Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας
  • Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια
  • Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 21 Ιούλη
  • Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…
  • Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ποιος φοβάται τη δημοσιότητα στο Ειδικό Δικαστήριο που δικάζει Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη;
Πολιτική

Ποιος φοβάται τη δημοσιότητα στο Ειδικό Δικαστήριο που δικάζει Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Σεπ 2022, 11:20

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη (τέταρτη συνεδρίαση) στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα Εφετών Ε. Τουλουπάκη. 

Στην τρίτη συνεδρίαση, στις 26 Σεπτέμβρη, το δικαστήριο απέριψε την αίτηση της εισαγγελέα εφετών Γ. Τσατάνη για παράσταση υπεράσπισης της κατηγορίας κατά του Παπαγγελόπουλου για παράβαση καθήκοντος και την αίτηση των Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλου για την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης.

Για την αίτηση της Τσατάνη για παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ενώ ο Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος, για πιέσεις που φέρεται ότι άσκησε στην πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου, στον πρώην εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου και στην πρώην εισαγγελέα εφετών Γεωργία Τσατάνη για την υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου, μόνο η τελευταία υπέβαλε αίτηση για παράσταση υπεράσπισης της κατηγορίας. Προφανώς οι δύο πρώτοι εισαγγελείς εκτίμησαν ότι αυτή η αίτηση δεν θα είχε καμία τύχη.

Ο Παπαγγελόπουλος κατηγορείται για πιέσεις που φέρεται ότι άσκησε στην Τσατάνη την περίοδο από 6/11/2015 έως 20/12/2015. Ομως, από τις 20/12/2015 μέχρι τις 20/12/2020 όχι μόνο δεν μήνυσε τον Παπαγγελόπουλο, αλλά και είχε δηλώσει στη Βουλή ότι δεν πρόκειται να ασκήσει αγωγή εναντίον του. Από την άλλη και αν ακόμη την είχε ασκήσει μέσα στην πενταετία 2015-2020, δεν θα είχε καμία τύχη γιατί η ίδια δεν υπέστη ηθική βλάβη.

Για να δικαιολογήσει την εκπρόθεσμη υποβολή της αίτησή της για παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας κατά του Παπαγγελόπουλου, η πρώην εισαγγελέας εφετών Τσατάνη ισχυρίστηκε ότι η αίτησή της δεν είναι εκπρόθεσμη, γιατί το Φλεβάρη του 2018 είχε υποβάλει αίτηση παράστασης πολιτικής αγωγής απ’ αφορμή τη βομβιστική επίθεση εναντίον της. Ο ισχυρισμός της αυτός ήταν ανυπόσταστος, καθώς την αίτηση αυτή δεν την συνέδεσε με τον Παπαγγελόπουλο.

Με αυτά τα δεδομένα, το Ειδικό Δικαστήριο δεν είχε άλλη επιλογή από το να απορρίψει την αίτηση της Τσατάνη για παράσταση προς υποστήριξη της καταγγελίας.

Για την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης

Ο ισχύων νόμος 3090/2002, νόμος που φτιάχτηκε επί τούτου (24 Δεκέμβρη του 2002), για να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για την υπόθεση της Επαναστατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη (άρχισε το 2003), δεν αφορά υποθέσεις που εκδικάζονται στο Ειδικό Δικαστήριο. Παραθέτουμε την παράγραφο 1 του άρθρο 8:

Αρθρο 8

  1. Η ολική ή μερική μετάδοση από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, καθώς και η κινηματογράφηση και μαγνητοσκόπηση της δίκης ενώπιον ποινικού, πολιτικού ή διοικητικού δικαστηρίου απαγορεύεται. Κατ’ εξαίρεση, το δικαστήριο μπορεί να επιτρέψει τις ενέργειες αυτές, εφόσον συναινούν ο εισαγγελέας και οι διάδικοι και συντρέχει ουσιώδες δημόσιο συμφέρον (η έμφαση δική μας).

Γίνεται φανερό ότι δεν απαγορεύεται η τηλεοπτική μετάδοση των υποθέσεων που εκδικάζονται στο Ειδικό Δικαστήριο και αν το δικαστήριο ήθελε να ερμηνεύσει διασταλτικά τη διάταξη αυτή, όφειλε να στηριχτεί στη διαφωνία είτε του εισαγγελέα είτε κάποιου από τους διάδικους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μετά τη μη αποδοχή της πολιτικής αγωγής  Τσατάνη, διάδικοι είναι οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους. Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ολγα Σμυρλή (εισαγγελέας της έδρας στο Ειδικό Δικαστήριο) συναίνεσε στο αίτημα της τηλεοπτικής μετάδοσης της δίκης και δήλωσε ότι «συντρέχει ουσιώδες δημόσιο συμφέρον».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης επανέλαβαν για μια ακόμη φορά ότι υπάρχουν τεχνικές λύσεις όσον αφορά τις κάμερες που θα τοποθετηθούν στην αίθουσα του Ειδικού Δικαστηρίου (θα είναι στραμμένες προς το ακροατήριο, δεν θα απαθανατίζουν τους δικαστές και εισαγγελείς και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα που θα διατάρασσαν την ομαλή διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας).

Το Ειδικό δικαστήριο όμως είχε άλλη γνώμη. Αποφάσισε, με πλειοψηφία 8 προς 5, την απόρριψη του αιτήματος για τηλεοπτική κάλυψη, παραβλέποντας τόσο ότι το άρθρο 8 του νόμου 3090/2002 δεν έχει εφαρμογή στο Ειδικό Δικαστήριο όσο και ότι οι διάδικοι και η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ολγα Σμυρλή συναίνεσαν, διότι «συντρέχει ουσιώδες δημόσιο συμφέρον».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τη μειοψηφία συγκρότησα τέσσερις δικαστές του ΣτΕ (Ρωξ. Γιαννολάτου, Παν. Τσούκας, Βαρ. Ραφτοπούλου και Β. Αραβαντινός) και μόνο η πρόεδρος Βασ. Ηλιοπούλου ανήκει στον Αρειο Πάγο.

Επειδή οι συνήγοροι υπεράσπισης και οι κατηγορούμενοι θα αναφερθούν εκτενώς στο σκάνδαλο Novartis, τονίζοντας ότι Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη απαλλάχτηκαν από κάθε κατηγορία για οργάνωση σκευωρίας, εκτιμούμε ότι γι’ αυτόν το λόγο η πλειοψηφία του δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης.

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου στις 19 Σεπτέμβρη, στο άρθρο μας με τίτλο: Ξεφτίλα του αστικού συστήματος εξουσίας – Ξεκίνησε η δίκη των Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη στο Ειδικό Διακαστήριο, εκφράσαμε τη θέση μας γι’ αυτή την υπόθεση χωρίς περιστροφές και στρογγυλεύσεις. Αυτό όμως δεν θα μας οδηγήσει σε στάση σιωπής, να μην αποκαλύπτουμε τα διαδραματιζόμενα στην ακροαματική διαδικασία του Ειδικού Δικαστηρίου.

Εκτύπωση 🖨
ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροEπεσαν οι μάσκες των νεοναζιστών που παριστάνουν τους… αγνούς «έλληνες εθνικιστές»
Επόμενο άρθρο Οι φελλοί απλώς επιπλέουν

Σχετικά Αρθρα

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 21:36

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 19:31

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

Πολιτική 16 Ιούλ 2026, 19:59

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

Πολιτική 15 Ιούλ 2026, 13:07

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

Πολιτική 9 Ιούλ 2026, 21:47

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

21 Ιούλ 2026, 12:06
Διεθνή

Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια

21 Ιούλ 2026, 10:24
Αθλητισμός

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

21 Ιούλ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

21 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

20 Ιούλ 2026, 19:50
Διεθνή

Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

20 Ιούλ 2026, 17:53
Υγεία

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

20 Ιούλ 2026, 13:28
Διεθνή

Το Παλαιστινιακό διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

20 Ιούλ 2026, 11:54
Διεθνή

Το Ιράν παγίδευσε τις ΗΠΑ με την ταχεία απάντησή του στην αμερικανική επίθεση, λέει άραβας αναλυτής

20 Ιούλ 2026, 11:18
Αγροτικά

Εννιά νέες εστίες: Ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων έγινε η χώρα μας

20 Ιούλ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2026, 00:01
Η παπάρα

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος

19 Ιούλ 2026, 11:34
Διεθνή

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

19 Ιούλ 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

18 Ιούλ 2026, 20:46
Διεθνή

Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση

18 Ιούλ 2026, 13:29
Διεθνή

«Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ

18 Ιούλ 2026, 10:33
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

17 Ιούλ 2026, 21:36
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

Βέλγιο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1831).

Βολιβία: Ημέρα μαρτύρων.

1957: Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται κομαντάντε του επαναστατικού στρατού της Κούβας.

1965: Δολοφονείται από την αστυνομία ο φοιτητής Σωτήρης Πέτρουλας στη διάρκεια διαδήλωσης.

1972: Δεκατρείς νεκροί και 130 τραυματίες σε βομβιστικές επιθέσεις στο Μπέλφαστ (IRA).

1973: Δημοψήφισμα χούντας (78,4% ναι, 21,6% όχι) για το πολιτειακό.

1997: Τρία στελέχη της ETA καταδικάζονται σε 109 χρόνια κάθειρξη για συνωμοσία δολοφονίας του βασιλιά Χουάν Κάρλος (Ισπανία).

2002: Συλλαμβάνεται ο Θωμάς Σερίφης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οταν μιλάμε για νέες δομές, δεν εννοούμε νέα ονόματα σε παλιού τύπου κομματικά όργανα. Εννοούμε ένα σύγχρονο, υβριδικό κόμμα που συνδυάζει τη δημοκρατική λειτουργία των οργανωμένων μελών με τη σταθερή συμμετοχή ανθρώπων από την κοινωνία. Αξιοποιούμε την προσωπική επαφή και τα ψηφιακά εργαλεία για ενημέρωση, διαβούλευση και παραγωγή πολιτικής, δημιουργώντας θεματικά δίκτυα στα οποία οι πολίτες συνεισφέρουν με τη γνώση και την εμπειρία τους. Η δομή της ΕΛΑΣ περιλαμβάνει το Εθνικό Συμβούλιο, την Πολιτική Επιτροπή, το Κεντρικό Συντονιστικό και παράλληλα τους θεματικούς Τομείς για την επεξεργασία και παραγωγή εφαρμόσιμων πολιτικών. Στόχος μας δεν είναι ακόμα ένας μηχανισμός αναπαραγωγής προσώπων, αλλά ένας ανοιχτός, δημοκρατικός και αποτελεσματικός φορέας που αφουγκράζεται, τεκμηριώνει, αποφασίζει και λογοδοτεί.

Νίκος Τρίαντος, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών ΕΛΑΣ

(Νάτος και ο… νεωτερισμός: υβριδικό κόμμα. Δηλαδή, κόμμα και μη κόμμα, την ίδια στιγμή. Το «κόμμα» θα είναι ένας μηχανισμός μερικών εκατοντάδων ανθρώπων, που τους διόρισε ο αρχηγός. Αυτός μοιράζει και τα πόστα σε πρώτη φάση, ενώ σε επόμενη φάση θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός ώστε να εξασφαλίζονται οι ισορροπίες. Οι διορισμένοι θα γίνουν εκλεγμένοι, αλλά με διαδικασίες απόλυτα ελεγχόμενες. Το «μη κόμμα» θα δουλεύει μέσω Ιντερνετ. Σε μια φαλκιδευμένη διαδικασία που θα τους καλλιεργεί την ψευδαίσθηση της συμμετοχής. Κάπως έτσι θα βγάζουν και «αντιπρόσωπους» για το συνέδριο αποθέωσης του αρχηγού. Αλλά να μην μας τα πουλάνε αυτά για νεωτερισμό. Οταν τα έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης με το Ποτάμι, τον κορόιδευαν. Οτι τάχα αποκλείει τη ζωντανή επαφή, την τριβή και τη ζύμωση στις διαδικασίες βάσης και άλλα τέτοια ηχηρά. Το δρόμο του ακολουθούν. Εναν αρχηγοκεντρικό εκλογικό μηχανισμό στήνουν, ποντάροντας στη στήριξη που θα τους προσφέρουν ισχυρά μιντιακά συγκροτήματα και καπιταλιστικοί όμιλοι. Τα «μέλη» θα είναι για τη λάντζα. Θα παίρνουν τις εντολές στο Viber ή στο WhatsApp και θα τρέχουν να κάνουν τον χειροκροτητή του αρχηγού ή του υποψήφιου βουλευτή στις συγκεντρώσεις του και να μαζεύουν ψήφους πόρτα-πόρτα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo