«Δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ -γιατί η πατρίδα μας πέρασε τα προηγούμενα χρόνια και μια μεγάλη φάση αντιευρωπαϊσμού – τι θα συνέβαινε εάν στην παρούσα κρίση, είμαστε χωρίς την Ευρωπαϊκή Ενωση. Ολοι το καταλαβαίνουμε και καλό είναι να το συνεκτιμήσουμε για να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να είμαστε πλήρες μέλος της ΕΕ και της ευρωζώνης παρά τις προηγούμενες περιπέτειες».
Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, σ' έναν ακόμα τηλεοπτικό μονόλογο-σόου ο ακροδεξιός πρώην τηλεπλασιέ και νυν υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.
Κάποιες εποχές η ευρωδουλεία μπορεί να έχει κάποια αποτελεσματικότητα, σήμερα όμως; Τι έχει προσφέρει η ΕΕ στη χώρα μας στην παρούσα κρίση; Τίποτα απολύτως. Εδώ δεν έχει προσφέρει τίποτα στη βαριά μαστιζόμενη Ιταλία. Καμία βοήθεια! Η Ιταλία παίρνει βοήθεια σε απαραίτητα υλικά και γιατρούς από την Κίνα και σε γιατρούς από τη Ρωσία (ο Πούτιν έστειλε μια ταξιαρχία του Υγειονομικού του Στρατού). Η ΕΕ έστειλε… ευχές.
Τελευταία Νέα :
- ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
- Σαν σήμερα 27 Ιούνη
- Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση
- Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ
- Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες
- Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού








