Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!
  • To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν
  • Βόλεμα των «μαύρων»
  • Πολιτικό μάρκετινγκ
  • Σαν σήμερα 11 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η παλιά «παιδική χαρά» του Μαξίμου ξεκατινιάζεται
Πολιτική

Η παλιά «παιδική χαρά» του Μαξίμου ξεκατινιάζεται

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Ιούν 2019, 00:00

Για πρώτη φορά από τότε που χώρισαν τα τσανάκια τους, τον Ιούλη του 2015, ο Τσίπρας επιτέθηκε στον Μπαρουφάκη. Τι έλεγε γι' αυτόν όταν τον έδιωξε από την κυβέρνηση; «Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένα σημαντικό asset για την κυβέρνηση και για τη χώρα. Είναι ένας οικονομολόγος που έχει ενοχλήσει γιατί μιλάει τη γλώσσα τους καλύτερα απ' ό,τι την μιλάνε αυτοί».
 
Αλλά και αργότερα, όταν ο Μπαρουφάκης έλεγε διάφορα για τους… «ενήλικες στο δωμάτιο», διανθίζοντας τις διηγήσεις του με γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις συνομιλίες του με τον Τσίπρα, πότε στην Κυψέλη και πότε στα άδυτα του Μαξίμου (χωρίς να αποδεικνύει τίποτα, φυσικά), ο Τσίπρας απέφευγε να απαντήσει. Και καλά έκανε από τη μεριά του, γιατί αν έδινε μια απάντηση, θα καθιστούσε τον Μπαρουφάκη συνομιλητή του. Θα του ανταπαντούσε, μετά θα έπρεπε να ανταπαντήσει κι αυτός και το σύστριγγλο θα γενικευόταν, με απώλειες για τον Τσίπρα και όχι για τον Μπαρουφάκη που αυτό επεδίωκε.
 
Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως άλλαξαν. Ο Μπαρουφάκης έπιασε 3% στις ευρωεκλογές και πάει για περισσότερα στις βουλευτικές, τραβώντας πλέον ψήφους μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα διάφορα «ορφανά» του (ΛΑΕ, Κωνσταντοπούλου). Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορέσει να κλείσει έστω και λίγο την ψαλίδα με τη ΝΔ, πρέπει να πάρει ψήφους από τον Μπαρουφάκη. Γι' αυτό και ο Τσίπρας αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική.
 
«Ο κ. Βαρουφάκης είναι συστημική προσωπικότητα, δεν είναι αντισυστημική προσωπικότητα», είπε. Και συνέχισε: «Και δεν θα αναφερθώ σε όσα έπραξε εκείνη την δύσκολη περίοδο, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μας καλούσε να υιοθετήσουμε το σχέδιο του κ. Σόιμπλε, αυτά θα τα γράψει η ιστορία και δεν θα αφήσω και να τα γράψει με την δική του αφήγηση, κάποια στιγμή θα μιλήσω κι εγώ για όλες αυτές τις κρίσιμες μέρες του 2015. Αλλά ο κ. Βαρουφάκης τώρα, είναι φανερό ότι ξαφνικά από το πουθενά παρουσιάστηκε από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, και παρουσιάζεται, και έχει τεράστια προβολή, για έναν και μοναδικό λόγο, διότι πιστεύουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ότι μπορεί να κόψει την δυναμική της ανατροπής και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Από εκεί που κανείς δεν ασχολείτο με τον κ. Βαρουφάκη και όχι μόνο δεν ασχολείτο, που οι ίδιοι άνθρωποι που επί χρόνια τον εξύβριζαν, τον έλεγαν υπεύθυνο για τα 100 δισ., που τόσα του καταλογίζανε ότι έχασε την περίοδο που ήταν Υπουργός Οικονομικών, ξαφνικά, μας τον παρουσιάζουν ως ένα δυναμικό πολιτικό που πρέπει να μπει στη Βουλή».
 
Γιατί όμως δεν μας λέει από τώρα τι ακριβώς έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015; Οχι μόνο με τον Μπαρουφάκη, αλλά και με τον Σπύρο Σαγιά, τον μεγαλοδικηγόρο των καπιταλιστών, που κυριολεκτικά από το πουθενά έγινε γενικός γραμματέας της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα και μετά την υπογραφή του τρίτου Μνημόνιου εξαφανίστηκε από την πολιτική σκηνή, το ίδιο ξαφνικά όπως είχε εμφανιστεί. Ο Μπαρουφάκης έχει πει πως εκείνη την περίοδο ο Τσίπρας φοβόταν «ένα νέο Γουδή». Κάποιες φήμες εκείνης της περιόδου έλεγαν πως ο Σαγιάς είπε στον Τσίπρα ν' αφήσει τα κόλπα και να πάει να υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο, γιατί αλλιώς «θα τον στήσουν στο Γουδή». Εμείς δεν ξέρουμε τι απ' όλα αυτά αληθεύει, αλλά μιας και ο Τσίπρας μπήκε στη «λογική Μπαρουφάκη», δηλαδή στο πολιτικό ξεκατίνιασμα, να μιλήσει «εδώ και τώρα» και όχι να υπόσχεται ότι θα μιλήσει «κάποια στιγμή».
 
Σπεύδουμε να επαναλάβουμε ότι, ανεξάρτητα από την κατάσταση που επικρατούσε τότε στην «παιδική χαρά» του Μαξίμου (ο Μπαρουφάκης κάθε βράδυ γύριζε στο σπίτι του και διηγούνταν όσα διαμείφθηκαν στη γυναίκα του, η οποία τον «τραβούσε» με το σμάρτφον), όλοι τους ήταν αποφασισμένοι να μην έρθουν σε ρήξη με τα ιερά και τα όσια της ελληνικής αστικής τάξης. Εκαναν, λοιπόν, διάφορα πολιτικά καραγκιοζιλίκια, προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο και να παρουσιάσουν στον ελληνικό λαό ως αναπόφευκτο αυτό που ερχόταν. Γι' αυτό και κανένας τους δεν είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί. Τώρα, ξεκατινιάζονται, προσπαθώντας ο ένας να ρίξει την ευθύνη στις πλάτες του άλλου, με μοναδικό στόχο την πολιτική τους επιβίωση. Οπως τότε, έτσι και τώρα προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό με ψέματα και μισές αλήθειες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠολιτικό άδειασμα
Επόμενο άρθρο Νεοδημοκράτες αντιγράφουν χρυσαυγίτες

Σχετικά Αρθρα

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

Πολιτική 11 Μάι 2026, 19:41

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

Πολιτική 8 Μάι 2026, 12:56

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

Πολιτική 7 Μάι 2026, 19:22

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

Πολιτική 6 Μάι 2026, 20:36

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

Πολιτική 6 Μάι 2026, 14:53

Ο ανασφαλής πρωθυπουργός και ο πρόθυμος Τζαβέλλας

Πολιτική 5 Μάι 2026, 14:39
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

Λουξεμβούργο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1867).

1812: Δολοφονείται ο βρετανός πρωθυπουργός Σπένσερ Πέρσιβαλ στην είσοδο της Βουλής των Κοινοτήτων.

1891: Απόπειρα εκτέλεσης του νεαρού τσάρου Νικολάου σε επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα (η άκρη τους πρέπει να απέχει τριάντα εκατοστά από το έδαφος).

1934: Αιματηρές συγκρούσεις εργατών – αστυνομίας στην Καλαμάτα, τέσσερις εργάτες νεκροί, πολλοί τραυματίες.

1936: Πολλοί τραυματίες σε άγριες μάχες χωροφυλακής και συμπαραστατών προς τους απεργούς της Θεσσαλονίκης (Κοκκινιά).

1960: Τέσσερις πράκτορες της Μοσάντ συλλαμβάνουν τον φυγά ναζιστή Αντολφ Αιχμαν στο Μπουένος Αιρες.

1968: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1970: Μαζική αποδοκιμασία του Παττακού στο Παναθηναϊκό Στάδιο από μαθητές σε συγκέντρωση για τα τρία χρόνια της χούντας.

1972: Τρεις βόμβες στη λέσχη αξιωματικών των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη, ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες (RAF).

1973: Συγκέντρωση φοιτητών στη Νομική με αίτημα την απελευθέρωση εξήντα φοιτητών που έχουν συλληφθεί από την ΕΣΑ, αποκλεισμός του κτιρίου από την αστυνομία, μικροσυμπλοκές και συλλήψεις.

1982: Καταργούνται οι επιθεωρητές των σχολείων και διορίζονται μετακλητοί σχολικοί σύμβουλοι.

1997: Βόμβα στο Α’ Λιμενικό Τμήμα στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo