Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη
  • Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις
  • Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας
  • ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου
  • Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του
  • Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ε, όχι, δε θα μας φιμώσουν!
Πολιτική

Ε, όχι, δε θα μας φιμώσουν!

Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιούλ 2021, 20:57

Οπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Νίκος Μπογιόπουλος από τον Ημεροδρόμο, η Ενωση Αποστράτων Αξιματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) κατέθεσε εναντίον του αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση. Του ζητούν 70.000 ευρώ για «ηθική βλάβη» και ζητούν τη φυλάκισή του για 6 μήνες «ως μέσον εκτελέσεως της απόφασης που θα εκδοθεί». Δηλαδή, αν δεν τους σκάσει τα φράγκα, να πάει έξι μήνες φυλακή.

Του είχαν στείλει εξώδικο, στο οποίο ο Ν. Μπογιόπουλος απάντησε την 1η Απρίλη. Του ζητούσαν να ανακαλέσει όσα είχε πει σε βάρος τους στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM στις 5 Μάρτη του 2021. Και φυσικά, ο Μπογιόπουλος δεν ανακάλεσε. Τι να ανακαλέσει; Τα όσα είπε για τις γιορτές μίσους που οργανώνουν αυτοί οι κύριοι κάθε χρόνο στο Γράμμο, για να γιορτάσουν τη «συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών»; Εκεί που μαζεύονται όλα τα φασισταριά της χώρας και όπου τα τελευταία χρόνια κυριαρχούσαν οι δολοφόνοι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής, με τους οποίους μάλιστα η ΕΑΑΣ συναντιόταν (ακόμα και ένα χρόνο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συμφωνούσαν για «κοινούς αγώνες» και «κοινά προγράμματα»).

31.10.2014: Εκπρόσωποι της ΕΑΑΣ και του νεοναζιστικού μορφώματος συναντώνται στα γραφεία του δεύτερου, υπό το… στοχαστικό βλέμμα του φιρερίσκου. Ενα χρόνο και κάτι μέρες μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα!

Αν ο Μπογιόπουλος ανακαλούσε αυτά που είπε (και αυτά που έγραψε), θα έπρεπε να μην ξαναπιάσει πληκτρολόγιο ή μικρόφωνο για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Αλίμονο αν μια απειλή, απ’ όπου κι αν προέρχεται (και δυο φορές αλίμονο αν η απειλή είναι φασιστική) μπορούσε να βουλώνει στόματα.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, τα γράφει αναλυτικότατα ο Ημεροδρόμος και δε χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Εδώ, όμως, εγείρεται ένα ευρύτερο ζήτημα, επί του οποίου οφείλουμε να τοποθετηθούμε.

Η αγωγή των απόστρατων τυπικά στρέφεται κατά του Ν. Μπογιόπουλου, επί της ουσίας όμως μας αφορά όλους και όλες. Οσους και όσες δημοσιολογούμε, αναλύοντας την πραγματικότητα και εκφράζοντας τις απόψεις μας επ’ αυτής, ανάλογα με τις ιδεολογικές, πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές μας αφετηρίες. Οποιανού δεν του αρέσει κάτι (συνήθως δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται οι πομπές τους), πρώτα στέλνει ένα απειλητικό εξώδικο (μπας και φοβηθεί ο δημοσιολογών ή το Μέσο από το οποίο δημοσιολογεί) κι άμα δεν τους φοβηθεί, του τραβάνε μια αγωγή, ζητώντας του τον ουρανό με τ’ άστρα.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ωμό εκβιασμό προς τους δημοσιογράφους που κάνουν αποκαλυπτική δημοσιογραφία και έχουν το θάρρος της γνώμης. Κυρίως προς τους αριστερούς. Παλιά υπήρχαν οι φυλακές και οι εξορίες, τώρα που δεν υπάρχουν βρήκαν τις αγωγές με τις οποίες ζητούν τεράστια ποσά.

Από την άποψη αυτή, εμείς θεωρούμε ότι η αγωγή κατά Μπογιόπουλου μας αφορά άμεσα. Είναι γνωστό ότι δεν ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο, όμως, απέναντι στις φασιστικές απειλές δε χωράει διαχωρισμός στο στρατόπεδο του αντιφασισμού.

Είναι φασιστική απειλή η αγωγή της ΕΑΑΣ κατά Μπογιόπουλου; Αμ’ τι άλλο είναι; Αυτοί που κάνουν κουμάντο στην ΕΑΑΣ έχουν ακούσει πολλά από δικούς τους (δείτε για παράδειγμα εδώ), αγωγή όμως έκαναν στον Μπογιόπουλο. Γιατί; Επειδή ο Μπογιόπουλος υπερασπίστηκε τον ΔΣΕ, τις μαχήτριες και τους μαχητές του. Αυτό τους έτσουξε. Είναι μια αγωγή ενταγμένη στον «αγώνα κατά του κομμουνιστοσυμμοριτισμού». Γιατί γι’ αυτούς, «κομμουνιστοσυμμορίται» είμαστε όλοι και όλες όσοι/ες υπερασπιζόμαστε τους αγώνες που έδωσε ο ανθός του ελληνικού λαού, για ν’ απαλλαγεί η χώρα μας από ξένους και ντόπιους δυνάστες.

Και να πεις ότι πρόκειται για κάποιον πολιτικά αδύναμο ιδιώτη, που τον «περιέλαβε» ο Μπογιόπουλος χωρίς να του επιτρέψει να υπερασπιστεί τον εαυτό του! Εδώ πρόκειται για πολιτικό φορέα. Η ΕΑΑΣ είναι μεν ΝΠΔΔ (που επιχορηγείται από το υπουργείο Αμυνας και έχει φαντάρους να δουλεύουν σαν άμισθοι υπάλληλοι στα γραφεία της), όμως πολιτεύεται ως πολιτικό κόμμα. Στο χώρο της μοναρχοφασιστικής Ακροδεξιάς, βεβαίως βεβαίως. Εξ ου και οι επίσημες συναντήσεις με τους νεοναζιστές. Ηταν η εποχή του… πολυκομματισμού και οι επικεφαλής της ΕΑΑΣ «ψάχνονταν» να στήσουν κόμμα σε συνεργασία με άλλες ακροδεξιές, φασιστικές, ναζιστικές γκρούπες.

Αυτοί έχουν δικαίωμα να βρομίζουν τον τόπο με τη μοναρχοφασιστική σαπίλα (παραβιάζοντας ακόμα και τους νόμους του κράτους, του οποίου αποτελούν Νομικό Πρόσωπο: οι νόμοι του ελληνικού αστικού κράτους μιλούν για εμφύλιο πόλεμο και όχι για «πόλεμο κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών»), αλλά ο Μπογιόπουλος (και ο κάθε Μπογιόπουλος) δεν έχει δικαίωμα να καταγγέλλει τη σαπίλα. Θέλουν να μας φιμώσουν, μ’ άλλα λόγια!

Αυτό πρέπει να τελειώσει. Εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον Νίκο Μπογιόπουλο, που δέχεται αυτή την επίθεση, πρέπει ταυτόχρονα να συμπήξουμε ένα ευρύ μέτωπο ενάντια σε κάθε προσπάθεια φίμωσης των φωνών που βρίσκονται έξω από το κυρίαρχο μπλοκ, που δεν υπηρετούν τη «μία και μοναδική αλήθεια» του αστικού στρατοπέδου, ιδιαίτερα στα ζητήματα της σχετικά πρόσφατης ιστορίας του τόπου μας. Να μην ανεχτούμε να μας φιμώσουν οι επίγονοι του δωσιλογισμού, που μεταλλάχθηκε σε «στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας», μετά σε χούντα και πάει λέγοντας. Aυτοί πρέπει να το βουλώσουν, όχι εμείς.

Καλούμε όλα τα «εκτός των τειχών» Μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, να συστρατευθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα. Σήμερα είναι ο Ν. Μπογιόπουλος, αύριο θα είναι κάποιος άλλος δημοσιογράφος ή κάποιο άλλο Μέσο. Αμα οι εχθροί της ελευθερίας κερδίσουν μία φορά, θα πάρει αέρα ο απαυτός τους και οι προσπάθειες φίμωσης θα γίνουν θύελλα. Επαναλαμβάνουμε: Αυτό πρέπει να τελειώσει. Εδώ και τώρα!

Εκτύπωση 🖨
ΔΣΕ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔεν θα σκύψουμε τα κεφάλια μας απέναντι στην αδικία

Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Ιούλη

Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

Σχετικά Αρθρα

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

Εργατικά 24 Δεκ 2025, 11:58

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

Οικονομία 23 Δεκ 2025, 19:55

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

Εργατικά 22 Δεκ 2025, 12:03

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

Πολιτική 22 Δεκ 2025, 10:33

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

Πολιτική 22 Δεκ 2025, 09:10

Η αγωγή Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ και η αποκάλυψη των μαφιόζικων μεθόδων εργασιακής, ηθικής και κοινωνικής εξόντωσής της

Εργατικά 20 Δεκ 2025, 20:47
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

25 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

24 Δεκ 2025, 18:31
Παιδεία

Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας

Για την 16χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριά της

24 Δεκ 2025, 18:04
Εργατικά

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

24 Δεκ 2025, 11:58
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

24 Δεκ 2025, 11:50
Καταστολή

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

24 Δεκ 2025, 07:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Δεκέμβρη

24 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τα κάλαντα της αμερικανοδουλείας

23 Δεκ 2025, 20:42
Οικονομία

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

23 Δεκ 2025, 19:55
Διεθνή

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

23 Δεκ 2025, 12:06
Καταστολή

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

23 Δεκ 2025, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

23 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Δεκ 2025, 19:56
Καταστολή

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

22 Δεκ 2025, 18:16
Εργατικά

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

22 Δεκ 2025, 12:03
Πολιτική

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

22 Δεκ 2025, 10:33
Πολιτική

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

22 Δεκ 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Δεκέμβρη

22 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

«Ξεχασιάρηδες» οι Λάτσηδες

21 Δεκ 2025, 08:19
Εργατικά

Νόμιμη η απεργία-αποχή των διοικητικών των ΑΕΙ από τις διαγραφές φοιτητών – Αυτή είναι η απόφαση-κόλαφος στα μούτρα του Μητσοτάκη

21 Δεκ 2025, 05:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

1934: Βόμβα στο υπουργείο Στρατιωτικών με στόχο τον Γεώργιο Κονδύλη.

1936: Βέλγοι επίσκοποι καταδικάζουν τον φασισμό και τον κομμουνισμό.

1936: Ιδρύεται Οικονομική Αστυνομία στην Ελλάδα για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίωξη του λαθρεμπορίου.

1952: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1967: Βόμβα στην Κυψέλη.

1978: Το Βιετνάμ εισβάλλει στην Καμπότζη.

1991: Παραιτείται από την ηγεσία της ΕΣΣΔ ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Εφετείο 17Ν

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • ΕΛΑ

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Επικοινωνία

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Όροι χρήσης

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Ποιοι είμαστε

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Επικοινωνία

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

  • Όροι χρήσης

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

    Αγωγή Ενωσης Αποστράτων κατά Ν. Μπογιόπουλου

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo