Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις
  • Κάτι τέτοια τον τρέφουν
  • Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη
  • Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;
  • Αντιδράσεις πανεπιστημιακών στη νυχτερινή (ν)τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για να στηριχτούν τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια
  • Αμερικανός πεζοναύτης πετάει τη στολή σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ο Κούλης στην Ουάσινγκτον για ΣΩΒΕ
Πολιτική

Ο Κούλης στην Ουάσινγκτον για ΣΩΒΕ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Δεκ 2019, 00:00

«Πρώτος στόχος είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου υλικού και μετά η προμήθεια νέου», είπε ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο. Δεν μιλούσε για νοσοκομεία, αλλά για οπλικά συστήματα. Το καραβαναριό έχει φτιάξει μια ολόκληρη λίστα από «κενά» και την περιφέρει από μνημονιακή κυβέρνηση σε μνημονιακή κυβέρνηση, κλαψουρίζοντας ότι λόγω λιτότητας «μείναμε πίσω» και κινδυνεύουμε να υποστούμε πλήγματα στο «αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων». Με λίγη προκλητικότητα από μεριάς Τουρκίας και μετατροπή της σε ύψιστο εθνικό κίνδυνο από τα αστικά ΜΜΕ και τους συνήθεις πατριδοκάπηλους, το έδαφος στρώνεται καλύτερα.
 
Η αλήθεια είναι ότι οι Τσιπροκαμμένοι είχαν βάλει μπροστά μερικά μεγάλα «πρότζεκτ», όπως η μετατροπή των F-16 σε νεότερο μοντέλο, η αγορά ελικοπτέρων κτλ. Ομως, η λίστα των καραβανάδων (και των μεσαζόντων που «σπρώχνουν» τα συμφέροντα των μονοπωλίων παραγωγής οπλικών συστημάτων) είναι μεγάλη. Οπως λένε, πρέπει να κλείσουν μεγάλες «τρύπες», οπότε έχει μείνει «δουλίτσα» και για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 
Παρασκευή έγινε το σόου του υπουργικού συμβούλιου, Δευτέρα έφτασε η επίσημη πρόσκληση προς τον Μητσοτάκη για να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο στις 7 Γενάρη. Εκεί θα υπογραφούν και οι νέες συμφωνίες προμήθειας οπλικών συστημάτων. Γίνεται λόγος για 9 αμφίβια τεθωρακισμένα και 1.200 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τα οποία -λέει- θα δοθούν δωρεάν από το πλεονάζον υλικό του αμερικάνικου στρατού. Ξέρετε πώς γίνονται αυτές οι δουλειές. Οι Αμερικάνοι δωρίζουν τα χρέπια που έχουν ξεσκίσει στις διάφορες επεμβάσεις τους (Αφγανιστάν, Ιράκ), αλλά και στις ασκήσεις που κάνουν τα στρατεύματά τους σε όλο τον κόσμο. Ομως, για να γίνουν και πάλι μάχιμα τα χρέπια, αναλαμβάνουν να προμηθεύσουν τα απαραίτητα εξαρτήματα και ανταλλακτικά οι αμερικάνικες εταιρίες κατασκευής αυτών των συστημάτων. Κι αυτά, βέβαια, πληρώνονται, δεν είναι τζάμπα. Ετσι, μετατρέπονται σε χρυσοφόρα μπίζνα ακόμα και τα οπλικά συστήματα που θα πήγαιναν για σκραπ.
 
Ομως, η ανακοίνωση της Γραμματείας Τύπου του Λευκού Οίκου, αφού ανέφερε τα καθιερωμένα (για τους ισχυρούς οικονομικούς, πολιτιστικούς και δεσμούς ασφάλειας κτλ.), κατέληγε με μια αναφορά κάθε άλλο παρά συνηθισμένη σε τέτοιες τυπικές ανακοινώσεις: «Ο πρόεδρος Τραμπ θα τονίσει επίσης τη σημαντικότητα της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών, ειδικά σε σχέση με το 5G, την αντιμετώπιση της κακόβουλης επιρροής στην περιοχή, και την προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας παγκοσμίως».
 
Το τελευταίο δεν ξέρουμε σε τι αναφέρεται (το ελληνικό κράτος, αν και έχει κυρίαρχη θρησκεία, δεν έχει κατηγορηθεί για παρεμπόδιση της θρησκευτικής ελευθερίας). Ισως να μπαίνει τυπικά σε κάθε τέτοια ανακοίνωση. Ομως η αναφορά στο νέο πρωτόκολλο τηλεπικοινωνιών 5G είναι ευθεία παρέμβαση στο διαγωνισμό που θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση και τον οποίο «χτυπάει» με αξιώσεις και η κινέζικη Huawei. Αυτή είναι η «κακόβουλη επιρροή στην περιοχή», στην οποία αναφέρεται η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Το ίδιο ζήτημα είχε θέσει δημόσια και ο αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
 
Οι Αμερικάνοι δεν αγνοούν το ότι ο Σι Τζινπίνγκ συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη στο Πεκίνο κι αμέσως μετά ήρθε για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, έχοντας ως ένα από τα βασικά θέματα στην ατζέντα του την προώθηση των συμφερόντων της Huawei. Επιλέγουν τον Μητσοτάκη και το ελληνικό κράτος ως τον αδύναμο κρίκο για να επιφέρουν ένα πλήγμα στο κινέζικο μονοπώλιο επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η ελληνική δεν είναι η μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη για το 5G, μια απόρριψη της Huawei, όμως, θα είχε συμβολική σημασία.
 
Ο πόλεμος των Αμερικανών κατά της Huawei διεξάγεται σε διεθνές επίπεδο. Κατηγορούν το κινέζικο μονοπώλιο ότι πρακτορεύει τα συμφέροντα της κινέζικης κυβέρνησης και καλούν τις κυβερνήσεις στη Δύση -ιδιαίτερα τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις- να μην κάνουν οποιαδήποτε συνεργασία με τη Huawei, γιατί σημαντικά κρατικά μυστικά και μυστικά του ΝΑΤΟ θα διοχετεύονται στους… κομμουνιστές. Πριν από μερικές μέρες, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Ρόμπερτ Ο' Μπράιεν δήλωσε σοκαρισμένος μπροστά στο ενδεχόμενο μια δυτική χώρα που θέλει να διαφυλάξει τα στρατιωτικά της μυστικά όπως και αυτά των συμμάχων της να αναθέσει στο Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας την ανάπτυξη δικτύου 5G! Η γερμανική κυβέρνηση, πάντως, έχει δηλώσει ότι δε θα εναντιωθεί σώνει και καλά στη συμμετοχή της Huawei σε διαγωνισμούς για την ανάπτυξη του δικτύου 5G της Γερμανίας.
 
Το κινέζικο μονοπώλιο προφανώς προσπαθεί να αναπτύξει συμμαχίες με ευρωπαϊκά μονοπώλια, τα οποία μπορούν να βάλουν τη Huawei στις ευρωπαϊκές αγορές, με αντάλλαγμα την παροχή τεχνογνωσίας, στην οποία οι Κινέζοι αυτή τη στιγμή είναι μπροστά. Αυτή η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, γι' αυτό και καμιά ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές αποφάσεις της, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό και ο Μητσοτάκης θα βρεθεί στη θέση ενός βατράχου εν μέσω μιας άγριας σύγκρουσης βουβαλιών.
 
ΥΓ1. ΣΩΒΕ στη γλώσσα των «στρατόγκαβλων» σημαίνει σωματική βελτίωση. Είναι ο κωδικός για το καψώνι. Σε δήλωσή του στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, αναφερόμενος στη Huawei, ο Τραμπ είπε: «Πιστεύω πράγματι ότι υπάρχει διακινδύνευση ασφάλειας, είναι ένας κίνδυνος για την ασφάλεια. Και μίλησα στην Ιταλία και φαίνεται ότι δε θα προχωρήσουν μ' αυτό. Μίλησα σε άλλες χώρες, δεν πρόκειται να συνεχίσουν. Σε όποιον μίλησα δεν πρόκειται να συνεχίσει». Μπορούμε να φανταστούμε «πώς» θα μιλήσει στον Κούλη στις 7 του Γενάρη.
 
ΥΓ2. Η Huawei έχει ανακοινώσει ήδη συνεργασία με τη Wind, μαζί με την οποία δημιούργησαν μια ζώνη πιλοτικής εφαρμογής δικτύου 5G στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓια τα κέρδη των ενεργειακών μονοπωλίων…
Επόμενο άρθρο Ο Σαμαράς του χάλασε το Θρίαμβο

Σχετικά Αρθρα

Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;

Ζητούμενο η θέσπιση αντιναζιστικής νομοθεσίας

Πολιτική 22 Σεπ 2026, 21:42

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

Πολιτική 21 Σεπ 2026, 12:55

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

Πολιτική 21 Σεπ 2026, 11:50

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

Διεθνή 21 Σεπ 2026, 09:56

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

Πολιτική 20 Σεπ 2026, 11:42

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

Πολιτική 18 Σεπ 2026, 09:39
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις

23 Σεπ 2026, 10:24
Κόντρες

Κάτι τέτοια τον τρέφουν

23 Σεπ 2026, 09:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

23 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;

Ζητούμενο η θέσπιση αντιναζιστικής νομοθεσίας

22 Σεπ 2026, 21:42
Παιδεία

Αντιδράσεις πανεπιστημιακών στη νυχτερινή (ν)τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για να στηριχτούν τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

22 Σεπ 2026, 20:12
Διεθνή

Αμερικανός πεζοναύτης πετάει τη στολή σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Σεπ 2026, 19:18
Παιδεία

Τα ταμεία των σχολείων είναι άδεια – Κυβέρνηση και δήμος Αθηναίων τα σπρώχνουν σε χορηγούς και κερδοσκοπικές δράσεις!

22 Σεπ 2026, 18:15
Υγεία

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

22 Σεπ 2026, 08:59
Διεθνή

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

22 Σεπ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

22 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

21 Σεπ 2026, 19:51
Αγροτικά

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

21 Σεπ 2026, 19:06
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

21 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

Ημέρα αμφισεξουαλικότητας.

Σαουδική Αραβία: Ημέρα ενότητας (1932).

1947: Ο βούλγαρος ηγέτης του Αγροτικού Κόμματος Νίκολα Πέτκοβ απαγχονίζεται ως προδότης.

1967: Αποφυλακίζεται από τη χούντα ο Γεώργιος Παπανδρέου.

1973: Πεθαίνει ο Πάμπλο Νερούντα.

1976: Καθιέρωση βιβλιαρίου υγείας για παιδιά στην Ελλάδα.

1990: Η Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας αποχωρεί από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

2003: Θανάσιμος πυροβολισμός του 18χρονου Αλβανού Βούλνετ Μπίτιτσι από συνοριοφύλακες στην Κρυσταλλοπηγή.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo