσμικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντα με θετικές προτάσεις και με γραμμή «προγραμματικής αντιπολίτευσης», δεν θα άφηνε χαμένη την ευκαιρία να καταθέσει τους δι-  κούς του «πέντε άξονες για την καταπολέμηση της διαφθοράς», που είναι «η αναγκαία αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ώστε να σταματήσει αυτή η ατιμωρησία, η αλλαγή του νόμου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις προμήθειες του δημοσίου, η αλλαγή του εκλογικού νόμου». Αμα αλλάξουν αυτά, στη χώρα θα βασιλέψει η εντιμότητα και η διαφάνεια. Θα μείνει, βέβαια, ο καπιταλισμός, αλλά αυτός θα είναι… ηθικός και ανθρώπινος. Είχε και μια σοβαρή ένσταση, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι σημαντικό να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά, δεν είναι, όμως, προαπαιτούμενο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης». Εφερε μάλιστα σαν παράδειγμα την Ιρλανδία που είναι μια χώρα «προηγμένη σε νόμους, σε θεσμούς και διαφάνεια», όμως χρεοκόπησε! Προφανώς στην Ιρλανδία δεν υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή. Ολα γίνονται στο φως, έντιμα, με ανοιχτά χαρτιά! Οταν ο Τσίπρας ρωτήθηκε αν υπήρξε συμφωνία σε κάποια θέματα και αν συζητήθηκε η οικονομική συγκυρία, όπως είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός, απάντησε ότι «υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για όλα»! Τι είδους γόνιμη ανταλλαγή απόψεων έκανε με μια κυβέρνηση που ετοιμάζεται να κατεδαφίσει τα πάντα, βυθίζοντας την εργαζόμενη κοινωνία στην εξαθλίωση, μόνο ο κ. Τσίπρας μπορεί να μας εξηγήσει.

Αφήσαμε τελευταία την Παπαρήγα, που αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις έξω από το προεδρικό μέγαρο και κάλεσε σε συνέντευξη στα γραφεία του Περισσού στη Βουλή. Τις μέρες που προηγήθηκαν της συνόδου οι προπαγανδιστές του Περισσού (και η ίδια η Παπαρήγα) είχαν ξεσκιστεί να λένε πως πρόκειται για μια άχρηστη σύσκεψη, «χωρίς καμιά σημασία για τα λαϊκά συμφέροντα», όπως έγραφε ο τίτλος στο «Ριζοσπάστη» της 11ης Δεκέμβρη. Τότε γιατί πήραν μέρος; Γιατί δεν κατήγγειλαν την κυβέρνηση για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και κλίματος συναίνεσης;

Πήραν μέρος γιατί ο Περισσός είναι θεσμικό κόμμα. Οταν καλείται σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας δε μπορεί να απόσχει. Οφείλει να τηρεί το fairplay στο παιχνίδι των πολιτικών δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα. Γι’ αυτό και εξερχόμενη του προεδρικού μεγάρου και συνεντευξιαζόμενη μετά η Παπαρήγα δεν έκανε καμιά καταγγελία της κυβέρνησης για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργία κλίματος συναίνεσης. Οχι μόνο θεώρησε θεμιτή τη σύγκληση της σύσκεψης, αλλά κατέθεσε και προτάσεις, όπως είπε. Προτάσεις για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, για κατάργηση του φορολογικού απόρρητου κ.λπ. Εκανε και κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Ουδείς όμως αμφισβήτησε το δικαίωμα του Περισσού ή άλλου κόμματος να κάνει κριτική και να έχει θέσεις διαφορετικές απ’ αυτές της κυβέρνησης. Από τη στιγμή που σέβεται το πολιτικό παιχνίδι και τη θεσμική λειτουργία του κοινοβουλευτισμού, δεν υπάρχει ψόγος. Ο,τι  και να είπε η Παπαρήγα μετά,  εκείνο που έμεινε ήταν η σύσκεψη των ηγετών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Μια εικόνα εθνικής ενότητας, σύνεσης, κοινής αγωνίας για εξεύρεση λύσεων.

Αυτή την εικόνα περιέγραψε ο Παπούλιας, που δήλωσε ότι «η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι εθνική υπόθεση» και εξήρε με τον τρόπο του την υπευθυνότητα των πολιτικών αρχηγών. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, με την πολυχρωμία του, στοιχίζεται πίσω από τη γραμμή της εθνικής συνεννόησης, που αποτελεί τον καλύτερο φερετζέ για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα, εντάσσοντας και αυτό το γεγονός στην προπαγάνδα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

Η διαπλοκή στα χρόνια της πράσινης διακυβέρνησης
Επόμενο άρθρο

Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

Υπουργική τζάμπα μαγκιά

Σχετικά Αρθρα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

Διεθνή 30 Απρ 2026, 21:08

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

Πολιτική 30 Απρ 2026, 20:12

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

Πολιτική 29 Απρ 2026, 21:51

Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»

Πολιτική 28 Απρ 2026, 20:56

Απροκάλυπτος εντολοδόχος του Μητσοτάκη, ο απερχόμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρνήθηκε να ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Πολιτική 27 Απρ 2026, 19:45

H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη

Πολιτική 23 Απρ 2026, 14:28
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα

Πανηγύρια για γνώση δεκάδων χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

2 Μάι 2026, 09:39
Διεθνή

Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές

2 Μάι 2026, 09:24
Αγροτικά

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

2 Μάι 2026, 06:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

2 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

2 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

1 Μάι 2026, 08:20
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

1 Μάι 2026, 08:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάη

1 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

30 Απρ 2026, 21:08
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές

30 Απρ 2026, 20:20
Πολιτική

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

30 Απρ 2026, 20:12
Πολιτισμός

Yπεραστικοί: «Πρωτομαγιά 1944»

Η καινούργια δημιουργία της μπάντας «τα λέει όλα»

30 Απρ 2026, 18:50
Διεθνή

Drone FPV της Χεζμπολά καταστρέφει ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα και τραυματίζει 12 στρατιώτες στη δυτική Γαλιλαία

Είναι η πρώτη φορά που drone FPV της Χεζμπολά με οπτική ίνα έφτασε στη δυτική Γαλιλαία

30 Απρ 2026, 18:04
Κόντρες

Maple Leaf Rag

30 Απρ 2026, 14:50
Διεθνή

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

30 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

30 Απρ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Απρίλη

30 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

29 Απρ 2026, 21:51
Διεθνή

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

29 Απρ 2026, 19:21
Κόντρες

Πι(ερ)νόκιο

29 Απρ 2026, 14:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

Ημέρα των bloggers.

1944: Εκτελούνται 110 κομμουνιστές ως αντίποινα για τη δολοφονία δύο γερμανών αξιωματικών.

1970: Βόμβα στα γραφεία της ΓΣΕΕ (“Κίνημα 20 Οκτώβρη“).

1972: Η χούντα συλλαμβάνει μεγάλο αριθμό φοιτητών «για αντικυβερνητική δράση» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

1977: Βόμβα στο κτίριο των επιχειρήσεων Σκαλιστήρη (καταστροφή του πέμπτου ορόφου) και απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου των επιχειρήσεων Μποδοσάκη (ΕΛΑ).

1991: Ρουκέτα κατά των γραφείων της ΔΕΗ στους Αγίους Αναργύρους (17Ν).

1998: Ιδρύεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

1998: Οι αρχηγοί κρατών της Ε.Ε. αποφασίζουν τη νομισματική ένωση της Ευρώπης από την 1η Ιανουαρίου 1999.

2001: Ληστεία σε χρηματαποστολή του ΟΤΕ στον Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    17Ν
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Εφετείο 17Ν
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    ΕΛΑ
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Ποιοι είμαστε
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Επικοινωνία
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Όροι χρήσης
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Ποιοι είμαστε
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Επικοινωνία
  • Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Σύσκεψη για την «καταπολέμηση της διαφθοράς»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo