Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη
  • Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται
  • Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)
  • Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη
  • O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής
  • «Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μορατόριουμ κι άγιος ο Θεός
Πολιτική

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

Μορατόριουμ κι άγιος ο Θεός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Ιούν 2006, 00:00
Μπορεί ο Παπαδόπουλος να έδινε στις Βρυξέλλες μάχη για να μπλοκάρει την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας, την ώρα που η Μπακογιάννη ετοιμαζόταν να συναντηθεί με τον Γκιουλ στην Ισταμπούλ, όμως η διαδικασία των Βρυξελλών ουδόλως εμπόδισε την ελληνοτουρκική συνάντηση. Αλλωστε, οι δυο κυβερνήσεις οργάνωσαν αυτή τη συνάντηση με προκαθορισμένη ατζέντα: επανενεργοποίηση του μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ και επέκταση των Μέτρων Οικοδόμησης Ε-μπιστοσύνης.
 
Πρώτο και καλύτερο απ’ αυτά τα μέτρα η επέκταση της θερινής περιόδου αναστολής των πτήσεων στρατιωτικών αεροσκαφών στο Αιγαίο από τους δύο στους τρεις μήνες. 15 Ιούνη με 15 Σεπτέμβρη. Ενα τρίμηνο που… όλως τυχαίως ταυτίζεται με την τουριστική σεζόν. Και παραπέρα, καθιέρωση «κόκκινης γραμμής» που θα συνδέει τα δύο επιτελεία και τα δυο υπουργεία. Για να μπορούν τα επιτελεία να επικοινωνούν γρήγορα και να διευθετούν κρίσεις σαν κι αυτή που οδήγησε πρόσφατα στη σύγκρουη και πτώση των δυο αεροσκαφών νότια της Καρπάθου.
 
Είναι φανερό ότι και οι δυο κυβερνήσεις δε θέλουν άλματα στις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά να σιγουρέψουν κάποια μέτρα που θα επιτρέπουν συνεννόηση και διευθέτηση κρίσεων. Αυτή είναι η απαίτηση του κεφάλαιου και στις δυο χώρες, που αυτή την περίοδο αναπτύσσει κοινά επιχειρηματικά σχέδια. Τα υπόλοιπα, η Χάγη και οι μόνιμες ρυθμίσεις, μπορούν να περιμένουν. Από μια άποψη, αυτά τα υπόλοιπα, τα γενικά και… οραματικά, λειτουργούν βοηθητικά για τα υπόλοιπα, τα άμεσα και συγκεκριμένα. Βελτιώνουν το κλίμα, διαμορφώνουν μια κατάσταση διαλόγου, αποφορτίζουν τις εθνικιστικές εξάρσεις στους δυο λαούς και διευκολύνουν τις κυβερνήσεις στους χειρισμούς τους. Για παράδειγμα, φαντάζεστε τι θα ακουγόταν στην Ελλάδα σε παλιότερες εποχές, αν πήγαινε ο όποιος υπουργός Εξωτερικών και υπέγραφε συμφωνία σαν αυτή που υπέγραψε η ντόρα με τον Γκιουλ, λίγες μόνο μέρες μετά από ένα παραλίγο θερμό επεισόδιο, που κόστισε τη ζωή σ’ έναν έλληνα πιλότο; Κι όμως, αυτή τη φορά όχι μόνο δεν ακούστηκε τίποτα επικριτικό, αλλά ακόμα και οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες παρουσίασαν τη συμφωνία Μπακογιάννη-Γκιουλ με θετικό τρόπο. (Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι Ντόρα και Γιωργάκης έχουν συναντίληψη επί της ακολουθητέας εξωτερικής πολιτικής).
 
Εκεί που τα πράγματα πήγαν να πάρουν κάπως άσχημη τροπή ήταν στις Βρυξέλλες, όπου ο Παπαδόπουλος, βλέποντας ότι οι «μεγάλοι» της ΕΕ για τους δικούς τους λόγους θέλουν να «καψονάρουν» την Τουρκία, σήκωσε κεφάλι και απειλούσε με μπλοκάρισμα της διαδικασίας. Η κυβέρνηση της Αθήνας άφησε τους «κυπρίους αδελφούς» εντελώς μόνους τους και ακάλυπτους. Οι «μεγάλοι» της Ευρωένωσης τα πήραν στο κρανίο, γιατί δε γουστάρουν στα δικά τους τερτίπια να υπάρχουν παρεμβολές από χώρες επιπέδου Κύπρου. Εμπειροι οι ιμπεριαλιστές πολιτικοί, ξέρουν καλά ότι έτσι και βάλουν την Κύπρο στο παιχνίδι, έτσι και της δώσουν λόγο στα ζητήματα της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας, θα τη βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε επόμενη φάση και θα την έχουν σαν βαρίδι δεμένο στα πόδια τους. Γι’ αυτό και έκοψαν το βήχα του απεσταλμένου της Κύπρου.
 
Η τουρκική κυβέρνηση από τη μεριά της έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ διπλωματικής συμπεριφοράς. Ο Γκιουλ ΄’έμεινε στην Αγκυρα και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πάει στις Βρυξέλλες έτσι και δεν λυθεί το πρόβλημα με το μπλοκάρισμα από την Κύπρο. Η τουρκική πολιτική ηγεσία γνωρίζει πολύ καλά ότι η ενταξιακή της πορεία θα περάσει από σαράντα κύματα. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δε θέλει αυτά τα κύματα να γίνουν σαράντα ένα, με την προσθήκη και του Κυπριακού.
 
Πώς λύθηκε το στιγμιαίο πρόβλημα; Με άτακτη υποχώρηση της Κύπρου, η οποία εισέπραξε μια φραστική αναφορά για να μπορεί να δημαγωγεί ο Παπαδόπουλος στην ελληνοκυπριακή κοινότητα. Κατά τα άλλα, το σχετικό κεφάλαιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων (το πρώτο από τα 35 συνολικά) εγκρίθηκε κανονικότατα, με μια υπόμνηση προς την Τουρκία να σεβαστεί τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το κοινοτικό δίκαιο. Μια υπόμνηση που έχει ίδια αξία με τις ευχές που κάθε Κυριακή αναπέμπουν οι παπάδες στις εκκλησιές του πλανήτη. Πόσες φορές, άραγε, θα πρέπει να γίνει προς την Τουρκία η υπόμνηση ότι πρέπει να εφαρμόσει και για τα πλοία και αεροπλάνα της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρωτόκολλο τελωνειακής σύνδεσης; Η Τουρκία γράφει κανονικότατα όλες αυτές τις υπομνήσεις, γνωρίζοντας ότι είναι ανούσιες φραστικές παραχωρήσεις προς την Κύπρο και πως το δικό της παζάρι με τους «μεγάλους» της Ευρωένωσης θα γίνει σε άλλη βάση και με άλλα διακυβευόμενα.
 
Η ελληνική κυβέρνηση, ως τρίτος ουδέτερος παρατηρητής (που εκείνες οι ένδοξες εποχές του «Ελλάδα και Κύπρος συναποφασίζουμε») εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση των Βρυξελλών, ενώ η Μπακογιάννη δήλωσε με νόημα ότι για την ελληνική κυβέρνηση βαραίνει περισσότερο η στρατηγική επιλογή της στήριξης της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπακογιάννη έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη από το προσωρινό μπλοκάρισμα των τουρκοκοινοτικών διαπραγματεύσεων από την Κύπρο (όσο βρισκόταν στην Ισταμπούλ διέρρεε προς τους δημοσιογράφους που τη συνόδευαν τη δυσαρέσκειά της, θεωρώντας ότι έτσι υπονομεύεται η συνάντησή της με τον Γκιουλ), ενώ ο Ρουσόπουλος, όταν ρωτήθηκε αν η ελληνική κυβέρνηση διαφωνεί με την απειλή βέτο, απάντησε ότι η ελληνική κυβέρνηση «πιστεύει ότι η συναίνεση είναι για όλους μας μια θετική εξέλιξη σε μια εξαιρετικά δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση».
 
Καλύτερος όλων, όμως, ήταν ο Ερντογάν που με αγέρωχο ύφος δήλωσε από το Ζάγκρεμπ όπου πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη: «Δεν πιστεύω ότι οι 24 χώρες που είναι μέλη της ΕΕ θα δώσουν πολλή προσοχή στο βέτο ενός τμήματος της Κύπρου». Προσέξτε, οι 24 χώρες, δηλαδή και η Ελλάδα μαζί.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

Παρασκευή, 16.6.06
Επόμενο άρθρο

Ελληνοτουρκικές σχέσεις

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται;

Σχετικά Αρθρα

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

Πολιτική 25 Οκτ 2026, 13:06

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

Πολιτική 24 Οκτ 2026, 20:40

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

Πολιτική 23 Οκτ 2026, 14:39

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

Πολιτική 22 Οκτ 2026, 21:03

Τζάμπα πήγαν τα «τραπεζώματα»: «μας» πούλησε ο μουστακαλής φύλαρχος-στρατάρχης…

Να μην πέσουμε στην εθνικιστική παγίδα της ελληνικής πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των πολιτικών της εκπροσώπων

Πολιτική 21 Οκτ 2026, 20:07

Aλλη μια δικαίωση για την Π. Τυχεροπούλου, άλλο ένα χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ την απάλλαξε από τις κατηγορίες του Μπαμπασίδη και έσβησε την ποινή που της επέβαλε ο Σαλάτας

Εργατικά 20 Οκτ 2026, 09:39
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

25 Οκτ 2026, 13:06
Διεθνή

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)

25 Οκτ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

25 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

23 Οκτ 2026, 14:39
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

23 Οκτ 2026, 13:01
Υγεία

Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας

23 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

23 Οκτ 2026, 11:06
Πολιτισμός

ΣΗΜΕΡΑ: Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

23 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Ο Γιαννακόπουλος τσάκισε τον Λιόλιο

«Αόρατος» σύμμαχος ο Μαρινάκης

22 Οκτ 2026, 22:53
Διεθνή

Η AIPAC σταματά τις άμεσες προεκλογικές χρηματοδοτήσεις υποψηφίων στις ΗΠΑ

22 Οκτ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

22 Οκτ 2026, 21:03
Εργατικά

Στις 23 Οκτώβρη ξανά όλοι έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ξενίας 24) στις 9πμ

Εκδικάζεται το οριστικό πειθαρχικό του Δημήτρη Χαρτζουλάκη και της Χρύσας Χοτζόγλου 

22 Οκτ 2026, 20:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

Ημέρα τεχνών δρόμου και ελεύθερης έκφρασης στον δημόσιο χώρο.

Αυστρία: Εθνική γιορτή.

Μπενίν, Ρουάντα: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

Ελβετία: Ημέρα σημαίας.

1912: Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης.

1971: Ο Γρίβας ιδρύει στην Κύπρο την ΕΟΚΑ Β’.

1971: Συλλαμβάνονται 32 μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1977: Διαδήλωση, βόμβα στο δυτικογερμανικό μορφωτικό κέντρο Κωνσταντινούπολης, τρεις τραυματίες.

1979: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Παρκ Τσουνγκ Χι.

2002: Ρωσική επέμβαση για απελευθέρωση επτακοσίων ομήρων που κρατούσαν Τσετσένοι, 115 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    17Ν
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Εφετείο 17Ν
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    ΕΛΑ
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ποιοι είμαστε
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Επικοινωνία
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Όροι χρήσης
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ποιοι είμαστε
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Επικοινωνία
  • Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo