Δραπέτευση Παππά: Ο Μητσοτάκης καλύπτει τον Χρυσοχοΐδη

0

Ρωτήθηκε χθες στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «εάν είναι ικανοποιημένος ο Πρωθυπουργός από το γεγονός ότι για δεύτερη εβδομάδα δεν έχει καταφέρει η Ελληνική Αστυνομία να βρει τον φυγόδικο, κ. Παππά, ο οποίος είναι καταδικασμένος και δεν βρίσκουμε τα ίχνη του».

Ο Πέτσας περίμενε την ερώτηση και είχε ετοιμάσει την απάντηση. Καταρχάς, «ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη μέρα, όχι μετά από δύο εβδομάδες». Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως «άδειασμα» του Χρυσοχοΐδη. Αμέσως, όμως, ακολούθησε η κάλυψη του υπουργού Προ Πο και των όσων ανεκδιήγητων λέει αυτές τις μέρες: «Από την άλλη, είναι σαφής και η τοποθέτηση από την Ελληνική Αστυνομία και από τους αρμόδιους, Υπουργό και Υφυπουργό, σχετικά με το περιοριστικό πλαίσιο, το οποίο ίσχυε κατά τον χρόνο στον οποίο θα έπρεπε να δηλώνει την παρουσία του ο κ. Παππάς».

Πλήρης κάλυψη του Χρυσοχοΐδη, του Οικονόμου και της μπατσαρίας. Οσο κι αν προσπαθεί ο Μητσοτάκης να βγάλει την ουρά του απέξω, γίνεται συνυπεύθυνος με την κάλυψη που δίνει στον Χρυσοχοΐδη και τις γελοίες δικαιολογίες που αυτός επιστράτευσε.

Θα το ξαναπούμε: ο Παππάς δεν ξέφυγε. O υπαρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος διευκολύνθηκε να δραπετεύσει. Και διευκολύνθηκε από αυτούς που τον «επιτηρούσαν», τους μπάτσους. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι ποιος έδωσε εντολή να τον διευκολύνουν να δραπετεύσει. Πόσο ψηλά στέκεται αυτός. Βλέποντας ότι ο Χρυσοχοΐδης έσπευσε να κλείσει το θέμα, λέγοντας ότι δεν τον παρακολουθούσαν γιατί αυτό θα ήταν παράνομο (!), ακούγοντας τον Πέτσα να καλύπτει πλήρως τον Χρυσοχοΐδη σ’ αυτό, οι… απορίες μας γίνονται πιο ογκώδεις (ο νοών νοείτω…).

Είναι πολύ πιθανό ο Παππάς να την έκανε στο εξωτερικό, έχοντας εξασφαλίσει κάποιο ψεύτικο διαβατήριο. Τελευταία τον βλέπαμε με γένεια. Αν ξύρισε γένεια και μουστάκι, μπορεί να τη βγάλει για καιρό σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, με τη βοήθεια νεοναζιστών, με τους οποίους έχει παρτίδες. Εδώ και ένα χρόνο την είχε κάνει από τη ΧΑ και, προφανώς, ασχολούνταν με την προετοιμασία της εξαφάνισής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: