Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη
  • Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή
  • Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μοίρασε χάντρες και καθρεφτάκια, πήρε χρυσάφι
Πολιτική

Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

Μοίρασε χάντρες και καθρεφτάκια, πήρε χρυσάφι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Ιούν 2008, 00:00

Επίσκεψη αποικιοκράτη που πηγαίνει να καλοπιάσει τους ιθαγενείς θύμισε η επίσκεψη Σαρκοζί στην Αθήνα. Ηρθε για λίγες μόνο ώρες (και χωρίς την Κάρλα, την οποία τόσο επιθυμούσαν τα λιγούρια της εγχώριας μπουρζουαζίας), έκανε τα παζάρια του με τον Καραμανλή, έδωσε και ένα σόου στη Βουλή και έφυγε, γιατί είχε και δουλειές.

Γιατί παραχώρησαν στο Σαρκοζί τη Βουλή, προκειμένου να τους βγάλει το λογύδριό του και να εμφανιστεί ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά πρόσωπα του πλανήτη; Επειδή ο γάλλος πρόεδρος έχει επιλέξει να παίξει το χαρτί των ελληνικών θέσεων στο «Μακεδονικό», θέμα αδιάφορο για τη γαλλική εξωτερική πολιτική. Αυτό φάνηκε ήδη από το Βουκουρέστι, όπου ο Σαρκοζί ήταν ο πρώτος που υποστήριξε την ελληνική θέση. Μικρή γεύση αυτών που θα έλεγε από το βήμα της ελληνικής Βουλής έδωσε με τη συνέντευξή του στην «Καθημερινή». Πέρα από την υποστήριξη στο «Μακεδονικό», δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει μια τυπική δήλωση και για το Κυπριακό («Η Γαλλία είναι φίλη της Κύπρου και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του Προέδρου Χριστόφια», είπε στην «Καθημερινή»).

Ταυτόχρονα, εισέπραξε το κατιτίς του και ο δάμαλος, που φροντίζει όσο οτιδήποτε άλλο το προσωπικό του προφίλ και έχει το κόμπλεξ να χριστεί και αυτός μεγάλος ηγέτης του ελληνικού αστισμού. «Εκτιμώ και σέβομαι πολύ τον Κώστα Καραμανλή ως πολιτικό ηγέτη, γιατί διαθέτει όλα τα προτερήματα ενός μεγάλου δημόσιου άνδρα» (!!!), δήλωσε στην «Καθημερινή» ενώ στο σόου της Βουλής τον αποκάλεσε δυο-τρεις φορές «σερ Κοστάς» (αγαπητέ Κώστα), για να δείξει πόσο φιλαράκια είναι (η εκφωνήτρια του καναλιού της Βουλής, που είχε πάρει τις σχετικές οδηγίες, το ‘λεγε και το ξανάλεγε). Σπουδαίος θεατρίνος, υπερκινητικός, άνετος, με τον αέρα του ηγέτη ιμπεριαλιστικής δύναμης, ο Σαρκοζί έδωσε την παράστασή του και από κάτω τα λιγούρια τον χειροκροτούσαν μανιωδώς. Νεοδημοκράτες και Πασόκοι.

Ο Σαρκοζί, λοιπόν, δίνει… Σκόπια και ζητά (και παίρνει)… της Παναγίας τα μάτια. Η κυβέρνησή του έχει βαλθεί να σηκώσει τη γαλλική βιομηχανία όπλων, προκειμένου να δώσει μια γενικότερη ώθηση στο γαλλικό ιμπεριαλισμό. Η Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες αγορές οπλικών συστημάτων στην Ευρώπη, αφού εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες δαπανά ετησίως το μισό κρατικό προϋπολογισμό σε αγορές όπλων.

Στις λίγες ώρες που έμεινε στην Αθήνα ο Σαρκοζί υπέγραψε με τον Καραμανλή κοινή διακήρυξη για «βιομηχανική και τεχνολογική συνεργασία για τις επιλογές του αμυντικού υλικού που είναι απαραίτητες για την εθνική κυριαρχία», στην οποία «φωτογραφίζονται» εξοπλιστικά προγράμματα που μπορεί να ξεπεράσουν τα 5 δισ. ευρώ. Ο Σαρκοζί έχει ήδη πάρει τις… προκαταβολές για την υποστήριξή του στο «Μακεδονικό»: κάμποσα ελικόπτερα «Σούπερ Πούμα» (για 15 γίνεται λόγος) και εκσυγχρονισμός των «Μιράζ 2000», που είχαν αγοραστεί επί ΠΑΣΟΚ. Σημειώνουμε ότι αυτός ο εκσυγχρονισμός φτάνει σε κόστος για κάθε αεροπλάνο το 60% της αγοράς ενός καινούργιου. Επίσης, η Γαλλία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για αγορά φρεγατών (σπάζοντας έτσι το γερμανικό μονοπώλιο). Συγκεκριμένα, έχει ήδη αποφασιστεί η παραγγελία τεσσάρων φρεγατών αρχικού προϋπολογισμού 2,2 δισ. ευρώ, που μπορεί να φτάσουν κοντά στα 4 δισ.,  με την προσθήκη άλλων 2 κομματιών. Σειρά θα πάρουν και άλλα πολεμικά σκάφη που θα αντικατασταθούν τα επόμενα χρόνια (στο project θα χρησιμοποιηθούν και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, που ελέγχονται από το γερμανικό κεφάλαιο).

Σκληρή μάχη δίνεται για το φιλέτο της αγοράς νέων πολεμικών αεροσκαφών. Ο Σαρκοζί προωθεί το γαλλικό «Ραφάλ», που χτυπιέται με το «Γιουροφάιτερ» (ευρωπαϊκό κονσόρτσιουμ στο οποίο κυριαρχούν οι Γερμανοί) και με το αμερικάνικο JSF, που ακόμα βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού. Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο είναι αντικρουόμενες. Αλλες υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής δεν έχει αποφασίσει ακόμα και απλά είπε στον Σαρκοζί ότι οι προτάσεις του θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, και άλλες υποστηρίζουν ότι συμφώνησε για την αγορά 20 «Ραφάλ» και σε αντάλλαγμα πήρε τον εκσυγχρονισμό ισάριθμων «Μιράζ».  Είναι πάντως δύσκολο να μην αγοραστούν και «Ραφάλ», όχι μόνο ως αντάλλαγμα για την «πολιτική υποστήριξη» του Σαρκοζί, αλλά και επειδή η Γαλλία είναι ήδη στην ελληνική αγορά με τα «Μιράζ» και δε μπορούν να τη βγάλουν χωρίς ν’ ακολουθήσουν ισχυροί κραδασμοί στα μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής. Επειδή, όμως, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, δεν αποκλείεται στο τέλος να μεγαλώσει η παραγγελία, για να βολευτούν όλοι. Δηλαδή, και οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί. Ο… αντισκοπιανός Σαρκοζί, πάντως, που θεωρείται εξαιρετικός πλασιέ, θεωρεί πως δικαιωματικά πρέπει να πάρει ένα κομμάτι της πίτας, όπως άλλωστε είχε πάρει παλιότερα ο Μιτεράν από τον Παπανδρέου. Γι’ αυτό και τα «σερ Κοστάς», εκτός των άλλων. Αν ο Καραμανλής θέλει να φτιάξει τη διεθνή εικόνα του, ο Νικολά είναι ο άνθρωπός του (και η Κάρλα της Νατάσας).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

Οι τοίχοι έχουν φωνή
Επόμενο άρθρο

Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

Ηρωική έξοδος…

Σχετικά Αρθρα

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 11:34

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ που πρώτος κατήγγειλε το σκάνδαλο κυνηγήθηκε υπηρεσιακά και απειλήθηκε από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Ανατριχιαστικά περιστατικά προκύπτουν από επίσημα έγγραφα που «θάβονταν»

Πολιτική 31 Οκτ 2025, 20:00

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην κατ’ έφεση δίκη των νεοναζιστών εγκληματιών της ΧΑ και των παρακλαδιών της

Στις 12 Δεκέμβρη η αγόρευση της εισαγγελέα

Πολιτική 31 Οκτ 2025, 18:13

Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!

Τι δουλειά είχε η ακροδεξιά «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία» στη στρατιωτική παρέλαση;

Πολιτική 30 Οκτ 2025, 08:53

Kίνητρα στην αστυνομία για να κόβει αβέρτα πρόστιμα-χαράτσια του ΚΟΚ

Πολιτική 27 Οκτ 2025, 18:40

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

Καταστολή 22 Οκτ 2025, 14:50
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

9 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Καταστολή

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

7 Νοέ 2025, 11:34
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

7 Νοέ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Καταστολή

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

5 Νοέ 2025, 21:43
Κόντρες

Μητσοτάκη, είσαι απαράδεκτος

5 Νοέ 2025, 18:54
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

Ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού.

Καμπότζη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1953).

1921: Γενική απεργία στη Ρώμη, συγκρούσεις εργατών σιδηροδρόμων με φασίστες.

1923: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ που υπό την απειλή όπλου σε μπυραρία του Μονάχου αναγκάζει Βαυαρούς ηγέτες να τον υποστηρίξουν («πραξικόπημα της μπυραρίας»).

1974: Πεθαίνει ο Χόλγκερ Μάινς (RAF) από απεργία πείνας.

1989: Πτώση του τείχους του Βερολίνου.

1994: Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κρίνει ένοχο τον Γιώργο Κοσκωτά για τέσσερις κακουργηματικές πράξεις και τον καταδικάζει σε κάθειρξη 25 ετών.

1995: Ο Γιασέρ Αραφάτ επισκέπτεται για πρώτη φορά επίσημα το Ισραήλ για να συλλυπηθεί τη χήρα του Γιτζάκ Ράμπιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    17Ν
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Εφετείο 17Ν
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    ΕΛΑ
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Ποιοι είμαστε
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Επικοινωνία
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Όροι χρήσης
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Ποιοι είμαστε
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Επικοινωνία
  • Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Eπίσκεψη-αστραπή Σαρκοζί

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo