Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νοσοκομείο Νίκαιας: ΜΑΤ και χημικά ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές
  • H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»
  • Από αναβολή σε αναβολή η δίκη των μπάτσων-δολοφόνων του Βασίλη Μάγγου
  • Σαν σήμερα 19 Φλεβάρη
  • Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει
  • Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Κυβέρνηση παιδικής χαράς
Πολιτική

Κυβέρνηση παιδικής χαράς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Μάι 2015, 00:00

Σε μια στοιχειωδώς σοβαρή αστική κυβέρνηση ο Μπαρουφάκης θα είχε ξωπεταχτεί με κλοτσιές, μετά τις αποκαλύψεις της Wall Street Journal για το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχε με τους Σαπέν, Μακρόν, Παντοάν και Δε Γκίντος, στη διάρκεια της βόλτας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ηταν η εβδομάδα που έπαιρναν φωτιά οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, μετά την αντικατάσταση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας και την εντολή προς τον νέο επικεφαλής της Γ. Χουλιαράκη να προχωρήσει γρήγορα σε συμφωνίες με την τρόικα θέμα προς θέμα. Ηταν η εβδομάδα που ο Δραγασάκης με τον Τσακαλώτο επισκέπτονταν τον Ντράγκι στη Φρανκφούρτη και ο Τσίπρας επικοινωνούσε με Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ για να καταλήξει στην κοινή ανακοίνωση με τον τελευταίο.

Οπως σημειώσαμε στο προηγούμενο φύλλο, ο Μπαρουφάκης έκανε ταξίδι αναψυχής και ανεπίσημες συναντήσεις με ομολόγους του, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι συμμετέχει κι αυτός στη διαπραγμάτευση. Μετά απ’ αυτές τις συναντήσεις δεν γίνονται δηλώσεις, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο (π.χ. ο Ντεϊσελμπλούμ που συναντήθηκε τις ίδιες μέρες με Σαπέν και Παντοάν, έκανε δηλώσεις μαζί τους και δέχονταν ερωτήσεις μετά τις συναντήσεις τους). Στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν μόνο κάποια σύντομα «ενημερωτικά» από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, που δεν έλεγαν κάτι σημαντικό για το περιεχόμενο των συνομιλιών του Μπαρουφάκη. Περισσότερο να θυμίσουν ότι είναι «ενεργός».

Και ξαφνικά, η WSJ αποκάλυψε ότι ο Μπαρουφάκης έδινε στους υπουργούς με τους οποίους συναντιόταν ένα 36σέλιδο έγγραφο που περιέχει διαφορετικές θέσεις από εκείνες που διαπραγματεύεται η ελληνική πλευρά στο Brussels Group. Για παράδειγμα, το έγγραφο αυτό προβλέπει ανάπτυξη μόλις 0,1% για το 2015, ενώ ακόμη και η αναθεωρημένη πρόβλεψη της Κομισιόν (εαρινή έκθεση) μιλά για ανάπτυξη 0,5%. Η αμερικάνικη εφημερίδα επικαλούνταν τέσσερις ευρωπαίους αξιωματούχους, οι οποίοι της επιβεβαίωσαν ότι ο Μπαρουφάκης έδωσε σε υπουργούς Οικονομικών αλλά και σε ανώτατους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες (εννοεί τον Μοσκοβισί, προφανώς) έκθεση με τίτλο «Greece’s recovery: A blueprint» (H ανάκαμψη της Ελλάδας: ένα προσχέδιο). Σύμφωνα με την WSJ, που αναφέρει ότι έχει δει το έγγραφο, σ’ αυτό περιγράφεται το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. «Ισως είναι ώρα να οραματιστούμε μια ελληνική ανάκαμψη προτού βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο», αναφέρεται εισαγωγικά, πριν ξεκινήσει η ανάλυση των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων.

Ο Μπαρουφάκης εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση, στην οποία υποστήριζε ότι πρόκειται για το «πρώτο σχέδιο (draft)», που ετοίμασε η ομάδα εργασίας υπό τον Θεοχαράκη, στην οποία ανατέθηκε να συγγράψει «το νέο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανάπτυξης της χώρας για τη Μεταμνημονιακή Εποχή». Αυτό το προσχέδιο, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου «συντάχθηκε ήδη υπό την επίβλεψη του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος το συζήτησε άτυπα με τους υπουργούς Οικονομικών της Γαλλίας κ. Michel Sapin, της Ιταλίας κ. Pier Carlo Padoan, της Ισπανίας Luis de Guindos και με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων κ. Pierre Moscovici κατά την διάρκεια των συναντήσεων που είχε μαζί τους αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για μακρόπνοο σχέδιο που υπερβαίνει κατά πολύ, ως οφείλει, τα όρια της διαπραγμάτευσης που εξελίσσεται τώρα στο πλαίσιο του Brussels Group». Εβγαλε και δεύτερη ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι «το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2015 που δημοσιεύεται σε μερίδα του Τύπου είναι το αντιμνημόνιο της κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση και αποτυπώνει τις θέσεις της για όλα τα θέματα (οικονομία, ανάπτυξη, διοίκηση, εκπαίδευση, περιβάλλον κλπ)»!

Το πόσο μακρόπνοο και στοιχειωδώς επεξεργασμένο σχέδιο μπορεί να είναι κάτι που ετοιμάζεται σε μια βδομάδα μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Ομως εν προκειμένω δεν έχουμε ένα επιστημονικό πρόβλημα αλλά ένα πολιτικό πρόβλημα. Γι’ αυτό το σχέδιο δεν ακούστηκε και δεν ανακοινώθηκε τίποτα στην Ελλάδα. Κανένα κυβερνητικό όργανο δεν το συζήτησε. Ούτε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (προεδρεύει ο Δραγασάκης) ούτε το Κυβερνητικό Συμβούλιο. Το σκάρωσε ο Μπαρουφάκης, το πήρε παραμάσχαλα και άρχισε να το συζητά «άτυπα» (sic!) με υπουργούς Οικονομικών και στελέχη της Κομισιόν! Είμαστε σίγουροι ότι δεν ήταν μόνο ο ελληνικός λαός που είχε μεσάνυχτα για το μακρόπνοο σχέδιο που παρέδιδε σε συναδέλφους του ο Μπαρουφάκης, αλλά και ο Τσίπρας. Αυτό το προχειρογράφημα ήταν δημιούργημα του Μπαρουφάκη και της παρέας του και το χρησιμοποιούσε σε μια προσπάθεια να δείξει στους συναδέλφους του ότι αυτός ασχολείται με το μέλλον και έχει όραμα και μακρόπνοο σχέδιο και δεν είναι… λογιστάκος, όπως ο Δραγασάκης, ο Τσακαλώτος και ο Χουλιαράκης που ασχολούνται με την τρόικα και την επόμενη δόση.

Αν δεν βρισκόταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση και δεν είχαν «φουσκώσει» τόσο πολύ τον Μπαρουφάκη, ο Τσίπρας θα έπρεπε να τους έχει ήδη δείξει την πόρτα. Τώρα, είναι αναγκασμένος να τον κρατάει και να υπομένει τα καμώματά του. Ανακοίνωση κάλυψής του από το Μαξίμου, πάντως, δεν βγήκε.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕσωτερικής κατανάλωσης η φιλολογία περί δημοψηφίσματος
Επόμενο άρθρο Εμμονή για Κορυδαλλό και προσπάθεια προστασίας των ηγετικών στελεχών

Σχετικά Αρθρα

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

Πολιτική 17 Φεβ 2026, 21:56

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 19:24

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 14:25

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

Πολιτική 12 Φεβ 2026, 13:55

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Νοσοκομείο Νίκαιας: ΜΑΤ και χημικά ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Γεωργιάδης συνεχάρη τα ΜΑΤ που τον γλίτωσαν από τους «κομμουνιστές»!

19 Φεβ 2026, 14:24
Διεθνή

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

19 Φεβ 2026, 13:44
Καταστολή

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη των μπάτσων-δολοφόνων του Βασίλη Μάγγου

19 Φεβ 2026, 13:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Φλεβάρη

19 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

18 Φεβ 2026, 21:04
Πολιτισμός

Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»

«Η ειρήνη δεν είναι άρωμα που ψεκάζεται πάνω από τη βία για να αισθάνονται άνετα οι εξουσίες», δήλωσε η σκηνοθέτιδα από την Τυνησία

18 Φεβ 2026, 19:49
Παιδεία

Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες

18 Φεβ 2026, 14:34
Υγεία

Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!

18 Φεβ 2026, 13:15
Η παπάρα

Εκλογική στρατηγική fabriqué en France

18 Φεβ 2026, 12:06
Αθλητισμός

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

18 Φεβ 2026, 10:22
Αθλητισμός

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

18 Φεβ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Φλεβάρη

Αιθιοπία: Ημέρα μαρτύρων (1930).

1937: Ομάδα αιθιόπων ανταρτών αποπειράται να εκτελέσει τον ιταλό αντιβασιλέα της χώρας, 2.000 συλλήψεις.

1947: Ανακοινώνεται η ίδρυση στρατοπέδου εθνικού φρονηματισμού στη Μακρόνησο.

1977: Βόμβα ακροδεξιών στα γραφεία της Πολιτιστικής Λέσχης Παγκρατίου.

1978: Προσπάθεια αιγυπτίων κομάντο –χωρίς να έχουν άδεια της κυπριακής κυβέρνησης– να απελευθερώσουν τους επιβάτες αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών που κρατούν ομήρους αεροπειρατές στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, καταλήγει σε σύγκρουση με τις κυπριακές αρχές ασφαλείας, δεκαεπτά νεκροί.

1986: Βόμβες (ΕΛΑ) στο ΥΠεΧωΔΕ και σε παράρτημά του (η μία δεν εξερράγη).

1990: Εκτελείται ο ψυχίατρος Μάριος Μαράτος (Επαναστατική Αλληλεγγύη).

1998: Βόμβα στα γραφεία της αμερικανικής εταιρείας «General Motors» (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo