Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη
  • Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα
  • ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει
  • Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς
  • IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 27 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»ΕΛΑ»Εφετείο ΕΛΑ»Τρίτη, 28.4.09
Εφετείο ΕΛΑ

60ή συνεδρίαση

Τρίτη, 28.4.09

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Απρ 2009, 00:00
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την υπόθεση της τοποθέτησης εφτά εκρηκτικών μηχανισμών σε λεωφορεία των «νοικοκυραίων» του Μητσοτάκη, το Φλεβάρη του 1993. Ο πρώτος κιόλας μάρτυρας έφερε σε δύσκολη θέση εισαγγελείς και δικαστήριο. Κατά την άποψή του, το μηχανισμό στο δικό του λεωφορείο τοποθέτησε μια γυναίκα, η οποία μετά συναντήθηκε με τρεις άνδρες. Ομως, η γυναίκα αποκλείεται να ήταν η Αθανασάκη (ήταν πολύ ψηλή) και μεταξύ των τριών αποκλείεται να ήταν κάποιος από τους άνδρες κατηγορούμενους, γιατί εκείνοι ήταν ιδιαίτερα νέοι και ηλικιακά δεν ταιριάζουν με τίποτα. Δαγκώθηκαν οι εισαγγελείς και προσπάθησαν να πάνε τη συζήτηση στη δυνατότητα των δραστών να πηδήσουν τον 2,5 μέτρων ύψους χάρτη και να τοποθετήσουν τους μηχανισμούς. Ο μάρτυρας, όμως, είχε αποστομωτική απάντηση: αν πηδούσαν το φράχτη, θα έβαζαν μηχανισμούς σε κάποια από τα λεωφορεία που ήταν στην άκρη και δεν θα έψαχναν το δικό μου, που βρισκόταν στο κέντρο της παράταξης 600 περίπου λεωφορείων.
Στα αξιοσημείωτα η κατάθεση του οδηγού του έβδομου λεωφορείου, που ο μηχανισμός δεν ενεργοποιήθηκε. Ο ΕΛΑ έβγαλε το πρωί ανακοίνωση και έδωσε τους αριθμούς των λεωφορείων, ώστε οι ασφαλίτες να βρουν εκείνο που δεν εξερράγη. Ξέρετε πότε πήγαν για να ελέγξουν το λεωφορείο; Το απόγευμα της ίδιας μέρας! Σαν να ήθελαν να σκάσει ο μηχανισμός και να τραυματιστεί κόσμος.
 
Η επόμενη υπόθεση αφορούσε έκρηξη στα γραφεία της ναυτιλιακής Golden Shiping Company στον Πειραιά. Ενας εκ των έξι διευθυντών της εταιρίας άδειασε μεγαλοπρεπέστατα την Κυριακίδου. Σύμφωνα με τα παραμύθια της Κυριακίδου, αυτή δούλευε ως καθαρίστρια στο κτίριο που στεγάζεται και η συγκεκριμένη εταιρία. Το 1991 η «Μυρτώ» της είχε ζητήσει κλειδί από την εξώπορτα του κτιρίου, όμως η φιλότιμη και ευαίσθητη Κυριακίδου αρνήθηκε να της δώσει. Η έκρηξη, βέβαια, έγινε δυο χρόνια αργότερα, αλλά στο πρώτο δικαστήριο είχε αξιοποιηθεί ως ενοχποιητικό για την Αθανασάκη και αυτό το σημείο της κατάθεσης-παραμύθι της Κυριακίδου. Ηρθε, λοιπόν, τώρα ο διευθυντής της εταιρίας και κατέθεσε κατηγορηματικά, ότι το εν λόγω κτίριο ουδέποτε είχε εξώπορτα με κλειδί. Κατασκευάστηκε εξαρχής με αυτόματες-ηλεκτρονικές πόρτες και είχε θυρωρό σε 24ωρη βάση. Επομένως, καμιά καθαρίστρια δεν μπορούσε να έχει κλειδί, γιατί απλούστατα κλειδιά δεν υπήρχαν. Ο θυρωρός έκανε έλεγχο και άνοιγε την πόρτα! Το δικαστήριο ζήτησε από τον μάρτυρα να κάνει έρευνα αν εργαζόταν εκεί η Κυριακίδου και πότε και να στείλει ό,τι βρει με φαξ.
 
Προς το τέλος της συνεδρίασης ο διορισμένος Μπαλάσκας ζήτησε να λείψει για λίγο, κανένας από τους υπόλοιπους συνηγόρους υπεράσπισης δεν δέχτηκε να τον αντικαταστήσει και το δικαστήριο έκανε διακοπή μέχρι να επιστρέψει. Ο Κανάς εξεμάνη και άρχισε να φωνάζει, λέγοντας ότι αυτά είναι υποκρισία και καραγκιοζιλίκια και η πρόεδρος τον απείλησε ότι εάν ξαναμιλήσει προσβλητικά μπορεί να πάρει μέτρα. Με την επανέναρξη της συνεδρίασης ο Κανάς δήλωσε σε απολογητικό ύφος ότι δεν θέλει να προσβάλλει κανένα.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

60ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 27.4.09
Επόμενο άρθρο

60ή συνεδρίαση

Καπιταλιστικά κόλπα με την τιμή του γάλακτος

Σχετικά Αρθρα

109η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.12.09

Εφετείο ΕΛΑ 3 Δεκ 2009, 00:00

108η συνεδρίαση

Τρίτη, 24.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 24 Νοέ 2009, 00:00

107η συνεδρίαση

Παρασκευή, 20.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 20 Νοέ 2009, 00:00

106η συνεδρίαση

Πέμπτη, 19.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 19 Νοέ 2009, 00:00

105η συνεδρίαση

Τετάρτη, 18.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 18 Νοέ 2009, 00:00

104η συνεδρίαση

Τρίτη, 17.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 17 Νοέ 2009, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτική

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

25 Αυγ 2026, 11:14
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

1833: Καταργείται η δουλεία σε ολόκληρη την επικράτεια της βρετανικής αυτοκρατορίας.

1906: Βομβιστική επίθεση κατά του τσαρικού πρωθυπουργού Πιότρ Στολίπιν.

1975: Πέντε βάσκοι αγωνιστές εκτελούνται στην Ισπανία παρά τις διαμαρτυρίες διεθνώς.

1975: Πεθαίνει ο Χαϊλέ Σελασιέ.

1979: Ο ΙRΑ εκτελεί τον λόρδο Λουί Μαουντμπάτεν, μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

1980: Πεθαίνει ο έκπτωτος σάχης της Περσίας Μοχάμαντ Ρεζά Παχλαβί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 60ή συνεδρίαση

    17Ν
    • 60ή συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 60ή συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 60ή συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 60ή συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 60ή συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 60ή συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 60ή συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 60ή συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 60ή συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 60ή συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 60ή συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 60ή συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 60ή συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 60ή συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 60ή συνεδρίαση

      60ή συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 60ή συνεδρίαση

      60ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 60ή συνεδρίαση

      60ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 60ή συνεδρίαση

      60ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 60ή συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 60ή συνεδρίαση

    60ή συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 60ή συνεδρίαση

    60ή συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 60ή συνεδρίαση

    60ή συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 60ή συνεδρίαση

    60ή συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 60ή συνεδρίαση

    60ή συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 60ή συνεδρίαση

    60ή συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo