Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή
  • Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών
  • Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς
  • Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση
  • Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Εμμένει στην προκλητική πρότασή της η εισαγγελέας
Πολιτική

Εμμένει στην προκλητική πρότασή της η εισαγγελέας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Οκτ 2020, 12:59

Παίρνοντας το λόγο με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη των νεοναζιστών της ΧΑ, Αδαμαντία Οικονόμου, εξέφρασε έντονα την ενόχλησή της για τις παρατηρήσεις που έκανε χθες σε βάρος της η πρόεδρος και κατέστησε σαφές ότι εμμένει στην πρότασή της να μην πάει κανένας χρυσαυγίτης (πλην Ρουπακιά) στη φυλακή!

Με προκλητικό τρόπο, η εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι χρυσαυγίτες που έχουν στο ποινικό μητρώο τους διάφορες καταδίκες, έχουν καταδικαστεί πριν από αυτή τη δίκη, οπότε αυτό δεν αποτελεί όρο για να μην τους δοθεί αναστολή! Ακόμα και ο Μιχαλολιάκος, που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε βομβιστική επίθεση, ήταν τότε νεαρός! Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, όμως, δηλώνει περήφανος για τη διαδρομή του από τότε που ήταν έφηβος! Δεν το ξέρει αυτό η κ. Οικονόμου;

Προσέξτε για τι πράγμα μιλάμε: για τους καταδικασθέντες για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν και για τη δολοφονική επίθεση στο στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα, μεταξύ των άλλων! Δηλαδή, για χρυσαυγίτες που έκαναν τέτοιες ειδεχθείς εγκληματικές πράξεις, στο πλαίσιο της νεοναζιστικής δράσης του μορφώματος. Η εισαγγελέας θέλει να μας πείσει ότι αυτοί, ξαφνικά -μετά τη δίκη- έγιναν… τύπος και υπογραμμός και δεν υπάρχει κίνδυνος να ξανακάνουν τα ίδια!

Χτες δημοσιεύσαμε μερικά περιστατικά νεοναζιστικής βίας, που έγιναν στη διάρκεια της δίκης, με εμπλεκόμενους όχι μόνο απλούς χρυσαυγίτες, αλλά και μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΧΑ. Αυτά τα περιστατικά είναι η συντριπτικότερη απάντηση στα αστεία σοφίσματα που επιστρατεύει η εισαγγελέας, προκειμένου να στηρίξει το αίτημα των νεοναζιστών να μην οδηγηθούν στη φυλακή.

Φυσικά, είχε απάντηση και για τον Λαγό η εισαγγελέας. Ποια; Αυτή που παρουσίασε η υπεράσπιση του Λαγού. Οτι υπάρχουν δύο μεταγενέστερα βουλεύματα που λένε ότι ο Λαγός παραβίασε τους περιοριστικούς όρους… από πλάνη. Νομικά μιλώντας, αυτά τα μεταγενέστερα βουλεύματα δεν αίρουν το γεγονός ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους. Δεν ξέρει, όμως, η εισαγγελέας ότι ο Λαγός φρόντισε να «την κάνει» νυχτιάτικα για τις Βρυξέλλες, απ’ όπου βρίζει και απειλεί το δικαστήριο (όχι την ίδια, φυσικά); Δε θα έπρεπε αυτές οι δημόσιες δηλώσεις του Λαγού να ληφθούν υπόψη από την κ. Οικονόμου; Πώς μπορεί και εισηγείται αναστολή για κάποιον που βρίζει σκαιά και απειλεί τους ίδιους τους δικαστές, ενώ και στη διάρκεια της δίκης έχει πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια ρατσιστικής βίας, όπως το «ντου» σε δημοτικό σχολείο του Περάματος στο οποίο θα φοιτούσαν προσφυγόπουλα;

Ο δικηγόρος του Λαγού, στο ίδιο μήκος κύματος με την εισαγγελέα, διάβασε στο δικαστήριο δήλωση του πελάτη του, που ισχυρίζεται ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους. Αλήθεια, γιατί δε διάβασε και τη χτεσινή δήλωση του Λαγού; Γιατί την έκανε γαργάρα, κατά το κοινώς λεγόμενο; Χτες ο Λαγός έβριζε και απειλούσε ονομαστικά την πρόεδρο και τους δύο άλλους τακτικούς δικαστές, σήμερα παρέστησε τον… κοινοβουλευτικό άνδρα, στέλνοντας δήλωση γλειψιματικού τύπου στο δικαστήριο. Αλήθεια, ούτε αυτό το «είδε» η εισαγγελέας; Ούτε αυτό το αξιολόγησε;

ΥΓ. Είχαμε και σόου Κασιδιάρη. Ζήτησε το λόγο για να πει ότι μετά την άρση του απορρήτου έχει βρεθεί τηλεφωνική επικοινωνία συμβούλου του Σαμαρά με κατηγορούμενου. Ζήτησε, δε, κατ’ αντιπαράσταση εξέταση αυτών των δύο με τον ίδιο! Το αποδεικτικό σκέλος της δίκης έχει ολοκληρωθεί προ πολλού, βρισκόμαστε στο τελικό σημείο (αν θα πάνε ή όχι στη φυλακή) και ο Κασιδιάρης ζητά… να ξαναρχίσει η δίκη! Επειδή -όπως ισχυρίζεται- κάποιος σύμβουλος του Σαμαρά έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με κάποιον κατηγορούμενο. Εδώ ο ίδιος ο Κασιδιάρης μιλούσε σαν φιλαράκια με τον Μπαλτάκο, το πανίσχυρο δεξί χέρι του Σαμαρά και γενικό γραμματέα της κυβέρνησης!

Το σόου Κασιδιάρη το καταλάβαμε. Βρίσκεται σε απελπισία και προσπαθεί να δείξει ότι αποτελεί θύμα πολιτικής δίωξης, μπας και «κωλώσει» το δικαστήριο και δεν τον στείλει στη φυλακή. Εκείνο που δεν καταλάβαμε είναι γιατί η εισαγγελέας δήλωσε ότι «επιφυλάσσεται» επί του αιτήματος Κασιδιάρη! Τι ακριβώς θέλει να σκεφτεί η εισαγγελέας για ένα προδήλως απορριπτέο αίτημα; Η πρόεδρος, πάντως, δε διέκοψε, αλλά συνέχισε κανονικά τη διαδικασία (με αγορεύσεις υπερασπιστών των νεοναζιστών, που δεν είχαν αγορεύσει μέχρι τώρα).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΥπάρχει λύση στην «κοροναϊκή» κρίση;
Επόμενο άρθρο Η παπάρα

Σχετικά Αρθρα

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

Πολιτική 9 Σεπ 2026, 11:08

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

Πολιτική 7 Σεπ 2026, 19:12

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

Βόρεια Κορέα: Εθνική γιορτή.

Βουλγαρία, Λουξεμβούργο: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

1941: Ιδρύεται ο ΕΔΕΣ.

1942: Απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απήργησαν τις δύο προηγούμενες μέρες στην κατοχική Αθήνα, οι συλληφθέντες εκτοπίζονται.

1961: Δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ από μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην αίθουσα «Γαλαξίας» του «Χίλτον».

1970: Συλλαμβάνονται στην Αθήνα δύο άραβες κομάντο με εκρηκτικές ύλες.

1971: Συλλαμβάνονται δέκα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που έβαλαν βόμβες σε ισάριθμα σχολικά αυτοκίνητα στο Πόντιακ (ΗΠΑ).

1976: Πεθαίνει ο Μάο Τσε Τουνγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo